Άργησα;Γεια σε ολους,την Παρασκευη θα εχω χωρο airbnb στο μετρο Καλλιθεα απο τις 11 το πρωι ως το βραδυ αργα.οποιος θελει να γαμησει κ να χυσει κροσακι ατριχο αδυνατο στελνει να ερθει μ τους φιλους του ή μονος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε ποια περιοχή;Σε ποιο σημειο ειναι; Μπορεις να στειλεις pin πως πας εκει; Ευχαριστω.
Σήμερα είσαι εκεί;Χαϊδάρι προσέλθετε να ζεσταθούμε
Απόψε παίζει;Καλημέρα σας.Οποιος θέλει να συναντηθούμε για να τον πιπωσω και να μου τα ρίξεις πρόσωπο ας μου στείλει.Για σήμερα το απόγευμα από τις 7 και μετά.συναντηση σε σινεμά η σε δικό του χώρο.6985020850.Μονο μηνύματα και όχι αποκρύψεις.
cdBIANCA
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2019
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Ψάρωσα γι' αρχή να ξέρεις! Πολύ καλό πάντως το αστείο σου!Πηγαίνετε Πειραιώς 62 στο Μοσχάτο . Θα με θυμηθείτε και δεν θα χάσετε ! Εκεί έχει αγόρια που τα κάνουν όλα χωρίς ταμπού!
JiovannaKwlara?
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2023
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Με καβλιαρη άντρα π με πηρε από κέντρο αθηνα - σας περιμενω στείλτε μου
JiovannaKwlara?
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2023
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Έλα - θες να βρεθούμε ;Όποτε θέλεις εσυ καυλακι μου
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.612
- Πόντοι
- 441
Εγώ θέλω να πάρω πίπα για την εμπειρία.Ειμαι παντελώς άσχετος με το θέμα
Πέρασες καλά βλέπω
Με καβλιαρη άντρα π με πηρε από κέντρο αθηνα - σας περιμενω στείλτε μου
JiovannaKwlara?
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2023
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Ναι - άσε ούρλιαζαΠέρασες καλά βλέπω
Συνημμένα
JiovannaKwlara?
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2023
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Από τη δουλειά - ξενος π ηρθε για έκθεση εδώ.Σε ξέσκισε.που τον βρήκες αυτόν??τι ήταν??
BottomAgori24
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2020
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Σήμερα το βράδυ θα περάσω από Ζάππειο. Οποίος καβλιαρης γουστάρει άδειασμα να περάσει
Σοβαρά; και σκεφτόμουν να περνούσα σήμερα. Και το βράδυ ;;;Την πιάτσα Σουλτανη ξεχάστε την …. Πλέον φυλάσσεται ο χώρος με security όλη μέρα …