Νέα

Γαύροι-ζώα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ευχαριστώ φίλε! Και συ νάσαι καλά!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φίλε Hrys,

φαντάζομαι ότι έχεις καταλάβει ότι ανήκω στην μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων:

Με σέβεσαι, σε σέβομαι 10 φορές
Μου την κάνεις, στην κάνω 10.

Δεν μπορεί το κάθε βουτυρόπαιδο να πιάνει το όνομά μου στο στόμα του, στο οποίο φυσικά και δεν είναι αρμοδιότητά μου να ξέρω τι μπαίνει.

Και αν έχω "μιλήσει" κάπου λάθος πρώτος (που και φυσικά μπορεί να γίνει), έχω ζητήσει συγγνώμη!

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηρεμίας ή εκνευρισμού, απλά αυτοσεβασμού.

Το "μιλάνε όλοι, μιλάνε κι οι κώλοι" μπορεί να σου φαίνεται αντιδημοκρατικό (δεν ξέρω), αλλά εμένα οι κλανιές δεν μου αρέσουν.

Φιλικώτατα!
Φίλε alfa291 νομιζω οτι εσυ μιλησες λαθος στη συγκεκριμενη στιγμη. Εσυ αρχισες να αναφερεις για "τους γαβρους που δεν ξερουν τους πατεραδες τους" και αναγκαστηκε ο φιλος sxsitegr να απαντησει. Και μου αρεσει οτι ενω βριζεις δεν ανεχεσαι να ακουσεις απαντηση. Δηλαδη ο αλλος πρεπει να καθεται να τις τρωει χωρις να απανταει. Αν θες να λεγεσαι σωστος "αν με σεβεσαι 1 σε σεβομαι 10" οφειλεις να παραδεχτεις οτι εδω "την εκανες χωρις να στην εχουν κανει"
Φιλικα(ειλικρινα,χωρις ειρωνια)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Φίλε Germaon,

Το ποστ σου είναι όντως φιλικό και φιλικά σου απαντώ.

Είσαι (για εδώ μιλάω μόνο) λάθος! Γιατί αν διαβάσεις το ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ποστ από το δικό μου για "πατεράδες", θα δεις ότι βάζει στην ίδια κατηγορία "πούστες, ναρκομανή (sic), πουτάνες, χαφιέδες και πανάθες". Σε αυτό απάντησα, στο ίδιο ύφος.

ʼρα αυτό που λες δεν ισχύει (εδώ έτσι? ʼγιος δεν είμαι!).

Δε μου λες όμως, ποιός ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ κάνει απειλές του στυλ "Θα πω να σκάνουν αυτό"? Δεν έχω δει ΚΑΝΕΝΑ στο site αυτό (αν έχεις εσύ μου το λες) να έχει τέτοια θρασύδειλη συμπεριφορά. Αν θες δες το τελείωμα του ποστ του Αστείου λατινομαθούς της πλάκας! Νομίζω πως αν μούλεγες (ή σούλεγα...)  "θα σου...." (και ξέρουμε πως στην ουσία η απάντηση σε κάθε περίπτωση θα ήταν "θα μου κάνεις τα 3-->2") θα λέγαμε "ειπώθηκε μια μαλακία παραπάνω, ΟΚ"

Τώρα, αν "αναγκάστηκε" (όπως το διατύπωσες) ο αστείος (στον οποίο ΔΕΝ απηύθυνα το λόγο, δεν έχω να κάνω με σκουπίδια και σκατά, περηφανεύτηκε και σε άλλο ποστ για "αυτό που έκαναν στον Ηλιόπουλο", τόσο γενναίο κοριτσάκι είναι) να απαντήσει ή όχι είναι άσχετο με τις αστείες απειλές , που μόνο λειράτη κότα τις λέει. Ας πει τι θα "μου κάνει ο ίδιος". Αν είναι "με ειδικές ανάγκες " να μας το πει να τον σεβαστούμε! Και σε άλλα ποστ ήταν προκλητικός (για το αν είναι σοβαρά αυτά που γράφει ή όχι, αρμόδιος είναι ο καθένας να κρίνει).

Και όπως βλέπεις μαζί σου (και με όλους τους μη αστείους) το 1/10 ή 10/1 ισχύει. Και η γνώμη σου είναι σεβαστή, απλά διατύπωσα τη δική μου.

Φιλικά

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Το τι θα πουν τα διάφορα βαζελάκια, με iq μικρότερο των τίτλων που έχει ο βάζελος στο ποδόσφαιρο (ενδεικτικά αναφερομένων των monimo sex, metallica1, moutsos13 και σία) με αφήνει αδιάφορο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το post  flooding, μια και συνεχώς ασχολούμαστε με το τι έγινε στην ηλιούπολη, στου ζωγράφου ή στο μουσείο. Φυσικά, ως γνωστόν, σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει, και ο τελευταίος βάζελος που το έπαιξε μάγκας, απέκτησε μια σούφρα σαν ρόδα τρακτέρ (κυριολεκτικά).

Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν η συζήτηση υπερβαίνει τα ελάχιστα όρια κοσμιότητας που θα έπρεπε να υπάρχουν. Φυσικά αναφέρομαι στα posts του alfa291 τα οποία προεκτείνονται (ως συνήθως) και στα οικογενειακά θέματα των γαύρων. Βέβαια, όχι ότι περιμένω κάτι καλύτερο από αυτόν, γιατί όσο έξυπνος και αν είσαι, αν είσαι ιταμός και σκατόψυχος όσο και να κρυφτείς αυτό φαίνεται. Θα του πρότεινα ωστόσο να ασχοληθεί με την δική του οικογένεια και να αφήσει τις άλλες στην ησυχία τους, γιατί δεν του φταίνε σε τίποτα να τις βάζει στο στόμα του.

(Αντιθέτως, πολλοί γαύροι μπορούν να του προσφέρουν ένα ενδιαφέρον εναλλακτικό, αν αυτό επιθυμεί).

over & out

Εσυ δηλαδη τωρα περνιεσαι για μαγκας η για εξυπνος? για πες μας.
θα κρατησω ομως επιπεδο και δεν θα βρισω
Εγω οταν ποσταρω προσπαθω να μην προσβαλω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κανεναν εδω μεσα και οτι αναφερω ειναι απο γεγονοτα που εχει τυχει να'με μπροστα και οχι απο ιστοριες απο ακουσα .

Ρε  μαγκακο ανεφερα εγω κατι προσβλητικο για σενα στα ποστ μου???
εσυ γιατι με προσβαλεις και προκαλεις??

Για το τον γιαννακη μαλλον περισσοτερο μαγκας εγινε απ την ολη φαση (οσοι ξερουν ξερουν...)

Και οσο γι αυ&#9
64;ο που λες <<σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει>>...  Μ'αυτο το πλευρο να κοιμασαι..

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
19
Πόντοι
1
φιλε χαιρομαι που δε βριζεις και βοηθας να εκτονωθει η κουβεντα.Εγω να κανω δεκτο οτι σε μια συζητηση μεταξυ ολυμπιακων και παναθηναικων μπορει να παρεκτραπει η συζητηση και να ξεφυγει λιγο η κοντρα.Αυτο που θεωρω πουστικο,ειναι  να ανοιγονται ολοκληρα νεα θεματα και μαλιστα σε σαιτ που αφορουν τα μπουρδελα,με σκοπο να γραφτουν μπινελικια εναντιων του ολυμπιακου.Να σου θυμισω οτι ο monimo sex εκατσε και ανοιξε θεμα με σκιτσο μια μαλακια που σχεδιασε και ρωταγε ρητορικα αν ειναι καλλιτεχνης.Ειναι λογικο να ακουσει τα μπινελικια της ζωης του απο εμενα και αλλους ολυμπιακους.Το ιδιο και ο darksideofthemoon που ανοιξε αυτο εδω το θεμα με τιτλο γαυροι-ζωα,απο τη στιγμη που εχουν γινει τοσα πολλα και απο αλλους οπαδους.
Να σου πω λοιπον οτι αυτοι που προκαλουν με τετοιες ενεργειες,θα ακουνε τα χειrοτερα,ειδικα ο monimo sex.
Oσο για τον Ηλιοπουλο,σιγουρα  αυτοι που το κανανε ητανε πρεζακια,αλλα οχι οτι βγηκε και ηρωας ο Ηλιοπουλος ρε φιλε.Δε νομιζω οτι γινεσαι ηρωας,οταν γινεσαι για τα επομενα χρονια συνθημα χλευασμου στα γηπεδα.

metallica1

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ο sxsite πανηγυριζει για καποιον ηλιοπουλο που δεν τον ξερει ουτε η μανα του...αμα επιτρεπει το site
μπορω να του στειλω φωτογραφιες με καμμενους απο αποτσιγαρα ολυμπιακους μεσα σε συνδεσμο των athens fans

re sxsite ΕΤΡΩΓΕΣ πολλες ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ στο σχολειο απο παναθηναικους και χανουμια?????

metallica1

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ολυμπιλαγε sxsitegr, δες αυτο, να δεις ποιοι ειναι οι πραγματικοι Λαγοι και προσεξε αλλη φορα μη σου σκιστει το καλτσον που φορας

ΠΑΟ ΝΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Κατ' αρχήν να σημειώσω ότι είμαι οπαδός του δόγματος "never argue with a fool, he will drag you at his level and he will beat you with experience". Προσωπικά, λέω να κάνω μια εξαίρεση, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί κάποια πράγματα δείχνουν ποιόν και χαρακτήρα αυτών που τα γράφουν.

ο αστείος που δουλεύει σε αυτόν που νομίζει ότι είναι μπαμπάς του

Πέραν του ότι δεν δουλεύω στον πατέρα μου, εξακολουθείς να βαράς τις οικογένειες των άλλων (εδώ ως συνήθως εμένα). Φυσικά, όπως έχω ξαναπεί, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την οικογένεια μου και με τη μητέρα μου, και άτομα που γνωρίζω έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα. Τώρα, το τι λέει κάποιος καμμένος από τον υπολογιστή του, λίγο με αφορά, άσε που η εμμονή αυτή δημιουργεί και βάσιμες υποψίες ότι εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια...

και αμολάει και λατινικά στα posts του για να το παίξει μορφωμένος (μη αναλογιζόμενος ότι λατινικά διδάσκονται μόνο οι φλωροι της θεωρητικής κατεύθυνσης στο λύκειο και οι φιλόλογοι)

Το πως εκφράζεται ο καθένας και πως γράφει λίγο αφορά τους άλλους. Εμένα πάντως έτσι μ' αρέσει και αδιαφορώ για το τι εντύπωση δίνω ή για το πόσο με καταλαβαίνουν οι άλλοι. Χειροκροτητές και αβανταδόρους δεν χρειάστηκα ποτέ. Φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να εκφέρεις την άποψη σου, αλλά και πάλι ισχύει το ρητό που σπονσοράρει έτερος moderator περί κωλοτρυπίδας.

Να σημειώσω πάντως, ότι ούτε θεωρητική κατεύθυνση πήγα ποτέ (ούτε 3η δέσμη της εποχής μου), ούτε φιλόλογος είμαι, οπότε αμέσως - αμέσως είσαι διπλά γραφικός μιας και μιλάς δεύτερη φορά για πράγματα που δε ξέρεις.

ανάφερε το όνομά μου στο  site.

Και σε θίξαμε πολύ ε;

Eπειδή και μόνο, όσο ανακατεύεις τα σκατά, τόσο βρωμάνε, δεν ασχολούμαι με αυτά.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μόνο που έρχεσαι τραγικά δεύτερος. Και στο ύφος και στα σκατά.

Προφανές είναι σε όλους (φαντάζομαι) ότι απαντάω στην παπαριά με παπαριά (έκφραση του hrys) και στο επιχείρημα με επιχείρημα.

Προφανές είναι μόνο στον "κάτω-ο-ιμπεριαλιστής-μεγαλέξανδρος" hrys. Το να συμφωνώ δε και να τακιμιάζω με γραφικούς σαν αυτόν, θα με προβλημάτιζε πολύ. Μπορεί ίσως και να ντρεπόμουνα ή να ξέκοβα. Όπως εχω γενικά σκοπό να κάνω στα σχετικά με τα οπαδικά forums που προσφέρονται πλέον μόνο για άτομα το δικού σου φυράματος.

Τώρα τι να πεις με κάποιον που δε βλέπει την αλήθεια μπροστά του και κρύβεται πίσω από ένα τερματικό για να πει μαλακίες?

Δυστυχώς εδώ είμαστε ίσοι. Και εσύ από το τερματικό σου λες τις μαλακίες σου. Δεν πας να τις πεις στην θύρα 7.

Τίποτα. Προφανώε έχει φάει πολύ ξύλο (και όχι μόνο) στο σχολείο και του έμινε ποθημένο να το παίξει κάπου πονηρός.

Τριπλά γραφικός.

Και δεν αναφέρω το όνομά του, γιατί συχαίνομαι τα σκατά.

Καλύτερα. Όπως σου είπα, είσαι τραγικά δεύτερος σε αυτά.

Και όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!

Βαριέμαι να σου ξανα-απαντώ. Τα έχουμε συζητήσει www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=563.msg16193#msg16193] εδώ[/url]. Το να συνεχίζεις να ασχολείσαι με τις μανάδες άλλων (με τη δική μου τρίτη φορά), αν και στο έχουν επισημάνει, δείχνει (τραγικό) χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Φίλε Hrys,

φαντάζομαι ότι έχεις καταλάβει ότι ανήκω στην μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων:

Με σέβεσαι, σε σέβομαι 10 φορές
Μου την κάνεις, στην κάνω 10.

Τι μελό...
Ο πρώτος χρήστης των γενεολογικών δέντρων των άλλων σταμάτησε να τα χρησιμοποιεί. Μπορεί να τα έκανε γιατί κατάλαβε ότι είναι λάθος, μπορεί να βαρέθηκε, μπορεί να είναι και τυχαίο.
Ο μόνος γραφικός που συνεχίζει, όταν όλοι οι άλλοι σταματούν είσαι εσύ.

Εσύ είσαι στον πάτο του βαρελιού με τα σκατά, όχι εγώ. Ότι και να λες.

Δεν μπορεί το κάθε βουτυρόπαιδο να πιάνει το όνομά μου στο στόμα του, στο οποίο φυσικά και δεν είναι αρμοδιότητά μου να ξέρω τι μπαίνει.

Χμ.. Και πάλι τραγικά δεύτερος. Βρες κάτι καινούργιο ρε μεγάλε...

Και αν έχω "μιλήσει" κάπου λάθος πρώτος (που και φυσικά μπορεί να γίνει), έχω ζητήσει συγγνώμη!

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηρεμίας ή εκνευρισμού, απλά αυτοσεβασμού.

Ο αυτοσεβασμός φαίνεται και από τις πράξεις μας. Αν συνεχείς να βρίζεις οικογένειες και τρίτα άτομα, που είναι άσχετα με την συζήτηση και δεν μπορούν να εκφέρουν αντίλογο, όσες παρατηρήσεις και να σου κάνουν, δείχνει κατ' αρχήν έλλειψη από εσένα. Όχι μόνο γιατί δεν μπορείς να εκφέρεις ένα απλό επιχείρημα (έχουμε εγκαταλείψει προ πολλού το στάδιο των επιχειρημάτων) αλλά και γιατί δεν μπορείς να θίξεις κάν τον συνομιλητή σου (και "χτυπάς" τρίτους). Και φυσικά δεν μπορείς να απαιτείς από τους άλλους περισσότερο σεβασμό απ' ότι δείχνεις εσύ στον εαυτό σου.

Το "μιλάνε όλοι, μιλάνε κι οι κώλοι" μπορεί να σου φαίνεται αντιδημοκρατικό (δεν ξέρω), αλλά εμένα οι κλανιές δεν μου αρέσουν.

Απορώ λοιπόν πως συνεχίζεις να τις αμολάς.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Πάρα πολύ ωραία. Το γραφικό βουτυρόπαιδο που δεν μπορεί να καθαρίσει μόνο του, ξανάπιασε τόνομά μου. Φυσικά και θίγομαι αν αναφέρονται σε μένα άτομα τέτοιας υποστάθμης και γελοιότητας. Που λένε εγώ να "πάω να τα πω στη 7", αφού αυτή η κοτούλα πάει και τα λέει στη 13....
Αν θέλει η λουγκρίτσα τόσο πολύ να βρεθούμε οι 2 μας να του τα πω από κοντά.

Και δεν ασχολούμαι άλλο καθόλου με τον τιποτένιο ημιμαθή κομπλεξικό που δουλεύει σ' αυτόν που λέει μπαμπά του. Ας μείνουν οι βαρύγδουπες μαλακίες του μνημείο του κόμπλεξ που υπάρχει γύρω μας. Κερδισε επάξια τον τίτλο του πιο μαλάκα του site.

Αρκετά ασχολήθηκα με αυτό το θρασύδειλο σκυλολόι. Ως εδώ.

Και το δικό μου "Over and Out" είναι αντρικό, άρα οριστικό, όχι αδελφίστικο....

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Και το δικό μου "Over and Out" είναι αντρικό, άρα οριστικό, όχι αδελφίστικο....

Οπότε θα πούμε με χαρά: σάλτα και γαμήσου μαλάκα.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεις ότι καλύτερα να κλάνεις παρά να μιλάς.

ΥΓ1. Πάλι είσαι τραγικά δεύτερος...
ΥΓ2. Το ποιός είναι λούγκρα, έχει φανεί εδώ και καιρό... με τις ιδιαίτερες πληροφορίες που μας έδωσες.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Το αντρικό αφορά άντρες, όχι πουστάκια σαν και σένα.
Δεν χρειάζεται να σου πω να πας να γαμηθείς. Το κάνετε όλοι από μόνοι σας φαίνεται...

Και εξομολογήσου γι' αυτά που είπες, μη σε στείλει ο θεούλης σου στην κόλαση αστείε...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Το αντρικό αφορά άντρες, όχι πουστάκια σαν και σένα.

Σαν www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=563.msg16455#msg16455]αυτό[/url];
:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν χρειάζεται να σου πω να πας να γαμηθείς. Το κάνετε όλοι από μόνοι σας φαίνεται...

Σημασία έχει όμως με ποιούς... Εμείς προτιμάμε γκόμενες.
Κάποιοι ελάχιστοι τον γνωστό μάγκα βάζελο (που έγινε urban legend).
Για άτομα σαν και σένα δεν ξέρω, και θα προτιμούσα να μην μάθω.

Μην πλακώσει και ο gayboy...

Και εξομολογήσου γι' αυτά που είπες, μη σε στείλει ο θεούλης σου στην κόλαση αστείε...

Καλά τραγούδα... ή μάλλον κλάνε.

ΥΓ. So long για το "αντρίκιο, άρα οριστικό" over & out...

christos41

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
βαζελοι κσι γαυροι ή γαυροι και βαζελοι αντε γ...τε και αφηστε μας , μαλάκες ,φλόρια , πουσ...κια.

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κουασιμοδε sxsisiteGr εισαι πολυ γελειο υποκειμενο, καλα σου λεει ο αλλος
αντε δες καμια ταινια με τον ηλιοπουλο και τον βεγγο Μαλακισμενο

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
ʼσχετο:

ʼμα ο γκόμενος της μάνας σου  στον φορμαρει και σένα που και που, και σε απασχολεί καιστην επιχείρησή του, γράφεις αυτές τις καταγέλαστες μαλακίες. Ελληνικά και λατινικά.

Έχεις τη μύγα? Μυγιάσου λούγκρα!

Και κοκοκοκο για να τα πεις από κοντά  ανάπηρε!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Αρκετά! Το thread κλειδώνεται...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom