Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 824K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

trixy

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2015
Like
20
Πόντοι
0
κανα outdoor ρε παιδια..τιποτα? το φορουμ αυτο για πιατσες ειναι..κατι διαβαζα για σιδηροδρομικο σταθμο πελλοπονησου..τιποτα..μετα λαρισης στις τουαλετες..τιποτα..ησαπ πειραια οσες φορες εχω παει η εγω ειμαι ατυχος η οντως δεν υπαρχει τιποτα..ζαπειο μια απο τα ιδια..

trixy

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2015
Like
20
Πόντοι
0
χειμωνιασε και εξαφανιστηκαν ολοι  :think:

sailormn

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
κανα outdoor ρε παιδια..τιποτα? το φορουμ αυτο για πιατσες ειναι..κατι διαβαζα για σιδηροδρομικο σταθμο πελλοπονησου..τιποτα..μετα λαρισης στις τουαλετες..τιποτα..ησαπ πειραια οσες φορες εχω παει η εγω ειμαι ατυχος η οντως δεν υπαρχει τιποτα..ζαπειο μια απο τα ιδια..
Είναι να σου κάτσει η φάση, Πειραιά εμένα πολύ πρόσφατα έξω από τον ηλεκτρικό μου έκατσε μια φάση που κατέληξε σε τρίο.

sailormn

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
οπως εγραψα παραπανω μου εκατσε φαση στον ηλεκτρικο στον Πειραια με 2 55αρηδες, δεν εγινε φαση outdoor αλλα σε κλειστο χωρο ( στην επιχειρηση τους εκει κοντα) οπου ειχαν εναν ωραιο χωρο για τετοιες φασεις, γενικα νομιζω εχει πεσει ο Πειραιας σε τετοιες φασεις, μονο κατα τυχη εαν κατσει κατι οπως ετυχε σε μενα  :2on1:

horny26

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2016
Like
12
Πόντοι
0
εγω χτες βραδυ πετυχα ενα πολυ ωραιο παιδι στο μαρτ (πρώην μάκρο) και πεχτηκε φάση πίσω από τα φυτά

scork

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2018
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
1
Λ. Αθηνών (Καβάλας) απέναντι απ το Χρηματιστηριο, πίσω απο Σκαλεβνίτη, προχθες βραδυ φάση με 2 μπατσους σε υπηρεσία, με ξεκωλιασαν στα 4 κι οι δυο πισω απο ενα πουλμαν, και με εβαλαν να τα πιω κιολας. Αγρια φαση αλλα πολυ δυνατα εργαλεια και σκληρο γαμησι... μετα τις 23:00 παιζουν σκηνικα ολο κ περισσοτερα!

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Λ. Αθηνών (Καβάλας) απέναντι απ το Χρηματιστηριο, πίσω απο Σκαλεβνίτη, προχθες βραδυ φάση με 2 μπατσους σε υπηρεσία, με ξεκωλιασαν στα 4 κι οι δυο πισω απο ενα πουλμαν, και με εβαλαν να τα πιω κιολας. Αγρια φαση αλλα πολυ δυνατα εργαλεια και σκληρο γαμησι... μετα τις 23:00 παιζουν σκηνικα ολο κ περισσοτερα!

Κάτι μπατσάκια με καταγωγή από τα Τρίκαλα, Καρδίτσα δεν αφήνουν τίποτα όρθιο.
:zombie: :zombie: :zombie:

Boy26

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0

Μένω κοντά! Για πες πως έπαιξε;;; Στείλε και μην ;)

scork

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2018
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
1
Πώς μπορώ να στείλω μήνυμα;;
Βασικά έψαχνα παρέα και έκανα βόλτα με το αμάξι, Καβάλας εκείνη την ώρα δεν έπαιζε στην πιάτσα τραβεστί, και είδα αυτοκίνητα να κάνουξ βόλτες γύρω απ το σουπερ μαρκετ που ηταν κλειστο και μπηκα κι εγω εκει απο πισω... καποια στιγμη αφου ειχα μιλησει με κανα δυο τυπους και δεν ειχε κατσει η φαση γιατι ολοι εψαχναν φαση με τρανς ή κροσακι, εχω παρκαρει εκει πλαι σε ενα παρκο και εχω αρχισει να τον παιζω γιατι εχω τρελαθει απ τις καυλες. Χωρις να πολυ προλαβω να δω σταματαει διπλα μου περιπολικο κατεβαινουν κ οι δυο κ με ρωτανε τι κανω εκει κ κου ζητουν χαρτια (αδεια διπλωμα κλπ.) ομως ο ενας ειδε το καυλι μου γιατι δεν προλαβα να κουμπωθω ε και μου λεει αυτο που κανεις εδω δεν επιτρεπεται. Κλιταει τον αλλο του ψιθυριζει κατι και γελανε. Εκει τα χρειαστηκα λιγο γιατι λεω θα μπλεξω τωρα κλπ. Και μου λενε οτι κανονικα πρεπει να παμε στο τμημα αλλα δε θα παμε αν τους ακολουθησω κ μου κλεισε το ματι. Ε το πιασα οτι ψηνονταν για φαση κ με πηγαν λιγο πιο κατω πισω απο κατι συνεργεια με πουλμαν κλπ. ε και ξεκινησαν με κατεβασαν κατω στο δρομο και ξεκινησαν να μου βαζουν τις ψωλες στο στομα εναλλαξ και μετα κ οι δυο μαζι. Με χαστουκιζαν, εφτυναν γελουσαν κ μου ελεγαν οτι θα φαω πουτσα που δεν προσεχα κ ημουν εξω τετοια ωρα... ε μετα καταλαβαινεις με εστησαν στα 4 ο ενας επαιρνε κωλο (μπηκε ασαλιωτος μονο με καποτα και ουρλιαξα) και ο αλλος μου γαμουσε το στομα. Αυτο συνεχιστηκε κανα 20 λεπτο ωσπου αλλαξαν θεση και στο τελος με βουτηξαν απ το μαλλι κ οι δυο και μου εχυσαν ο ενας προσωπο κ ο αλλος στομα κ με εβαζαν να τα πιω και να τους καθαρισω τις ψωλες κλπ. Γελουσαν και εφυγαν μετα κ μου ειπαν να φυγω γιατι θα φωναξουν κι αλλους και καλα και δε θα μπορω να περπατησω. Οντως την εκανα γιατι φοβηθηκα λιγο, τρελο γαμησι, ελπιζω να τους ξαναπετυχω, λεω να παω Σαββατο βραδυ παλι μηπως και... αυτα!

pipaVarkiza

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2018
Like
8
Πόντοι
0
γεια σας κ απο μενα
μετα απο μηνες αποχης κ παλι εδω
διαβαζω τι γραφετε εδω γενικα κ πρεπει να ομολογησω πως μου εχει τυχει κ μενα κατι παρομοιο αλλα εδω μεσα δε θα μπω σε λεπτομεριες
εχω κανει πολλες κ καλες πιπες ομως πλεον σε καινουργια μερη κ πιατσες χεχε
οποιος ενεργητικος ενδοαφερετε ας μου στειλει να του πω που κ πως θα τον αρμεξω χεχε
ενεργητικοι παρακαλω κ προτειμω οριμους γενικα
ευχαριστω κ περιμενω τα μηνυματα σας :-)

pipaVarkiza

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2018
Like
8
Πόντοι
0
νοτια παραλια κανεις για πιπουλες?

daddypiraeus

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
Στις τουαλετες στον ΗΣΑΠ Πειραια, έχει αρχισει και παιζει αρκετο παιχνιδι. Εχω πετυχει κυριως μεγαλες ηλικιες και λιγους πιο νεους. Κυρίως μεσημεριανές ώρες. Το βράδυ εχει τυχει να πετυχω φαση αλλα πιο σπανια. Το κακο ειναι οτι εχουν αφησει μονο 2 ουρητηρες και 1 τουαλετα και εισαι πιο εκτεθειμενος σε ασχετους.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Στις τουαλετες στον ΗΣΑΠ Πειραια, έχει αρχισει και παιζει αρκετο παιχνιδι. Εχω πετυχει κυριως μεγαλες ηλικιες και λιγους πιο νεους. Κυρίως μεσημεριανές ώρες. Το βράδυ εχει τυχει να πετυχω φαση αλλα πιο σπανια. Το κακο ειναι οτι εχουν αφησει μονο 2 ουρητηρες και 1 τουαλετα και εισαι πιο εκτεθειμενος σε ασχετους.

Τύπε πρόσεχε. Εκεί στις τουαλέτες στον ΗΣΑΠ κυκλοφορούν και ανώμαλοι. Θα σε χαλάσουν!
:zombie: :zombie: :zombie:

Golden12

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Like
27
Πόντοι
0
Ψαχνω αντρα ανω των 40 να τον αρμεξω.  Εχω χωρο

dookie

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
εγω που δεν θελω να παω σε πιατσα και να βρω απο εδω για σημερα που θα  ψαξω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom