Νέα

Γάζα/Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:fuck1:

Συνημμένα

• fb6.jpg
    fb6.jpg
    45,7 KB · Εμφανίσεις: 16
  • fb71.jpg
    fb71.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 16

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αυτα ειναι. κωλοστρατος. θα αλλαξω παραταξη εδω και τωρα, ζητω οι ισραηλινες, οξω οι αξυριστες παλαιστινιες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τωρα την ειδα την μπουρδα σου, για αυτο οταν εδωσα εγω μαθηματικα ειχαν 50% κατω απο την βαση? και εγω 19,75  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

είχαν 50% κάτω από την βάση διότι συμμετείχαν 50% κρετίνοι, 35% βλάκες, 13% απλοί μαθητές και 2% άξιοι να μπούνε στα πανεπιστήμια...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
είχαν 50% κάτω από την βάση διότι συμμετείχαν 50% κρετίνοι, 35% βλάκες, 13% απλοί μαθητές και 2% άξιοι να μπούνε στα πανεπιστήμια...
χαιρομαι που μολις ανασκευασες και απο ηλιθιο με θεωρησες αξιο να μπω στο πανεπιστημιο, οπως και για ολους τους συμφοιτητες μου επισης που απο ηλιθιους τους εκανες και αυτους αξιους

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οξω οι ισλαμοφασιστριες, οι ισραηλινες εχουν καλυτερους κωλους και δεν τους κρατανε για μετα τον γαμο

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Ισραηλινοί, σήμερα, μόνο εσείς μπορείτε να φέρετε ειρήνη και να αποκαταστήσετε τη δικαιοσύνη.

Πρέπει να εκλέξετε μια κυβέρνηση στη βάση ενός σχεδίου ειρήνευσης με τους Παλαιστίνιους. Μια κυβέρνηση που μπορεί να σας εξασφαλίσει μια μόνιμη ειρήνη και ασφάλεια, βοηθώντας να δημιουργηθεί ένα Παλαιστινιακό Κράτος, γεωγραφικά λογικό. Μια κυβέρνηση που θα σας υποσχεθεί συμβιβασμούς και θυσίες με τους Παλαιστίνιους. Μια κυβέρνηση που θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει από την τρομοκρατία χωρίς να χρησιμοποιεί τρομοκρατικές μεθόδους.

φληναφήματα κάποιου ο οποίος δεν είναι ισραηλινός αλλά γάλλος...

Μεσα στην αφελεια του κειμενου, το οποιο προτρεπει τους Ισραηλινους να δεχθουν να δεχονται στο εδαφος τους ρουλετες χωρις να απαντουν μπας και τους παραξηγησει κανεις, υπαρχει καποιος ρεαλισμος στην προταση.
Πραγματικα μονο οι Ισραηλινοι μπορουν να εκλεξουν διαφορετικη κυβερνηση, διοτι στη Γαζα η Χαμαζ τους εχει κατσικωθει στο κεφαλι και τους οποιους πολιτικους της αντιπαλους τους βαφτιζει "πρακτορες του Ισραηλ" και τους σκοτωνει με ακραια βαρβαρες μεθοδους...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Μεσα στην αφελεια του κειμενου, το οποιο προτρεπει τους Ισραηλινους να δεχθουν να δεχονται στο εδαφος τους ρουλετες χωρις να απαντουν μπας και τους παραξηγησει κανεις, υπαρχει καποιος ρεαλισμος στην προταση.
Πραγματικα μονο οι Ισραηλινοι μπορουν να εκλεξουν διαφορετικη κυβερνηση, διοτι στη Γαζα η Χαμαζ τους εχει κατσικωθει στο κεφαλι και τους οποιους πολιτικους της αντιπαλους τους βαφτιζει "πρακτορες του Ισραηλ" και τους σκοτωνει με ακραια βαρβαρες μεθοδους...
πες τα
και εγω που αλλαξα παραταξη τωρα τα λεω αλλα ποιος με ακουει,
οι ισραηλινες ειναι ανοικτομυαλες και ανοικτοκωλες με τους παλαιστινιους και το ισλαμ δεν εχει χαηρι, τι θελετε δηλαδη να γινουμε ισλαμ να μας παντρευουν στα 14 και να εχουμε 1 γυναικα σε ολη μας την ζωη.
ισραηλ εκλεκτος λαος εκλεκτα κωλαρακια   :kissass: :kissass2:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
πες τα
και εγω που αλλαξα παραταξη τωρα τα λεω αλλα ποιος με ακουει,
οι ισραηλινες ειναι ανοικτομυαλες και ανοικτοκωλες με τους παλαιστινιους και το ισλαμ δεν εχει χαηρι, τι θελετε δηλαδη να γινουμε ισλαμ να μας παντρευουν στα 14 και να εχουμε 1 γυναικα σε ολη μας την ζωη.
ισραηλ εκλεκτος λαος εκλεκτα κωλαρακια   :kissass: :kissass2:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
όχι μια...
μεχρι 6 μπορεις να εχεις  :huh:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
χαιρομαι που μολις ανασκευασες και απο ηλιθιο με θεωρησες αξιο να μπω στο πανεπιστημιο, οπως και για ολους τους συμφοιτητες μου επισης που απο ηλιθιους τους εκανες και αυτους αξιους

λάθος κάνεις... το 2% που ήταν άξιο δεν πήγε σε ελληνικά πανεπιστήμια...

εσύ ανήκεις στους απλά ηλιθίους...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
όχι μια...
μεχρι 6 μπορεις να εχεις  :huh:

οι μουσουλμάνοι μπορούν να παντρεύονται μέχρι τέσσερις γυναίκες… σύμφωνα με την δοξασία ο Μωάμεθ σκέφτηκε καλά και είπε

Αν παντρευτεί μία γυναίκα θα του τα πρήζει ολημερίς και ολονυχτίς. Αν παντρευτεί δύο γυναίκες θα μαλώνουν μεταξύ τους όλη την μέρα και θα πρέπει να σπάει τα αρχίδια του να τις συμβιβάσει. Αν παντρευτεί τρείς γυναίκες οι δύο από αυτές θα ενωθούν ενάντια στην τρίτη και αυτή θα του κλαίγεται όλη την μέρα. Αν όμως παντρευτεί τέσσερις γυναίκες ανα δύο θα συνεργαστούν ενάντια στις άλλες δύο και θα ασχολούνται ολημερίς πως θα ρίξουν τις αντίπαλες… και ο άντρας θα βρεί την ησυχία του

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

το 2% που εγραφε πανω απο 18 δεν ηταν αξιο για πανεπιστημιο και ηταν αξιοι αυτοι που εφευγαν εξωτερικο γιατι δεν πιανανε βαση σε καμια σχολη της προκοπης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

να σε καλα ρε τραμου που μας εκανες και γελασαμε ακου αξιος για πανεπιστημιο ο γρηγορης και ο φωτης που γραψανε πανελλαδικες 05 και την εκαναν για βρετανια και εμεις που γραψαμε 19 ηλιθιοι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να σε καλα ρε τραμου που μας εκανες και γελασαμε ακου αξιος για πανεπιστημιο ο γρηγορης και ο φωτης που γραψανε πανελλαδικες 05 και την εκαναν για βρετανια και εμεις που γραψαμε 19 ηλιθιοι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στους στραβούς είναι αρχηγός ο μονόφθαλμος... στους πανηλίθιους ένας ηλίθιος...

πάντως το 1974 ο πρώτος στο Μαθηματικό ΑΠΘ είχε μέσο όρο 17.8 και ο τελευταίος 15.2 .. ο πρώτος της Ιατρικής 18.4...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

πάντως το 1974 ο πρώτος στο Μαθηματικό ΑΠΘ είχε μέσο όρο 17.8 και ο τελευταίος 15.2 .. ο πρώτος της Ιατρικής 18.4...
κατω απο τα αρχιδια μου λοιπον, βαση βιολογικου 1998 17,5 εγω 19  :2on1: :2on1: φαε χυσιμο απο εναν μονοφθαλμο του 19 λοιπον και κελαηδα για  τους σπουδαστες του εξωτερικου που εδω πατωναν

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
κατω απο τα αρχιδια μου λοιπον, βαση βιολογικου 1998 17,5 εγω 19  :2on1: :2on1: φαε χυσιμο απο εναν μονοφθαλμο του 19 λοιπον και κελαηδα για  τους σπουδαστες του εξωτερικου που εδω πατωναν

Τύπε εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστεψω οτι έγραψες 19, οχι λόγω των φυσικοβιολογιών κτλ. που μπορεί όντως να έγραψες κοντά στο 20, αλλά λόγω του οτι βρίσκω απίθανο να έχεις γράψει έκθεση πάνω από 17 :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.083
Πόντοι
25.467

Στατιστικά πάντως, από αυτούς που μετέπειτα διαπρέπουν, πολύ λίγοι ήταν άριστοι μαθητές. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom