Νέα

Γάμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
α σορρυ μουνιτσα,παρεξήγησα!!
οσο για το αν τα περιμενει ολα απο εσενα,δεν νομιζω,περασαν αυτες οι εποχες που οι ανδρες ηταν ΑΝΔΡΕΣ,τωρα ημαστε ημιαιμα..
Σκυλακια μας κανατε..
Παρεξηγησα σόρρυ

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Παντρευτειτε, δεν παντρευτείτε, θα το μετανιώσετε...

κάποιος το χει ξαναγράψει θαρρω  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αναισθητοι ήταν μετα συγχωρησεω οχι αντρες :P εκεινη την περιοδο που περιγραφεις οι γυναικες δεν δουλευαν και φυσικα η δουλεια τους ηταν να κρατανε το σπιτι αν ειναι δυνατον να μην μπορουν να κανουν ουτε αυτο δηλαδη.....αλλα δεν δεχομαι σε μια κοινωνια οπου και οι γυναικες δουλευουν σκληρα ο αντρας να μην κανει δουλειες καθολου....και οχι μονο να μην κανει αλλα να βρωμιζει κι ολας και να ειναι ακαταστατος!!! ξερεις τι ειναι να μαζευεις και να περναει ο ταζ μετα και να στα κανει παλι ολα ρημαδιο???

γιαυτο λεω οτι οι γυναικες πρεπει ολες να μπουνε στο δημοσιο....2 η ωρα εχεις ξεμπερδεψει και πας σπιτι να κανεις και καμια δουλεια.....οχι να δουλευουν μεχρι τις 8 το βραδυ :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ε οχι.. ολους τους ανδρες θα μας φανε αυτες? οι ξεπλυμμενες? κ μετα θα βγαινουμε στα "μπορω να κοιταω μπροστα" κ θα λεμε τον πονο μας? κελ ντομαζ :(
Ποια ειναι αυτη στο αβαταρ σου ;

ε τωρα.. θες να την εκθεσω την κοπελα? :P

αισιοδοξη σκεψη χαχαχα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ε οχι.. ολους τους ανδρες θα μας φανε αυτες? οι ξεπλυμμενες? κ μετα θα βγαινουμε στα "μπορω να κοιταω μπροστα" κ θα λεμε τον πονο μας? κελ ντομαζ :(
Τωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωρα το θυμηθήκατε?

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ε τωρα.. θες να την εκθεσω την κοπελα? :P
Καταλαβα, εσυ εισαι !  :rockon:
Ε, τοτε βαζω και εγω μια φωτογραφια μου . Τα βασικα τα εχω κρυψει με μαυρο.
medc2.jpg

Κουκλος δεν ειμαι ;  :grin:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Αναισθητοι ήταν μετα συγχωρησεω οχι αντρες :P εκεινη την περιοδο που περιγραφεις οι γυναικες δεν δουλευαν και φυσικα η δουλεια τους ηταν να κρατανε το σπιτι αν ειναι δυνατον να μην μπορουν να κανουν ουτε αυτο δηλαδη.....αλλα δεν δεχομαι σε μια κοινωνια οπου και οι γυναικες δουλευουν σκληρα ο αντρας να μην κανει δουλειες καθολου....και οχι μονο να μην κανει αλλα να βρωμιζει κι ολας και να ειναι ακαταστατος!!! ξερεις τι ειναι να μαζευεις και να περναει ο ταζ μετα και να στα κανει παλι ολα ρημαδιο???

γιαυτο λεω οτι οι γυναικες πρεπει ολες να μπουνε στο δημοσιο....2 η ωρα εχεις ξεμπερδεψει και πας σπιτι να κανεις και καμια δουλεια.....οχι να δουλευουν μεχρι τις 8 το βραδυ :P
Σωστή πρόταση :P Ολες δημοσιο λοιπον!:P
Ενταξει,δεν ειανι κ ετσι ακριβως..Πλεον οι ανδρες μενουν απο μικροι μονοι κ συντηρουν μονοι τους τον εαυτό τους,σιγα μην ειναι κινητοί βωθροι που μόνο βρωμιζουν το σπίτι..Αυτα περασαν πια,ηταν απο αλλες εποχες..Ποιος δηλαδη πχ πετα το σωβρακο κ το αφηνει εκει να το μαζεψεις?δεν υπαρχουν αυτα πια,..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιαυτο να κανεις πετρα την καρδια σου (για να μην καταληξεις στο "Μπορω" και το "Κοιταω μπροστα") και να πλυνεις κανα πιατο και να φτιαξεις και κανα στιφαδο και να βαλεις και κανα σιδερο :P και ο σκυλος χορτατος και η πιττα ολακερη? δε γινεται....η παγκοσμιοποιηση επηλθε....χαχαχαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Τωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωρα το θυμηθήκατε?

καλλιοοοοοοοοοοοοοο αργα παρα ποτε :P

ναι αγαπημενε βοιδουλη... ελεγα τι να βαλω τι να βαλω... ας βαλω μια γυμνη ζωγραφια μου χαχαχαχα

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
9
Πόντοι
1

Α...
Μήπως λές γιαυτό που διαβάζεις στην υπογραφή μου?
"Το ήξερα πως είτε παντρευτώ είτε όχι, όπως και να έχει θα το μετανιώσω.
Τώρα έρχεσαι εσύ και μου κάνεις μάτ!
Ω... τι κρίμα που δεν μπορεί ο Βασιλιάς μου, να πηδήξει έξω από τη σκακιέρα…"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σωστή πρόταση :P Ολες δημοσιο λοιπον!:P
Ενταξει,δεν ειανι κ ετσι ακριβως..Πλεον οι ανδρες μενουν απο μικροι μονοι κ συντηρουν μονοι τους τον εαυτό τους,σιγα μην ειναι κινητοί βωθροι που μόνο βρωμιζουν το σπίτι..Αυτα περασαν πια,ηταν απο αλλες εποχες..Ποιος δηλαδη πχ πετα το σωβρακο κ το αφηνει εκει να το μαζεψεις?δεν υπαρχουν αυτα πια,..

Καλα αυτο μην το λες ετσι απολυτα....οσο απολυτα λεμε πχ για τις ελεινηδες :P :P οι πιο πολλοι αντρες που ξερω μενουν ακομα με τη μαμα και το μπαμπα και ειναι ενταξει οχι κινητοι βοθροι αλλα πασαδες στα γιαννενα....ευτυχως πες το ενστικτο πες το διαισθηση πες το εμπειρια τους αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Γιαυτο να κανεις πετρα την καρδια σου (για να μην καταληξεις στο "Μπορω" και το "Κοιταω μπροστα") και να πλυνεις κανα πιατο και να φτιαξεις και κανα στιφαδο και να βαλεις και κανα σιδερο :P και ο σκυλος χορτατος και η πιττα ολακερη? δε γινεται....η παγκοσμιοποιηση επηλθε....χαχαχαχα
παρθεςνος εισαι στο ζώδιο ε?επεσα μεσα?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
καλλιοοοοοοοοοοοοοο αργα παρα ποτε :P

ναι αγαπημενε βοιδουλη... ελεγα τι να βαλω τι να βαλω... ας βαλω μια γυμνη ζωγραφια μου χαχαχαχα
Μετά συγχωρήσεως κιόλας, αλλά εσείς οι Κύπριες είστε βυζαρούδες. Πως και ξέφυγες?  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Το "Κάλιο αργά παρά αργότερα" ήταν χρυσό μου ταινία. Που απέχει πολλλλλλυυυυυυυυυ απο την πραγματικότητα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οχι μην τρομάξεις,τα αγοράκια να τρομάξουν :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κλαψ....γιατι?? εξηγησε μου....εχω ωροσκοπο λεοντα το σωζω καθολου???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom