Νέα

Γάζα/Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τυποι οσον αφορα τους βομβαρδισμους καλα αρχιδια ειναι οι Εβραιοι, αλλα ας αναρωτηθουμε λιγο, τι θα θελαμε να κανει η χωρα μας σε περιπτωση που η ΠΓΔΜ π.χ. αρχιζε να ριχνει πυραυλους σε ελληνικες πολεις;

πολύ καλά θα κάναμε όπως πολύ καλά κάνουν και οι εβραίοι για την χώρα τους, όμως ΕΙΔΙΚΑ για την ελλάδα αν σκοτώναμε αμάχους (η κυβέρνηση σαμαρά ας πούμε) με τον ίδιο τρόπο θα είχαν χαλάσει τον κόσμο οι αριστεριστές που επικρατούν ως γνωστόν σαν ιδεολογία και θα είχαμε αφόρητο ψυχολογικό πόλεμο εκ των έσω

εδώ έχουν βρει μία σφαγή στην τριπολιτσά που έγινε πριν από 2 αιώνες και μας έχουν ζαλίσει τα ούμπαλα σκεφτείται να γίνει κάτι φρέσκο :uglystupid: :uglystupid:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Οχι μονο Εβραιους, συμφωνα με τις επιταγες της θρησκειας τους οποιονδηποτε "απιστο"!
Παει να πει εσενα, εμενα, τον Κοσνικ, τον Σταρνταστ και ολους οσους τους συμπαθουν, επειδη δεν ξερουν τι αποψη εχουν αυτοι για εμας βεβαια...
τυπε να φανταστω οτι εχεις διαβασει μεταφρασμενο (εκτος αν ξερεις την αραβικη) το κορανι κι οπως επισης οτι εχεις συναναστραφει με πολλους αραβες κι εχεις εισπραξει στο πετσι σου αυτο το μισος και την κακια τους για εμας τους "αλλους"

βεβαια αν εχεις ως αρχη τα παραπανω γραφομενα σου, "δικαιολογειται" η εμπαθια σου για τους παλαιστινιους αλλα και η αδιαφορια σου για ακρωτηριασμους και θανατους μικρων παιδων  :idiot:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Έτσι.
Και επίσης όταν βάζετε ορισμένοι φωτός από πτώματα παιδιών από Γάζα (λες και δεν καταλαβαίνουμε τί θα πει νεκροί άμαχοι και πρέπει να δούμε και φρικιαστικές εικόνες για να το εμπεδώσουμε) να βάζετε και από τις σφαγές σε Ρουάντα, Κογκό, Συρία (χιλιάδες νεκροί άμαχοι τα τελευταία χρόνια) και δε συμμαζεύεται. Γιατί δεν πείθετε ότι είστε κατά των σφαγών. Κατά του Ισραήλ είστε.
δηλαδη για να υποστηριξουμε μια συγκεκριμενη αποψη, θα πρεπει να τη στηριξουμε με αντιστοιχες αλλες σφαγες σε αλλα μερη? αλλα προφανως εννοεις οτι η ευαισθησια μας εξαντλειται μονο σ αυτο.....αυτο δεν μπορω να στο αποδειξω.....το θεμα μας εδω αλλωστε δεν ειναι η ρουαντα

κατα του ισραηλ ειμαι, λογω των σφαγων κι αυτα που κανει στους παλαιστινιους εδω και τοσα χρονια(συγκεκριμενα πραγματα).... οπως ειμαι κατα οποιουδηποτε χρησιμοποιει τη δυναμη και υπεροχη του κατα αδυναμων, αμαχων κτλ..... προσωπικα δεν ειμαι αντισημητης.... οπως και αναγνωριζω οτι οι εβραιοι ιστορικως (και δεν μιλαω μονο για τον 20ο αιωνα) ειναι απ τις φυλες που εχουν υποστει τα μεγαλυτερα δεινα....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οπως και αναγνωριζω οτι οι εβραιοι ιστορικως (και δεν μιλαω μονο για τον 20ο αιωνα) ειναι απ τις φυλες που εχουν υποστει τα μεγαλυτερα δεινα....

γιατί είναι μουνήδες γι'αυτό, δεν είναι δυνατόν όλος ο πλανήτης να τους φτύνει και αυτοί να μην φέρουν ευθύνη, άσε που σε βάρος του δικού μας λαού έχουν διαπράξει άπειρα εγκλήματα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ρε τυπε καταλαβε κατι.
Η χαμας θελει τον ολοκληρωτικο αφανισμο του ισραηλ και την δημιουργια χαλιφατου στην περιοχη :jerking:
Εχει μεινει μονη της,ακομα και οι αιγυπτιοι της γυρισαν την πλατη,οι ρωσσοι δεν βοηθανε και ο ερντο δεν προκειται να κοντραριστει ανοιχτα με το ισραηλ.Η χαμας φταιει για αυτην την κατασταση.
μαν δεν ειναι θεμα κατανοησης, αλλα αγνοιας ή γνώσης των γεονότων-δεδομενων...
δεν διαφωνω σ αυτα που παραθετεις.....
απλα θελω να επισημανω οτι οι αιγυπτιοι εκτος το οτι εχουν κι αυτοι εσωτερικα προβληματα ποτε δεν υποστηριξαν ενεργα και ουσιαστικα τους παλαιστινιους τα τελευταια τουλαχιστουν 30 χρονια....γενικοτερα οι αραβες ειναι διασπασμένοι....πολλες χωρες εχουν φιλοδυτικα αισθηματα κι οι υπολοιπες αναλώνονται σε ενδοεθνοθρησκευτικες φιλονικιες (σουνι-σιιτες).....
απ τους ρωσους δεν περιμενω και πολλα, ειδικα στο θεμα του παλαιστηνιακου
ο ερντογαν παιζει διπλο παιχνιδι...προσπαθει να κραταει καλες σχεσεις με το αμερικα...και παιζει κι η αοζ
η χαμας παντως θα πρεπε να το χειριστει πιο διπλωματικα ειδικα απ τη στιγμη που δεν εχει δυνατοτητα και τα μεσα για μια ανοιχτη εμπολεμη συγκρουση.....αλλα δυστηχως τους τυφλωνει το μισος που, δικαιολγημενα, πηγαζει απ αυτα που εχει υποστει ο λαος τους....η βια φερνει μισος και κατ επεκταση βια....και τωρα, μετα απ ολα αυτα αντε να κλεισουν οι πληγες...  

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
γιατί είναι μουνήδες γι'αυτό, δεν είναι δυνατόν όλος ο πλανήτης να τους φτύνει και αυτοί να μην φέρουν ευθύνη, άσε που σε βάρος του δικού μας λαού έχουν διαπράξει άπειρα εγκλήματα

:rockon: :rockon: :rockon:
το προφανες ρε τυπε

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Το βασικό επιχείρημα αυτών που υποστηρίζουν τις επιθέσεις του Ισραήλ στην Γάζα είναι ότι είναι νόμιμες....
Και είναι νόμιμες επειδή η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση και κάνει τυφλές επιθέσεις στο Ισραήλ!!!!
Να θυμίσω κάτι....
Στην εποχή μας και φυσικά δεν ελπίζω να συμφωνήσετε, ισχύει το εξής και είναι ΘΕΣΦΑΤΟ και αποδεδειγμένο!!!!
Ότι είναι νόμιμο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ!!!!
Χωρίς να αναγνωρίζω την νομιμότητα των επιθέσεων του Ισραήλ, σίγουρα αυτές είναι ανήθικες, άνανδρες και απάνθρωπες!!!!
Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό της Χαμάς ως τρομοκρατική ενώ έχει ψηφιστεί νόμιμα και δημοκρατικά από τον Παλαιστινιακό λαό, θα πω το εξής απλό....
Τρομοκράτης δεν είναι και εκείνος που επιτίθεται πονηρά και πισώπλατα σε άλλες χώρες για την προώθηση εθνικών του στόχων?
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ....
Τρομοκράτης δεν είναι και εκείνος που επεμβαίνει στα εσωτερικά μιας χώρας χωρίς να της ζητηθεί πάλι με πονηρούς και πλάγιους τρόπους?
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ.....
Και μπορώ να γράψω και πολλά άλλα!!!!
Στην Γάζα ακόμα και να δεχτούμε το νόμιμο των επιθέσεων, σίγουρα έχουμε καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διεθνών κανονισμών.....για αυτό άλλωστε και ο ΟΗΕ που εσείς επικαλείστε συνεχώς, αλλά σήμερα τον "ξεχάσατε", ανήγγειλε ευρεία έρευνα για τις δολοφονίες όπως τις χαρακτήρισε μικρών παιδιών!!!!
Και κλείνω....
Ναι Αντισθένη και εσύ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ με κανέναν τρόπο τις θηριωδίες που γίνονται στην Γάζα, γιατί αντί να συζητάμε για αυτές, συνεχώς με ευτελή επιχειρήματα που χρησιμοποιεί και η Ισραηλινή κυβέρνηση και μόνο, ρίχνετε την μπάλα στην εξέδρα....για την ταμπακιέρα θα απαντήσετε ποτέ ή θα συνεχίσετε -δεν ξέρω τους λόγους - να "υπερασπίζεσται" τις θηριωδίες και τις δολοφονίες?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Το βασικό επιχείρημα αυτών που υποστηρίζουν τις επιθέσεις του Ισραήλ στην Γάζα είναι ότι είναι νόμιμες....
Και είναι νόμιμες επειδή η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση και κάνει τυφλές επιθέσεις στο Ισραήλ!!!!
Να θυμίσω κάτι....
Στην εποχή μας και φυσικά δεν ελπίζω να συμφωνήσετε, ισχύει το εξής και είναι ΘΕΣΦΑΤΟ και αποδεδειγμένο!!!!
Χωρίς να αναγνωρίζω την νομιμότητα των επιθέσεων του Ισραήλ, σίγουρα αυτές είναι ανήθικες, άνανδρες και απάνθρωπες!!!!
Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό της Χαμάς ως τρομοκρατική ενώ έχει ψηφιστεί νόμιμα και δημοκρατικά από τον Παλαιστινιακό λαό, θα πω το εξής απλό....
Τρομοκράτης δεν είναι και εκείνος που επιτίθεται πονηρά και πισώπλατα σε άλλες χώρες για την προώθηση εθνικών του στόχων?
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ....
Τρομοκράτης δεν είναι και εκείνος που επεμβαίνει στα εσωτερικά μιας χώρας χωρίς να της ζητηθεί πάλι με πονηρούς και πλάγιους τρόπους?
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ.....
Στην Γάζα ακόμα και να δεχτούμε το νόμιμο των επιθέσεων, σίγουρα έχουμε καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διεθνών κανονισμών.....για αυτό άλλωστε και ο ΟΗΕ που εσείς επικαλείστε συνεχώς, αλλά σήμερα τον "ξεχάσατε", ανήγγειλε ευρεία έρευνα για τις δολοφονίες όπως τις χαρακτήρισε μικρών παιδιών!!!!
Και κλείνω....
Ναι Αντισθένη και εσύ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ με κανέναν τρόπο τις θηριωδίες που γίνονται στην Γάζα, γιατί αντί να συζητάμε για αυτές, συνεχώς με ευτελή επιχειρήματα που χρησιμοποιεί και η Ισραηλινή κυβέρνηση και μόνο, ρίχνετε την μπάλα στην εξέδρα....για την ταμπακιέρα θα απαντήσετε ποτέ ή θα συνεχίσετε -δεν ξέρω τους λόγους - να "υπερασπίζεσται" τις θηριωδίες και τις δολοφονίες?

enough said

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Να θυμίσω κάτι....
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ....
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ.....
Και κλείνω....

Ωραια τα λες τυπε αλλα ξεχασες να κανεις αναλυση για το νομιμο και ηθικο της πρακτικης να παρκαρεις οπλα σε σχολεια στη λογικη αμα μου βαρεσεις τα οπλα μου θα βαρεσεις και παιδακια. Δηλαδη ο χαμας δεν εχει την επιλογη να βγει να κανει πολεμο χωρις να βαζει στη μεση αμαχους? Φυσικα την εχει, απλα ξερει οτι θα παρει τονπουλογλου οποτε παει σε ανταρτικο.

Ο καθενας θελει να παει τον πολεμο, γιατι πολεμος ειναι, εκει που τον συμφερει. Ο Χαμας θελει ανταρτοπολεμο γιατι ετσι τον συμφερει, ο Ισραηλιτης  δε παιζει να στειλει πεζικαριους να κανουν οδομαχιες πορτα πορτα γιατι δεν τον συμφερει. Οπως προειπαν, αμα ταμπουρωνοταν ο Σκοπιανος σε σπιτια σχολεια και παιδικες χαρες και σου στελνε ρουκετες εσυ θα λεγες στειλτε τα F16 να τον κανουν πεδιαδα, οχι στειλτε εμενα η το παιδι μου να παει πορτα πορτα να ψωφησει κανοντας εκκαθαριση ανταρτων στα Σκοπια.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Και ακόμα μία φορά η μπάλα στην εξέδρα.....
Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν καταλαβαίνεται τίποτα και όχι ότι δεν θέλετε να καταλάβεται!!!!
Θα το κάνω πιο λιανά....
Μπερδεύεται τις πρακτικές της Χαμάς με τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ και τις "νομιμοποιείται" στο στενό σας μυαλουδάκι, το οποιό είναι και απληροφόρητο αφού μάλλον ασχολείσται με το συγκεκριμένο ζήτημα το πολύ μια βδομάδα!!!!!
Btw να σου απαντήσω παρότι υποτιμώ έτσι τον εαυτό μου.....οι Ισραηλίτες χτύπησαν και κονβόι και κτίρια με άμαχους που είχαν φύγει από τα σπίτια τους και ήταν περιπλανώμενοι και έτυχε μέσα στην ατυχία τους, να ήταν μαζί τους και Αμερικανοί δημοσιογράφοι του CNN....δυστυχώς για τους Ισραηλίτες και το τελευταίο τους "επιχείρημα" κατέπεσε με κρότο!!!!!

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Και ακόμα μία φορά η μπάλα στην εξέδρα.....
Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν καταλαβαίνεται τίποτα και όχι ότι δεν θέλετε να καταλάβεται!!!!
Θα το κάνω πιο λιανά....
Μπερδεύεται τις πρακτικές της Χαμάς με τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ και τις "νομιμοποιείται" στο στενό σας μυαλουδάκι, το οποιό είναι και απληροφόρητο αφού μάλλον ασχολείσται με το συγκεκριμένο ζήτημα το πολύ μια βδομάδα!!!!!
Btw να σου απαντήσω παρότι υποτιμώ έτσι τον εαυτό μου.....οι Ισραηλίτες χτύπησαν και κονβόι και κτίρια με άμαχους που είχαν φύγει από τα σπίτια τους και ήταν περιπλανώμενοι και έτυχε μέσα στην ατυχία τους, να ήταν μαζί τους και Αμερικανοί δημοσιογράφοι του CNN....δυστυχώς για τους Ισραηλίτες και το τελευταίο τους "επιχείρημα" κατέπεσε με κρότο!!!!!

ποιος "νομιμοποιησε" καλο μου? Μεγαλη φαντασια εχεις.... εγω απλα σου ειπα οτι τα πραγματα δεν ειναι βιντεο γκειμ.

Αν πεθανει ο πιτσιρικας στη φωτο παρακατω ποιος εχει την ευθυνη, αυτος που τραβηξε τη σκανδαλη η ο τυπος δεξια που τον εντυσε στρατιωτη και του δωσε το οπλο?

_40208641_how300.jpg

Το αυτο ισχυει και στη γαζα. Λες εσυ οτι το να σου λεει ο αλλος οτι αν βαζεις ρουκετοβολα σε παιδικες χαρες κανεις την επιλογη εν καιρο πολεμου να πεθανουν αμαχοι και συ λες ουυυυυυυ δολοφονιες αμαχων. Δεν ειναι τοσο ομορφος αγγελικα πλασμενος ο κοσμος, ο πολεμος δε γινεται λαιβ στο CNN και στο τελος οι αντιμαχομενοι κανουν μια χειραψια, συγχαιρει ο ηττημενος τον νικητη και παιζουν μια παρτιδα γκολφ. Την ευθυνη για την εκβαση του πολεμου την εχουν ΚΑΙ οι δυο, και οι μεν που βαρανε, και οι δε που κανουν στοχους αμαχους γιατι ετσι κερδιζουν ποντους στη κοινη γνωμη. Και οι δυο εξ ισου απανθρωποι ειναι.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
δλδ ρε τυπε
γιατι θα μας τρελανετε εδω περα
ισχυριζεσαι οτι καλως γινονται οσα γινονται
αυτη τη στιγμη στη Γαζα
μ'ενα ναι η μ'ενα οχι ομως

και τι σαι συ ρε τυπε που θα μου επιβαλεις να χω μαυρο-ασπρο αποψη? Καρδιναλιος σα το Geopa μηπως?

Η αποψη μου ειναι οτι η Γαζα ειναι FUBAR ... οσο κι αν δε θες να το καταλαβεις εχει πολεμο κει κατω, και στον πολεμο υπαρχουν 2 πλευρες κι η καθεμια διεξαγει τον πολεμο που θελει και μπορει. Κι επειδη δε γεννηθηκα Ιουλη του 14 σου λεω οτι γινεται σημερα εχει πισω 30-40-50 χρονια ζυμωσης, πριν τη Χαμας ειχε PLO κοκ, δεν προηρθε απο παρθενογεννηση ο Ιουλης του 14.

ΥΓ το προφανες ειναι οτι κακα στραβα κι αναποδα γινεται οτι γινεται, δε συζηταμε καν αυτο, ευθυνη συζηταμε

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
και τι σαι συ ρε τυπε που θα μου επιβαλεις να χω μαυρο-ασπρο αποψη? Καρδιναλιος σα το Geopa μηπως?

Η αποψη μου ειναι οτι η Γαζα ειναι FUBAR ... οσο κι αν δε θες να το καταλαβεις εχει πολεμο κει κατω, και στον πολεμο υπαρχουν 2 πλευρες κι η καθεμια διεξαγει τον πολεμο που θελει και μπορει. Κι επειδη δε γεννηθηκα Ιουλη του 14 σου λεω οτι γινεται σημερα εχει πισω 30-40-50 χρονια ζυμωσης, πριν τη Χαμας ειχε PLO κοκ, δεν προηρθε απο παρθενογεννηση ο Ιουλης του 14.

καλα τυπε, στην εξεδρα την μπαλα ως συνηθως
βασικα εισαι αγνωμος στο εν λογω θεμα
και συ καταλαβε το εξης ομως : οποιος παταει ενα κουμπι και
σκοτωνει γυναικοπαιδα δε κανει πολεμο ειναι πουστης
και αξιζει να γινει σαπουνακι πολυτελειας στη σαπουνοθηκη μου

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι