Νέα

Γάζα/Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ναι το ορθογραφικα ειναι το προβλημα οχι το τι λεω οταν μιλαω  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
σωστα εβαλες το γαϊδαρο να πεταει την μπαλα στην κερκιδα ακριβως αυτος εισαι.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366

Συνημμένα

• antidoro_photo_0.jpg
    antidoro_photo_0.jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 15

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Aν απλα το παιζει μικρο το κακο, σκεψου να ειναι!

δυστυχώς είναι πολύ πιθανόν να είναι καθηγητής…. οι περισσότεροι από δαύτους είναι επιεικώς αγράμματοι και έχουν αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο κάνοντας χρήση του “δημοκρατικού πέντε” … εξ ου και τα χάλια της παιδείας …

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
χεχεχε, ζηλευετε ντουντουκια

τι ακριβώς να ζηλέψουμε ?? τα νιάτα σου, την ομορφάδα σου, το διαπεραστικό σου βλέμα ή μήπως το πνεύμα σου ???

τίποτε από όλα αυτά δεν είναι άξιο λόγου…

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
παρ τα αρχιδια μου τελειωσα 18ος στους 175 την σχολη  :birdman:
και στον ασεπ στους 1080 υποψηφιους νουμερο 27  :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παρ τα αρχιδια μου τελειωσα 18ος στους 175 την σχολη  :birdman:
και στον ασεπ στους 1080 υποψηφιους νουμερο 27  :birdman:

καλά το ότι τελείωσες 18ος μεταξύ 175 ηλιθίων δεν σε κάνει και έξυπνο… απλά είσαι λιγότερο ηλίθιος

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καλά το ότι τελείωσες 18ος μεταξύ 175 ηλιθίων δεν σε κάνει και έξυπνο… απλά είσαι λιγότερο ηλίθιος
αυτοι οι ηλιθιοι για να περασουν πανεπιστημιο εγραψαν πανελλαδικες πανω απο 17,5 που ηταν η βαση της σχολης
εσυ που δεν εισαι ηλιθιος και τους κρινεις ποσο μπορεις να γραψεις? γιατι φανταζομαι στην εποχη σου πανελληνιες γιοκ

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
αυτοι οι ηλιθιοι για να περασουν πανεπιστημιο εγραψαν πανελλαδικες πανω απο 17,5 που ηταν η βαση της σχολης
εσυ που δεν εισαι ηλιθιος και τους κρινεις ποσο μπορεις να γραψεις? γιατι φανταζομαι στην εποχη σου πανελληνιες γιοκ

Ναι παλια μπαινανε με κληρωση στα ΑΕΙ! :jerking: :jerking:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Σκεψου οι αλλοι! θα γραφανε το και με εψιλον! :grin:
το εχω ξαναπαντησει εξυπνακια με το που μπηκα σε ταξη και αρχισα να βλεπω τις ανορθογραφιες ξανα και ξανα, αρχισα να τις κανω και εγω, ειδικα οταν πληκτρολογω γρηγορα. απο 10 χρονων ως 27 που διοριστηκα δεν ειχα κανει ενα ορθογραφικο και μακαρι τα επιχειρηματα σας να εξαντλουνται στα ορθογραφικα αφου δεν εχετε κανενα σοβαρο ουσιαστικο επιχειρημα  :fuck2: :fuck2:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

παίκτη μου την εποχή που έδωσα εγώ εξετάσεις υπήρχαν εισαγωγικές σε πανελλήνια βάση που γινόταν αρχές Αυγούστου.. η ύλη δεν ήταν η διδαχθείσα αλλά η ΔΙΔΑΚΤΕΑ σε όλα τα επίπεδα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (δηλαδή κάποιο θέμα μπορεί να ήταν από την ύλη της Δ! Γυμνασίου).. φυσικά ούτε σκέψη για προσμέτρηση του βαθμού του απολυτηρίου του (εξαταξίου τότε) Γυμνασίου στον βαθμό των εισαγωγικών…

Στην έκτη γυμνασίου (όπως και σε κάθε τάξη του) εξετάσεις γραπτές Φεβρουάριο - Ιούνιο και μάλιστα στην τελευταία τάξη τον Ιούνιο οι εξετάσεις δεν ήταν επί της ύλης του εξαμήνου αλλά επί της ύλης της ολόκληρης της χρονιάς…

ααα ναι και εξεταστικά κέντρα όχι σε κάθε σχολείο αλλά μόνο σε πρωτεύουσες νομών…

και μάλιστα το 1974 που έδωσα εισαγωγικές εξετάσεις, ξεκινήσανε γύρω στις 12 Αυγούστου γιατί είχε πέσει το Κυπριακό και η πτώση της χούντας… ήμουνα και 3 βδομάδες επίστρατος στα ΤΕΑ στον Εβρο πριν δώσω εξετάσεις..

και μου τσαμπουνάς τώρα για πανελλήνιες και πανελλαδικές που τα θέματα είναι τόσο προβλέψιμα σαν το γέμισμα του φεγγαριού …

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
παίκτη μου την εποχή που έδωσα εγώ εξετάσεις υπήρχαν εισαγωγικές σε πανελλήνια βάση που γινόταν αρχές Αυγούστου.. η ύλη δεν ήταν η διδαχθείσα αλλά η ΔΙΔΑΚΤΕΑ σε όλα τα επίπεδα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (δηλαδή κάποιο θέμα μπορεί να ήταν από την ύλη της Δ! Γυμνασίου).. φυσικά ούτε σκέψη για προσμέτρηση του βαθμού του απολυτηρίου του (εξαταξίου τότε) Γυμνασίου στον βαθμό των εισαγωγικών…

Στην έκτη γυμνασίου (όπως και σε κάθε τάξη του) εξετάσεις γραπτές Φεβρουάριο - Ιούνιο και μάλιστα στην τελευταία τάξη τον Ιούνιο οι εξετάσεις δεν ήταν επί της ύλης του εξαμήνου αλλά επί της ύλης της ολόκληρης της χρονιάς…

ααα ναι και εξεταστικά κέντρα όχι σε κάθε σχολείο αλλά μόνο σε πρωτεύουσες νομών…

και μάλιστα το 1974 που έδωσα εισαγωγικές εξετάσεις, ξεκινήσανε γύρω στις 12 Αυγούστου γιατί είχε πέσει το Κυπριακό και η πτώση της χούντας… ήμουνα και 3 βδομάδες επίστρατος στα ΤΕΑ στον Εβρο πριν δώσω εξετάσεις..

και μου τσαμπουνάς τώρα για πανελλήνιες και πανελλαδικές που τα θέματα είναι τόσο προβλέψιμα σαν το γέμισμα του φεγγαριού …
ε τοτε να σου ζητησω συγγνωμη εισαι θυμα της χουντας και εσυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Ισραηλινοί, σήμερα, μόνο εσείς μπορείτε να φέρετε ειρήνη και να αποκαταστήσετε τη δικαιοσύνη.

Πρέπει να εκλέξετε μια κυβέρνηση στη βάση ενός σχεδίου ειρήνευσης με τους Παλαιστίνιους. Μια κυβέρνηση που μπορεί να σας εξασφαλίσει μια μόνιμη ειρήνη και ασφάλεια, βοηθώντας να δημιουργηθεί ένα Παλαιστινιακό Κράτος, γεωγραφικά λογικό. Μια κυβέρνηση που θα σας υποσχεθεί συμβιβασμούς και θυσίες με τους Παλαιστίνιους. Μια κυβέρνηση που θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει από την τρομοκρατία χωρίς να χρησιμοποιεί τρομοκρατικές μεθόδους.

φληναφήματα κάποιου ο οποίος δεν είναι ισραηλινός αλλά γάλλος...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

και μου τσαμπουνάς τώρα για πανελλήνιες και πανελλαδικές που τα θέματα είναι τόσο προβλέψιμα σαν το γέμισμα του φεγγαριού
τωρα την ειδα την μπουρδα σου, για αυτο οταν εδωσα εγω μαθηματικα ειχαν 50% κατω απο την βαση? και εγω 19,75  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
:S

Συνημμένα

• fb1.jpg
    fb1.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • fb8.jpg
    fb8.jpg
    54,1 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories