Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 836K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
327
Πόντοι
21
σήμερα Παρασκευή κατά τις 7:30 με 8 περίπου θα είμαι Χαιδαρι… ως συνηθως κατακαβλωμενος να ξεγυμνωθω και να γαμηθω απο οποιον θελησει… στειλτε και προσωπικο μηνυμα οποιος θελει

ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
3.612
Πόντοι
441
Παιδιά εγώ είμαι στρέιτ αλλά θέλω να πάρω πίπα πρώτη φορά.Παιζει τίποτα?

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
327
Πόντοι
21
σήμερα Παρασκευή κατά τις 7:30 με 8 περίπου θα είμαι Χαιδαρι… ως συνηθως κατακαβλωμενος να ξεγυμνωθω και να γαμηθω απο οποιον θελησει… στειλτε και προσωπικο μηνυμα οποιος θελει
με το κοκκινο στριγκακι θα σας περιμενω…απο τις 7 θα ειμαι εκει…

Συνημμένα

• FD1F9582-70B9-4F8B-9667-1A9E60CC31AA.jpeg
    FD1F9582-70B9-4F8B-9667-1A9E60CC31AA.jpeg
    448,5 KB · Εμφανίσεις: 102

BottomAgori24

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Like
32
Πόντοι
0
Σήμερα βραδάκι θα βρίσκομαι Ζάππειο να σας γλείψω

ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
3.612
Πόντοι
441
Ενδιαφέρεται κανένας για πίπα από παρθένο σήμερα το απόγευμα?

Poustraki39athens .

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
27
Πόντοι
0
Παθητικός με στριγκακι στο στενό κωλαρακι του αναζητά ενεργητικό για παιχνίδι outdoor δυτικά Αθήνα....η και σινεμά

stevebtm

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Τρίτση μια χαρά κρατάει η πιάτσα και είναι και ασφαλής. Και μεσημεράκι δηλαδή που πέρασα υπήρχε παιχνίδι.
Πέρασα και από Άλσος Ιλισίων μια βόλτα αλλά τίποτα πια. Παλιά έβρισκα κανα δυο άτομα. Κρίμα γιατί είναι φουλ σημεία και άπλετος χώρος ( μόνο για βραδάκι βεβαια εδώ). θα ξαναελέγξω γιατί είμαι κοντά.
Πείτε αν ξέρει κάποιος και σημεία προς χολαργό-χαλάνδρι - αγια παρασκευη και γύρω. :)

Τελευταία τροποποίηση:

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
214
Πόντοι
20
Τρίτση μια χαρά κρατάει η πιάτσα και είναι και ασφαλής. Και μεσημεράκι δηλαδή που πέρασα υπήρχε παιχνίδι.
Πέρασα και από Άλσος Ιλισίων μια βόλτα αλλά τίποτα πια. Παλιά έβρισκα κανα δυο άτομα. Κρίμα γιατί είναι φουλ σημεία και άπλετος χώρος ( μόνο για βραδάκι βεβαια εδώ). θα ξαναελέγξω γιατί είμαι κοντά.
Πείτε αν ξέρει κάποιος και σημεία προς χολαργό-χαλάνδρι - αγια παρασκευη και γύρω. :)
Μεσημεράκι Τρίτση που ; αφού έχουν κλαδέψει και κόψει τα πιο πολλά δένδρα και φαίνεσαι από παντού εκτός αν εννοείς ότι γίνεται παιχνίδι μέσα σε αυτοκίνητα.

stevebtm

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Μεσημεράκι Τρίτση που ; αφού έχουν κλαδέψει και κόψει τα πιο πολλά δένδρα και φαίνεσαι από παντού εκτός αν εννοείς ότι γίνεται παιχνίδι μέσα σε αυτοκίνητα.
Υπάρχει ενα προστατευμενο κομματι (αριστερά της εισόδου και βάθος). Σαφώς απογευματάκι και μετά που νυχτωνει είναι καλύτερα βέβαια.

Τελευταία τροποποίηση:

altop

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2020
Like
26
Πόντοι
0
Με το θέμα ματακιδες τι γίνεται στο Ζάππειο? Παίζει σαν ιδέα? Να βλέπεις να γαμιουνται χωρίς να παίρνεις μέρος? Έχω προσπαθήσει να παίξω αυτόν τον ρόλο σε άλλα μερη, αλλά μάταια. Στο Ζάππειο δεν έχω πετύχει κανέναν ποτέ να γαμιεται και να παίρνω μάτι. Έχετε κάποια εμπειρία δική σας τέτοια, υπάρχει συγκεκριμένη ώρα μήπως που παίζουν τέτοια παιχνιδια?

