Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

billythebuilder

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
6

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Τύπε Λαδάκη,γενικά είσαι υπέρ του γάμου;(εννοώ μεταξύ άντρα και γυναίκας  :2funny:)

Δεν με πειράζει  , αρκεί να ...παντρεύεται άλλος !  :2funny: :2funny:

Ρε φίλε, είναι δυνατό εσύ μοντέρνος τύπος να είσαι υπέρ του γάμου ;

Ούτε υπέρ του γάμου μεταξύ στρέϊτ, ούτε μεταξύ γκέϋ.

Ελευθερία !  :rockon:

gigolos-season-5-finale-preview-brace-commercial.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

billythebuilder

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Δεν με πειράζει  , αρκεί να ...παντρεύεται άλλος !  :2funny: :2funny:

Ρε φίλε, είναι δυνατό εσύ μοντέρνος τύπος να είσαι υπέρ του γάμου ;

Ελευθερία !  :rockon:

gigolos-season-5-finale-preview-brace-commercial.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι,συμφωνώ.Στο κάτω-κάτω της γραφής υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης.

Επισκέπτης
Διαβάστε στην πιο κάτω διευθυνση μερικές φαιδρές  σοφιστείες
κάποιων  Δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ ,
σχετικά με το γάμο των ομοφυλοφίλων !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό δείχνει ότι οργανωμένες μειοψηφίες, όπως οι γκέϋ,
επιβάλλουν απόψεις αντίθετες με τη λογική της πλειοψηφίας,
διότι η πλειοψηφία είναι αδρανής στη σύγχρονη εποχή της δήθεν ευμάρειας.

Αφού δεν απαγορεύεται να συζούν οι γκέϋ και δεν απαγορεύεται να αφήσουν με διαθήκη
στο γκέϋ συντροφό τους την περιουσία τους, ποιός είναι ο λόγος
να επεκταθεί και ο γάμος σε αυτούς ;

Ο γάμος είναι ένας συντηρητικός θεσμός, είναι " πρόοδος " το να
επεκταθεί ένας συντηρητικός θεσμός και στους γκέϋ, την στιγμή που π.χ.
60 στις 100 μητέρες στις Σκανδιναβικές χώρες είναι ΑΝΥΠΑΝΤΡΕΣ μητέρες ;

Ακόμα και ο Τσίπρας ,απέκτησε δύο παιδιά ΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΥ με την Περιστέρα !  :2funny:
Δεν παντρεύτηκε αυτός, και είναι  " πρόοδος " να παντρεύει τους ομοφυλόφιλους ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε Λαδάκη ποιές οργανωμένες μειονότητες κ πούτσες μπλε.Ακτιβισμός λέγεται κ δεν περιλαμβάνει μόνο τους γκέι πολίτες,όσο για τις σοφιστείες των μεγαλοδικαστών στις ΗΠΑ τις μεγαλύτερες τρομποφλόμπες τις ακούσαμε από τους 5 ρεπουμπλικάνους επί έδρας.

Όσο για την επιβολή στην πλειοψηφία,η ουσία μιας ευνομούμενης πολιτείας είναι να προστατεύει τις μειονότητες από τις παπαριές μια πλειοψηφίας σε θέματα ατομικών δικαιωμάτων.

Ο άλλος έφτασε να μας λέει πως αν περάσει ο γκέι γάμος τότε θα υποχρεωθούν οι θρησκευτικοί οργανισμοί να προσφέρουν υπηρεσίες σε γκέι ζευγάρια.Όλα τα Αμερικάνικα  talk shows ρόμπα τον έχουν κάνει μιας και στις ΗΠΑ ήδη συνταγματικά είναι κατοχυρωμένη η θρησκευτική ελευθερία.

Α κ που σαι,ετοιμάσου τέλη Ιούνιου να δεις πως οι supremes των ΗΠΑ θα ξεκολιάσουν τα ομοφοβικά τρομποεπιχειρήματα ένα ένα όταν θα επιτρέπουν την ισότητα στον γάμο και στις 50 πολιτείες.Ένα απο τα πολλά Ανώτατα Δικαστήρια παγκοσμίως που θα ακολουθήσει.Τικ τακ τικ τακ.Έρχεται λέμε.

Επισκέπτης

Ελευθερία !  :rockon:

Έτσι χαίρω πολύ κ γω υπέρ είμαι.Αλλά στον αληθινό κόσμο ζούμε κ αποκλείεται να υπάρξει έστω κ μια κοινωνία παγκοσμίως που να μπανάρει τον γάμο για όλους.Διότι ο γάμος είναι αυτό που ως θεσμός δίνει το κοινωνικό validation σε μια σχέση.Ε κ αυτός αναπόφευκτα θα επεκταθεί κ σε μας.Μόνο ομοφοβικές ρόμπες, γίδια,θρησκόληπτες κυράτσες,απολιθωμένες κολόγριες κ διάφορες καρακομπλάρες δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος της διάκρισης που υφίστανται οι ομόφυλες σχέσεις όταν μπανάρονται από τον θεσμό. Ζήτημα χρόνου είναι πλέον να επεκταθεί κ σε μας ο θεσμός,τουλάχιστον στην αναπτυγμένη Δύση.

Επισκέπτης
Cobrito, δεν πιστεύω να υπαινίσσεσαι οτι ο λέγκολας θα είναι η...Νύφη;  ...Ντροπηηή σου Κόμπρα λέμε...αχαχαχαχα

σε φαντάζομαι να γελάς μόνος σου (με 5 δόντια να σου λείπουν,χρυσή καδένα στο λαιμό,μικρό νυχάκι στα 20εκ κοκ) κ να νομίζεις ότι η ομοφοβική παπάτζα που πέταξες είναι όντως αστεία.

Για πες μας στην Αγία Βαρβάρα τι καιρό έχει τώρα?Θέλω να πουλήσω ένα λάντα.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
σε φαντάζομαι να γελάς μόνος σου (με 5 δόντια να σου λείπουν,χρυσή καδένα στο λαιμό,μικρό νυχάκι στα 20εκ κοκ) κ να νομίζεις ότι η ομοφοβική παπάτζα που πέταξες είναι όντως αστεία.

Για πες μας στην Αγία Βαρβάρα τι καιρό έχει τώρα?Θέλω να πουλήσω ένα λάντα.

Ευτυχώς που με φαντάζεσαι έτσι λεγκολάκο, γιατί αλλιώς...μπορεί και να μου την έπεφτες....αχαχαχαχαχα

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Έτσι χαίρω πολύ κ γω υπέρ είμαι.Αλλά στον αληθινό κόσμο ζούμε κ αποκλείεται να υπάρξει έστω κ μια κοινωνία παγκοσμίως που να μπανάρει τον γάμο για όλους.Διότι ο γάμος είναι αυτό που ως θεσμός δίνει το κοινωνικό validation σε μια σχέση.Ε κ αυτός αναπόφευκτα θα επεκταθεί κ σε μας.Μόνο ομοφοβικές ρόμπες, γίδια,θρησκόληπτες κυράτσες,απολιθωμένες κολόγριες κ διάφορες καρακομπλάρες δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος της διάκρισης που υφίστανται οι ομόφυλες σχέσεις όταν μπανάρονται από τον θεσμό. Ζήτημα χρόνου είναι πλέον να επεκταθεί κ σε μας ο θεσμός,τουλάχιστον στην αναπτυγμένη Δύση.
Ο γαμος τρομπα δεν ειναι validation ,μου μαθες και ξενες γλωσσες τρομαρα σου.Ειναι νομικο πλαισιο προστασιας αναπαραγωγης της κοινωνιας φλιτζουρα.Εσυ τι να ανπαραχθεις βλημα?απλα ανοικεις σε εκεινους τους κομπλεξικους μαλακες που αισθανονται μειωνεκτικα και προσπαθουν να προκαλεσουν και να καταστρεψουν.Αλλα οπως ελεγε ο Αινσταιν οταν η βλακεια αρχιζει να κατρακυλα ουτε ο Θεος δεν μπορει να την σταματησει.Αντε και καλους απογονους.ΠΑΠΑΡΑ  :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μια σκατοψυχη κακιασμενη παλιοπουστα ειναι μυστη μου, δεν κανει ναζακια...
Για πεταμα στον Καιαδα ειναι

+1.000.000 Σωστόοος ο Μύστης.

Πάντως στον Λίλα θα δώσω Respect γιατί είναι συνειδητοποιημένος.

