Νέα

Γενικα προβληματα σε μπουρδελα(αναφερετε τα παντα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sfirihti klania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Αυτο το θρεντ εχει σαν σκοπο να παρουσιασει ολα τα προβληματα που υπαρχουν ειτε δημιουργουνται
στα μπουρδελα,απο στουντιο γραψτε αλλα μικρη η πειρα μου οποτε δεν θα εχω μεγαλη συμμετοχη εκει.
Καλο θα ειναι να πειτε καποια γνωμη λοιπον,για παρεμβολες τσατσαδων στο "γεγονος" με καθε τροπο,
αλλοιωνοντας την χαρα του αποτελεσματος η καταστρεφοντας το,οπως και για κοπελες οι οποιες οταν μπουνε μεσα
θελουν να εισαι ετοιμος να χυσεις κατευθειαν και να φυγουν καροτσι.
Σαφως θα πρεπει να γινει και λογος για τυχον "ανειδικευτες",οι οποιες μπαινουν στο δωματιο επειδη
απλα πρεπει να μπουν και απλα ροχαλιζουν ξυπνιες,οπως και για σπασαρχιδενιες οι οποιες το μονο που θελουν
ειναι να σε εκνευρισουν τοσο,που να θες να φυγεις η απλα να το κανεις μονος σου και αυτες να παρακολουθουν
σαν να περιμενουν το τελος σε βραζιλιανικη σειρα.
Μεριδιο να δωθει και σε αυτες που εσκεμμενα αρνουνται καποιες στασεις με την "κουραδενια"
δικαιολογια οτι τον εχετε μεγαλο,ειτε επειδη εχουν χαλια διαθεση κτλ,ειτε σας καλοπιανουν και θελουν να πιστεψετε
οτι ειστε πολυ γλυκοι και τις προσεχετε παραπανω οποτε ο χρονος μεσα εξανεμιζεται
αφαιρουμενος απο τον δικο σας παντα.
Παραπονεμενες να μην αφησουμε ουτε αυτες που βαζουν δοντια στο στοματικο,ειτε βαριουνται,ειτε το κανουν αγγαρεια
ειτε στεκονται σαν τον "ορισμο του λαθους" για να γινει η εισαγωγη χαλια,τρωγοντας χρονο και απο'κει.
Να μην μεινουν εξω ουτε αυτες που σαλοναρουν σαν μουμιες με ματι να γυαλιζει κι αν δεν μπεις
στην λενε με οτι τροπο να'ναι,εχοντας την αβαντα της υπηρεσιας τους που τις παρουσιαζουν ολες σαν θεες.
Τελος να αναφερθουν αυτες που μετρανε στασεις και στις δυο ριχνουν κοφτη η βαζουν την καποτα
σε κοιμισμενο εργαλειο σβελτα και μετα αφου το τριψουν στο εργοστασιο τους,σου λενε οτι
δεν μπορουν τωρα να κανουν πιπα,οποτε και θυμασαι την εφηβικη σου ηλικια θελοντας και μη.
Γυριστε και τα πλακακια αναποδα λοιπον γιατι το να διαβασουμε ολοι τις 500.000 κριτικες δεν ειναι ευκολο
(εχω διαβασει παρα πολλες)ουτε και μπορουμε να πηγαινουμε να τις τσεκαρουμε ολες μια προς μια.
Νομιζω οι πιο πολλοι οπως αρμοζει στον επενδυτη μπουρδελιαρη εχουν καταληξει σε καποιες
και εχουν διαγραψει καποιες αλλες.Αν δεν θελουν να πουνε τις πρωτες(ο μπουρδελιαρης ειναι και καπως παρτακιας)
ας πουνε τις δευτερες για να μην καψουν τα χαρτια τους,αρκετα ευγενικα το θετω λοιπον.
Τυχον παραφιλολογια με αρρωστειες ας μεινει εξω απο το θρεντ καθως αυτο(ειδικα αυτο) δεν μπορει να τσεκαριστει ευκολα
και δεν νομιζω οτι καποιος θα παει να κανει το "μπλοζον" της αυτοθυσιας για να το διαπιστωσει,αρα εκει δεν εχουμε
αντικειμενικοτητα και οδηγουμαστε σε τυχον εσκεμμενη επιθεση για 10.000 λογους που ουτε αυτοι μας νοιαζουν
καθως και δεν ειναι αποδειξιμοι περαν των σεναριων.
Παμε σε χειροπιαστα λοιπον πραγματα με ονοματα,μαλιστα......ηρθε η ωρα για τα ονοματα μιας που αυτα τα διαολεμενα
χρειαζονται και εδω εκτος των ενημερωσεων,ετσι δεν ειναι;

Πιστευω οτι εχω καλυψει το φασμα,αν τιποτα απο αυτα δεν σας εχει συμβει τοτε συμβαινουν δυο τεινα.
Ειτε δεν εχετε παει σε μπουρδελο(που ειναι αδυνατον)ειτε δεν θελετε να πειτε.(πασο)
Εκτος πια αν μονο εγω τα βλεπω αυτα και ειμαι 250 κιλα,υψος 1,20,χεσμενος με κομματια πιτυριδας,με σπυρια
σαν δακτυλα και θελω να γαμαω τζαμπα στα μπουρδελα,αρα και γι'αυτο τα βλεπω ετσι.
Ας κανουμε και λιγο πλακα λοιπον,αλλα ας πουμε και τιποτα.
Ας μην παμε σε παλια θρεντ που τυχον ταιριαζουν,φρεσκα κουλουρια ο κουλουρας!

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Αντε να βλεπω κινηση πουτσαραδες μου να βοηθηθουμε. :grin:

Ανα 5 λεπτα περιπου τα edit.

Edit 1  Να κανει καποιος την αρχη αντι να μιρλιαζουμε μετα το παθημα; :grin:

Edit-2  15 μελη και 5 επισκεπτες διαβαζουν αυτό το θεμα αλλα κανεις δεν λεει τιποτα! :o

Edit-3  Καλα στις κριτικες γιατι τις γδερνετε και εδω που θα ειναι ολα μαζι δεν λετε τιποτα; :think:

Edit-4  Ειναι που βοηθαει ο ενας τον αλλον φαινεται... :2funny: :2funny:

Edit-5  Συντριβη το θρεντ,μαλλον ολα δουλευουν ρολοι λοιπον,αυτο ειδα και αυτο εγραψα. :dancing:

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• A+real+man+goes+down+with+his+ship+_3e3583f24df5ea557bed7c96e7da5800.jpg
    A+real+man+goes+down+with+his+ship+_3e3583f24df5ea557bed7c96e7da5800.jpg
    202,5 KB · Εμφανίσεις: 21

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Τυπε μη βιαζεσαι,θα ερθουν οι απαντησεις, τα παλουκαρια βρισκονται στη μεσημεριανη τους σιεστα μετα απο ενα δυσκολο πρωινο πορνιασμα  :rockon:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Τι προφυλακτικα δινουν στο Μεταξι?
εχω παρατηρησει οτι ποτε δεν σπανε ενω πολλα durex,duo κτλπ μου εχουν σπασει
τα προφυλακτικα μεταξιου με κανουν να εχω πληρες στυση να χυνω γρηγορα και δεν με ενοχλουν στο καυλι

Ξερει κανεις τι μαρκα?
ρωτησα μια τσατσα αλλα με τα ρωσικα της δεν εβγαλα ακρη σαν love καπως ετσι δεν βρηκα τπτ ομως

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Τι προφυλακτικα δινουν στο Μεταξι?
εχω παρατηρησει οτι ποτε δεν σπανε ενω πολλα durex,duo κτλπ μου εχουν σπασει
τα προφυλακτικα μεταξιου με κανουν να εχω πληρες στυση να χυνω γρηγορα και δεν με ενοχλουν στο καυλι

Ξερει κανεις τι μαρκα?
ρωτησα μια τσατσα αλλα με τα ρωσικα της δεν εβγαλα ακρη σαν love καπως ετσι δεν βρηκα τπτ ομως

Στην Μοσχονησιων παλια(φιγουρατζης :2funny:)στο ημιυπογειο ειχε μια κοπελα μελαχρινη  με βυζαρες τεραστιες
η οποια οποιος θυμαται και ειχε παει ειχε κατι καποτες που ηταν γερες σαν φλουδα αλουμινιου καθως
κανανε τον χαρακτηριστικο ηχο του ελαστικου σαμπρελας και οχι λατεξ λειο και στιλπνο ηχο.
Αλλα φυγαμε απο το θεμα μας. :grin:

Δεν βλεπω φως...........εγω να ξεκινησω αλλα δεν βλεπω ακολουθια...........οποτε γιατι να ξεκινησω; :sleeping:

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Στην Περδικα 3 στο Μεταξι στην νυχτερινη βαρδια στο πρωτο καθως κατεβαινεις υπαρχουν 2 μαυρουλες που πρωτον δεν βγαζουν στηθοδεσμο παρα μονο αν τους δωσεις τουλαχιστον τα διπλα(δηλαδη γι'αυτες τριπλα γιατι αυτα ειναι μαυρα,δευτερον βαζουν προφυλακτικο που βρωμαει τοσο πολυ αρωμα τεχνητης φραουλας που πριν το βαλουν στο στομα τους το καθαριζουν με χαρτι για 5 λεπτα. Τριτον απαγορευεται χερι μυτη η γλωσσα στα επιμαχα σημεια και τεταρτον μετα 3 - 4 λεπτα σε ρωτουν συνεχεια αν finish.

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Στην Περδικα 3 στο Μεταξι στην νυχτερινη βαρδια στο πρωτο καθως κατεβαινεις υπαρχουν 2 μαυρουλες που πρωτον δεν βγαζουν στηθοδεσμο παρα μονο αν τους δωσεις τουλαχιστον τα διπλα(δηλαδη γι'αυτες τριπλα γιατι αυτα ειναι μαυρα,δευτερον βαζουν προφυλακτικο που βρωμαει τοσο πολυ αρωμα τεχνητης φραουλας που πριν το βαλουν στο στομα τους το καθαριζουν με χαρτι για 5 λεπτα. Τριτον απαγορευεται χερι μυτη η γλωσσα στα επιμαχα σημεια και τεταρτον μετα 3 - 4 λεπτα σε ρωτουν συνεχεια αν finish.

Περδικα 3α δυο νεγρες ντουετο,δεν δηλωθηκε παρτουζα ομως παρα μονο κλασσικο και στοματικο στα 10 ευρω εκαστη.
Κλασσικα νεγρικα κορμια και γερα βυζια,η κοντομαλλα ειναι τσαουσο,ειναι απο τις νεγρες που θελουν λεφτα χωρις να γαμηθουν.
Η φουντωτη κατσαρομαλλα με το μακρυ μαλλι(υπολοιπο του ντουετου)ειναι πιο ηπια.
Αυτες λες...............!

Σειρα μου,στο γνωστο Παιωνιου εδρευει μια ψηλη μελαχρινη με ωραιο σωμα και μποι η οποια ειναι μονιμως σκυθρωπη και βαζει ποδαρα
μπροστα αν πας να φυγεις,ειναι τελειως αντικοινωνικη και δεν εχω δει ουτε μια κριτικη δικη της,δεν ξερω αν την εχετε παρει με αλλο ονομα.
Παλαιοτερα εδρευε στο Εξηκιου 18 οπου εκανε τα ιδια.
Βιαζεται παρα πολυ μεσα,κριμα για τετοιο πακετο να κανει αυτα.
Μην το ρισκαρετε καποιοι μαγκες που νομιζουν οτι θα την ριξουν και θα την κανουν αλοιφη,μαλλον θα σας συντριψει.
Καλα κανει αφου βρισκει και τα κανει!Μπραβο κοπελα μου!Λεγεται Αννα-Μαρια,εκει υπαρχει και μια αλλη Αννα-Μαρια που ειναι ομως ξανθια.
Το καναμε συστημα το ονομα φαινεται!
Καλο θα ειναι να μπει και κανενα βαρυ νικ να μιλησει και οχι κατι ψοφιμια οπως εγω και ο φιλος που μπηκε,φιλικα παντα.
Εκτος αν πατε και λετε το νικ σας και δεν εχετε εδω βημα,δεν το πιστευω αυτο. :grin:

Ας ξαπλωσω παλι! :sleeping:

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Αν εγραφα για ακαποτα γαμησια η κοπρολαγνεια τωρα θα γινοταν χαμος εδω!
:2funny: :2funny:

:sleeping:

Επισκέπτης
οτι γαμανε πακιστανοι στα μπουρδελα αυτο με ενοχλει!  Δεν με νιαζει ουτε τα χυμενα σεντονια που ξαπλωνω ουτε τα πρεζονια που βαρανε πρεζα απε εξω απο τα μπουρδελα ουτε η βρωμα και η δησοδια του δωματιου.. αντιθετα μπορω να πω οτι τι βρισκω γιατι ειναι θεμα συνηθιας.. αυτο που μου την σπανε ειναι τα πακιστανα που θα επρεπε να τρωνε πορτα και γενικα να μην υπαρχουνε..

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
οτι γαμανε πακιστανοι στα μπουρδελα αυτο με ενοχλει!  Δεν με νιαζει ουτε τα χυμενα σεντονια που ξαπλωνω ουτε τα πρεζονια που βαρανε πρεζα απε εξω απο τα μπουρδελα ουτε η βρωμα και η δησοδια του δωματιου.. αντιθετα μπορω να πω οτι τι βρισκω γιατι ειναι θεμα συνηθιας.. αυτο που μου την σπανε ειναι τα πακιστανα που θα επρεπε να τρωνε πορτα και γενικα να μην υπαρχουνε..

Ευχαριστω αλλα εγω θελω πουτανα η τσατσα να πεις,ονομα πουτανας η τσατσας και σπιτι
που σε εκανε να περασεις ασχημα σαν εμπειρια για να μην παμε!
Και οταν θα στρωσει βλεπουμε!
Τι να τους κανω τους Πακηδες;αυτους δεν τους πληρωνουμε.....

Δεν μιλαει κανεις βλεπω....μεχρι στιγμης ο απολογισμος ειναι ελεεινος! :grin:

Ας πει κανεις κατι να πω κι εγω μετα,ετσι παει το θεμα,τι;θα μιλαω μονος μου;
Παω παλι για υπνο!

:sleeping:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οτι γαμανε πακιστανοι στα μπουρδελα αυτο με ενοχλει!  Δεν με νιαζει ουτε τα χυμενα σεντονια που ξαπλωνω ουτε τα πρεζονια που βαρανε πρεζα απε εξω απο τα μπουρδελα ουτε η βρωμα και η δησοδια του δωματιου.. αντιθετα μπορω να πω οτι τι βρισκω γιατι ειναι θεμα συνηθιας.. αυτο που μου την σπανε ειναι τα πακιστανα που θα επρεπε να τρωνε πορτα και γενικα να μην υπαρχουνε..
συμφωνώ απόλυτα  :thumbsup:

αλλά όλο αυτό το θέμα πηγάζει επειδή ο ελεοέλληνας βλαχοκυριλές , ακόμα και αν είναι άνεργος ρακοσυλλέκτης , πάντα θα βρίσκει τρόπο να σκάει το 50 άρικο σε κάποια πουτάνα που ερωτεύτηκε.

τι να λέμε τώρα , είναι μέγιστο πλήγμα το φαινόμενο : Pirforestis

έχουν δίκιο όσοι λένε ότι οι πιρφόροι κατέστρεψαν την ελλάδα , έκαναν ζημιά σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στα μπουρδέλα...

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1

Συνημμένα

• stay-on-topic.jpg
    stay-on-topic.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 19

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τότε γιατί να μην αναφέρουμε τα πρόβλήματα στις εκάστοτε κριτικές μας για να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι ?  :think:

απλά ανέφερα ένα πιο γενικό πρόβλημα που θεωρώ ότι δημιουργεί πάρα πολλά άλλα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε καποια μπουρδελα και σε καποια στουντιο οι εργαζομενες οι ιδιες φυσικα..... εργαζονται ολες τις ημερες του μηνα!!!Την προσοχη σας και δεν ειναι αναγκη να σας γραψω που...αμα ψαξετε θα τα βρειτε μονοι σας!!!Για γυναικες εννοω...οχι για τρανς και τραβελια!!!

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
τότε γιατί να μην αναφέρουμε τα πρόβλήματα στις εκάστοτε κριτικές μας για να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι ?  :think:

απλά ανέφερα ένα πιο γενικό πρόβλημα που θεωρώ ότι δημιουργεί πάρα πολλά άλλα

Εννοειται οτι αυτο ειναι το καλυτερο,στις κριτικες εχω διαβασει πολλα σωστα αλλα και μουφες.
Βεβαια σημασια εχει να κρατησουμε καπου μαζικα την σαβουρα ετσι ωστε να μην χρειαστει να ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα.
Ειναι πιο ευκολο να μαζευτουν ολα σε ενα θρεντ,στιε κριτικες σας καποιες τις εχετε κανει σκουπιδια.
Εδω γιατι δεν τα μεταφερετε εν ταχει με δυο κουβεντες;
Δεν ειναι τποτα,με 5 σελιδες καθαρου θρεντ απο 5 γραμμουλες εχει τιγκαρει το θεμα.
Ξερεις ποσες φορες εχω διαβασει οτι "α δεν ειδα την κριτικη και πηρα τα αρχιδια μου";;;

Ουυυυυυυυ! :o :o

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εννοειται οτι αυτο ειναι το καλυτερο,στις κριτικες εχω διαβασει πολλα σωστα αλλα και μουφες.
Βεβαια σημασια εχει να κρατησουμε καπου μαζικα την σαβουρα ετσι ωστε να μην χρειαστει να ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα.
Ειναι πιο ευκολο να μαζευτουν ολα σε ενα θρεντ,στιε κριτικες σας καποιες τις εχετε κανει σκουπιδια.
Εδω γιατι δεν τα μεταφερετε εν ταχει με δυο κουβεντες;
Δεν ειναι τποτα,με 5 σελιδες καθαρου θρεντ απο 5 γραμμουλες εχει τιγκαρει το θεμα.
Ξερεις ποσες φορες εχω διαβασει οτι "α δεν ειδα την κριτικη και πηρα τα αρχιδια μου";;;

Ουυυυυυυυ! :o :o
οκ

αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι λειτουργικό το όλο εγχείρημα

τέλοσπάντων , εγώ αν κάτι με ενοχλεί θα το γράφω και εδώ

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Σε καποια μπουρδελα και σε καποια στουντιο οι εργαζομενες οι ιδιες φυσικα..... εργαζονται ολες τις ημερες του μηνα!!!Την προσοχη σας και δεν ειναι αναγκη να σας γραψω που...αμα ψαξετε θα τα βρειτε μονοι σας!!!Για γυναικες εννοω...οχι για τρανς και τραβελια!!!

Υποννοεις την "περιοδο" που λογικα πεφτει ο σπογγος για να κανει τον δρακουλα..... :2funny:
Ομως αν δεν πεις το "που" σημαινει οτι καλυπτεις αρα εισαι συνενοχος χωρις να παρεξηγηθεις!

Μαλλον καποιοι εχουν αφησει το νικ τους να διαρρευσει η φοβουνται,τι αλλο να υποθεσω; :grin:

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
οκ

αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι λειτουργικό το όλο εγχείρημα

τέλοσπάντων , εγώ αν κάτι με ενοχλεί θα το γράφω και εδώ

Θα ειναι......μετα ερχεται ο admin και τραβαει μια γερη διαγραφη στο συνολο των ασχετων ποστ
που ειναι χωρις ονοματα η αναφερομενο προβλημα και μενει καθαρο το θεμα.
Πολυ απλο! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom