alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Πότε θα γινεις και μανα?και μετα απο ολες αυτες τις δηλώσεις εκλεισα ως άνθρωπος γυναικα και παιδι. τα σεβη μου
Πότε θα γινεις και μανα?και μετα απο ολες αυτες τις δηλώσεις εκλεισα ως άνθρωπος γυναικα και παιδι. τα σεβη μου
αν το μάθεις;Αν ειμαι, δεν το ξερω.
βασικά για τον Λάκη το είπα
Ποια ιδεολογία ;;;
Στο ΠΑΣΟΚ δεν είχατε ιδεολογία.
Καριόλια που θέλατε εξουσία ήσασταν , για να φάτε λεφτά από το Δημόσιο.
Όταν τέλειωσε η μάσα , φύγατε όλοι από το ΠΑΣΟΚ
και πήγατε να συνεχίσετε τη μάσα από το δημόσιο στο ΣΦΥΡΙΖΑ.
Πότε θα γινεις και μανα?
Θα κανω οτι δεν το εμαθα.αν το μάθεις;
ας μην πολιτικοποιησουμε και αυτό το θέμα παρακαλώ...
Θα κανω οτι δεν το εμαθα.
εσύ ρε μινάρα σε 10 ποστ αναφέρεσαι στην γυναίκα σου, ``και είναι τόσο και αν μου κάνει και παει και τοσα για καλλυντικά``, εγώ αναφέρθηκα;Σαφέστατα.
Απλά επειδή στην είπα στα πολιτικά , ήρθες άμεσα εδώ,
για να κάνεις σχόλια ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.
Κλασσική αντίδραση ανάρχιδου πουσταρά.
Γαμημένου εννοώ.
Παντως να βγουμε για κανενα καφεδακι ρε μαγκες ολοι μαζι. Φερτε και τις γυναικες σας.
είσαι τρελός έφυγα - έφυγε αναλόγως που βρισκόμαστε, εγώ κερατάς εν γνώση μου δεν γίνομαι...Θα κανω οτι δεν το εμαθα.
τυπε τελικα δεν τον χασαμε και για πολυ τον εκτορα βλεπω....Μόνο ο Λόπεζ δεν θα έρθει.
Τον χάσαμε ....
αμα βγουμε ολοι για καφε θα ρθω και γω να σου ριξω καμια σφαλιαρα μαριεΠαντως να βγουμε για κανενα καφεδακι ρε μαγκες ολοι μαζι. Φερτε και τις γυναικες σας.
τυπε προσεξε τι γραφεις γιατι μπορει ο μαριος να σου κανει ριπορτ για απειλες :Sαμα βγουμε ολοι για καφε θα ρθω και γω να σου ριξω καμια σφαλιαρα μαριε
τυπε ειναι σοβαρα πραγματα αυτα,κανεις δεν πρεπει να απειλει τον αλλον εδω στο μπου,μπορει να εχουμε παρεμβαση σφακιανακη......τυπε προσεξε τι γραφεις γιατι μπορει ο μαριος να σου κανει ριπορτ για απειλες :S
,μπορει να εχουμε παρεμβαση σφακιανακη......
Γιατι ποτε εκανα ρεπορτ;τυπε προσεξε τι γραφεις γιατι μπορει ο μαριος να σου κανει ριπορτ για απειλες :S