Νέα

Γαύροι-ζώα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Οκ λοιπόν, ο τύπος είπε μιαν ορθογραφημένη παπαριά. Που είναι ο sxsitegr να του πουλήσει κι αυτουνού "πολιτισμένο" τσαμπουκά;

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
24
Πόντοι
1
Εσένα σ ενοχλεί που είμαι παναθηναϊκός δηλαδή;

οχι,αλλα πας να την πεις στον αλλον που ειναι ολυμπιακος,οτι και καλα δεν ειναι αντικειμενικος,και πεφτεις στο λακο εσυ ο ιδιος φιλε μου

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Γενικώς πάντως, θα παρακαλέσω να μη γίνονται υβριστικοί και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γιατί θα αναγκαζόμαστε να σβήνουμε μηνύματα.

Επισκέπτης
Όχι τη λέω στον άλλον επειδή μεταχειρίζεται γλώσσα τραμπούκου, και μάλιστα "πολιτισμένη". Το τι μαλακίες λένε εκατέρωθεν οι γάβροι, οι βάζελοι και όλοι οι άλλοι με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Επισκέπτης
Γενικώς πάντως, θα παρακαλέσω να μη γίνονται υβριστικοί και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γιατί θα αναγκαζόμαστε να σβήνουμε μηνύματα.

Σωστός. Αν και θα πρόσθετα και κάτι άλλο: Όταν ισχυριζόμαστε κάτι, να το αποδεικνύουμε, αλλιώς θα μας το σβήνουνε, ακόμα κι αν είμαστε Global Moderators!  :)

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
24
Πόντοι
1
ναι ρε φιλε και ετυχε να το εχει γραψει ολυμπιακος αυτο,οποτε εβγαλες και τη κακια απο μεσα σου για τους ολυμπιακους.Ειμαι σιγουρος οτι αμα ειχε γραψει το ιδιο ποστ βαζελος δε θα ελεγες τιποτα

Επισκέπτης
Να μην είσαι τόσο σίγουρος, δεν με ξέρεις.

Επισκέπτης
Δεν είδες τίποτα. Σου επαναλαμβάνω, δεν με ξέρεις.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Ωραία λοιπόν,

ο αστείος που δουλεύει σε αυτόν που νομίζει ότι είναι μπαμπάς του και αμολάει και λατινικά στα posts του για να το παίξει μορφωμένος (μη αναλογιζόμενος ότι λατινικά διδάσκονται μόνο οι φλωροι της θεωρητικής κατεύθυνσης στο λύκειο και οι φιλόλογοι) ανάφερε το όνομά μου στο  site.
Eπειδή και μόνο, όσο ανακατεύεις τα σκατά, τόσο βρωμάνε, δεν ασχολούμαι με αυτά.

Προφανές είναι σε όλους (φαντάζομαι) ότι απαντάω στην παπαριά με παπαριά (έκφραση του hrys) και στο επιχείρημα με επιχείρημα.

Τώρα τι να πεις με κάποιον που δε βλέπει την αλήθεια μπροστά του και κρύβεται πίσω από ένα τερματικό για να πει μαλακίες?

Τίποτα. Προφανώε έχει φάει πολύ ξύλο (και όχι μόνο) στο σχολείο και του έμινε ποθημένο να το παίξει κάπου πονηρός.

Και δεν αναφέρω το όνομά του, γιατί συχαίνομαι τα σκατά.

Και όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!

Επισκέπτης
Ηρέμησε βρε alfa291! Τους γάβρους κι αν τους πλένεις (και ενίοτε τους δέρνεις, αστειεύομαι φυσικά, αλλά επι πραγματικού γεγονότος), το σαπούνι σου πάλι ψαρίλα θα βρωμάει! :dancing:

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
24
Πόντοι
1
Ηρέμησε βρε alfa291! Τους γάβρους κι αν τους πλένεις (και ενίοτε τους δέρνεις, αστειεύομαι φυσικά, αλλά επι πραγματικού γεγονότος), το σαπούνι σου πάλι ψαρίλα θα βρωμάει! :dancing:

και με αυτες τις μαλακιες που γραφεις επιβεβαιωνομαι

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Φίλε Hrys,

φαντάζομαι ότι έχεις καταλάβει ότι ανήκω στην μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων:

Με σέβεσαι, σε σέβομαι 10 φορές
Μου την κάνεις, στην κάνω 10.

Δεν μπορεί το κάθε βουτυρόπαιδο να πιάνει το όνομά μου στο στόμα του, στο οποίο φυσικά και δεν είναι αρμοδιότητά μου να ξέρω τι μπαίνει.

Και αν έχω "μιλήσει" κάπου λάθος πρώτος (που και φυσικά μπορεί να γίνει), έχω ζητήσει συγγνώμη!

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηρεμίας ή εκνευρισμού, απλά αυτοσεβασμού.

Το "μιλάνε όλοι, μιλάνε κι οι κώλοι" μπορεί να σου φαίνεται αντιδημοκρατικό (δεν ξέρω), αλλά εμένα οι κλανιές δεν μου αρέσουν.

Φιλικώτατα!

Επισκέπτης
Απλά συνέστησα ψυχραιμία φίλε μου, δεν θα σου πω τι θα κάνεις, είσαι μεγάλο παιδί!  :)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Έχεις Δίκαιο.

Αν δεν το είδες, κάτι έγραψα για Πολωνία και Στάλιν στο "Τι είναι το πιο περίεργο...." που λύνει νομίζω το θέμα.

Επισκέπτης
Το είδα, και απάντησα!
Νά'σαι καλά πάντως, και ψύχραιμος πάνω απ' όλα!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom