Νέα

Γάζα/Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
και σε 1 ώρα δεν προλαβαίνουν να τους μεταφέρουν παραδίπλα?
Εχω διαβασει οτι σε μερικες περιπτωσεις ο βομβαρδισμος ακολουθησε δευτερολεπτα μετα το sms. Φαση 90 δευτερολεπτα. Το θεμα ειναι οτι προφανως αυτη η τακτικη δε δουλευει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καμια πηγουλα εχουμε? Οτι ειναι καπου αλλου πολιτες και περιφερονται και οτι η Χαμας τους μεταφερει με τη βια στο σπιτι που ολοι ξερουν θα βομβαρδιστει... :think:
alexanderposter.jpg

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ειναι πολυ controvertial αυτο το συστημα και απο πιο παλια σκηνικα
www.bbc.com/news/world-middle-east-21751766]http://www.bbc.com/news/world-middle-east-21751766[/url]

Ειχα διαβασει και προσφατα οτι διαμαρτυρηθηκαν στους Αμερικανους που τους το πουλησαν :grin: :2funny:

τι ενδιαφέροντα είναι αυτά μαν μήπως είσαι λαθρέμπορας :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Den epesa se sxolio tou. Mesa ki aytos loipon sta amerolipta melh tou site, san esena kai ton travatroba
Α συγνωμη, σε αδικησα.
Νομιζα ότι ως αντιεξουσιαστης, δεν θα ειχες πρόβλημα να την πεις και στην εξουσια του σαιτ.
Πώς γινεται και πεφτετε ολοι στα δικα μου σχολια, όταν λενε πεντε εξι ατομα το ιδιο πραγμα με μενα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.776
Πόντοι
25.467
Το ότι την διορθωση την εκανε ο Αντισθένης και όχι εγω, ο οποιος απλα συμφωνησα, μολαταύτα εσεις επιλεξατε και παλι να σχολιασετε εμενα, δειχνει πολλά πραγματα τα οποια εχουν καταλαβει ολοι πλεον.
Επιλεγω να μην σας απαντησω ξανα ποτέ, γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της.

Πσσσσσσσσσσσσσς!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δυο στα δυο λοιπον.
Μιλαει υπερ των ισραηλινων ο Αντισθένης και συμφωνω, πεταγονται καποιοι και την λενε σε μενα.
Διορθωνει καποιον ο Αντισθένης ορθογραφικα και συμφωνω, πεταγονται καποιοι και την λενε σε μενα.
Εγω τι να συμπερανω?
Ότι ειστε απλα κομπλεξικοι απέναντι μου, ή ότι χεζεστε να την πειτε στον Αντισθενη επειδή εχει το σαιτ?
Μην απαντησετε αμεσως. παρτε το χρονο σας (ποιος ξερει, μπορει να συμβαινουν και τα δυο).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom