tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
μηλισε το κασετοφωνακι του ΠΑΣΟΚ
μάθε ελληνικά ρε πεοπαίκτη που μας το παίζεις και καθηγητής τρομάρα σου...
μηλισε το κασετοφωνακι του ΠΑΣΟΚ
μάθε ελληνικά ρε πεοπαίκτη που μας το παίζεις και καθηγητής τρομάρα σου...
χεχεχε, ζηλευετε ντουντουκιαAν απλα το παιζει μικρο το κακο, σκεψου να ειναι!
Aν απλα το παιζει μικρο το κακο, σκεψου να ειναι!
χεχεχε, ζηλευετε ντουντουκια
παρ τα αρχιδια μου τελειωσα 18ος στους 175 την σχολη
και στον ασεπ στους 1080 υποψηφιους νουμερο 27
παρ τα αρχιδια μου τελειωσα 18ος στους 175 την σχολη
και στον ασεπ στους 1080 υποψηφιους νουμερο 27
αυτοι οι ηλιθιοι για να περασουν πανεπιστημιο εγραψαν πανελλαδικες πανω απο 17,5 που ηταν η βαση της σχοληςκαλά το ότι τελείωσες 18ος μεταξύ 175 ηλιθίων δεν σε κάνει και έξυπνο… απλά είσαι λιγότερο ηλίθιος
αυτοι οι ηλιθιοι για να περασουν πανεπιστημιο εγραψαν πανελλαδικες πανω απο 17,5 που ηταν η βαση της σχολης
εσυ που δεν εισαι ηλιθιος και τους κρινεις ποσο μπορεις να γραψεις? γιατι φανταζομαι στην εποχη σου πανελληνιες γιοκ
το εχω ξαναπαντησει εξυπνακια με το που μπηκα σε ταξη και αρχισα να βλεπω τις ανορθογραφιες ξανα και ξανα, αρχισα να τις κανω και εγω, ειδικα οταν πληκτρολογω γρηγορα. απο 10 χρονων ως 27 που διοριστηκα δεν ειχα κανει ενα ορθογραφικο και μακαρι τα επιχειρηματα σας να εξαντλουνται στα ορθογραφικα αφου δεν εχετε κανενα σοβαρο ουσιαστικο επιχειρημαΣκεψου οι αλλοι! θα γραφανε το και με εψιλον!
δινανε εξετασεις με τα ονοματα να φαινονται και ο καθε καθηγητης περνουσε τον συγχωριανο του και τον ξαδελφο τουΝαι παλια μπαινανε με κληρωση στα ΑΕΙ!
αυτοι οι ηλιθιοι για να περασουν πανεπιστημιο εγραψαν πανελλαδικες πανω απο 17,5 που ηταν η βαση της σχολης
εσυ που δεν εισαι ηλιθιος και τους κρινεις ποσο μπορεις να γραψεις? γιατι φανταζομαι στην εποχη σου πανελληνιες γιοκ
ε τοτε να σου ζητησω συγγνωμη εισαι θυμα της χουντας και εσυπαίκτη μου την εποχή που έδωσα εγώ εξετάσεις υπήρχαν εισαγωγικές σε πανελλήνια βάση που γινόταν αρχές Αυγούστου.. η ύλη δεν ήταν η διδαχθείσα αλλά η ΔΙΔΑΚΤΕΑ σε όλα τα επίπεδα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (δηλαδή κάποιο θέμα μπορεί να ήταν από την ύλη της Δ! Γυμνασίου).. φυσικά ούτε σκέψη για προσμέτρηση του βαθμού του απολυτηρίου του (εξαταξίου τότε) Γυμνασίου στον βαθμό των εισαγωγικών…
Στην έκτη γυμνασίου (όπως και σε κάθε τάξη του) εξετάσεις γραπτές Φεβρουάριο - Ιούνιο και μάλιστα στην τελευταία τάξη τον Ιούνιο οι εξετάσεις δεν ήταν επί της ύλης του εξαμήνου αλλά επί της ύλης της ολόκληρης της χρονιάς…
ααα ναι και εξεταστικά κέντρα όχι σε κάθε σχολείο αλλά μόνο σε πρωτεύουσες νομών…
και μάλιστα το 1974 που έδωσα εισαγωγικές εξετάσεις, ξεκινήσανε γύρω στις 12 Αυγούστου γιατί είχε πέσει το Κυπριακό και η πτώση της χούντας… ήμουνα και 3 βδομάδες επίστρατος στα ΤΕΑ στον Εβρο πριν δώσω εξετάσεις..
και μου τσαμπουνάς τώρα για πανελλήνιες και πανελλαδικές που τα θέματα είναι τόσο προβλέψιμα σαν το γέμισμα του φεγγαριού …
τωρα την ειδα την μπουρδα σου, για αυτο οταν εδωσα εγω μαθηματικα ειχαν 50% κατω απο την βαση? και εγω 19,75παίκτη μου την εποχή που έδωσα εγώ εξετάσεις υπήρχαν εισαγωγικές σε πανελλήνια βάση που γινόταν αρχές Αυγούστου.. η ύλη δεν ήταν η διδαχθείσα αλλά η ΔΙΔΑΚΤΕΑ σε όλα τα επίπεδα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (δηλαδή κάποιο θέμα μπορεί να ήταν από την ύλη της Δ! Γυμνασίου).. φυσικά ούτε σκέψη για προσμέτρηση του βαθμού του απολυτηρίου του (εξαταξίου τότε) Γυμνασίου στον βαθμό των εισαγωγικών…
Στην έκτη γυμνασίου (όπως και σε κάθε τάξη του) εξετάσεις γραπτές Φεβρουάριο - Ιούνιο και μάλιστα στην τελευταία τάξη τον Ιούνιο οι εξετάσεις δεν ήταν επί της ύλης του εξαμήνου αλλά επί της ύλης της ολόκληρης της χρονιάς…
ααα ναι και εξεταστικά κέντρα όχι σε κάθε σχολείο αλλά μόνο σε πρωτεύουσες νομών…
και μάλιστα το 1974 που έδωσα εισαγωγικές εξετάσεις, ξεκινήσανε γύρω στις 12 Αυγούστου γιατί είχε πέσει το Κυπριακό και η πτώση της χούντας… ήμουνα και 3 βδομάδες επίστρατος στα ΤΕΑ στον Εβρο πριν δώσω εξετάσεις..
και μου τσαμπουνάς τώρα για πανελλήνιες και πανελλαδικές που τα θέματα είναι τόσο προβλέψιμα σαν το γέμισμα του φεγγαριού …