brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.166
- Πόντοι
- 2.606
Αυτή η BabyNayo ποιος να είναι...
Δίνει ρεσιτάλ.
εχει αφησει "στο ποδι" της να γραφει ο κωστακης απο το λογαριασμο της και τα χει κανει πουτανα
Αυτή η BabyNayo ποιος να είναι...
Δίνει ρεσιτάλ.
Πάντα.
ειναι που δεν σε πειραξε χαχαχαχαχαχαχαχα
Βλέπω και εσάς που είστε ανώτερος άνθρωπός και δεν σας κόπτει καθόλου το θέμα(που εν προκειμένω μου το "χτυπάτε" συνεχώς και αδιαλείπτως ουτως ώστε να πεισθούν άπαντες οι θεατές ης αρένας ότι έχετε δίκιο), και παραδειγματίζομαι.
Βλέπω και εσάς που είστε ανώτερος άνθρωπός και δεν σας κόπτει καθόλου το θέμα(που εν προκειμένω μου το "χτυπάτε" συνεχώς και αδιαλείπτως ουτως ώστε να πεισθούν άπαντες οι θεατές ης αρένας ότι έχετε δίκιο), και παραδειγματίζομαι.
δεβ βαριέσαι που ασχολείσαι με το γατοξέρασμα την έρι ????
θα ρθει ο λακης και θα βαλει δις ις λακης να κλωτσάει τον λοπεζ στην αβυσσο και σικουελ οι 300 με τον λοπεζ γκει αδελφαρα ξερξη
τι λετε δεν καταλαβαινω. για τον τραμου δεν ειναι η κουβεντα? τι σε θιγει εσενα και τι σου χτυπαει
λες να καταφερει ο λακης να τον βυθισει αυτανδρο στην μαρινα φλοισβου η ο λοπεζ θα φανει ανταξιος των περιστασεων ωστε να δουμε μια ναυμαχια στο θρεντ ανταξια των προσδοκιων μας που θα μας αφησει αγρυπνους καθ ολη την διαρκεια της σαρακοστης?
αναμενουμε(ποπ κορν εμοτικον )
ε ναι αλλωστε πάντα με επιχειρηματα τον βριζω, έχω και ένα επίπεδο
πλερωνει τα δικα σου σπασμενα τωρα ο αγιος. ειναι τυπος
Θα χορεύει επίσης.θα φερει τον μπολ ο οποίος θα εμφανιστεί με στολή καράτε - λιμενοφύλακα - γκομενοπαγίδα και ο λακης το καγιεν με τους μπραβους και θα γινει το θανατηφόρο χτύπημα . περιμενω γραφιστικό σχολιο απο απολυτο
To μοναδικο καγιεν που μπορει να εχει ο λακης ειναι το πιπερι.θα φερει τον μπολ ο οποίος θα εμφανιστεί με στολή καράτε - λιμενοφύλακα - γκομενοπαγίδα και ο λακης το καγιεν με τους μπραβους και θα γινει το θανατηφόρο χτύπημα . περιμενω γραφιστικό σχολιο απο απολυτο
θα τον κεράσω τσίπ'ρα...
χλευάζεις; μια φορά αντιμίλησα στον μπολ και τα πηρε και μου χακαρε το τουιτερΘα χορεύει επίσης.
Να αθλειστε αγαπητεΔεν πίνω. Οι "ζοχάδες" μου είναι σε έξαρση. Αφήστε που τώρα τελευταία εκτός από το ζάχαρο, έχω και ανεβασμένη πίεση.
To μοναδικο καγιεν που μπορει να εχει ο λακης ειναι το πιπερι.
Αυτό λογικά θα έγινε πριν γίνει κομάντο του Λιμενικού.χλευάζεις; μια φορά αντιμίλησα στον μπολ και τα πηρε και μου χακαρε το τουιτερ