Γαμώ τους κωλοδιαδηλωτές,γαμώ το κεφάλι τους.......σήμερα ήμουν κέντρο,και μου μπήκε στο μάτι δακρυγόνο...είχανε κλείσει μερικούς σταθμούς,κάτι μαλακισμένες κυράτσες,οι οποίες θέλουν ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ φωνάζανε στους υπαλλήλους του μετρό (ας πούμε μία ζήταγε τα λεφτά πίσω από το εισητήριο,αλλά τελικά πήρε τα αρχίδια τους,όπως της άξιζε),και είδα αυτό το κωλοαυτοκόλητο,στο μηχάνημα που επικυρώνουμε τα εισητήρια που έγραφε "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ"....όχι ρε μαλάκες έμεις πληρώνουμε εισητήρια....όπως κάνει όλοςο σωστός κόσμος....δεν είμαστε πακιστανοί για να μπαίνουμε τσάμπα...... όπωςκαι να'χει τράβηξα ένα σκίσιμο στο αυτοκόλητο,στα γρήγορα,μη με καταλάβουν..
Επίσης υπάρχουν και κάποιοι άλλοι ηλίθιοι,που προφανώς δε γνωρίζουν ότι είναι παράνομο αυτό που κάνουν,καιαφήνουν οι μαλάκες το εισητήριο πάνω στις κυλιώμενες για να το πάρει ο επόμενος μαλάκας που θέλει να πει τσάμπα.....εγώ λοιπόν τα μάζεψα από κει και τα πέταξα στα σκουπίδια..
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟ!!!! ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΥΛΙΩΜΕΝΕΣ.....ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ..... ;)
Και τέλος....εύχομαι οι διαδηλωτές να φάνε πολύ ξύλο από τους μπάτσους........