Νέα

Γάζα/Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Τι λες μωρέ;

Είπα εγώ ότι φταίει;

Αντίθετα λέω μπράβο του γιατί πέταξε το καπιταλιστικό-ιμπεριαλιστικό-αντιδραστικό-Μερκελιστικό-πλουτοκρατικό Μπέρμπερυ για την Παλαιστινιακή καφίγια.

Από αυτό: ------------------------------>
                                         http://[URL unfurl="true"]www.karfitsa.gr/wp-content/uploads/2014/07/tsipras-burberry.jpg[/img[/URL]]

σε αυτό:  ------------------------------>
                                         [img]https://pbs.twimg.com/media/BtK3Md1IMAAMI9Z.jpg:large

Υπάρχει σύγκριση;

Ο μασκαράς και ο ψεύτης πόσο εύκολα αλλάζει και ρούχα και πως φάσκει και αντιφάσκει και δεν υπάρχει πρόβλημα..

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
σε αυτό:  ------------------------------>

BtK3Md1IMAAMI9Z.jpg:large

Υπάρχει σύγκριση;

Kαλα μην νομιζεις πως δεν ειναι σινιε κι αυτα! :cheesy:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
1. Δεν είναι κλέφτης, έχει κάθε δικαίωμα ένας λαός που έχει υποφέρει τόσες χιλιάδες χρόνια επιτέλους να αποκτήσει κράτος στα πάτρια εδάφη του. Και δεν το αποφάσισε μόνος του, απέκτησε κράτος μετά από απόφαση του ΟΗΕ.

2. Σου είπα και πάλι κάνεις αναχρονιστικούς συσχετισμούς. Τι μου αναφέρεις το 1821 όπου έμπαινε ο έλληνας ή ο τούρκος σε ένα χωριό ή πόλη, κατέσφαζε όλους τους κατοίκους και δεν κουνιόταν φύλλο, σε μια εποχή που πεθαίνουν μερικά παιδάκια και ξεσηκώνεται (και πολύ σωστά) όλος ο πλανήτης; Άσε που με το να χρησιμοποιείς σχολεία και νοσοκομεία για να εκτοξεύεις ρουκέτες βάζοντας παιδάκια και αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες όταν εσύ κρύβεσαι ή κάνεις την γυμναστικούλα σου σε πολυτελές ξενοδοχείο, δείχνεις ότι δεν είσαι και τόσο αποφασισμένος να χάσεις την δική σου ζωή.  
1. σε λαθος μερος η παλιοτερη πατριδα τοπυ ειναι στο ιρακ, λαθος αποφαση εβγαλε ο ΟΗΕ ευτυχως η Ελλαδα την καταψηφισε θα ειχα ακομη εναν λογο να ντρεπομαι.
2. για τους ιδιους λογους ακριβως ειναι ενοχο το Ισραηλ που με την υψηλη τεχνολογια αντι να εκτελεσει ή να πιασει αυτους που λες στα πολυτελη ξενοδοχεια ριχνει στις ανθρωπινες ασπιδες και την πληρωνουν τα παιδακια

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
:birdman: :birdman: :birdman: ελληνικη ειναι οι ρωμαιοι την εκτισαν πανω σε αποικια μεγαρεων σε περιοχη θρακικη (αρα και ελληνικη παρα τις μπουρδες πορνοπαπου και gl για ξεχωριστο θρακικο εθνος)

άρα και οι έλληνες εισβολείς ήτανε. πρέπει να επιστραφεί στους αρχικούς του κατοίκους. σίγουρα κάποιους θα έδιωξαν από κει. άσε μας ρε φίλε.

εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θεωρείς πχ και τις Συρακούσες και όλη την Σικελία ελληνική αφού και εκεί έλληνες έφτιαξαν τις πρώτες πόλεις. Και την Αλεξάνδρεια να πάρουμε πίσω, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δική μας θα ναι.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
1. σε λαθος μερος η παλιοτερη πατριδα τοπυ ειναι στο ιρακ, λαθος αποφαση εβγαλε ο ΟΗΕ ευτυχως η Ελλαδα την καταψηφισε θα ειχα ακομη εναν λογο να ντρεπομαι.
2. για τους ιδιους λογους ακριβως ειναι ενοχο το Ισραηλ που με την υψηλη τεχνολογια αντι να εκτελεσει ή να πιασει αυτους που λες στα πολυτελη ξενοδοχεια ριχνει στις ανθρωπινες ασπιδες και την πληρωνουν τα παιδακια

1. ποιο ιρακ μωρε, προφανώς και μπερδεύεις την προέλευση (μυθική ή όχι) της κάθε φυλής-εθνότητας με την πατρίδα της. Και οι δωριείς, αχαιοί κλπ από κάπου ήρθαν, άρα η Ελλάδα δεν είναι η πατρίδα τους...  Στη πραγματικότητα όσοι προέρχονται από τους Ινδοευρωπαίους πρέπει να γυρίσουν από κει που ήρθαν αφού καμία από τις χώρες που κατοίκησαν δεν είναι η πραγματική τους πατρίδα.  :headbang: :headbang: :headbang:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Το πασχα ,κατι αρχιδοκαγκουρες στη σαντορινη ,"ανατιναξαν" μια αμερικανιδα 50χρονη επισκεπτρια με βαρελοτο,για χαβαλε...παλι καλα που δεν ηταν ισραηλινης καταγωγης ,γιατι τωρα θα ειχανε και 2η καλδερα στο νησι...
:2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.504
Πόντοι
2.606
Ιδιαιτερα αλγεινη παντως εντυπωση μου εχει προκαλεσει η ηχηρη απουσια της διανοησης εκατερωθεν των πλευρων (ισραηλινων και παλαιστινιων) και γενικοτερα της παγκοσμιας διανοησης γενικοτερα...τουλαχιστον απο αυτους τους ανθρωπους που εχει η φωνη τους ενα καποιο ειδικο βαρος θα περιμενε κανεις πως θα αναλαμβαναν πρωτοβουλιες σε συνεργασια για την αμεση ειρηνη....αλλα σιωπη..εκκωφαντικη!ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΟΛΟΙ!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
άρα και οι έλληνες εισβολείς ήτανε. πρέπει να επιστραφεί στους αρχικούς του κατοίκους. σίγουρα κάποιους θα έδιωξαν από κει. άσε μας ρε φίλε.

εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θεωρείς πχ και τις Συρακούσες και όλη την Σικελία ελληνική αφού και εκεί έλληνες έφτιαξαν τις πρώτες πόλεις. Και την Αλεξάνδρεια να πάρουμε πίσω, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δική μας θα ναι.
ξυδη δεν ειμαι ετσι οπως θα ηθελες να με παρουσιασεις σαν ενα λοβοτομημενο ναζιστη για να χαρεις οτι εχεις ευκολο αντιπαλο. εχω διαβασει ιστορια και μυθολογια απο αρχαια κειμενα.
ΔΕΝ ειναι οι ελληνες οι πρωτοι κατοικοι τις σικελιας , μπορει τις μεγαλες γνωστες πολεις να τις εκτισαν ελληνες ΑΛΛΑ η ενδοχωρα κατοικουταν ηδη απο ιταλικα φυλα. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ. ειμαι τιμιος σε αντιθεση με το ισραηλ.  :grin:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
1. Πρωτον εντελως ακυρη υποθεση στην πρωτη προταση. Και δευτερον, ειναι δυνατον οποιοδηποτε κρατος παγκοσμιως να δεχεται επιθεση με 1000 απωλειες μεσα σε 18 μερες, εκ των οποιων 25% παιδια και 75% αμαχοι, και να μην απαντησει, επειδη οι Εβραιοι ειναι οι "καλοι" της υποθεσης? :)

Τυπε εισαι απολυτα λαθος.

Πριν τον Ιουλιο του 2014, απο τη Γαζα εκτοξευονταν κατα μεσο ορο 1 πυραυλος/ολμος την ημερα. Νομιζω, προσοχη τωρα, δεν εχω σπουδασει πολιτικες επιστημες ή σε ανωτατη στρατιωτικη σχολη, αλλα νομιζω οτι αυτο μπορει να λυθει με μια ποικιλια τροπων περα απο την ισοπεδωση της Γαζας με 1000 νεκρους σε 18 ημερες. Αν ειναι εγκλημα πολεμου να τιμωρεις τους πολλους για τις πραξεις των λιγων, ποσα εγκληματα πολεμου πρεπει να αποδωθουν στο Ισραηλ και ποσα στη Γαζα για την παραπανω κατασταση που περιγραφεται?

2. Ερωτηση: Αν αυτος που εκτοξευει 1 πυραυλο/ολμο την ημερα κατα μεσο ορο για 6 μηνες, με ενδειξεις και στοιχεια οτι για καποιο χρονικο διαστημα μεσα σε αυτους τους μηνες εχει προσπαθησει ενεργα να αποτρεψει πυραυλικες επιθεσεις, και δεν εχει προκαλει νεκρους, ειναι Χ τρομοκρατης, ποσο τρομοκρατης ειναι αυτος που απανταει στο παραπανω προκαλωντας 1000 νεκρους μεσα σε 18 ημερες? Και προφανως κλιμακωνοντας αφανταστα την κατασταση?

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειστε τοσο τυφλοι και ειλικρινα με κουρασατε.

1. Μα ποιος ανάγκασε το Ισραήλ να απαντήσει; Μιλάς για την απάντηση και την ονομάζεις επίθεση.
2. Για ποια στοιχεία και ενδείξεις μιλάς; Οι ρουκέτες της Χαμάς στοχεύουν σε κατοικημένες περιοχές με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν αθώα θύματα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.504
Πόντοι
2.606
1. ποιο ιρακ μωρε, προφανώς και μπερδεύεις την προέλευση (μυθική ή όχι) της κάθε φυλής-εθνότητας με την πατρίδα της. Και οι δωριείς, αχαιοί κλπ από κάπου ήρθαν, άρα η Ελλάδα δεν είναι η πατρίδα τους...  Στη πραγματικότητα όσοι προέρχονται από τους Ινδοευρωπαίους πρέπει να γυρίσουν από κει που ήρθαν αφού καμία από τις χώρες που κατοίκησαν δεν είναι η πραγματική τους πατρίδα.  :headbang: :headbang: :headbang:
ΜΑΣΤΟΡΑ λες να μας μαζεψουν ολους κανα πρωι και να μας μπουζουριασουν για σερενγκετι μερια?????

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ξυδη δεν ειμαι ετσι οπως θα ηθελες να με παρουσιασεις σαν ενα λοβοτομημενο ναζιστη για να χαρεις οτι εχεις ευκολο αντιπαλο. εχω διαβασει ιστορια και μυθολογια απο αρχαια κειμενα.
ΔΕΝ ειναι οι ελληνες οι πρωτοι κατοικοι τις σικελιας , μπορει τις μεγαλες γνωστες πολεις να τις εκτισαν ελληνες ΑΛΛΑ η ενδοχωρα κατοικουταν ηδη απο ιταλικα φυλα. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ. ειμαι τιμιος σε αντιθεση με το ισραηλ.  :grin:

ε τότε να δούμε σε πανευρωπαικό επίπεδο όλες τις αποικίες των ελλήνων και να ζητήσουμε πίσω μόνο όσες δεν είχαν προηγούμενους κατοίκους.  :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ένα καλό άρθρο για τους αραβόφωνους μουσουλμάνους πολίτες του Ισραήλ:

www.timesofisrael.com/israeli-arabs-caught-in-the-middle-of-gaza-war]Israeli Arabs caught in the middle of Gaza war[/url]

Mohammed Abdulchai, 52 ......................

“The rocket doesn’t know if you are a Jew or an Arab,”

Και αυτό τα λέει όλα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.504
Πόντοι
2.606
Ενημερωτικα παντως θα καταθεσω αγωγη στον οηε για την εθνικοτητα της μπαρτσελονα...τι καταλανοι και αρχιδια...πρωτοι οι ελληνες εχτισαν την πολη!!!...θα σε εχω ενημερο θεουλη!
Επισης μεγαλη μαλακια του ξυδη που σε παρουσιαζει σαν λοβοτομημενο ναζιστη....λοβοτομημενο μανιοκαταθλιπτικο ναζιστη τρολ ισως...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.504
Πόντοι
2.606
Σου αρεσε τοσο η εξυπναδουλα-μπαλια στην εξεδρα, ε?
απο το να βλεπεις φιλαρακο παιδια και αμαχους να γινονται κιμας ,καλυτερα να πεταμε και καμια  μπαλιτσα στην εξεδρα....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.504
Πόντοι
2.606
Φερτε ρε μαλακες μεξικανοι, τον παιχταρα στο θρυλο μη σας γαμησω....Να παιξει επιτελους το παιδι στην ομαδα της χωρας του που τοσο αγαπα και τη στερηθηκε....τα λεει τοσα χρονια ο λιακο...τις πυραμιδες ,ελληνες τις εχτισαν...τι αζτεκοι και παπαριες!!!!ΜΙΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΠΟΛΥΤΕ....ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ???

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δωριεις απο πινδο, αχαιοι απο κοιλαδα αξιου δεν ξερουμε αλλους πιο παλιους κατοικους της περιοχης αν υπηρχαν σημερα πχ παλιοτεροι απο τους ελληνες και ειχαν την νοτια βαλκανικη πολυ ευχαριστως να ερθουν να παρουν τα μερη τους, ειπαμε εγω κλεφτης δεν ειμαι.
οι ινδοευρωπαιοι που αναφερεις ειναι ομογλωσσια οχι ομοεθνια αν ξες την διαφορα, αν βρεις λοιπον παλιοτερους κατοικους πχ στην ευρωπη απο τους ευρωπαιους πολυ ευχαριστως να παρουμε τα μπογαλακια μας και να τους επιστρεψουμε οτι τους κλεψαμε. και για το πως εξαπλωθηκε ο παγκοσμιως πληθυσμος εγω δινω στους μαθητες μου αυτον τον χαρτη, παρομοιο εχει και το σχολικο βιβλιο

Συνημμένα

• 499_55.JPG
    499_55.JPG
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 14

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πριν τον Ιουλιο του 2014, απο τη Γαζα εκτοξευονταν κατα μεσο ορο 1 πυραυλος/ολμος την ημερα.

Με δεδομένο όμως ότι στην Γάζα έχουν εισαχθεί από το Ιράν / κατασκευαστεί περίπου 10.000 ρουκέτες καταλαβαίνεις ότι πάει μακριά η βαλίτσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom