Poustraki39athens .
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Πάρκο Τρίτση κάποιος ενεργητικός με καλά προσόντα...
Καλησπερα κι απο μενα. Ποιος θα ηθελε να παμε μαζι στην πιατσα στο Χαιδαρι, γιατι δεν εχω βρει που ειναι; Επισης τι ηλικιες μαζευΑπο
Απο ηλικιες εχει τα παντα,και πιτσιρικαδες και ωριμους.Και οσο ανοιγει ο καιρος θα εχει και περισσοτερους.Καλησπερα κι απο μενα. Ποιος θα ηθελε να παμε μαζι στην πιατσα στο Χαιδαρι, γιατι δεν εχω βρει που ειναι; Επισης τι ηλικιες μαζευει;
Απο ηλικιες εχει τα παντα,και πιτσιρικαδες και ωριμους.Και οσο ανοιγει ο καιρος θα εχει και περισσοτερους.
Απο ηλικιες εχει τα παντα,και πιτσιρικαδες και ωριμους.Και οσο ανοιγει ο καιρος θα εχει και περισσοτερους.
Χαιδάρι μακραν το καλύτερο πρωί και βράδυ λογω καβατζών στου Τρίτση μόνο βράδυ επειδή έχουν κλαδέψει τα πάντα και το πρωί είσαι απο παντού ξέφεγγοςπου είΕπισύναψη αρχείωνναι πιο καλά για παιχνίδι Τριτση ή Χαιδαρι?
ακομα δεν εχω καταλαβει απο αθηνα πηγαινωντας για ελευσινα σε ποιο σημειο ειναιΧαιδάρι μακραν το καλύτερο πρωί και βράδυ λογω καβατζών στου Τρίτση μόνο βράδυ επειδή έχουν κλαδέψει τα πάντα και το πρωί είσαι απο παντού ξέφεγγος
Ε και τι ήθελες, να ρίξετε πασιέντζα; Εκεί είναι καθαρά για ξεκαυλωμα, αν εσυ θες γνωριμία, ραντεβού, γάμο, ΔΕΝ πας εκείΣυνηθως εξαφανιζονται αφου χυσουν.Αυτο ειναι το μονο κακο στο gay cruising.
Το γνωριζω αυτο,απλα απαντησα στο συναδελφο που το ανεφερε.Ε και τι ήθελες, να ρίξετε πασιέντζα; Εκεί είναι καθαρά για ξεκαυλωμα, αν εσυ θες γνωριμία, ραντεβού, γάμο, ΔΕΝ πας εκεί
Man2Man massageΞερει κανεις κανα μασαζτιδικο που να συνδιαζει μασαζ και παιχνιδι απο αντρα?
Παμε μαζι αν θες να σου δωσω κ το κωλαρακι μου…Επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη και βρίσκομαι αυτές τις μέρες Αθήνα που ακριβώς στο Χαϊδάρι είναι η πιάτσα γιατί θέλω πολύ να γαμησω ένα όμορφο κωλαρακι
Αν είναι να πάμε μαζί να έρθω κάπου πιο κοντά να γινειΠαμε μαζι αν θες να σου δωσω κ το κωλαρακι μου…