Σου απάντησα,το μόνο που να εύχεσαι ειναι να είσαι ΑΠΛΑ ΤΥΧΕΡΟΣ,να μη σου τύχει δλδ.Φιλικά στο λέω.
Μην τα τραγικοποιείς και εσύ, ρε τύπε. Για ένα ξενοπήδημα δεν χάθηκε και ο κόσμος. Ο μόνος που πέθανε από κέρατο είναι ο ταυρομάχος.
Σου απάντησα,το μόνο που να εύχεσαι ειναι να είσαι ΑΠΛΑ ΤΥΧΕΡΟΣ,να μη σου τύχει δλδ.Φιλικά στο λέω.
δηλαδη αν εσυ πας 60 θα γουσταρεις να πηδιεται η κυρα σου με τον λαιον; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΟ άνδρας της γκόμενάς μου, μπορεί να την έχει πάρει χαμπάρι.
Δεν είναι μαλάκας ο άνθρωπος.
Αλλά ... κοντεύει τα 60 ....
σαν τον τραμού είναι δηλαδή ....
οπότε σου λέει ... τι να κάνει η 40άρα ....
με τον παππού μόνο να μένει ;;;;;;
θα εύχεται να μην πηγαίνει με αλμπάνια και σερβιτόρια/γυμναστές να την κάνουν και βούκινο και να γίνεται και αυτός ρεζίλι ....
χάρη του κάνω .....
είμαι πολυ γαμάτος γαμιάς για τη γυναίκα του .......
Υγιέστατος σου εύχομαι να είσαι.Αλλο οι μαλακίες εδώ και το δούλεμα
Και ιδίως απ αυτό που ανέφερες που εχω οικογενειακή πείρα.
εγώ πάντως που πάνω κάτω κάνω αυτά που κάνουν οι φίλοι σου θα γούσταρα να ήμουν σαν εσένα ...Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.
Ειλικρινά, όπως με κόβετε .... φαίνομαι τύπος που αν με κερατώσει η γυναίκα μου
και τη σουτάρω ... θα χαλαστώ πολύ ;;;;;;;;;;;;;;;
Έχω κάτι φιλαράκια , ελεύθερα , που πάνε συνέχεια ΠΣΚ Βουδαπέστη , Πράγα.
Θα χαρώ μάλλον , που θα μπορώ να τα ακολουθώ.
Οι χωρισμοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.
Είναι φυσιολογικά.
Τα δυσάρεστα είναι οι αρρώστιες και οι θάνατοι.
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Ο άνδρας της γκόμενάς μου, μπορεί να την έχει πάρει χαμπάρι.
Δεν είναι μαλάκας ο άνθρωπος.
Αλλά ... κοντεύει τα 60 ....
σαν τον τραμού είναι δηλαδή ....
οπότε σου λέει ... τι να κάνει η 40άρα ....
με τον παππού μόνο να μένει ;;;;;;
θα εύχεται να μην πηγαίνει με αλμπάνια και σερβιτόρια/γυμναστές να την κάνουν και βούκινο και να γίνεται και αυτός ρεζίλι ....
χάρη του κάνω .....
είμαι πολυ γαμάτος γαμιάς για τη γυναίκα του .......
δηλαδη αν εσυ πας 60 θα γουσταρεις να πηδιεται η κυρα σου με τον λαιον; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δηλαδη αν εσυ πας 60 [size=17pt]θα γουσταρεις να πηδιεται η κυρα σου με τον λαιον;[/size] χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
α συνομιλικη πηρες ελεγες νεα και νομιζα πηρες καμια μικρουλα. Τοσο ζητουλας του μουνιου ρε λακη; και μας το παιζεις και περπατημενοςεγώ έχω 6 χρόνια διαφορά με τη γυναίκα μου ...
οπότε όταν θα είμαι 60 θα ειναι 54 ....
όχι 40 .....
πάρ'τον πουλο ...
(αλλά που τέτοια τύχη).
Κάτσε εδώ να σε βρίζουμε μια χαρά τα περνάς.Γι'αυτό θέλω να φύγω από την ελλάδα.
εγώ πάντως που πάνω κάτω κάνω αυτά που κάνουν οι φίλοι σου θα γούσταρα να ήμουν σαν εσένα ...
το ίδιο ίσως και οι φίλοι σου ...
α συνομιλικη πηρες ελεγες νεα και νομιζα πηρες καμια μικρουλα. Τοσο ζητουλας του μουνιου ρε λακη; και μας το παιζεις και περπατημενος
αρχίδια ......
αν και δεν ξέρω αν μετράει τόσο το γαμήσι τελικά ....
αν είναι κανείς σε κάποιο εξωτικό νησί ,
5 ώρες τουλάχιστον πτήση από όλες τις μεγάλες χώρες/πόλεις
και κάνει όλη μέρα windsurfing και πίνει μπύρες στην παραλία ...
θα σκέφτεται το γαμήσι ;;;;;;;;
θέλω να τη λύσω αυτή την απορία βιώνοντας αυτές τις καταστάσεις .........
και συ εισαι και εχεις γυναικα παιδια και γκομενα υποτιθεται οποτε αστο μπουρδες επιχειρημαΕσύ πούτσα δεν θα δεις ποτέ πάντως ....
Και μη μου πεις ότι βλέπεις !!!!
Είσαι σε αυτό το μπουρδελόφόρουμ 365/24 .....
ναι Λακη... θα εχει και εξτρα σηκωμαρες απ το καθαρο αερα και τις δραστηριοτητες... μη κανεις καμια μαλακια και πας μονος σου...
εγώ έχω 6 χρόνια διαφορά με τη γυναίκα μου ...
οπότε όταν θα είμαι 60 θα ειναι 54 ....
όχι 40 .....
πάρ'τον πουλο ...
(αλλά που τέτοια τύχη).
και συ εισαι και εχεις γυναικα παιδια και γκομενα υποτιθεται οποτε αστο μπουρδες επιχειρημα
Το σερφ σε ψοφάει ρε ...
και κρατάει άπειρες ώρες ....
μετά σέκος θα πέφτω ....
αλλά και να είναι όπως τα λες ....
δεν θα έχει στα κουκ λευκά μουνιά για πούτσο ;;;;;
ναι Λακη... θα εχει και εξτρα σηκωμαρες απ το καθαρο αερα και τις δραστηριοτητες... μη κανεις καμια μαλακια και πας μονος σου... ερη ετοιμασε βαλιτσες...
να τα βάζεις ανάμεσα στα πόδια σκεφτόμενη το Λάκηερχονται εκλογες και θελω να παρω μερος και να βγαζω ακυρα τα χρυσαυγιτοψηφοδελτια