Νέα

Γάζα/Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
δωριεις απο πινδο, αχαιοι απο κοιλαδα αξιου δεν ξερουμε αλλους πιο παλιους κατοικους της περιοχης αν υπηρχαν σημερα πχ παλιοτεροι απο τους ελληνες και ειχαν την νοτια βαλκανικη πολυ ευχαριστως να ερθουν να παρουν τα μερη τους, ειπαμε εγω κλεφτης δεν ειμαι.
οι ινδοευρωπαιοι που αναφερεις ειναι ομογλωσσια οχι ομοεθνια αν ξες την διαφορα, αν βρεις λοιπον παλιοτερους κατοικους πχ στην ευρωπη απο τους ευρωπαιους πολυ ευχαριστως να παρουμε τα μπογαλακια μας και να τους επιστρεψουμε οτι τους κλεψαμε. και για το πως εξαπλωθηκε ο παγκοσμιως πληθυσμος εγω δινω στους μαθητες μου αυτον τον χαρτη, παρομοιο εχει και το σχολικο βιβλιο

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
σοκ και δέος

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ενημερωτικα παντως θα καταθεσω αγωγη στον οηε για την εθνικοτητα της μπαρτσελονα...τι καταλανοι και αρχιδια...πρωτοι οι ελληνες εχτισαν την πολη!!!...θα σε εχω ενημερο θεουλη!
Επισης μεγαλη μαλακια του ξυδη που σε παρουσιαζει σαν λοβοτομημενο ναζιστη....λοβοτομημενο μανιοκαταθλιπτικο ναζιστη τρολ ισως...
παρε και ενα λιακοπουλιστικο λινκ να γουσταρεις

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
δωριεις απο πινδο, αχαιοι απο κοιλαδα αξιου δεν ξερουμε αλλους πιο παλιους κατοικους της περιοχης αν υπηρχαν σημερα πχ παλιοτεροι απο τους ελληνες και ειχαν την νοτια βαλκανικη πολυ ευχαριστως να ερθουν να παρουν τα μερη τους, ειπαμε εγω κλεφτης δεν ειμαι.
οι ινδοευρωπαιοι που αναφερεις ειναι ομογλωσσια οχι ομοεθνια αν ξες την διαφορα, αν βρεις λοιπον παλιοτερους κατοικους πχ στην ευρωπη απο τους ευρωπαιους πολυ ευχαριστως να παρουμε τα μπογαλακια μας και να τους επιστρεψουμε οτι τους κλεψαμε. και για το πως εξαπλωθηκε ο παγκοσμιως πληθυσμος εγω δινω στους μαθητες μου αυτον τον χαρτη, παρομοιο εχει και το σχολικο βιβλιο
..ολα και ολα...να τα λεμε ολα !!!!καληνυχτα και καλη τυχη με τον μπαγλαμα ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
1. Μα ποιος ανάγκασε το Ισραήλ να απαντήσει; Μιλάς για την απάντηση και την ονομάζεις επίθεση.
2. Για ποια στοιχεία και ενδείξεις μιλάς; Οι ρουκέτες της Χαμάς στοχεύουν σε κατοικημένες περιοχές με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν αθώα θύματα.
1. Κανενας. :)
2. Αγνοωντας ολη την ανάλυσή μου και υπεραπλουστευοντας την κατασταση σε ασπρο-μαυρο και παλι λαθος εισαι. Πώς το καταφερες αυτο? :)

Συγκρινε αν θες εκτοξευσεις πυραυλων κατα του Ισραηλ το 2012, το 2013 και το 2014 μεχρι πριν την επιθεση του Ιουλιου.

3. Υπαρχουν τουλαχιστον αλλες 11 οργανωσεις περα απο τη Χαμας που εχουν αναλαβει ευθυνες, κατηγορηθει για εκτοξευσεις βληματων κατα του Ισραηλ.

4. Το οτι αγνοεις ολη την ανάλυσή μου, μου δειχνει οτι ηρθε η ωρα να αποσυρθω για σημερα. :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βρηκες μια ασχετη ειδηση και μου την ποσταρες???
τι θες να πω τα αυτονοητα??? αν επικροτω τετοιες πραξεις???? σ αυτα θα αναλωνομαστε???

αγαπητε μου αλεκουκο και τι θες να αποδειξεις με τις μεμονομενες αυτες πραξεις, που παρολα αυτα μπορει να ειναι και πολυ περισσοτερες σε καθημερινη βαση σ ολο το κοσμο...
μπορουμε να συναγουμε απ αυτα δηλαδη οτι ολοι οι μουσουλμανοι ειναι βαρβαροι και φασιστες????
εχεις υποψιν ποσοι ειναι οι μουσουλμανοι σ ολο το κοσμο???? αν ηταν ολοι ετσι οπως τα λες θα χαμε πργματικο προβλημα....

γιατί μήπως δεν έχουμε πραγματικό πρόβλημα με τους μουσουλμάνους ??

ασε επομενως τις τετοιου ειδους γενικευσεις, γιατι μονο σε φασιστικες αντιληψεις μπορουν να παραπεμψουν, και δεν σ εχω για τετοιο (εισαι και μορφωμενο "παιδι")

τωρα οσον αφορα τη βια, σε περιοδους πολεμων ολοι ξερουμε ποσο ανεξελεγκτη και σκληρη μπορει να γινει....ο ανθρωπος βγαζει τα πιο ζωωδη ενστικτα του....εχουμε πολλα παραδειγματα απο εμφυλιος που ομοεθνεις κατασφαγιαστηκαν αναμεταξυ τους (και σε μας)....οταν μπλεκονται και θρησκειες γινονται ακομα χειροτερα τα πραγματα.....και στο μεσαιωνα οι χριστιανοι καναν ομορφα πραγματα ανα το κοσμο πολυ μαζικοτερα κι εχοντας την ευλογια της ανωτατης εκκλησιαστικης εξουσιας (δεν μιλαμε για μεμονομενα περιστατικα).....
τωρα για το οτι υπαρχει μια μεριδα φονταμενταλιστων μουσουλμανων, υπαρχει......κι οταν ο φανατισμος βρεθει σε συνθηκες ακραιες (οπως πολεμου, εμφυλιου, θρησκευτικου κτλ) τοτε θα δειξει την αγρια πλευρα του ανθρωπινου ενστικτου...... το να τσουβαλιαζουμε ομως τους παντες ειναι λαθος (το γιατι νομιζω δεν χρειαζεται να στο αναλυσω περαιτερω...νομιζω εισαι ελλογο ατομο)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι, εν μερη. Γιατι και αυτοι οι τρεις ολοκληροι νεκροι ηρθαν μετα τις 8 Ιουλιου. Σημειωτεον οτι οι επιθεσεις με πυραυλους απο τη Γαζα τουλαχιστον 20πλασιαστηκαν κατα μεσο ορο μετα τις 8 Ιουλιου. Και τελικα, για να ξερουμε για τι μιλαμε, "κρατηρας" πυραυλου Qassam...

quassam-impact.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.ynetnews.com/PicServer2/02012008/1374948/q4.jpg_wa.jpg[/img[/URL]]
[img]http://nahidaexiledpalestinian.files.wordpress.com/2010/04/qassam1.jpg?w=300
qassam10.jpg

qassam18.jpg

qassam20.jpg

δηλαδή επιθετική εναντίον αμάχων θεωρείται μία ενέργεια όταν ο κρατήρας είναι μεγάλος ???  :think: :think: :think: :think: :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δηλαδη φταιει ο αλεξης που διαδηλωσε επειδη μικρα παιδια στη γαζα τεμαχιζονται κατα συρροη..τι επρεπε να κανει δηλαδη..το μαλακα σαν την κωλοτρυπιδα τον βουβαζελο??? Πας καλα ρε 45?εχεις παρει σασι...

αυτό κατάλαβες εσύ ???

μάλλον εσύ έχεις πάρει σασί αλλά και έχεις βαρέσει μπιέλα...

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ιδιαιτερα αλγεινη παντως εντυπωση μου εχει προκαλεσει η ηχηρη απουσια της διανοησης εκατερωθεν των πλευρων (ισραηλινων και παλαιστινιων) και γενικοτερα της παγκοσμιας διανοησης γενικοτερα...τουλαχιστον απο αυτους τους ανθρωπους που εχει η φωνη τους ενα καποιο ειδικο βαρος θα περιμενε κανεις πως θα αναλαμβαναν πρωτοβουλιες σε συνεργασια για την αμεση ειρηνη....αλλα σιωπη..εκκωφαντικη!ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΟΛΟΙ!

τυπε οσοι Ισραηλινοι διανοουμενοι τολμησαν να μιλησουν τους πηραν με τις πετρες..τους ειπαν παλιοκομμουνιστες προδοτες της πατριδας..σε συνθηκες πολεμου οι ψυχραιμες φωνες χανονται..παντου κ παντα..ο λαος θελει οφθαλμον αντι οφθαλμου..δε μπορει να καταλαβει οτι η βια φερνει βια..κ οτι μονο νεκρους θα μετρανε οσο συνεχιζουνε και οι 2..ακομα κ να σκοτωσουν 100-200 μελη της Χαμας απο τις χιλιαδες..εχουν δημιουργησει δεκαδες χιλιαδες νεα μελη της Χαμας..το ιδιο κ η Χαμας..επιτιθεμενη με πυραυλους χανει τα δικια της..κ δινει αλλοθι στα ακροδεξια γερακια του Ισραηλ..που μεταξυ αλλων ειχαν φαει και το Γιτζακ Ραμπιν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πρωτον εντελως ακυρη υποθεση στην πρωτη προταση. Και δευτερον, ειναι δυνατον οποιοδηποτε κρατος παγκοσμιως να δεχεται επιθεση με 1000 απωλειες μεσα σε 18 μερες, εκ των οποιων 25% παιδια και 75% αμαχοι, και να μην απαντησει, επειδη οι Εβραιοι ειναι οι "καλοι" της υποθεσης? :)

Τυπε εισαι απολυτα λαθος.

Πριν τον Ιουλιο του 2014, απο τη Γαζα εκτοξευονταν κατα μεσο ορο 1 πυραυλος/ολμος την ημερα. Νομιζω, προσοχη τωρα, δεν εχω σπουδασει πολιτικες επιστημες ή σε ανωτατη στρατιωτικη σχολη, αλλα νομιζω οτι αυτο μπορει να λυθει με μια ποικιλια τροπων περα απο την ισοπεδωση της Γαζας με 1000 νεκρους σε 18 ημερες. Αν ειναι εγκλημα πολεμου να τιμωρεις τους πολλους για τις πραξεις των λιγων, ποσα εγκληματα πολεμου πρεπει να αποδωθουν στο Ισραηλ και ποσα στη Γαζα για την παραπανω κατασταση που περιγραφεται?

Ερωτηση: Αν αυτος που εκτοξευει 1 πυραυλο/ολμο την ημερα κατα μεσο ορο για 6 μηνες, με ενδειξεις και στοιχεια οτι για καποιο χρονικο διαστημα μεσα σε αυτους τους μηνες εχει προσπαθησει ενεργα να αποτρεψει πυραυλικες επιθεσεις, και δεν εχει προκαλει νεκρους, ειναι Χ τρομοκρατης, ποσο τρομοκρατης ειναι αυτος που απανταει στο παραπανω προκαλωντας 1000 νεκρους μεσα σε 18 ημερες? Και προφανως κλιμακωνοντας αφανταστα την κατασταση?

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειστε τοσο τυφλοι και ειλικρινα με κουρασατε.

δηλαδή ρε φίλε για στάσου..

ένας γείτονας περνάει με τα πιτσιρίκια του κάθε μέρα έξω από το σπίτι σου και πετάει μια πέτρα στο παράθυρο σου ...

εν τω μεταξύ έβαλες τζάμια άθραυστα,σίτες στα παράθυρα αλλά ο τύπος έχει βρεί το κόλπο και μια στις είκοσι πέτρες μπαίνει μέσα και δυό τρείς φορές έχει βαρέσει το παιδί σου στο κεφάλι...

εεε τα πέρνεις και σύ στο κρανίο και λες... "τον πούστη με το που θα τον δώ θα του αμολύσω και εγώ πέτρα να του ανοίξω την κεφάλα"... έλα όμως που ο τύπος με το που πάρει χαμπάρι ότι πας να αμολήσεις πέτρα κρύβεται πίσω από τα παιδιά του...

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6

Είδες που εκεί και οι γυναίκες πάνε στρατό και πολεμούν;Που να πάνε να κάνουν φανταριλίκι εδώ οι γκόμενες..Βλέπεις κάτι ΕΠΟΠ, τα υποτιθέμενα σκληρά θυληκά, που αν ακούσυον μπαμ από το G3 χέζονται..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είδες που εκεί και οι γυναίκες πάνε στρατό και πολεμούν;Που να πάνε να κάνουν φανταριλίκι εδώ οι γκόμενες..Βλέπεις κάτι ΕΠΟΠ, τα υποτιθέμενα σκληρά θυληκά, που αν ακούσυον μπαμ από το G3 χέζονται..
τυπε θα πρεπε να κανουν θητεια και οι γυναικες

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δηλαδή ρε φίλε για στάσου..

ένας γείτονας περνάει με τα πιτσιρίκια του κάθε μέρα έξω από το σπίτι σου και πετάει μια πέτρα στο παράθυρο σου ...

εν τω μεταξύ έβαλες τζάμια άθραυστα,σίτες στα παράθυρα αλλά ο τύπος έχει βρεί το κόλπο και μια στις είκοσι πέτρες μπαίνει μέσα και δυό τρείς φορές έχει βαρέσει το παιδί σου στο κεφάλι...

εεε τα πέρνεις και σύ στο κρανίο και λες... "τον πούστη με το που θα τον δώ θα του αμολύσω και εγώ πέτρα να του ανοίξω την κεφάλα"... έλα όμως που ο τύπος με το που πάρει χαμπάρι ότι πας να αμολήσεις πέτρα κρύβεται πίσω από τα παιδιά του...

λάθος το παράδειγμά σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom