Νέα

Garage & Psychedelic Rock!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Kι ένα ελληνικό προ-Σωκρατικό

κι αυτό μου άρεσε

αν και ακούγοντας όλα αυτά τα ωραία τραγούδια σκεφτόμουν ότι χάνεται η ιδιαίτερη ιστορική τους αξία, η αισθητική αμηχανία, για να το θέσω ήπια, που προξενούσαν στο κοινό της εποχής τους, ένα κοινό που είχε ήδη μαζικοποιηθεί.

Δεν απευθυνόταν σε όλους, πιστεύω, αυτή η μουσική.

Εμείς τα προσεγγίζουμε -τουλάχιστον εγώ σίγουρα, εύχομαι να μην παίρνω στο λαιμό μου τους άλλους- έξω απ'το ιστορικό συμφραζόμενό τους, κι εδώ δεν καταφέρνω καμία μομφή, η ιστορική αίσθηση είναι ό,τι πιο δύσκολο και σημαντικό μπορεί να επιτευχθεί - λίγοι είναι οι τυχεροί που απολαμβάνουν τέτοια προνόμια.

Εύχομαι να μη την έσπασα μ' όλα αυτά τα λόγια στους άξιους χρήστες αυτού του νήματος και... περιμένω για τη συνέχεια.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 172222

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
κι αυτό μου άρεσε

αν και ακούγοντας όλα αυτά τα ωραία τραγούδια σκεφτόμουν ότι χάνεται η ιδιαίτερη ιστορική τους αξία, η αισθητική αμηχανία, για να το θέσω ήπια, που προξενούσαν στο κοινό της εποχής τους, ένα κοινό που είχε ήδη μαζικοποιηθεί.

Δεν απευθυνόταν σε όλους, πιστεύω, αυτή η μουσική.

Εμείς τα προσεγγίζουμε -τουλάχιστον εγώ σίγουρα, εύχομαι να μην παίρνω στο λαιμό μου τους άλλους- έξω απ'το ιστορικό συμφραζόμενό τους, κι εδώ δεν καταφέρνω καμία μομφή, η ιστορική αίσθηση είναι ό,τι πιο δύσκολο και σημαντικό μπορεί να επιτευχθεί - λίγοι είναι οι τυχεροί που απολαμβάνουν τέτοια προνόμια.

Εύχομαι να μη την έσπασα μ' όλα αυτά τα λόγια στους άξιους χρήστες αυτού του νήματος και... περιμένω για τη συνέχεια.

Nαι δεν ήταν γιά όλους. Αρχικά παιζόντουσαν σε garage γιατί κανείς δεν του έδινε χώρο. 'Ετσι και το προσωνύμιο garage.
Η προσέγγιση είναι πιά μουσειακή, εγεράσαμε, αλλάξαμε μα δεν ξεχάσαμε...
Τι γλυκό που είναι το ποτήρι του νόστου!

Αφιερωμένο εξαιρετικά

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098