Νέα

'Ghost Rider' Η ΤΑΙΝΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zzTop

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παρακαλουνται οι φιλοι Mr Winky και  Che Guevara να μας διαφωτησουν ως προς τα downloads και τους υποτιτλους. (know how) :idiot: :idiot: :helpplea: :helpplea:
        ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

johnkayliaris

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
να σας πω και εγω?κατα τι γνωμη μου η ταινια ειναι μετρια,εχω κατεβασει και αυτη και πολλες αλλες το 300 ειναι πολυ καλυτερο.τωρα οσο αφορα το κατεβασμα τι ακριβως θελετε να μαθετε?
υποτιτλους εχω και λεω να τους ανεβασω εδω.την ταινια μαζι με τους υποτιτλους μπορειτε να την δειτε με το microdvd.
οτι αλλο θελετε ρωτιστε με.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγώ πάντως έχω περιέργεια να δω τον Jim Carrey σε άλλον ρόλο από αυτόν που μας έχει συνηθίσει. Κάποιος είπε ότι είναι μάπα το καρπούζι... Ο Carrey τι λέει σε αυτό το έργο?

Αν μιλας για το Number 23 το ειδα και ηταν συμπαθητικο.....δεν θα το εβλεπα σινεμα ομως.......μια χαρα ηταν και στο πισι μου.......ενδιαφερον σεναριο αλλα ισως να ηθελε καλυτερη σκηνοθεσια.....μου φανηκε οτι επασχε ενω η ιδεα ηταν καλη σαν πρωτη υλη......κατα ταλλα ο καρευ εμενα μου αρεσε........τι εννοεις δεν τον εχεις δει σε αλλους ρολους περαν των συνηθισμενων (κωμικων υποθετω)? στο truman show και το eternal sunshine of a spotelss mind ηταν εκπληκτικος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom