cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.182
- Πόντοι
- 2.477
Εξαρταται, αν θα την παρεις στα γονατα ή ξαπλωμενος.Αν πάρω πίπα θα μου σηκωθεί?
Εξαρταται, αν θα την παρεις στα γονατα ή ξαπλωμενος.Αν πάρω πίπα θα μου σηκωθεί?
Μπα φιλαράκι ξεραΐλα στο άλσος νομίζω !! Αν ξέρει κάποιος κατι ας μας πει !!!Νέα Σμύρνη στο άλσος δεν παίζει τιποτα; Έχει τουαλέτες;
Τόσο μεγάλη περιοχή...!
Δεν έχει τουαλέτες ή ουρητήρες;Μπα φιλαράκι ξεραΐλα στο άλσος νομίζω !! Αν ξέρει κάποιος κατι ας μας πει !!!
Θα ήθελα να έρθουμε σε επαφή κάποια στιγμή για να πούμε περισσότερες λεπτομέρειεςΑν υπάρχει κάποιος παθητικός με δικό του χωρο ας μου στείλει…
Εχει τουαλέτες στη πλατεία Δαβάκη που παίζουν φάσεις. Τωρα νέα σμυρνη δε ξερω κατι. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πληροφορήσει..Δεν έχει τουαλέτες ή ουρητήρες;
Υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες στο Σύνταγμα ???Παιζει τιποτα τις δημοσιες τουαλετες στο συνταγμα ;
Όποτε θες.Θα ήθελα να έρθουμε σε επαφή κάποια στιγμή για να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες
Χρόοονια τώρα παίζει τρελό ψωλάρισμα εκείΥπάρχουν δημόσιες τουαλέτες στο Σύνταγμα ???
Που είναι αυτό ;;;Χρόοονια τώρα παίζει τρελό ψωλάρισμα εκεί
Βγαίνεις απο τα σκαλιά του μετρό, πας αριστερά, βλέπεις μια πορτούλα, μπαίνεις στις αντρικές και τον πετάς εξωΠου είναι αυτό ;;;
Εγώ πάντως πέταξα κώλο και όπως το είπες έφαγα καλά και μάλλον θα ξανά πάωΒγαίνεις απο τα σκαλιά του μετρό, πας αριστερά, βλέπεις μια πορτούλα, μπαίνεις στις αντρικές και τον πετάς εξω
Aυτές είναι έξω από το μέτρο η μέσα στον σταθμο κούκλα?Εγώ πάντως πέταξα κώλο και όπως το είπες έφαγα καλά και μάλλον θα ξανά πάω
Εγώ πάντως πέταξα κώλο και όπως το είπες έφαγα καλά και μάλλον θα ξανά πάω
Ax tixeri!! Mavro k megaloo!!!Το πρωι πήγα στο Σύνταγμα στις δημόσιες τουαλέτες να δω τη γίνεται και αν έχει πέρασμα όπως λένε ήταν ένας μαύρος που έκανε ότι κατουράει στα ουρητήρια μόνο που ήταν σε τέτοια γωνία που φαινόταν το καυλί του σε όποιον κοιταγε ήταν υπέροχο και μεγάλο του έκλεισα το μάτι και κατέβασα το παντελόνι μου πριν μπω στην τουαλέτα . Μπήκε μέσα αμέσως με το καυλι του έτοιμο και με έκανε πουτανακι από το ξεκώλιασμα . Ακόμα δεν έχει επανέλθει το μουνακι μου στάζει συνεχώς....
Έξω όπως βγαίνεις αριστεράAυτές είναι έξω από το μέτρο η μέσα στον σταθμο κούκλα?