poustrakos_gia_arseniko
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Για κάποιο στέκι κοντά στη ρεματιά Χαλανδρίου και γύρω να στήσω κωλαράκι
Μενουμε κοντα φυλεναδα....
Τι κωλαρα έχεις αγάπη μου
Ζάππειο έχει κίνηση και βράδυ ;Δώσε μου σναπ να σου στείλω εκεί
Ελπίζω να έχει γιατί το σκέφτομαι κ εγώ!!Τι κωλαρα έχεις αγάπη μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζάππειο έχει κίνηση και βράδυ ;
Πες τα ρε φιλε. Κ εγώ νέα Σμύρνη κ δεν υπάρχει τίποτα !! Πρέπει να οργανωθούμε !!!Καλησπέρα Μύστες.Νομιζω πλέον ότι περιοχές του κέντρου για ψωνηστηρι έχουν γίνει λίγο επικίνδυνες.Εγω μενω Καλλιθέα και παρόλο που υπάρχουν αρκετά καλά σημεία και για ψωνηστηρι και για outdoor δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί ένα γκρουπ να φτιάξουμε ένα χώρο για γνωριμίες.
Πες τα ρε φίλε !! Κ εγώ νέα Σμύρνη τίποτα. Πρέπει να οργανωθούμε !!!Καλησπέρα Μύστες.Νομιζω πλέον ότι περιοχές του κέντρου για ψωνηστηρι έχουν γίνει λίγο επικίνδυνες.Εγω μενω Καλλιθέα και παρόλο που υπάρχουν αρκετά καλά σημεία και για ψωνηστηρι και για outdoor δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί ένα γκρουπ να φτιάξουμε ένα χώρο για γνωριμίες.
Νέα Σμύρνη είναι δύσκολη περιοχή.Χαλασανε και το άλσος που ειδικά παλιότερα κάτι μπορούσε να γίνει.Εδω προς Καλλιθέα και γύρω όμως έχει καβατζες.Αλλα όπως είπες να οργανωθούμε.Πες τα ρε φιλε. Κ εγώ νέα Σμύρνη κ δεν υπάρχει τίποτα !! Πρέπει να οργανωθούμε !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πες τα ρε φίλε !! Κ εγώ νέα Σμύρνη τίποτα. Πρέπει να οργανωθούμε !!!
Κρίμα που δεν είδα δημοσίευση έγκυρα...και μόνο να το έβλεπα θα έχυναΑυτό είναι δημιούργημα 2 ωρών είχα στήσει το κωλαρακι μου ανάμεσα στα δέντρα πισω από το σπίτι που είναι κοντά στο δρόμο. Επειδή είχε σκοτεινιάσει όταν άκουγα θόρυβο εκανα σήμα με το φακό του κινητού μου δεν άργησα να πάρω την πρώτη μου δόση άφησα όμως το φακό αναμενο και μετά άρχισαν να έρχονται τα αγόρια μου ο ένας πίσω από τον άλλο ο πρώτος μου τον κάρφωσε δίχως οίκτο με άνοιγε λες και δεν είχε ξαναγαμίσει ενώ εγώ τον παρότρυνα να συνεχίσει μόλις ήρθε ο δεύτερος, μου τον έβαλε στο στόμα και πλέον μόνο απολάμβαναν την παρτουζα μου γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω και μόνο ήχους από ηδονή έβγαζα . Ο τρίτος δεν άργησε να έρθει αυτός πρέπει να είχε και την πιο μεγάλη από όλους το καταβα στο στόμα μου στην αρχή και αργότερα στην τρύπα μου . Έκαναν αλλαγές μεταξύ τους οι τρεις τους μέχρι που έκανα τον πρώτο να χύσει στο στόμα μου μια μεγάλη ποσότητα σπέρμα. Η τρύπα μου είχε πάρει φωτιά αν και έκανε κρύο εγώ εκεί απολάμβαναν τα αγόρια μου να με σκίζουν. Ο τρίτος είπε στον άλλο να κάνουν αλλαγή και εκεί κατάλαβα τη σημαίνει να γαμιεσαι με χοντρή καυλωμένη πουτσα , μέχρι που έχυσε και το πουλάκι μου η απόλυτη ηδονή τα αρχιδια του χτύπαγαν στο κωλαρακι μου. Ο δεύτερος έχυσε μέσα στο στόμα μου και έφυγε και έμεινα με το τελευταίο που βαράει ασταμάτητα πρέπει να με έσκιζε σίγουρα μισή ώρα είχα χάσει το χρόνο. Ήρθε άλλος ένας και καθόταν και έβλεπε που με γάμαγε και την ειχε βγάλει και την έπαιζε μόνος του μου τον έβαλε στο στόμα λίγο για χύσει . Ενώ άλλος έχυσε μέσα στο στόμα μου του καθάρισα το υπέροχο καυλι και φύγαμε.
Του πήρα το τηλέφωνο.... Όχι που θα το έχανα.
Ομορφιές