You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DeliverasBottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Μήπως γνωρίζετε πιάτσες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά;
Τουαλέτες ηλεκτρικού, πλαζ φρεατιδας δεξιά στα βράχια που και που παίζουν φάσεις και πίσω από Σκλαβενίτη στο Κερατσίνι αλλά όχι με μεγάλη συχνότητα, επίσης μέσα στο λιμάνι στο ρολόι έχω πάρει αλλά μάλλον έτυχε
lar3
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2017
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Σ' ευχαριστώ για την απάντησηΤουαλέτες ηλεκτρικού, πλαζ φρεατιδας δεξιά στα βράχια που και που παίζουν φάσεις και πίσω από Σκλαβενίτη στο Κερατσίνι αλλά όχι με μεγάλη συχνότητα, επίσης μέσα στο λιμάνι στο ρολόι έχω πάρει αλλά μάλλον έτυχε
daddypiraeus
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Τουαλέτες ηλεκτρικού, πλαζ φρεατιδας δεξιά στα βράχια που και που παίζουν φάσεις και πίσω από Σκλαβενίτη στο Κερατσίνι αλλά όχι με μεγάλη συχνότητα, επίσης μέσα στο λιμάνι στο ρολόι έχω πάρει αλλά μάλλον έτυχε
Τις τουαλέτες του ηλεκτρικού στο λιμάνι τις έχουν κλείσει εδώ και δυο μήνες περίπου. Άγνωστο αν θα ξανανανοίξουν δυστυχώς...
Tzina_cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2019
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Στον Ισθμό γίνεται μεγάλο παιχνιδι.ντυμενα κροσσακια πάνε με νταλικεριδες!!!
ksiris24
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
έχω περάσει πολλές φόρες με ιχ δεν έχω πετύχει τίποτα εσύ ξέρεις στάνταρ??Στον Ισθμό γίνεται μεγάλο παιχνιδι.ντυμενα κροσσακια πάνε με νταλικεριδες!!!
Tzina_cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2019
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Στον Ισθμό παίζει πολύ παιδιά!!
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.196
- Πόντοι
- 2.477
Στον Ισθμό παίζει πολύ παιδιά!!
Θα ηθελες να μοιραστεις τις πληροφοριες σου?
Που ακριβως?
Τι ωρες?
Κροσσ παιζουν?
Παιζεις και εσυ εκει?
Μη ντρεπεσαι,ανοιξε μας τα ματια..
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 128
- Like
- 8.421
- Πόντοι
- 7.885
Θα ηθελες να μοιραστεις τις πληροφοριες σου?
Που ακριβως?
Τι ωρες?
Κροσσ παιζουν?
Παιζεις και εσυ εκει?
Μη ντρεπεσαι,ανοιξε μας τα ματια..
Τύπε ο ισθμός έχει εξελιχθεί σ'ένα ωραίο παρακμιακό και βρωμερό μέρος,όσο καλτ το έχουμε ανάγκη.Πέρασα στα τέλη μαίου κάποιες φορές και ξερόχυσα με την σαπίλα του.Ειδικά βράδι είναι αρκετά ρομαντικά κι ερημικά.
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.196
- Πόντοι
- 2.477
Τύπε ο ισθμός έχει εξελιχθεί σ'ένα ωραίο παρακμιακό και βρωμερό μέρος,όσο καλτ το έχουμε ανάγκη.Πέρασα στα τέλη μαίου κάποιες φορές και ξερόχυσα με την σαπίλα του.Ειδικά βράδι είναι αρκετά ρομαντικά κι ερημικά.
Τυπε δηλαδη το προτεινεις το μερος,για καλτ αποπλανησεις σε κοριτσακια που διαθετουν μπαλες.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 128
- Like
- 8.421
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε δηλαδη το προτεινεις το μερος,για καλτ αποπλανησεις σε κοριτσακια που διαθετουν μπαλες.
Αν δεν βαριέστε την διαδρομή να πάτε άνετα τύπε.
gerontikos 27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τεραστιε πορνομυστη κωστακη δωσε μας τα φωντα σου
που να παμε για να ζησουμε στιγμες πορνοηδονης???
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 128
- Like
- 8.421
- Πόντοι
- 7.885
τεραστιε πορνομυστη κωστακη δωσε μας τα φωντα σου
Τύπε εγώ προτείνω βραδινή περατζάδα από ισθμό για να μην σε φάει η ζέστη.Έχει κάτι βρωμερά καφέ-φαστ φουντάδικα που είναι 24ωρα και αρκετές σκοτεινές γωνίες κατάλληλες για ρομαντικές φάσεις.Νομίζω λειτουργούν ακόμα και τα γκούντις αν θέλεις πραγματικά να πιεις ή να φας κάτι.
gerontikos 27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τύπε εγώ προτείνω βραδινή περατζάδα από ισθμό για να μην σε φάει η ζέστη.Έχει κάτι βρωμερά καφέ-φαστ φουντάδικα που είναι 24ωρα και αρκετές σκοτεινές γωνίες κατάλληλες για ρομαντικές φάσεις.Νομίζω λειτουργούν ακόμα και τα γκούντις αν θέλεις πραγματικά να πιεις ή να φας κάτι.
εχεις πετυχει φασεις υπερτατο πορνοειδωλο στα συγκεκριμενα μερη??