Νέα

Γαύροι-ζώα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
και γενικα για το ποδοσφαιρο ως τεχνικη υπνωσης του ΛΑΟΥ οταν μπει στο site  ο φιλος hrys (και θ'εχει και δικιο!!!)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
και οι Γιαννακοπουλοι χαιδευουν συνεχεια τα αφτια των καφρων

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εχεις δικιο william αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα......
ο οπαδος το μονο που ηελει ειναι τιτλοι και να γαμ...νε και να δερν..νε στην ελλαδα τα καταφερνουν αλλα οταν ερχετε ρομα λυων ροζεμποργκ......

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Διορθώνω τότε:Απόλυτο δίκιο ο συνάδελφος-συναεκτζής-συναγωνιστής williams.Οταν τα θέλεις όλα στην Ελλάδα για να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου κ τον καφρισμό του οπαδού σου,κ είσαι μονοπώλιο στην Ελλάδα στερείσαι ανταγωνισμου,οπότε στην Ευρώπη είσαι θίασος.ʼντε παιδιά νταμπλ πάλι επί πτωμάτων κ στην Ευρώπη κ του χρόνου πάλι με όνειρα κ φιλοδοξίες κ μετά πάλι με τις υγείες σας.

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Απόλυτο δίκιο ο συνάδελφος-συναεκτζής-συναγωνιστής williams..

φιλε dark το σωστο ειναι ''φιλε-συνάδελφε-συνχάνουμο-συναεκτζή-αδερφε'' :) :)

Τα δικα μας τα πουλακια τι εχουνε παθει τα καημενα και πεφτουν σαν τις μυιγες με τις κώλοθλασεις??? τα γλυκα μου!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Τα δικα μας τα πουλακια τι εχουνε παθει τα καημενα και πεφτουν σαν τις μυιγες με τις κώλοθλασεις??? τα γλυκα μου!!!

μασαζάκι θέλουνε.. επειγόντως Βεικου.. και μετά λιγο μασάζ προστάτη

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Διορθώνω τότε:Απόλυτο δίκιο ο συνάδελφος-συναεκτζής-συναγωνιστής williams.Οταν τα θέλεις όλα στην Ελλάδα για να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου κ τον καφρισμό του οπαδού σου,κ είσαι μονοπώλιο στην Ελλάδα στερείσαι ανταγωνισμου,οπότε στην Ευρώπη είσαι θίασος.ʼντε παιδιά νταμπλ πάλι επί πτωμάτων κ στην Ευρώπη κ του χρόνου πάλι με όνειρα κ φιλοδοξίες κ μετά πάλι με τις υγείες σας.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ξαδέλφια dark & willimas .. πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά μας θάναι...

ή κατ άλλους θα γυρίσει ο τροχός θα γαμίσει κι ο φτωχός

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Η καφριλα δεν εχει χρωμα!
σωστος φιλε!!

Ο Κοκκαλης απο που κι ως που?
μετα απο επεισοδια οπαδων του οσφπ ειπε αυτους εχουμε αυτους θελουμε!!!
επιτρεπει στην θυρα 7 καθε απογευμα απο το καναλι του να βριζει ολους τους αλλους οπαδους

Πολύ σωστά φίλε Nik30,

"Αυτους τους οπαδούς έχουμε  και δεν θέλουμε να τους αλλάξουμε" 
είναι η πλήρης φράση του cascader alias crokus alias rocco , ειπώθηκε το 1997 και αφορούσε τα επεισόδεια των δικών μας κάφρων με τους δικούς του στη Σαραγόσα (Final 4 basket).

Και η πολιτική των ιδιωτικών στρατών (αρχή με Κοσκωτά) καλά κρατεί.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα ξαναπετάξουν οι ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ ψηλά κ τότε τρεχάτε λαγουδάκια & κλαρινατζήδες-ασώματα κεφάλια να κρυφτείτε,γιατί θα σας κατασπαράξουν οι ΑΕΤΟΙ. :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
καταρχην συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον φιλο-συνάδελφο-συνχάνουμο-συναεκτζή-αδερφό'' dark.  Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

φιλε teras να τα στειλουμε και για μασαζακι...αλλα αυτα ειναι και χαζογκοληδες...μη νομιζεις οτι και εκει θα σκοραρουν! τα γλυκα μου !

επισης αμα βρω τον πουστη που γυρναει τον κωλοτροχο τους...θα του τον βαλω εκει που πρεπει, μαζι με τον αξονα..

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συναγωνιστές το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι στην 17η θέση  :tickedoff: τις ουέφα και αν παραμίνουμε εκεί, την σεζόν 2008-9 οι ομάδες στην ευρώπη θα γίνουν 4 απο 6 που είναι τωρά και ο πρωταθλητής θα πεζει 2η φάση προκριματικών και όχι κατευθείαν ομίλους.... :cussing: :o

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
λοιπόν προτείνω το εξής.. γαύροι,βάζελοι, χανούμια και μπαοκια ενωμένοι να κάνουμε εφόδους στις προπονήσεις και να καταχερίσουμε παίκτες,προπονητές,παράγοντες και προέδρους σαν τιμωρία για το ποδόσφαιρο που ΔΕΝ παίζουν.. η σειρά του καταχερίσματος (από που ξεκινάμε) μπορεί να αποφασιστεί με κλήρωση...

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
φιλε Teras ΕΜΠΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!! Πεστο ψεματα..
(τα γλυκα μου θα τα βαραω μονο εγω που ξερω απο παιδια, μη μου τα ξεκανετε παλιοβαρβαροι)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Παιδια πρεπει να καταλαβουμε οτι η βια ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα φαινομενα κοινωνικής παθογενειας με αιτιες πολυ βαθυτερες απο τις οπαδικες διαφορες. Αυτές ειναι απλώς η αφορμή για να πλακωνονται καποιοι οι οποιοι ουτως ή αλλως θα πλακωνονταν. Αιτια για τη βια ειναι η ελλειψη ιδανικων (ταυτιζεσαι με μια ομαδα θεωρωντας θανασιμο εχθρο καποιον διαφορετικου χρωματος), η περιθωριοποιηση, η χρηση ναρκωτικων, η αμορφωσιά , το χαμηλο πνευματικο επιπεδο,και ΚΥΡΙΩΣ η αβεβαιοτητα για το αυριο (Ανεργια). Αυτα φταινε για τη βια και οχι μια δηλωση του Κοκκαλη το 1994 ή η εκπομπη του Τσουκαλά. Γιατι πριν την εκπομπη του Τσουκαλά δεν επεφτε ξύλο? Και εγω βλεπω τον Τσουκαλά , δεν εχω παιξει ξύλο ποτέ με κανεναν...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
η γνωμη ειναι πως πρεπει να αλλαξει ο τιτλος γαυροι-ζωα σε οπαδοι ζωα!!!ειναι πιο δικαιο νομιζω!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Και εγω βλεπω τον Τσουκαλά , δεν εχω παιξει ξύλο ποτέ με κανεναν...

ρε φιλε δεν βριζει εσενα  ο τσουκαλας και η παρεα του!!!!!!!!!!!!!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
συναγωνιστές το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι στην 17η θέση  :tickedoff: τις ουέφα και αν παραμίνουμε εκεί, την σεζόν 2008-9 οι ομάδες στην ευρώπη θα γίνουν 4 απο 6 που είναι τωρά και ο πρωταθλητής θα πεζει 2η φάση προκριματικών και όχι κατευθείαν ομίλους.... :cussing: :o
Εγω θα ελεγα οτι αυτο ειναι το ευχαριστο της υποθεσης :grin: :grin:
Δηλαδη και που βγαινουμε Ευρωπη τί κανουμε?

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Εγω θα ελεγα οτι αυτο ειναι το ευχαριστο της υποθεσης :grin: :grin:
Δηλαδη και που βγαινουμε Ευρωπη τί κανουμε?

Μπραβο germaon, σωστος!

Ασε που μπορει να ριξουν και λιγο χρημα παραπανω ή (σχεδον αδυνατο) να αλλαξουμε (ολοι) λιγο ποδοσφαιρικα μυαλα...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom