Νέα

Γενοκτονία των Ποντίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james070
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
έλα ρε τι κάνεις?
λες να τα πάρει στο κρανίο ο ΠάΠιας?
του έθιξα τον Κεμάλ του?

γαμώ τον ΠαΠιοτουρκαλά του τότε!
καλα ειμαι ρε.

ρε μαλακα ο παπιας εχει ανοιξη το κωλο του και τους βαζει ολους μεσα,πακηδες-αλβανους-αφρικανους-τουρκους- αρκει να μην ειναι ελληνες.

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
καλα ειμαι ρε.

ρε μαλακα ο παπιας εχει ανοιξη το κωλο του και τους βαζει ολους μεσα,πακηδες-αλβανους-αφρικανους-τουρκους- αρκει να μην ειναι ελληνες.
τα έμαθες ρε?
η γκόμενα του Τσίπρα (μαυρούλα ειναι νομίζω-αραπίνα δηλ) γέννησε σε ιδιωτική κλινική και το ποσό που πλήρωσε ο αγωνιστής της εργατιάς ήταν 15.000 ευρώ! :headbang: :headbang:

και μετά νοιάζεται για τους πάκηδες λέει!
άσε ρε μαλάκα με τους υποκριτές!

θα μας γαμήσει κι ο τουρκαλάς και το υπουργείο βάζει για αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον Ερντογάν, θέμα για τον Κεμάλ στις πανελλαδικές!

φαντάζομαι ότι και στις τουρκικές εξετάσεις των παιδιών θα βάλανε (λόγω αμοιβαιότητας) θέμα για το μεγαλείο του Κολοκοτρώνη! :rolleyes: :rolleyes:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ-ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΜΕ ΨΗΦΟ
      ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ
αποφευγει επιμελως οτι βρωμαει μπαρουτι και δεν
εχει περιθωριο για αμπελοφιλοσοφιες και ερωτημαατα του κωλου.
Οι"ανθρωποι"απο γεννας ακυροι.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ-ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΜΕ ΨΗΦΟ
       ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ
αποφευγει επιμελως οτι βρωμαει μπαρουτι και δεν
εχει περιθωριο για αμπελοφιλοσοφιες και ερωτημαατα του κωλου.
Οι"ανθρωποι"απο γεννας ακυροι.
:blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εμφανιζεται καποιος βοηθος του κοινως ΒΛΑΚΑΚΟΣ
πεταει μια μαλακια και καληνυχτα.

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Πολυ καλό θρεντ. Μην το χαλαμε ρε παιδια με τους σημερινους ανυπαρκτους πολιτικους και δικες μας αντιπαραθεσεις ας μεινουμε στα ιστορικα γεγονοτα. Ειδικα η πρωτη σελιδα ειναι οτι καλυτερο εχω δει εδω μεσα.

και παλι μπραβο σας :rockon:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ας επανέλθουμε στο θέμα του θρεντ

[size=17pt]Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου:

Αγαπητοί συμπατριώτες...
[/size]
%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1+%CE%A0%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%89%CE%BD+(%CE%B1%CF%86%CE%AF%CF%83%CE%B1).jpg

Όσο κι αν ψάξετε τα σχολικά βιβλία ιστορίας, για να βρείτε στοιχεία της ιστορίας του Πόντου, σίγουρα θα απογοητευτείτε, γιατί φρόντισαν να μην υπάρχει τίποτα, μόνο κάτι λίγες γραμμές, και αυτό…μην τυχόν και θιχτεί η «φίλη γειτονική χώρα».

Η κραυγή του γκρίζου λύκου Κεμάλ Μουσταφά «Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ», έδωσε το σύνθημα. Ο φθόνος και το μίσος γι αυτή την ανυπότακτη Ελληνική φυλή, μόνο με αίμα μπορούσε να εκτονώσει τους αφιονισμένους μακελάρηδες..

[size=15pt]Τι εννοούμε με τη λέξη γενοκτονία ;[/size]
Τι άλλο από την συστηματική και μεθοδική εξολόθρευση, μιας εθνικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας. Ο γενοκτόνος δεν εξοντώνει μια ομάδα για κάτι που έκανε, αλλά για κάτι που είναι. Στην περίπτωση των Ελλήνων του Πόντου, επειδή ήταν Έλληνες και Χριστιανοί. Η διεθνής κοινότητα αναγνώρισε άμεσα ή έμμεσα τις άλλες δύο γενοκτονίες του αιώνα μας, των Εβραίων και Αρμενίων. Η γενοκτονία των Ποντίων αν και έχει τις ίδιες ηθικές αναλογίες, αποσιωπήθηκε και λησμονήθηκε από εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς.

[size=12pt]Μπορεί κάποιοι να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ελληνική φυλή χάθηκε στον χρόνο.
[/size]
αλλά.........

[size=15pt]αν η λήθη είναι αρετή, η Μνήμη είναι Χρέος
[/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.728
Πόντοι
22.785

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά να σου πω ότι δεν με καλύπτουν είκασίες του στυλ σωστό είναι ότι λέει ο πολύς κόσμος...................
Αυτό μάλλον δικαιολογία μου φαίνεται  προκειμένου να συγκαλυφθεί η έλλειψη επιχειρημάτων
ή και εφυσυχασμός αν θέλεις, στα καθιερωμένα από την κοινωνία....................
Ποιος είναι ο κόσμος??????????
Αν βρείς 1000 άτομα να ύποστηρίζουν μία συγκεκριμένη άποψη για τό πού πάμε,
έγώ μπορώ να βρω άλλα τόσα να ύποστηρίζουν ακριβώς την αντίθετη...........

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά να σου πω ότι δεν με καλύπτουν είκασίες του στυλ σωστό είναι ότι λέει ο πολύς κόσμος...................
Αυτό μάλλον δικαιολογία μου φαίνεται  προκειμένου να συγκαλυφθεί η έλλειψη επιχειρημάτων
ή και εφυσυχασμός αν θέλεις, στα καθιερωμένα από την κοινωνία....................
Ποιος είναι ο κόσμος??????????
Αν βρείς 1000 άτομα να ύποστηρίζουν μία συγκεκριμένη άποψη για τό πού πάμε,
έγώ μπορώ να βρω άλλα τόσα να ύποστηρίζουν ακριβώς την αντίθετη...........

για να επαληθευθεί η ρήσις .."οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες.. ο καθένας έχει και από μία.."

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.728
Πόντοι
22.785
για να επαληθευθεί η ρήσις .."οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες.. ο καθένας έχει και από μία.."

Μένω εμβρόντητος!
Και είχα κατηγορηθεί ΕΓΩ για τις μακροσκελείς μου τοποθετήσεις.... :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ο Θ. Κολοκοτρώνης είχε πει : “Φωτιά και τζεκούρι στους προσκυνημένους”
O Γ. Καραισκάκης είχε πει : “Στον πούτζο μου έχω κρεμασμένα και (ευρωπαικές) τρουμπέτες και (τούρκικα) νταούλια”

καιρός να το πούμε και μείς...

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μένω εμβρόντητος!
Και είχα κατηγορηθεί ΕΓΩ για τις μακροσκελείς μου τοποθετήσεις.... :2funny: :2funny:

εσύ είσαι πάντα σαφής και περιεκτικός!
"το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν"

την καλημέρα μου στους δύο φίλους.(αμτζικ και τραμουντανα)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Καλά χαλαρώστε μερικοί τουρκοφάγοι. Μην μπείτε και στην Πόλη σήμερα. Αφήστε το για αύριο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom