Νέα

'Ghost Rider' Η ΤΑΙΝΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χαιρετο ολους τους καυλιαριδες του foroum!!!!!λοιπον ηθελα να ενημερωσω ολους τουσ μεγαλους χιστες για την σιγκεκριμενι ταινια!τα λογια ειναι περιττα!απλα πρεπει να την δειτε!!!!απιστευτι ταινια με τρελα εφε!!!!!και αρκετη φαντασια!!!!πολι καλος ο προταγωνιστης nikolas kate!!!!οπιος την εχει δει ας μας πει τι γνωμη του!!!

Επισκέπτης
φιλε ι ταινια ειναι τισ marvel! ..τα λογια εινια περιτα!πρεπει να τιν δει καπιος για να πιστι!!!για τους λατρεις του κομιξ ειναι σκετι καυλα ι ταινια!παραλιγο να χισο μεσα στο σινεμα!!!!χαχα!!!οτι βγαζει ι marvel ειναι ενα αριστουργιμα!!!

Επισκέπτης
σε ευχαριστο πανουλι για τισ οδιγιες σου !!!εισαι αψογος ρε φιλαρακι!!!

Επισκέπτης
οραιος ο πανος!παντοσ οπου βαζει το χερακι τις ι μαρβελ γινετε καλι δουλια...οπος το the punisher!!!!το εχεισ δει να ιποθεσο ετσι?αφου εισαι και fun τον κομιξ!!!!

Επισκέπτης
πσσσσσσσ!!!δικος μας εισαι και εσι!!!!!marvel για παντα!!!!

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μολισ  τορα τιν ιδα στο πς επιικος απαραδεκτι οτι χιροτερο σε μεταφορα κομικσ στον κινιματογραφο

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπικα μου αρεσε η ταινια.  Εκαναν μια καταπληκτικη παντρεαια των 60's με το σημερα.  Τα εφε ηταν κυριολεκτικα ολα τα λεφτα και ο Sam Elliot πολλη γραφικος ο μπαγασας σε κλασσικο ρολο καου μποϊ.

Κυκλοφορει και σε download για οσους ενδιαφερονται αλλα χωρις υποτιτλους.

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδιά ειμαι φαν της Μαρβελ και σκέφτομαι να πάω να την δω.Λέει σαν ταινία?

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
εγω παντως περιμενω να βγει σε λιγο και το Spiderman 3

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
[quote author=Mr.Winky link=topic=7838.msg120592#msg120592 date=1175233383

Κυκλοφορει και σε download για οσους ενδιαφερονται αλλα χωρις υποτιτλους.
[/quote]

τους υποτιτλους τους κατεβάζεις εσυ απο τα διάφορα site που υπαρχουν με subtitles και τους βάζεις με το ειδικο προγραμματακι "vobsub" κι ετσι απλα εχεις υποτιτλους για οποια ταινια θες!!! απορω πως και δεν εχει γινει καμμια σωστη ενημερωση για το θεμα ρε μπουρδελιαριδες!

Επισκέπτης
ραινμαρκερ αξιζει το κοπο!ειναι απιθανι ι ταινια!!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
καλη ταινιουλα ειναι δεν κανει καθολου κοιλια αντιθετοσ ειναι ολο δραση

Επισκέπτης
ναι οντος σιμφονο μαζι σου geopon!!!!σινεχεια μεσα στι δρασι ειναι και στι περιπετια!!!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά ειμαι φαν της Μαρβελ και σκέφτομαι να πάω να την δω.Λέει σαν ταινία?

Με διαφορα η χειροτερη της χρονιας μαζι με το 23. Παρε τις κριτικες για τους 300, αλλαξε τον τιτλο και εισαι ετοιμος. Πως ηταν το Sin City, fantastic 4 και Batman Returns? ΚΑΜΙΑ σχεση.

Β εφέ, ερμηνείες της πλάκας, σιγουρο για τα χρυσα βατομουρα.

Επισκέπτης
ποσ και δε σου αρεσε καυλουκο μου andreoug??

Επισκέπτης
καπιοσ που να ειδε προσφατα τιν ταινια???ας μασ πει τισ εντιποσεισ του!!!

Επισκέπτης
Εγώ πάντως έχω περιέργεια να δω τον Jim Carrey σε άλλον ρόλο από αυτόν που μας έχει συνηθίσει. Κάποιος είπε ότι είναι μάπα το καρπούζι... Ο Carrey τι λέει σε αυτό το έργο?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
....ελπιζω παντως να μην εχει σχεση με την ιστορια του πραγματικου ghost rider που ειχε γινει σαλος.....ελπιζω οι γνωστες των μηχανων να ξερουν για τι μιλαω...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.398
Πόντοι
12.056
Αυτος ειναι απιαστος....ζει και βασιλευει στην βορεια ευρωπη..εκει που το ανωτατο οριο ειναι 90χλμ  ;) ;) :2funny: :2funny:

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Πολύ κακογυρισμένη ταινία, πίπα, δεν λέει τίποτα...είμαι φαν των κόμικς αλλά αυτό το ghost rider ήταν απαράδεκτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom