Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Όχι, δεν έχω καθόλου τέτοιο σύνδρομο. Από εκεί μέχρι να επιχαίρω μαζικές σφαγές ανήλικων, υπάρχει κάποια απόσταση όμως.
Το να ψάχνει κάποιος ενέργειες του τύπου city of poros για να δικαιολογήσει τη σημερινή σφαγή ναι, το θεωρώ σκατοψυχιά κι αυτό δεν αλλάζει.
Όπως αντίστοιχα το να τσουβαλιάζει κάποιος τους όλους Ισραηλινούς και να τους εξισώνει με τον Νεντανιάχου.
Όπως επίσης δε θα έγραφα κάτι για τα μικρά παιδιά που γράφουν αφιερώσεις στους πυραύλους που προορίζονται να διαμελίσουν συνομήλικά τους παιδάκια (είτε ο στόχος είναι η Γάζα, είτε ο Λίβανος αδιάφορο). Επειδή είναι ανήλικα και θύματα φανατισμού.
Αν δεν καταλαβαίνεις αυτά τα απλά, δικό σου θέμα, αυτό όμως δε σημαίνει πως είμαι υποχρεωμένος να στα εξηγώ κάθε τόσο..
Χανεις το επιχειρημα σου. Πες εκει τι ειναι να πεις και ασε κατα μερος τους χαρακτηρισμους. Δε χρειαζεται να μου εξηγησεις τιποτα δεν ειμαι εδω για να μοιραζω πιστοποιητικα αγιοσυνης η σκατοψυχιας ουτε θα αποφασισω ποιος θα παει στον παραδεισο. Απλα στο λεω οτι δειχνει λιγο κατι σα κατινια και γκρινια και ειναι καπως γυναικωτο με την κακη εννοια να κλαιγεσαι και να οδυρεσαι οτι ο ταδε ειναι " σκατοψυχος". Χανεις εσυ ποντους απο τα δικα σου επιχειρηματα.