You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαύροι-ζώα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 135
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Διορθώνω τότε:Απόλυτο δίκιο ο συνάδελφος-συναεκτζής-συναγωνιστής williams.Οταν τα θέλεις όλα στην Ελλάδα για να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου κ τον καφρισμό του οπαδού σου,κ είσαι μονοπώλιο στην Ελλάδα στερείσαι ανταγωνισμου,οπότε στην Ευρώπη είσαι θίασος.ʼντε παιδιά νταμπλ πάλι επί πτωμάτων κ στην Ευρώπη κ του χρόνου πάλι με όνειρα κ φιλοδοξίες κ μετά πάλι με τις υγείες σας.
Απόλυτο δίκιο ο συνάδελφος-συναεκτζής-συναγωνιστής williams..
φιλε dark το σωστο ειναι ''φιλε-συνάδελφε-συνχάνουμο-συναεκτζή-αδερφε''
Τα δικα μας τα πουλακια τι εχουνε παθει τα καημενα και πεφτουν σαν τις μυιγες με τις κώλοθλασεις??? τα γλυκα μου!!!
Τα δικα μας τα πουλακια τι εχουνε παθει τα καημενα και πεφτουν σαν τις μυιγες με τις κώλοθλασεις??? τα γλυκα μου!!!
μασαζάκι θέλουνε.. επειγόντως Βεικου.. και μετά λιγο μασάζ προστάτη
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Διορθώνω τότε:Απόλυτο δίκιο ο συνάδελφος-συναεκτζής-συναγωνιστής williams.Οταν τα θέλεις όλα στην Ελλάδα για να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου κ τον καφρισμό του οπαδού σου,κ είσαι μονοπώλιο στην Ελλάδα στερείσαι ανταγωνισμου,οπότε στην Ευρώπη είσαι θίασος.ʼντε παιδιά νταμπλ πάλι επί πτωμάτων κ στην Ευρώπη κ του χρόνου πάλι με όνειρα κ φιλοδοξίες κ μετά πάλι με τις υγείες σας.
Η καφριλα δεν εχει χρωμα!
σωστος φιλε!!
Ο Κοκκαλης απο που κι ως που?
μετα απο επεισοδια οπαδων του οσφπ ειπε αυτους εχουμε αυτους θελουμε!!!
επιτρεπει στην θυρα 7 καθε απογευμα απο το καναλι του να βριζει ολους τους αλλους οπαδους
Πολύ σωστά φίλε Nik30,
"Αυτους τους οπαδούς έχουμε και δεν θέλουμε να τους αλλάξουμε"
είναι η πλήρης φράση του cascader alias crokus alias rocco , ειπώθηκε το 1997 και αφορούσε τα επεισόδεια των δικών μας κάφρων με τους δικούς του στη Σαραγόσα (Final 4 basket).
Και η πολιτική των ιδιωτικών στρατών (αρχή με Κοσκωτά) καλά κρατεί.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θα ξαναπετάξουν οι ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ ψηλά κ τότε τρεχάτε λαγουδάκια & κλαρινατζήδες-ασώματα κεφάλια να κρυφτείτε,γιατί θα σας κατασπαράξουν οι ΑΕΤΟΙ.
καταρχην συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον φιλο-συνάδελφο-συνχάνουμο-συναεκτζή-αδερφό'' dark. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
φιλε teras να τα στειλουμε και για μασαζακι...αλλα αυτα ειναι και χαζογκοληδες...μη νομιζεις οτι και εκει θα σκοραρουν! τα γλυκα μου !
επισης αμα βρω τον πουστη που γυρναει τον κωλοτροχο τους...θα του τον βαλω εκει που πρεπει, μαζι με τον αξονα..
φιλε teras να τα στειλουμε και για μασαζακι...αλλα αυτα ειναι και χαζογκοληδες...μη νομιζεις οτι και εκει θα σκοραρουν! τα γλυκα μου !
επισης αμα βρω τον πουστη που γυρναει τον κωλοτροχο τους...θα του τον βαλω εκει που πρεπει, μαζι με τον αξονα..
συναγωνιστές το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι στην 17η θέση τις ουέφα και αν παραμίνουμε εκεί, την σεζόν 2008-9 οι ομάδες στην ευρώπη θα γίνουν 4 απο 6 που είναι τωρά και ο πρωταθλητής θα πεζει 2η φάση προκριματικών και όχι κατευθείαν ομίλους.... :o
λοιπόν προτείνω το εξής.. γαύροι,βάζελοι, χανούμια και μπαοκια ενωμένοι να κάνουμε εφόδους στις προπονήσεις και να καταχερίσουμε παίκτες,προπονητές,παράγοντες και προέδρους σαν τιμωρία για το ποδόσφαιρο που ΔΕΝ παίζουν.. η σειρά του καταχερίσματος (από που ξεκινάμε) μπορεί να αποφασιστεί με κλήρωση...
delaxo
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
και γενικα για το ποδοσφαιρο ως τεχνικη υπνωσης του ΛΑΟΥ οταν μπει στο site ο φιλος hrys (και θ'εχει και δικιο!!!)
χαχαχαχαχααχαχαχαχαχααα ερχεται ο Joseph
Παιδια πρεπει να καταλαβουμε οτι η βια ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα φαινομενα κοινωνικής παθογενειας με αιτιες πολυ βαθυτερες απο τις οπαδικες διαφορες. Αυτές ειναι απλώς η αφορμή για να πλακωνονται καποιοι οι οποιοι ουτως ή αλλως θα πλακωνονταν. Αιτια για τη βια ειναι η ελλειψη ιδανικων (ταυτιζεσαι με μια ομαδα θεωρωντας θανασιμο εχθρο καποιον διαφορετικου χρωματος), η περιθωριοποιηση, η χρηση ναρκωτικων, η αμορφωσιά , το χαμηλο πνευματικο επιπεδο,και ΚΥΡΙΩΣ η αβεβαιοτητα για το αυριο (Ανεργια). Αυτα φταινε για τη βια και οχι μια δηλωση του Κοκκαλη το 1994 ή η εκπομπη του Τσουκαλά. Γιατι πριν την εκπομπη του Τσουκαλά δεν επεφτε ξύλο? Και εγω βλεπω τον Τσουκαλά , δεν εχω παιξει ξύλο ποτέ με κανεναν...
Εγω θα ελεγα οτι αυτο ειναι το ευχαριστο της υποθεσηςσυναγωνιστές το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι στην 17η θέση τις ουέφα και αν παραμίνουμε εκεί, την σεζόν 2008-9 οι ομάδες στην ευρώπη θα γίνουν 4 απο 6 που είναι τωρά και ο πρωταθλητής θα πεζει 2η φάση προκριματικών και όχι κατευθείαν ομίλους.... :o
Δηλαδη και που βγαινουμε Ευρωπη τί κανουμε?
Εγω θα ελεγα οτι αυτο ειναι το ευχαριστο της υποθεσης
Δηλαδη και που βγαινουμε Ευρωπη τί κανουμε?
Μπραβο germaon, σωστος!
Ασε που μπορει να ριξουν και λιγο χρημα παραπανω ή (σχεδον αδυνατο) να αλλαξουμε (ολοι) λιγο ποδοσφαιρικα μυαλα...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.