Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.939
- Πόντοι
- 4.546
Θα καταστραφεί η κοσμοθεωρία τους και τα μισά νήματα θα κλείσουνΑυτό πρέπει να το αποδεχτούν τα μισά μέλη του μπου,καθώς δεν βλέπονται
Θα καταστραφεί η κοσμοθεωρία τους και τα μισά νήματα θα κλείσουνΑυτό πρέπει να το αποδεχτούν τα μισά μέλη του μπου,καθώς δεν βλέπονται
Οπότε το 70% στην Ελλάδα που δε γαμάει,είναι όλοι έτσι;
Οπότε το 70% στην Ελλάδα που δε γαμάει,είναι όλοι έτσι;
Δεν γνωρίζω ,το εάν είναι 70% η 50% το ποσοστό που δεν γαμάει κτλ , αλλά το ότι ένα μεγάλο ποσοστό [ το μεγαλύτερο ]από αυτούς που δεν γαμάνε , έχουν από σοβαρά , έως και ακραία αρνητικά θέματα που αφορούν , την εμφάνιση , την συμπεριφορά , την παιδεία , την νοοτροπία τα κόμπλεξ κτλ , [ και όλα αυτά πακέτο ] είναι γεγονός .
Όπως υπάρχουν ελεεινιδες , υπάρχουν και ελληναρες , και μάλιστα στα ίδια ποσοστά .
Το να είναι νορμάλ αλλά να μην έχουν κύκλο,να δουλεύουν πολλές ώρες και να μην βρίσκουν ούτε απο σοσιαλ,μας περνάει καθόλου απ'το μυαλό;
Το ότι πολλές γυναίκες είναι ηθελημένα μόνες και αγάμητες,μας περνάει κι αυτό καθόλου απ'το μυαλό;
Πιο πιθανό να γίνει ο ποδολάγνος στρέιτ από αυτόν να βρεί γκόμενα....Τράβα ρε βρες γκόμενα κι άσε τις μαλακίες
Οταν ήμουν 22 χρόνων είχα πάρει ταξί ένα βράδυ για να βρω κάτι φίλους σε ένα μπαρ και ο οδηγός άρχισε να με ρωτά εάν μου αρέσουν οι άντρες και πως είμαι σίγουρος οτι δεν μου αρέσουν οι άντρες αφού δεν έχω δοκιμάσει να πάω με άντρα κλπΕ μετά από αυτό το περιστατικό έβαλα δάνειο και αγόρασα αυτοκίνητο
![]()
Δε ξερω σε ποιο κοσμο ζεις αλλα οχι σε αυτον.
Η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων δεν ειναι ουτε μονες ουτε αγαμητες. Δε ξερω που το ειδες αυτο και το εκανες και γεγονος. Ολες εχουν καποιον να γαμησουν απο το μεγαλυτερο μπαζο μεχρι τη μουναρα.
Το να μην εχεις κυκλο ποιος φταιει? Εαν ησουν ευχαριστος, χωρις παραπονο και θυμο και απογοητευση θα εκανες παρεες ακοπα παντου χωρις να δαπανησεις χρονο.
Επισης το 70% των αντρων που δε γαμαει εχει ολα τα παραπανω και επιπλεον και υπεροψια οτι τα ξερει ολα και του φταινε οι αλλοι.
Και οτι ολα πρεπει να ερθουν στην αγκαλια του ευκολα και αβιαστα.
Εαν δουλευεις ολη μερα (=στρες) και δεν εχεις κυκλο (=δυστυχισμενος) και παραπονιεσαι(=κανεις δε θελει εναν ανθρωπο να του προκαλει αρνητικα συναισθηματα) και δε βγαινεις εξω(=ακοινωνητος και weirdo) προφανως η προσωπικη σου ζωη θα εχει προβλημα (οντως το 70% των αντρων).
Και αυτο δε λεγεται σε κανενα συμπαν "νορμαλ"
χωρίς δόση ειρωνείας τώρα...Μάλλον εσύ ζεις σε άλλο κόσμο
Το 70% δε γαμάει,γιατί το 70% δεν πηδιέται.Άμα θέλαν να πηδηχτούν,όλοι θα πηδούσαν
Και το'χουμε ξαναπει,πολλοί άντρες μένουν 'εκτός' και λόγω επαγγέλματος που δεν ε΄χει πέραση.Ενώ πχ άλλα επαγγέλματα τραβάνε την πλειοψηφία των γυναικών,ένστολοι,γυμναστές κλπ
δύσκολο θέμα.Θα ανοίξω μεγάλο θέμα εδώ τώρα, ρωτώντας το εξής: Αυτοί που έχουν αναπηρία μικρή μεγάλη, έχουν πιθανότητες να ζευγαρώσουν; Και αναφέρομαι σε άτομα που είναι νορμάλ στα μυαλά και ίσως δραστήριοι επαγγελματικά κτλ
Η να είσαι σε περιοχή εκτός Αθήνας,Θεσσαλονίκης και φοιτητουπολεων χωρίς να είσαι δάσκαλος η ένστολος η εργαζόμενος για τουριστική σαιζόν.Και μετριος να εισαι γαμας στην Ελλαδα.
Πρεπει να εισαι και ασχημος & αποτυχημενος & γεματος κομπλεξ & θυμο & μηδενικη χαρα στη ζωη σου για να μη γαμησεις 6 και πανω.
τι γίνεται δλδ?Η να είσαι σε περιοχή εκτός Αθήνας,Θεσσαλονίκης και φοιτητουπολεων χωρίς να είσαι δάσκαλος η ένστολος η εργαζόμενος για τουριστική σαιζόν.
Αν είσαι όλη σου την ζωή στην Αθήνα η την Θεσσαλονίκη απλά μιλάς εκ του ασφαλούς...δες τι γίνεται παρά έξω και τα λέμε,εδώ θα είμαστε.
Οταν ήμουν 22 χρόνων είχα πάρει ταξί ένα βράδυ για να βρω κάτι φίλους σε ένα μπαρ και ο οδηγός άρχισε να με ρωτά εάν μου αρέσουν οι άντρες και πως είμαι σίγουρος οτι δεν μου αρέσουν οι άντρες αφού δεν έχω δοκιμάσει να πάω με άντρα κλπΕ μετά από αυτό το περιστατικό δεν ξαναφορεσα μινι φουστα
![]()
Μεταξύ συγχωριανών γίνεται το παιχνίδι εντός ενός μικρού και κλειστού κύκλου σαν μέλη club...τι γίνεται δλδ?
στο χωριό μου γαμάν κι οι πέτρες...
παντρεμένες -μ ανύπαντρες, μικρές και γιαγιάδες πηδιούνται αβέρτα.
κι όλοι το έχουν τούμπανο κι αυτές κρυφό καμάρι...
Μάλλον εσύ ζεις σε άλλο κόσμο
Το 70% δε γαμάει,γιατί το 70% δεν πηδιέται.Άμα θέλαν να πηδηχτούν,όλοι θα πηδούσαν
Και το'χουμε ξαναπει,πολλοί άντρες μένουν 'εκτός' και λόγω επαγγέλματος που δεν ε΄χει πέραση.Ενώ πχ άλλα επαγγέλματα τραβάνε την πλειοψηφία των γυναικών,ένστολοι,γυμναστές κλπ
Ποιοι το εχετε ξαναπει? Οι αγαμητοι μεταξυ σας?Και το'χουμε ξαναπει
Η να είσαι σε περιοχή εκτός Αθήνας,Θεσσαλονίκης και φοιτητουπολεων χωρίς να είσαι δάσκαλος η ένστολος η εργαζόμενος για τουριστική σαιζόν.
Αν είσαι όλη σου την ζωή στην Αθήνα η την Θεσσαλονίκη απλά μιλάς εκ του ασφαλούς...δες τι γίνεται παρά έξω και τα λέμε,εδώ θα είμαστε.