Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.122
- Πόντοι
- 1.206
Αν ήταν όμορφοι,δεν θα έφταναν σε αυτό το σημείοΟχι φυσικά. Και ας πονάει αυτό είναι η αλήθεια.και το λέω εγώ ως άσχημος
Αν ήταν όμορφοι,δεν θα έφταναν σε αυτό το σημείοΟχι φυσικά. Και ας πονάει αυτό είναι η αλήθεια.και το λέω εγώ ως άσχημος
Όχι δεν είναι καθόλου τυχαίο .Ούτε είναι τυχαίο το ότι όσοι συκοφαντούν άλλους , και γενικά προσπαθούν να τους αποδημήσουν και να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις για αυτούς σε τρίτους κτλ , είναι μικροπρεπής , επιθετικοί ,ειρωνικοί , χειριστικοί , τοξικοί ,στήνουν πουστιές και χίλια δυο άλλα κτλ , είναι κατά κανόνα άσχημοι , και στην καλύτερη περίπτωση μέτριοιΤροφή για σκέψη:
Είναι τυχαίο που όλα αυτά τα κατακάθια που βιάζουν γυναίκες,είναι κάτι άσχημοι εμφανισιακά (μέτριοι στην καλύτερη)?
Τράβα ρε βρες γκόμενα κι άσε τις μαλακίεςΣιγά μην είχε πορτοφόλι
Έπρεπε να πει κατευθείαν ότι θα τα πληρώσει ομαλάκαςδικός μου όταν φτάσουμε
Δηλαδή είναι σαν το μέσο μέλος του μπουΌχι δεν είναι καθόλου τυχαίο .Ούτε είναι τυχαίο το ότι όσοι συκοφαντούν άλλους , και γενικά προσπαθούν να τους αποδημήσουν και να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις για αυτούς σε τρίτους κτλ , είναι μικροπρεπής , επιθετικοί ,ειρωνικοί , χειριστικοί , τοξικοί ,στήνουν πουστιές και χίλια δυο άλλα κτλ , είναι κατά κανόνα άσχημοι , και στην καλύτερη περίπτωση μέτριοι
Δηλαδή είναι σαν το μέσο μέλος του μπου
ενταξει ρε παιδια επιασε το ποδι της δεν εγινε και τιποτα σπουδαιο.
δηλαδη εαν ηταν κανας φετιχιστης και της επιανε την ακρη του μεγαλου δαχτυλου στο ποδι της θα κατηγγειλε παλι οτι την θωπευσε;
Τύπε το άσχημος δεν πειράζει, το 7 στο όνομα με προβληματιζει...Οχι φυσικά. Και ας πονάει αυτό είναι η αλήθεια.και το λέω εγώ ως άσχημος
Οι γκόμενες δεν έχουν φράγκο στην τσέπη γιατί πληρώνονται σε είδος...εμείς πληρώνουμε τα κορίτσια μας σε ρευστο.H άλλη πήγαινε στον γκόμενο (υποτίθεται) και σου λέει δε θα ξοδέψω ούτε σεντ τι να το κάνω το πορτοφόλι
Επίσης το ότι κάθονται δίπλα στον ταξιτζή και όχι πίσω, σα να είναι γκόμενα τους τι γελοίο...
Που είσαι Βλαδίμηρε!
Στο Αμερικα η στην Εουροπα ναι....τυπε το ειχα γραψει πριν πολλα χρονια εδω μεσα, αν εισαι ομορφος γαμας για πλακα οτι δουλεια και να κανεις, και δεν χρειαζεται να κανεις πολλα γιατι σου την πεφτουν τα ιδια τα γκομενακια.![]()
![]()
![]()
Δεν είναι μόνο ασχημοι αλλά και πιο φτωχοί από εμάς ...μακροπρόθεσμα αυτοί θα καταστούν ανενεργοί εντός φυλακής ( εκτός αν μάθουν άλλες τάσεις στο σεξ εντός φυλακής...Οχι φυσικά. Και ας πονάει αυτό είναι η αλήθεια.και το λέω εγώ ως άσχημος
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ρε γμτενταξει ρε παιδια επιασε το ποδι της δεν εγινε και τιποτα σπουδαιο.
δηλαδη εαν ηταν κανας φετιχιστης και της επιανε την ακρη του μεγαλου δαχτυλου στο ποδι της θα κατηγγειλε παλι οτι την θωπευσε;
ρε μαλάκες έλεος, γιατί ανοίγετε θέματα αυτές τις ηλιθιότητες![]()
«Πέσιμο» ταξιτζή σε νεαρή γυναίκα: Τη θώπευσε επειδή δεν είχε χρήματα
Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μέσα σε ένα ταξί μια νεαρή κοπέλα στο κέντρο της Αθήνας! Το περιστατικό το οποίο κατήγγειλε η κοπέλα σημειώθηκε τηνwww.tribune.gr
τύπε αν έρθει ένας μαύρος νταγλαράς δυο μέτρα δίπλα σου στο λεωφορείο ας πούμε και σου χαιδέψει το μπουτάκι θα λες το ίδιο?ενταξει ρε παιδια επιασε το ποδι της δεν εγινε και τιποτα σπουδαιο.
Διόλου απίθανομέλος bou γνωρίζουμε?
ενταξει δεν θα δωσω συνεχεια, θα κανω οτι δεν καταλαβατύπε αν έρθει ένας μαύρος νταγλαράς δυο μέτρα δίπλα σου στο λεωφορείο ας πούμε και σου χαιδέψει το μπουτάκι θα λες το ίδιο?
Πρεπει να εισαι και ασχημος & αποτυχημενος & γεματος κομπλεξ & θυμο & μηδενικη χαρα στη ζωη σου για να μη γαμησεις 6 και πανω.