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
921
Πόντοι
96
Με το θέμα ματακιδες τι γίνεται στο Ζάππειο? Παίζει σαν ιδέα? Να βλέπεις να γαμιουνται χωρίς να παίρνεις μέρος? Έχω προσπαθήσει να παίξω αυτόν τον ρόλο σε άλλα μερη, αλλά μάταια. Στο Ζάππειο δεν έχω πετύχει κανέναν ποτέ να γαμιεται και να παίρνω μάτι. Έχετε κάποια εμπειρία δική σας τέτοια, υπάρχει συγκεκριμένη ώρα μήπως που παίζουν τέτοια παιχνιδια?
Δεν υπάρχει κανόνας, ούτε συγκεκριμένα μέρη ούτε συγκεκριμένη ώρα για τέτοια. Είναι θέμα συγκυρίας, για όσους κινούνται σε μέρη όπου γίνονται υπαίθριες φάσεις. ΤΙς περισσότερες φορές (σχεδόν όλες) ο τύπος που θα πάει για μάτι, όταν γίνει αντιληπτός θα θεωρηθεί τουλάχιστον ενοχλητικός και θα του ζητήσουν να φύγει (η απλούστερη εκδοχή. Αν επιμείνει και πέσει σε ζόρικους διακινδυνεύει βρισίδι και, ίσως, φάπες και ξύλο).
Τώρα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου δυο τύποι γουστάρουν να βάλουν στο παιχνίδι και ένα τρίτο ή περισσότερους και ξεκινάνε οι ίδιοι ως κράχτες για τη φάση (συνήθως πίπα όχι σε διακριτικό και απόμερο σημείο). Αλλά στην περίπτωση αυτή, αυτό που γουστάρουν είναι έναν (ή περισσότερους) που θα λάβουν μέρος στη φάση μετατρέποντάς την σε παρτούζα.
Φυσικά, ΔΕΝ αποκλείεται η περίπτωση να δυο να έχουν φετίχ να τους βλέπει απλώς ένας τρίτος ή περισσότεροι, αλλά αυτό, είναι ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ.
Εν ολίγοις: καλή σου τύχη!

• Like
Αντιδράσεις: altop

altop

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2020
Like
26
Πόντοι
0
Κάτι τέτοια συμβαίνουν και αλλα μέρη. Έλεγε μήπως και ήταν διαφορετικα εκεί. Ωραία και το γαμησι, αλλά και η φάση να γαμιουνται και να παίρνεις μάτι μου έχει κολλήσει τελευταία.
Δεν υπάρχει κανόνας, ούτε συγκεκριμένα μέρη ούτε συγκεκριμένη ώρα για τέτοια. Είναι θέμα συγκυρίας, για όσους κινούνται σε μέρη όπου γίνονται υπαίθριες φάσεις. ΤΙς περισσότερες φορές (σχεδόν όλες) ο τύπος που θα πάει για μάτι, όταν γίνει αντιληπτός θα θεωρηθεί τουλάχιστον ενοχλητικός και θα του ζητήσουν να φύγει (η απλούστερη εκδοχή. Αν επιμείνει και πέσει σε ζόρικους διακινδυνεύει βρισίδι και, ίσως, φάπες και ξύλο).
Τώρα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου δυο τύποι γουστάρουν να βάλουν στο παιχνίδι και ένα τρίτο ή περισσότερους και ξεκινάνε οι ίδιοι ως κράχτες για τη φάση (συνήθως πίπα όχι σε διακριτικό και απόμερο σημείο). Αλλά στην περίπτωση αυτή, αυτό που γουστάρουν είναι έναν (ή περισσότερους) που θα λάβουν μέρος στη φάση μετατρέποντάς την σε παρτούζα.
Φυσικά, ΔΕΝ αποκλείεται η περίπτωση να δυο να έχουν φετίχ να τους βλέπει απλώς ένας τρίτος ή περισσότεροι, αλλά αυτό, είναι ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ.

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
106
Πόντοι
0
Πέρσι με είχαν στήσει 3 ένας με γάμουσε και από τους άλλους δύο έπαιρνα πίπα . Ήταν ξημερώματα Δευτέρας 3-4 πμ. Ηρθαν άλλοι δύο χαζευαν από κοντά και τον έπαιζαν...
Στην ώρα της υπερτατης καυλας δεν ενοχλουμαστε από τους μαλάκες ... Με τον έναν μάλιστα εκανα αργότερα δεύτερο γυρο

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
357
Πόντοι
21
Εγώ στο Χαϊδάρι έχω πάρει ματι 2-3ις φορές όλες πλησίασα και ρώτησα για να μη χαλάει καμία φάση!

Arqes

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2020
Like
100
Πόντοι
0
Θεωρώ ότι το σεξ ή οι πίπες σε μια πιάτσα έχουν και την διάσταση της επίδειξης. Αν κάποιος θέλει απομόνωση, πρέπει να πάει και σε ένα απομονωμένο μέρος. Οι πιάτσες εξ ορισμού έχουν κόσμο, επομένως οποίος επιλέγει να ερωτοτροπήσει στον χώρο της πιάτσας, ας αναμένει και ότι θα αποτελέσει αντικείμενο ηδονοβλεψίας. Κάτι που εμένα δεν με χαλάει καθόλου, βέβαια. Ιδιωτικότητα στον δημόσιο χώρο, και μάλιστα στην πιάτσα, νομίζω ότι είναι οξύμωρο. Τώρα, αν πάει στα βουνά και στα λαγκάδια, άλλη συζήτηση

Jonathan1931

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2024
Like
13
Πόντοι
0
Ομορφίες,

Είμαι καινούργιος στην παρέα, είμαι 23 ετών, μελαχρινός, με μέτριo γυμνασμένο σώμα, ύψος 1,78, βάρος 75 κιλά, τατουάζ, καστανά μάτια και πρόθυμος να ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε kinky πρόταση με βίντεο ή φωτογραφία μέσω Telegram ή WhatsApp. Αν σε ψήνεις, στείλε PM

Bizyinos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Αν τον παίρνεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά αν τον δίνεις σε περιμένω σκυφτός να σε ξεκουράσω όπου θέλεις αν μου στείλεις προσωπικό μήνυμα και να μου κάνεις ότι έχεις στο καυλιάρικο μυαλό σου

Σήμερα που είσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom