Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 829K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Ιαν 2022
Like
88
Πόντοι
0
IMG_20241130_022811.jpg

Για κάποιο στέκι κοντά στη ρεματιά Χαλανδρίου και γύρω να στήσω κωλαράκι

Dasstaboo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
1.083
Πόντοι
201
IMG_20241130_022811.jpg

Για κάποιο στέκι κοντά στη ρεματιά Χαλανδρίου και γύρω να στήσω κωλαράκι
Τι κωλαρα έχεις αγάπη μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δώσε μου σναπ να σου στείλω εκεί
Ζάππειο έχει κίνηση και βράδυ ;

Alex(12)

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα Μύστες.Νομιζω πλέον ότι περιοχές του κέντρου για ψωνηστηρι έχουν γίνει λίγο επικίνδυνες.Εγω μενω Καλλιθέα και παρόλο που υπάρχουν αρκετά καλά σημεία και για ψωνηστηρι και για outdoor δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί ένα γκρουπ να φτιάξουμε ένα χώρο για γνωριμίες.
Πες τα ρε φιλε. Κ εγώ νέα Σμύρνη κ δεν υπάρχει τίποτα !! Πρέπει να οργανωθούμε !!!

Καλησπέρα Μύστες.Νομιζω πλέον ότι περιοχές του κέντρου για ψωνηστηρι έχουν γίνει λίγο επικίνδυνες.Εγω μενω Καλλιθέα και παρόλο που υπάρχουν αρκετά καλά σημεία και για ψωνηστηρι και για outdoor δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί ένα γκρουπ να φτιάξουμε ένα χώρο για γνωριμίες.
Πες τα ρε φίλε !! Κ εγώ νέα Σμύρνη τίποτα. Πρέπει να οργανωθούμε !!!

kokoviosgr

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Like
11
Πόντοι
0
Πες τα ρε φιλε. Κ εγώ νέα Σμύρνη κ δεν υπάρχει τίποτα !! Πρέπει να οργανωθούμε !!!

Πες τα ρε φίλε !! Κ εγώ νέα Σμύρνη τίποτα. Πρέπει να οργανωθούμε !!!
Νέα Σμύρνη είναι δύσκολη περιοχή.Χαλασανε και το άλσος που ειδικά παλιότερα κάτι μπορούσε να γίνει.Εδω προς Καλλιθέα και γύρω όμως έχει καβατζες.Αλλα όπως είπες να οργανωθούμε.

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
59
Πόντοι
0
Ποιος/οι θα με γαμησουν κάποια καθημερινή Απόγευμα κατά τις 4μιση περίπου συνάντηση στον προαστιακό στην Παλλήνη καί πάμε σε καβαντζα εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά 5 λεπτά περπάτημα

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
351
Πόντοι
21
Αυτό είναι δημιούργημα 2 ωρών είχα στήσει το κωλαρακι μου ανάμεσα στα δέντρα πισω από το σπίτι που είναι κοντά στο δρόμο. Επειδή είχε σκοτεινιάσει όταν άκουγα θόρυβο εκανα σήμα με το φακό του κινητού μου δεν άργησα να πάρω την πρώτη μου δόση άφησα όμως το φακό αναμενο και μετά άρχισαν να έρχονται τα αγόρια μου ο ένας πίσω από τον άλλο ο πρώτος μου τον κάρφωσε δίχως οίκτο με άνοιγε λες και δεν είχε ξαναγαμίσει ενώ εγώ τον παρότρυνα να συνεχίσει μόλις ήρθε ο δεύτερος, μου τον έβαλε στο στόμα και πλέον μόνο απολάμβαναν την παρτουζα μου γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω και μόνο ήχους από ηδονή έβγαζα . Ο τρίτος δεν άργησε να έρθει αυτός πρέπει να είχε και την πιο μεγάλη από όλους το καταβα στο στόμα μου στην αρχή και αργότερα στην τρύπα μου . Έκαναν αλλαγές μεταξύ τους οι τρεις τους μέχρι που έκανα τον πρώτο να χύσει στο στόμα μου μια μεγάλη ποσότητα σπέρμα. Η τρύπα μου είχε πάρει φωτιά αν και έκανε κρύο εγώ εκεί απολάμβαναν τα αγόρια μου να με σκίζουν. Ο τρίτος είπε στον άλλο να κάνουν αλλαγή και εκεί κατάλαβα τη σημαίνει να γαμιεσαι με χοντρή καυλωμένη πουτσα , μέχρι που έχυσε και το πουλάκι μου η απόλυτη ηδονή τα αρχιδια του χτύπαγαν στο κωλαρακι μου. Ο δεύτερος έχυσε μέσα στο στόμα μου και έφυγε και έμεινα με το τελευταίο που βαράει ασταμάτητα πρέπει να με έσκιζε σίγουρα μισή ώρα είχα χάσει το χρόνο. Ήρθε άλλος ένας και καθόταν και έβλεπε που με γάμαγε και την ειχε βγάλει και την έπαιζε μόνος του μου τον έβαλε στο στόμα λίγο για χύσει . Ενώ άλλος έχυσε μέσα στο στόμα μου του καθάρισα το υπέροχο καυλι και φύγαμε.
Του πήρα το τηλέφωνο.... Όχι που θα το έχανα.
Κρίμα που δεν είδα δημοσίευση έγκυρα...και μόνο να το έβλεπα θα έχυνα

kostaji

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2024
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Για σήμερα κατά τις 7μιση στη καβατζα στο Χαϊδάρι. Μόνο μεγάλα προσόντα. Θα είμαι μέσα στα δέντρα στημένος. Θα κάνω νόημα με το κινητό.

altop

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2020
Like
26
Πόντοι
0
Καλλιθέα έχει στη Δαβάκη, αλλά είναι κυρίως ηλικιωμένοι... Όταν λέτε έχει γίνει επικίνδυνο το κέντρο? Για το Ζάππειο λέτε?

Poustraki39athens .

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
27
Πόντοι
0
Πάρκο Τρίτση σήμερα απόγευμα βραδάκι κάποιος ενεργητικός

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
204
Πόντοι
20
IMG_20241212_103545.jpg
Ποιός θέλει να με ξεταπώσει και μετά να με ξεπατώσει ;

ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
3.533
Πόντοι
441
Δοκιμαστής πέους με μηδενική εμπειρία αλλά θέλω να δοκιμάσω.Καποιος πρόθυμος?

kolpatzis92

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
14
Πόντοι
0
ΝΕΟ TELEGRAM GROUP

Cruising spots Αθήνα

Πείτε μας τις ιστορίες σας από το κάθε σημείο και βοηθήστε τα άλλα μέλη με τυχόν απορίες. Αν ξέρετε κι άλλα σημεία στείλτε μήνυμα στον admin για να ανοίξει topic. Το κάθε topic λειτουργεί και σαν live chat για το κάθε μέρος για να μιλάτε με άλλους που βρίσκονται στο σημείο ή να κανονίζετε.

gino028

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
10
Πόντοι
0
Ειναι κανεις τοπ για φαση μεσ το αμαξι στο χαιδαρι? Οποιος θελει dm

Stories

Νέο!

Stories