Νέα

Γάζα/Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Θεριζουν θυελλες με αναφορες για 4 νεκρους πολιτες αυτη τη στιγμη στο νοτιο Ισραηλ. Κανεις δεν το περιμενε. Εντελως αναπαντεχο... :o

Εννοειται, βεβαια, οτι ο,τι χτυπησε το νοσοκομειο στη Γαζα ηταν αποτυχημενη εκτοξευση πυραυλου των Παλεστινιων. Αλλα δε γαμιεται, μονο 10 σκοτωθηκαν, αυριο θα εχει ξεχαστει, οπως ολες οι υπολοιπες καταστροφες νοσοκομειων. () Για τον καταυλισμο δεν ακουσα τη δικαιολογια ακομη.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
πάντως στην Επανάσταση οι έλληνες τους πέτσωναν αδιάκριτα τούρκους και εβραίους όπου τους πετύχαιναν, κάτι θα ξέραν αυτοί καλύτερα ;)
ηξεραν οτι και οι εβραιοι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ πετσωναν ελληνες μαζι με τον οθωμανικο στρατο οπου τους πετυχαιναν. π.χ.:
Το οτι σημερα η πολη της Ναουσσας λεγεται ηρωικη (ειναι η μοναδικη με επιθετο απο το κρατος μαζι με τον ιερο δημο μεσολογγιου)
λεγεται διοτι επεσε ηρωικα και σφαγιαστηκε απο τα ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ του τουρκικου στρατου που μπηκαν μεσα και τα καναν ολα αιμα και σπερμα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
Ποταμός ασυναρτησίας λέμε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
τυπε αν δεν εγραφες και εκθεση καλα τοτε δεν περνουσες, και 20 να ειχες στα αλλα 3 εκθεση επρεπε να γραψεις ενα 10 για να πιασεις το 17,5 μεσο ορο που ηταν η βαση του βιολογικου (την ανεβαζαν οι υποψηφιοι γιατροι γιατι ηταν κοινη σχολη για πρωτη-δεσμη θετικων και δευτερη δεσμη-επιστημων υγειας, εγω φαντασου περασα απο την πρωτη δεσμη βιολογος δινοντας μαθηματικα αντι για βιολογια μονο 3 απο τους 175 το ειχαμε πετυχει αυτο γιατι βιολογια εγραφες πιο ευκολα αριστα απο οτι μαθηματικα), και φυσικα στρογγυλο 20 και στα 3 κανεις δεν εχει πιασει.

Μπορούσες να μπεις από πρώτη δέσμη βιολογικό χωρίς να δώσεις βιολογία, που ήταν βαρύτητας στη 2η; :think: (δεν τα ξέρω καλά, εγώ με το καινούριο έδωσα)
Τελικα έκθεση πόσο έγραψες; :grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε μαγκες για τνα αοζ γινονται ολα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Μπορούσες να μπεις από πρώτη δέσμη βιολογικό χωρίς να δώσεις βιολογία, που ήταν βαρύτητας στη 2η; :think: (δεν τα ξέρω καλά, εγώ με το καινούριο έδωσα)
Τελικα έκθεση πόσο έγραψες; :grin:
ναι ηταν πολυ πιο δυσκολο να γραψεις μαθηματικα αριστα απο οτι βιολογια, για αυτο και περνουσαν ελαχιστοι πρωτοδεσμιτες μονο οι πολλοι ασσοι που γραφανε αριστα μαθηματικα σαν να ηταν βιολογια περνουσαν, στην δικη μου χρονια 3 απο 175.
εισαι περιεργος για την εκθεση ε? περιπου 15 εγραψα δεν το εχω μυστικο, υποκειμενικη βαθμολογιση υπαρχει στην εκθεση δεν εχω κατι να με εκθετει, στα αλλα 3 κοντα στο 20 και βγηκε μεσος ορος περιπου 19 (σκεψου οτι τα μαθηματικα επειδη ηταν μαθημα βαρυτητας επαιζε μεγαλυτερο ρολο αν θυμαμαι καλα το 19,75 παρα το 15 και κατι της εκθεσης για τον μεσο ορο)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ναι ηταν πολυ πιο δυσκολο να γραψεις μαθηματικα αριστα απο οτι βιολογια, για αυτο και περνουσαν ελαχιστοι πρωτοδεσμιτες μονο οι πολλοι ασσοι που γραφανε αριστα μαθηματικα σαν να ηταν βιολογια περνουσαν, στην δικη μου χρονια 3 απο 175.
εισαι περιεργος για την εκθεση ε? περιπου 15 εγραψα δεν το εχω μυστικο, υποκειμενικη βαθμολογιση υπαρχει στην εκθεση δεν εχω κατι να με εκθετει, στα αλλα 3 κοντα στο 20 και βγηκε μεσος ορος περιπου 19 (σκεψου οτι τα μαθηματικα επειδη ηταν μαθημα βαρυτητας επαιζε μεγαλυτερο ρολο αν θυμαμαι καλα το 19,75 παρα το 15 και κατι της εκθεσης για τον μεσο ορο)
Γιατι ξαφνικα θυμηθηκαμε τα νιατα μας αποψε?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
τυπε αν δεν εγραφες και εκθεση καλα τοτε δεν περνουσες, και 20 να ειχες στα αλλα 3 εκθεση επρεπε να γραψεις ενα 10 για να πιασεις το 17,5 μεσο ορο που ηταν η βαση του βιολογικου (την ανεβαζαν οι υποψηφιοι γιατροι γιατι ηταν κοινη σχολη για πρωτη-δεσμη θετικων και δευτερη δεσμη-επιστημων υγειας, εγω φαντασου περασα απο την πρωτη δεσμη βιολογος δινοντας μαθηματικα αντι για βιολογια μονο 3 απο τους 175 το ειχαμε πετυχει αυτο γιατι βιολογια εγραφες πιο ευκολα αριστα απο οτι μαθηματικα), και φυσικα στρογγυλο 20 και στα 3 κανεις δεν εχει πιασει.
..Ησουν παλια παραγοντας στον Εδεσσαικο???

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Δεν ήταν και εύκολο - είχε να αντιμετωπίσει και τα εβραϊκά συμφέροντα.
τωρα ομως πλεον οχι, απο σημερα που δημοσιευτηκαν οι κωλοι του ισραηλινου στρατου ειμαι με τους κωλους

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οκ! ρωτησες αλλα και συμπερανες παραλληλα!  :grin:
πολυ απλα να σταματησουν να σκοτωνουν αμαχους! να σταματησουν τους τυφλους βομβαρδισμους. αυτο.

η λυση ειναι καπου στη μεση...διαδικαστικα, μακαρι να ξερα πως θα φτασουμε σ αυτη εδω που εχουν ερθει τα πραγματα.... νομιζω παντως η συνεχιση της επιθετικης γραμμης του ισραηλ ειναι καταστροφικη (για μελλοντικα) ακομα για το ιδιο περα απ το ανθρωπιστικο ζητημα των αμαχων που σκοτωνονται....

Οχι δε συμπερανα ουτε κοροιδεψα ουτε εσενα ουτε τον tsambo με την ευκαιρια. Απλως τη γνωμη ηθελα και πανω απο ολα και εγω συζητωντας μαθαινω και παιρνω πληροφοριες, δεν ειμαι ο ξερολας η ο παντογνωστης να τα ξερω ολα και να εχω δικιο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
τωρα ομως πλεον οχι, απο σημερα που δημοσιευτηκαν οι κωλοι του ισραηλινου στρατου ειμαι με τους κωλους
...ΘΕΟΥΛΗ,θα ξεκινησεις και αποψε μπαραζ βομβαρδισμων βλακειας...αμα ειναι να πιασω πολυθρονα...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καλα θα γραψω καμια κριτικη. καλη νικη στους ισραηλινους κωλους  :kissass:  :headbang2:

Επισκέπτης
Πόσα γκολ μπήκαν σήμερα; Τι λέει το σκορ στο ματσ;
Η κερκίδα με ποιον είναι σήμερα;  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Οι μουσουλμάνοι δεν είναι ευχαριστημένοι!

Δεν είναι ευχαριστημένοι στη Γάζα.
Δεν είναι ευχαριστημένοι στην Αίγυπτο.
Δεν είναι ευχαριστημένοι στη Λιβύη.
Δεν είναι ευχαριστημένοι με το Μαρόκο.
Δεν είναι ευχαριστημένοι με το Ιράν.
Δεν είναι ευχαριστημένοι στο Ιράκ.
Δεν είναι ευχαριστημένοι στην Υεμένη.
Δεν είναι ευχαριστημένοι στο Αφγανιστάν.
Δεν είναι ευχαριστημένοι με το Πακιστάν.
Δεν είναι ευχαριστημένοι με τη Συρία.
Δεν είναι ευχαριστημένοι στο Λίβανο.

Οπότε, πού είναι ευχαριστημένοι;

Είναι χαρούμενοι στην Αυστραλία.
Είναι χαρούμενοι στην Αγγλία.
Είναι χαρούμενοι στη Γαλλία.
Είναι χαρούμενοι στην Ιταλία.
Είναι χαρούμενοι στη Γερμανία.
Είναι χαρούμενοι στη Σουηδία.
Είναι χαρούμενοι στις ΗΠΑ.
Είναι ευτυχισμένοι στον Καναδά.
Είναι χαρούμενοι στη Νορβηγία.
Είναι ευτυχής σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμάνοι.

Και ποιος λένε ότι φταίει;

Όχι  το Ισλάμ.
Όχι την ηγεσία τους.
Όχι οι ίδιοι.
Κατηγορούν ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ  ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ!
Και θέλουν να τις αλλάξουν για να είναι όπως η δική τους ΧΩΡΑ
απ' όπου προέρχονται και  όπου ήταν δυστυχισμένοι.

Με συγχωρείτε, αλλά
Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κανείς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom