Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 13.716
- Πόντοι
- 24.436
Mε το ίδιο όνομα ή το ίδιο ύφος?Γκωγκέν μία ερώτηση. Υπάρχουν πριν τους Pixies, κάποιοι σαν τους Pixies?
Εννοώ αν κάποιοι στα 60's έπαιζαν μουσική στο ύφος των Pixies. Έχει ομολογήσει ο Kurt Cobain ότι αντέγραψαν ξερά τους Pixies. Η ερωτησή μου είναι αν οι Pixies αντέγραψαν έντονα κάποιο άλλο παλαιότερο groupMε το ίδιο όνομα?
Η βάση όλων είναι τα 60's, εκεί εξελίχτηκε το ροκ και επηρέασε τους μετέπειτα, τους Πίξις κλπΕννοώ αν κάποιοι στα 60's έπαιζαν μουσική στο ύφος των Pixies. Έχει ομολογήσει ο Kurt Cobain ότι αντέγραψαν ξερά τους Pixies. Η ερωτησή μου είναι αν οι Pixies αντέγραψαν έντονα κάποιο άλλο παλαιότερο group
Σωστό. Είχα έναν συμμαθητή στην σχολή και μου λέει, "θα γράψω να σου φέρω μία κασέττα αύριο θα κουφαθείς". Ήταν Pixies. Εεεεεε μιλάω για 1990Sorry που επεμβαινω , αλλα νομιζω οτι σιγουρα οι Pixies εχουν επηροες απο 60s αλλα σαν υφος ειναι μοναδικοι και εκει ειναι και η αξια τους. Θυμαμαι οταν τους προτακουσα ειχα μεινει με την απορια τι ακουω τωρα ? κατι που μου εχει συμβει με ελαχιστα group
Ακριβως , λιγο πριν τους ειχα μαθει και εγω , 1987 ή 1988 και ήταν κάτι πολύ πρωτόγνωρο .Σωστό. Είχα έναν συμμαθητή στην σχολή και μου λέει, "θα γράψω να σου φέρω μία κασέττα αύριο θα κουφαθείς". Ήταν Pixies. Εεεεεε μιλάω για 1990
ΕξοχοΑριστοτεχνικό και μεγαλειώδες!!!!!