You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
JohnParthenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εγώ πηγαίνω στο Άλσος Ιλισίων αλλά συνέχεια με κυνηγάνε κάποιοι κακάσχημοι να με γαμήσουν...
Θες να μου στείλεις εδώ ή σε προσωπικό τι ώρες πηγαίνεις και σε ποιο σημείο ακριβώς; Εγώ δε βλέπω να κυκλοφορεί τίποτα.
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
τωρα που καλοκαιριάζει σε κανα άλσος να πάμε καμια βολτούλα με τα εσωρουχα μας? προτιμώ πολύ μεγάλες ηλικίες
Σε ποιο αλσος θα μπορουσαμε να παμε?
pipaVarkiza
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
PARKING PLAZ YABANAKI VARKIZAAAAAAAA
ΠΙΠΟΥΛΕΣ Κ ΑΛΛΑ ......
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
;-)))
ΠΙΠΟΥΛΕΣ Κ ΑΛΛΑ ......
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
;-)))
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
εγώ πάντως πριν κάνα τρίμηνο πήγα στην καβάλας πίσω από το Σκλαβενίτη και με πιπωσε ένα θηλυπρεπή αγόρι και ο μαλάκας έχασα το τηλ του..έχω πάει άλλες τέσσερις πέντε φορές μόνο βόλτες κάνουν με το αυτοκίνητο
πες μας δυο λογια πως πεχτηκε η φαση.
ηταν πεζος?
ηταν απογευμα,ηταν πισσα σκοταδι?
πως τον προσεγγισες?
pipaVarkiza
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
διερχομενοι απο βαρης κορωπιου παραλιακη μια σταση βαρκιζα στα παρκιν να σας ξαλαφρωσο.....
ταξι φοργητα λεωφορεια κτλ ....
ταξι φοργητα λεωφορεια κτλ ....
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
και οι δύο με αμάξι ήμασταν ήταν 9 ώρα σκοτάδι σταμάτησα δίπλα του και μιλήσαμε λίγο από τα αυτοκίνητα στη αρχή το πέρασα για κορίτσι με κουρεμένο κοντό και έτσι έσπασε ο πάγος αράξαμε τα αμάξια κατέβηκα και πήγα στο δικό του,
πολυ καλα,ενδιαφερον.
BickyCross
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Ειμαι κρος,μεγαλουτσικη μεν,αλλα σχετικα καλη δε νομίζω. Δυστυχώς δεν οδηγω για να πάω σε κάποιο μερος για φάσεις. Ειμαι ΜΟΝΟ παθητική. Εχω φίλο που θέλει να με παει καπου να με γαμησουν διαφοροι,ξερει κανεις που μπορουμε να πάμε? Ευχαριστώ.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Καλησπέρα. Ειμαι κρος,μεγαλουτσικη μεν,αλλα σχετικα καλη δε νομίζω. Δυστυχώς δεν οδηγω για να πάω σε κάποιο μερος για φάσεις. Ειμαι ΜΟΝΟ παθητική. Εχω φίλο που θέλει να με παει καπου να με γαμησουν διαφοροι,ξερει κανεις που μπορουμε να πάμε? Ευχαριστώ.
Τύπισσα βίκυ τώρα που καλοκαιριάζει πιάστε τις παραλίες γυμνιστών και όλο και κάτι θα γίνει.
Επειδή με ρωτήσατε με p.m.Στην Ε.Ο από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη στο 3ο parking στη σειρά (το μεγάλο με τα δεντρα) από νωρίς το απόγευμα μέχρι το βράδυ έχει ψωνηστηρι και παιχνίδι...(εννοείται ότι δεν είναι στανταρ) αντίστοιχα και στο απέναντι στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη!
Pathitikos$$Ss
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στην Αθηνα καποιο σημειο να βρω νταλικερη και μονο υπαρχει? Αλλα διαπιστωμενα σημειο για τετοια φαση...δηλαδη να πανε και οι νταλικερηδες με αυτη την προοπτικη για ψαχτηρι εκει περα...οχι να μου πειτε σημειο που πανε οι ανθρωποι για να ξεκουραστουν και εγω θα τους περιτρυγυριζω και θα με κοιτανε με μισο ματι...
bi45bear
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είχα μια ελπίδα να παίζουν φάσεις στο άλσος Συγγρού στην Λ. Κηφισίας (Μαρούσι-Κηφισιά) αλλά δυστυχώς δεν έχω πετύχει κάτι ακόμα. Μόνο σε κάποια κρυφά σημεία μερικά προφυλακτικά...
Είχα μια ελπίδα να παίζουν φάσεις στο άλσος Συγγρού στην Λ. Κηφισίας (Μαρούσι-Κηφισιά) αλλά δυστυχώς δεν έχω πετύχει κάτι ακόμα. Μόνο σε κάποια κρυφά σημεία μερικά προφυλακτικά...
[/qΕχω ακουσει για ψωνιστηρι σε τουαλετες της εθνικη οδου Αθηνων-Λαμιας και Ιωνιας οδου.Δεν ειμαι σιγουρος ομως οποιος ξερει κατι πιο συγκεκριμενο ας πειΕίχα μια ελπίδα να παίζουν φάσεις στο άλσος Συγγρού στην Λ. Κηφισίας (Μαρούσι-Κηφισιά) αλλά δυστυχώς δεν έχω πετύχει κάτι ακόμα. Μόνο σε κάποια κρυφά σημεία μερικά προφυλακτικά...