Επισκέπτης
κι έλα στον κόσμο του χάρι πότερ..
κι έλα στον κόσμο του χάρι πότερ..
Κανετε λαθος
Δεν υπαρχει δικαιο του ισχυρου στα διεθνη δικαστηρια
Μονο στους ΟΗΕδες ;)
Nα καταργησουμε τοτε τον ΟΗΕ κυριε και να κανουμε βασιλια της γης εσας.
Εσας τους Νατσαιους τα ποντικια και τις εριναλαδες. Και καθε λογης αριστερο φασιστα.
γτ τα διεθνη δικαστηρια δεν αποτελουνται απο ανθρωπους?Αφου θες βασιλια, σωνει και καλα, δεν με χαλαει να αναλαβω εγω
Παντως, αλλο ειπα εγω: Τα διεθνη δικαστηρια δεν ασχολουνται με μεγαλους-μικρους
Απλα, παιρνουν το φακελο της υποθεσης, και προσπαθουν να βγαλουν μια ψιλοενδιαμεση λυση, που δεν θα αφησει κανεναν εντελως παραπονεμενο
γτ τα διεθνη δικαστηρια δεν αποτελουνται απο ανθρωπους?
Θυμίζω πάντως ότι οι δύο τελευταίες εμπειρίες της Ελλάδας από διεθνή δικαστήρια δεν ήταν ότι καλύτερο...χάσαμε και από τη δημοκρατία της Μακεδονίας για παραβίαση της ενδιάμεσης συμφωνίας και προτοδίκως για το Δίστομο ! Μάλλον κάτι δεν κάνουμε καλά...
σε τετοιες θεσεις δεν ειναι μονο το χρημα.Πιο πολυ φοβονται για την ζωη τους.Ακριβως.
Αποτελουνται απο ανθρωπους, οι οποιοι μπορει να ειναι Δανοι, Ελληνες, Χιλιανοι ή Κορεατες
Και, οι οποιοι γραφουν στα ΠΑΠΑΡΙΑ τους τους διεθνεις συσχετισμους δυναμης, ή τις κυβερνησεις
Γιατι, πολυ απλα, βγαζουν χοντρα λεφτα, και ΔΕΝ διοριζονται/εξαρτωνται απο αυτες (οπως οι αντιστοιχοι εθνικοι δικαστες)
ναιΑφου θες βασιλια, σωνει και καλα, δεν με χαλαει να αναλαβω εγω
Παντως, αλλο ειπα εγω: Τα διεθνη δικαστηρια δεν ασχολουνται με μεγαλους-μικρους
Απλα, παιρνουν το φακελο της υποθεσης, και προσπαθουν να βγαλουν μια ψιλοενδιαμεση λυση, που δεν θα αφησει κανεναν εντελως παραπονεμενο
και γιατί είναι βέβαιον ότι η ελλάς είχε δίκιο σε αμφότερες τις περιπτώσεις?
Γι'αυτό λέω μήπως κάτι δεν κάναμε καλά...
Εγραψε ο στρητουωκερ τι ισχυει:Παραιτηση απο την διεκδικηση αποζημιωσεων(και οχι μονο απο το ελληνικο κρατος,αλλα γενικα)εδω και δεκαετιες...μονο για το δανειο ειχα μια αμφιβολια παλιοτερα,αλλα αναφερθηκε οτι περιλαμβανοταν στην ιδια συμφωνια.
Ο ΠΠ αναφερει προσφατη αποφαση στη Χαγη,γι'αυτο το θεμα προσωπικα δεν ξερω.
και από πότε αυτά που γράφει ο στριτ αποτελούν θέσφατο και το κυριώτερο από πότε ο στριτ διαθέτει το παπικόν αλάθητον?
διότι όντως για τις αποζημειώσεις υπάρχει παραίτησις εκ μέρους του ελληνικού δημοσίου (όπως και πολλών άλλων κρατών) αλλά κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται πουθενά στις διεθνείς συνθήκες...
Aυτά συμφωνήθηκε να κανονιστούν με διμερής συμφωνίες μεταξύ των κρατών,φίλε.Το λέει ξεκάθαρα η συμφωνία του Παρισίου...
ναι
πιπα κωλο την πανε την Αμερικη για τα εγκληματα που εχει κανει τα τελευταια 100 χρονια
Θυμίζω πάντως ότι οι δύο τελευταίες εμπειρίες της Ελλάδας από διεθνή δικαστήρια δεν ήταν ότι καλύτερο...χάσαμε και από τη δημοκρατία της Μακεδονίας για παραβίαση της ενδιάμεσης συμφωνίας και προτοδίκως για το Δίστομο ! Μάλλον κάτι δεν κάνουμε καλά...
Mόνο που αυτή τη συμφωνία υπέγραψαν τότε όλες οι χώρες και φυσικά και η Ελλάδα και ως γνωστόν οι υπογραφές στην πολιτική δεν παίρνονται πίσω !
Δεν είναι και η κατάλληλη ώρα να συγκρουστούμε με τους Γερμανούς τώρα που τους έχουμε ανάγκη για λεφτά και για παραμονή στο ευρώ..έχω τη γνώμη ότι δεν αξίζει τον κόπο να μπούμε σε τέτοια διαδικασία και με λίγες πιθανότητες επιτυχίας.
Και οι πιθανοτητες δεν ειναι λιγες, ειναι πολλες αν το διεκδικησεις ενωμενος και προσηλωμενος.
Το θεμα ειναι ηθικο, ειναι θεμα αξιοπρεπειας. Χωρα η οποια σκυβει μονιμως το κεφαλι οταν εχει δικιο, δεν εχει μελλον.