Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.642
- Πόντοι
- 1.046
θες να την παρω ενα τηλεφωνο τωρα να της τα ριξω παλι??Κάντε τίποτα να τσιμπήσει μεζέ ο ροπάο για να ηρεμήσει και να σταματήσει να μας πρήζει τον πούτσο στους πράσινους.
Μάν μαζί σου 100%!!!θες να την παρω ενα τηλεφωνο τωρα να της τα ριξω παλι??
ή να την πεσω στην αδερφη της που ειναι σαν εξωγηινος, μπας και ζηλεψει?
τι πληροφορια ρε τυπε???αφου την ξερω την μουνα....Μάν μαζί σου 100%!!!
Το έχεις μεγάλη ανάγκη.
Πρέπει βοηθήσουμε το μέλος ροπάο με κάθε μέσο να ρίξει ακά κρεμπιέ.
Κάθε έγκυρη πληροφορία για την κυρία θα εκτιμηθεί.
Ρε τύπε οτιδήποτε μάθουμε καλό είναι.τι πληροφορια ρε τυπε???αφου την ξερω την μουνα....
το προβλημα ειναι οτι δεν με θελει!!!!!!!!!
εδειξες μαρούλι ?τι πληροφορια ρε τυπε???αφου την ξερω την μουνα....
το προβλημα ειναι οτι δεν με θελει!!!!!!!!!
ειναι μπουκωμενη λεει.....Τι βυζάρες έχει η τύπισσα!!
της ειχα πει να κλεισει ημερομηνια να παμε διακοπες οπου θελει...τοτε που τα ειχε με τον λουλη τον κουκλεντε...και μου ειχε ριξει ακυρο ναπουμε...εδειξες μαρούλι ?
μηπως ήσουν επιθετικός στην προσεγγιση ?της ειχα πει να κλεισει ημερομηνια να παμε διακοπες οπου θελει...τοτε που τα ειχε με τον λουλη τον κουκλεντε...και μου ειχε ριξει ακυρο ναπουμε...
και εγω τοτε παντρεμενος με την δικια μου στα μέλια, που την ειχα κορωνα στο κεφαλι μου, θα τιναζα το σπιτικο μου στον αερα για πάρτη της....
Πολύ χρηστικό βίντεο. Είδα με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή τα προιόντα που παρουσίασε.Τι βυζάρες έχει η τύπισσα!!
παντα ειμαι επιθετικος στην προσεγγισημηπως ήσουν επιθετικός στην προσεγγιση ?
ο πρώην της πάντως μόνο νταβραντισμένοςΡε τύπε οτιδήποτε μάθουμε καλό είναι.
Βγάλε μπράτσα έξω και κάνε ευγενική πεσιματική.
Ακούγεται ότι γουστάρει νταβραντισμένους.
ρε γαμημένε !!! με το ιδιο τραγουδι πας να κανεις τα πανταπαντα ειμαι επιθετικος στην προσεγγιση
θες να την παρω ενα τηλεφωνο τωρα να της τα ριξω παλι??
ή να την πεσω στην αδερφη της που ειναι σαν εξωγηινος, μπας και ζηλεψει?
επειδη ειμαι νταης...ειμαι απο τον πειραια εγω...ρε γαμημένε !!! με το ιδιο τραγουδι πας να κανεις τα παντα
δηλαδη ρε Τακη η δικια σου εχει 2 τεραμπαιτ φωτο σου στο κινητο της ?επειδη ειμαι νταης...ειμαι απο τον πειραια εγω...
τα λεω στο μπαμ, δεν τα γυροφερνω...σαν την αλλη που μου ελεγε "εχω 5 χρονια σχεση" και την λεω δειξε μου φωτο του δικου σου να δω αν μετραει μπροστα μου...... και ειχε 1 φωτο του ολο και ολο στο κινητο της....
Για αυτό έγινε πρώην....ο πρώην της πάντως μόνο νταβραντισμένος
δεν ήταν
Αυτή μέχρι τα 40-45 θα έχει κάνει τρεις ανορθώσεις στήθους... ήδη από τώρα άρχισαν να κρεμάνε