bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
γιατι να εχουν ξεχωριστο κρατος λιγες τους πεφτουν οι ΗΠΑ?μονη ρεαλιστική λύση είναι να ιδρυθεί νεο κράτος του Ισραήλ στην σεληνη
γιατι να εχουν ξεχωριστο κρατος λιγες τους πεφτουν οι ΗΠΑ?μονη ρεαλιστική λύση είναι να ιδρυθεί νεο κράτος του Ισραήλ στην σεληνη
ηξεραν οτι και οι εβραιοι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ πετσωναν ελληνες μαζι με τον οθωμανικο στρατο οπου τους πετυχαιναν. π.χ.:πάντως στην Επανάσταση οι έλληνες τους πέτσωναν αδιάκριτα τούρκους και εβραίους όπου τους πετύχαιναν, κάτι θα ξέραν αυτοί καλύτερα ;)
τυπε αν δεν εγραφες και εκθεση καλα τοτε δεν περνουσες, και 20 να ειχες στα αλλα 3 εκθεση επρεπε να γραψεις ενα 10 για να πιασεις το 17,5 μεσο ορο που ηταν η βαση του βιολογικου (την ανεβαζαν οι υποψηφιοι γιατροι γιατι ηταν κοινη σχολη για πρωτη-δεσμη θετικων και δευτερη δεσμη-επιστημων υγειας, εγω φαντασου περασα απο την πρωτη δεσμη βιολογος δινοντας μαθηματικα αντι για βιολογια μονο 3 απο τους 175 το ειχαμε πετυχει αυτο γιατι βιολογια εγραφες πιο ευκολα αριστα απο οτι μαθηματικα), και φυσικα στρογγυλο 20 και στα 3 κανεις δεν εχει πιασει.
Δεν ήταν και εύκολο - είχε να αντιμετωπίσει και τα εβραϊκά συμφέροντα.Τελικα έκθεση πόσο έγραψες;
ναι ηταν πολυ πιο δυσκολο να γραψεις μαθηματικα αριστα απο οτι βιολογια, για αυτο και περνουσαν ελαχιστοι πρωτοδεσμιτες μονο οι πολλοι ασσοι που γραφανε αριστα μαθηματικα σαν να ηταν βιολογια περνουσαν, στην δικη μου χρονια 3 απο 175.Μπορούσες να μπεις από πρώτη δέσμη βιολογικό χωρίς να δώσεις βιολογία, που ήταν βαρύτητας στη 2η; (δεν τα ξέρω καλά, εγώ με το καινούριο έδωσα)
Τελικα έκθεση πόσο έγραψες;
Γιατι ξαφνικα θυμηθηκαμε τα νιατα μας αποψε?ναι ηταν πολυ πιο δυσκολο να γραψεις μαθηματικα αριστα απο οτι βιολογια, για αυτο και περνουσαν ελαχιστοι πρωτοδεσμιτες μονο οι πολλοι ασσοι που γραφανε αριστα μαθηματικα σαν να ηταν βιολογια περνουσαν, στην δικη μου χρονια 3 απο 175.
εισαι περιεργος για την εκθεση ε? περιπου 15 εγραψα δεν το εχω μυστικο, υποκειμενικη βαθμολογιση υπαρχει στην εκθεση δεν εχω κατι να με εκθετει, στα αλλα 3 κοντα στο 20 και βγηκε μεσος ορος περιπου 19 (σκεψου οτι τα μαθηματικα επειδη ηταν μαθημα βαρυτητας επαιζε μεγαλυτερο ρολο αν θυμαμαι καλα το 19,75 παρα το 15 και κατι της εκθεσης για τον μεσο ορο)
Προφανως οι παλαιστινιοι της Γαζας θελουν να ανακηρυξουν ΑΟΖποια Αοζ?
..Ησουν παλια παραγοντας στον Εδεσσαικο???τυπε αν δεν εγραφες και εκθεση καλα τοτε δεν περνουσες, και 20 να ειχες στα αλλα 3 εκθεση επρεπε να γραψεις ενα 10 για να πιασεις το 17,5 μεσο ορο που ηταν η βαση του βιολογικου (την ανεβαζαν οι υποψηφιοι γιατροι γιατι ηταν κοινη σχολη για πρωτη-δεσμη θετικων και δευτερη δεσμη-επιστημων υγειας, εγω φαντασου περασα απο την πρωτη δεσμη βιολογος δινοντας μαθηματικα αντι για βιολογια μονο 3 απο τους 175 το ειχαμε πετυχει αυτο γιατι βιολογια εγραφες πιο ευκολα αριστα απο οτι μαθηματικα), και φυσικα στρογγυλο 20 και στα 3 κανεις δεν εχει πιασει.
τωρα ομως πλεον οχι, απο σημερα που δημοσιευτηκαν οι κωλοι του ισραηλινου στρατου ειμαι με τους κωλουςΔεν ήταν και εύκολο - είχε να αντιμετωπίσει και τα εβραϊκά συμφέροντα.
οκ! ρωτησες αλλα και συμπερανες παραλληλα!
πολυ απλα να σταματησουν να σκοτωνουν αμαχους! να σταματησουν τους τυφλους βομβαρδισμους. αυτο.
η λυση ειναι καπου στη μεση...διαδικαστικα, μακαρι να ξερα πως θα φτασουμε σ αυτη εδω που εχουν ερθει τα πραγματα.... νομιζω παντως η συνεχιση της επιθετικης γραμμης του ισραηλ ειναι καταστροφικη (για μελλοντικα) ακομα για το ιδιο περα απ το ανθρωπιστικο ζητημα των αμαχων που σκοτωνονται....
απιστε αντισθενηΠοταμός ασυναρτησίας λέμε.
...ΘΕΟΥΛΗ,θα ξεκινησεις και αποψε μπαραζ βομβαρδισμων βλακειας...αμα ειναι να πιασω πολυθρονα...τωρα ομως πλεον οχι, απο σημερα που δημοσιευτηκαν οι κωλοι του ισραηλινου στρατου ειμαι με τους κωλους