Επισκέπτης
Ο γαμος τρομπα δεν ειναι validation ,μου μαθες και ξενες γλωσσες τρομαρα σου.Ειναι νομικο πλαισιο προστασιας αναπαραγωγης της κοινωνιας φλιτζουρα.Εσυ τι να ανπαραχθεις βλημα?απλα ανοικεις σε εκεινους τους κομπλεξικους μαλακες που αισθανονται μειωνεκτικα και προσπαθουν να προκαλεσουν και να καταστρεψουν.Αλλα οπως ελεγε ο Αινσταιν οταν η βλακεια αρχιζει να κατρακυλα ουτε ο Θεος δεν μπορει να την σταματησει.Αντε και καλους απογονους.ΠΑΠΑΡΑ  :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μίλησε η Λίλα η πουτσοπαίχτρια με άποψη κιόλας για τον θεσμό του γάμου.χαχαχα

Μωρή τρομπαρία τράβα βρες κανα πούτσο να στανιάρεις κ άσε τα πυκνά νοήματα για όσους έχουν γνωστικές ικανότητες μεγαλύτερες ενός δονητή.Ο γάμος Λίλα καργιολίλα ήταν κ παραμένει ο θεσμός της ανώτατης κοινωνικής αναγνώρισης κ στάτους μιας σχέσης.

Αν η τεκνοποίηση ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο γίνονταν οι γάμοι τότε οι κοινωνίες θα είχαν φροντίσει να αποκλείουν από τον θεσμό όλους εκείνους που δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά.Ο γάμος είναι ένα social construct κ μόνο το οποίο πλέον κουβαλάει νομικά παρελκόμενα κ εξυπηρετούσε κυρίως το κοινωνικό στάτους αυτών των σχέσεων.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Απο τις ξενογλωσσες παπαριες που πετας καταλαβαινω τι επιπεδο πιθηκου εχεις.Λοιπον εξυπνακια ξερεις κανα κολπο να ξερει καποιος οτι ο ταδε πριν τον γαμο δεν θελει η δεν μπορει να κανει παιδια?Πεστο μου για να παρουμε κανα βραβειο Νομπελ.Ο γαμος βλακεντιε ηταν ο τροπος να μεταβληθει η μητριαρχικη κοινωνια σε πατριαρχικη.Να ξερει ο καθενας τους απογονους του και να δημιουργηθει η οικογενεια .(Αν βεβαια ξερεις τι σημαινει μητριαρχικη και πατριαρχικη κοινωνια.Δεν ξερω αν το γραφουν τα βιπερακια που διαβαζεις).Στην αρχαι Ελλαδα εαν δεν ησουν παντρεμενος στα τριαντα σου αφαιρουντο τα πολιτικα δικαιωματα.Εαν δεν ειχες παιδια δεν μπορουσες να εκλεγεις σε ανωτατα αξιωματα ουτε να γινεις Ιερεας.Αυτα τα λιγα για να μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια με αυτες τις μαλακιες που λες.Οσο για το αλλο αμφι ειμαι,αλλα οχι αλλοτριωμενος εκφυλισμενος και διεσταμμενος πνευματικα οπως εσυ κομπλαρα. :boobies: :grin: :grin: :grin:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Μίλησε η Λίλα η πουτσοπαίχτρια με άποψη κιόλας για τον θεσμό του γάμου.χαχαχα

Μωρή τρομπαρία τράβα βρες κανα πούτσο να στανιάρεις κ άσε τα πυκνά νοήματα για όσους έχουν γνωστικές ικανότητες μεγαλύτερες ενός δονητή.Ο γάμος Λίλα καργιολίλα ήταν κ παραμένει ο θεσμός της ανώτατης κοινωνικής αναγνώρισης κ στάτους μιας σχέσης.

Αν η τεκνοποίηση ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο γίνονταν οι γάμοι τότε οι κοινωνίες θα είχαν φροντίσει να αποκλείουν από τον θεσμό όλους εκείνους που δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά.Ο γάμος είναι ένα social construct κ μόνο το οποίο πλέον κουβαλάει νομικά παρελκόμενα κ εξυπηρετούσε κυρίως το κοινωνικό στάτους αυτών των σχέσεων.
Απο ποιο δονητη εχεις περισοτερο μυαλο?Πες την μαρκα για να συγκρινω και εγω το δικο μου. :boobies: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Απο τις ξενογλωσσες παπαριες που πετας καταλαβαινω τι επιπεδο πιθηκου εχεις.Λοιπον εξυπνακια ξερεις κανα κολπο να ξερει καποιος οτι ο ταδε πριν τον γαμο δεν θελει η δεν μπορει να κανει παιδια?

Πω...γράφεις ιστορία μωρή λίλα καργιολίλα.Παρακαλώ να κρατηθεί στα πρακτικά αυτή η παπαριά επικών διαστάσεων που μας είπε η μεσόκοπη αμφι- κάργια.Για αρχή μωρή φλόμπα οποιαδήποτε κοινωνία η οποία θα ήταν τόσο procreationally centered όσο υποθέτεις θα φρόντιζε να μπανάρει από τον γάμο όλες τις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση.Πόσο δύσκολο θα ήταν να το σκεφτεί αυτό το μεγαλείο της Αρχαίας Αθήνας πχ?Χαχαχα.

Άκου,πιάνω ότι είσαι μια μεσόκοπη λινάτσα και μάλιστα κάργα αγράμματη με καμιά σχέση γύρω από τα LGBT δικαιώματα,αλλά προτείνω να πιάσεις για επανάληψη τις πούτσες μπας κ ξεστοκάρει ο εγκέφαλος.Ο γάμος κοπελιά ήταν κ παραμένει ο αξιωματικός θεσμός της ανώτατης κοινωνικής αναγνώρισης μιας σχέσης ο οποίος ξεφτυλίστηκε στην πορεία από την θρησκευτικό σφετερισμό του,καμία σχέση δεν είχε με τα παιδιά κ λοιπές δεξιόστροφες παπαροσύνες.Είναι απλό Λίλα καργιολίλα,όσο σε πάνε στα 4 οι δονητές να θυμάσαι πως ο γάμος θα επεκταθεί κ σε μας για τον απλό λόγο του οτι πλέον ολοένα κ περισσότεροι αναγνωρίζουν την σφοδρή διάκριση που υφιστάμεθα από τον αποκλεισμό στον θεσμό.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Απο τις ξενογλωσσες παπαριες που πετας καταλαβαινω τι επιπεδο πιθηκου εχεις.Λοιπον εξυπνακια ξερεις κανα κολπο να ξερει καποιος οτι ο ταδε πριν τον γαμο δεν θελει η δεν μπορει να κανει παιδια?Πεστο μου για να παρουμε κανα βραβειο Νομπελ.Ο γαμος βλακεντιε ηταν ο τροπος να μεταβληθει η μητριαρχικη κοινωνια σε πατριαρχικη.Να ξερει ο καθενας τους απογονους του και να δημιουργηθει η οικογενεια .(Αν βεβαια ξερεις τι σημαινει μητριαρχικη και πατριαρχικη κοινωνια.Δεν ξερω αν το γραφουν τα βιπερακια που διαβαζεις).Στην αρχαι Ελλαδα εαν δεν ησουν παντρεμενος στα τριαντα σου αφαιρουντο τα πολιτικα δικαιωματα.Εαν δεν ειχες παιδια δεν μπορουσες να εκλεγεις σε ανωτατα αξιωματα ουτε να γινεις Ιερεας.Αυτα τα λιγα για να μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια με αυτες τις μαλακιες που λες.Οσο για το αλλο αμφι ειμαι,αλλα οχι αλλοτριωμενος εκφυλισμενος και διεσταμμενος πνευματικα οπως εσυ κομπλαρα. :boobies: :grin: :grin: :grin:
Αποδεικνυοντας οτι ειναι οντως φελλος(η;) οχι μονο στη συγχρονη ιστορια και πολιτικη, αλλα και στην αρχαια. Μερικες φορες καλυτερα να μασας (τσιχλες).

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Πω...γράφεις ιστορία μωρή λίλα καργιολίλα.Παρακαλώ να κρατηθεί στα πρακτικά αυτή η παπαριά επικών διαστάσεων που μας είπε η μεσόκοπη αμφι- κάργια.Για αρχή μωρή φλόμπα οποιαδήποτε κοινωνία η οποία θα ήταν τόσο procreationally centered όσο υποθέτεις θα φρόντιζε να μπανάρει από τον γάμο όλες τις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση.Πόσο δύσκολο θα ήταν να το σκεφτεί αυτό το μεγαλείο της Αρχαίας Αθήνας πχ?Χαχαχα.

Άκου,πιάνω ότι είσαι μια μεσόκοπη λινάτσα και μάλιστα κάργα αγράμματη με καμιά σχέση γύρω από τα LGBT δικαιώματα,αλλά προτείνω να πιάσεις για επανάληψη τις πούτσες μπας κ ξεστοκάρει ο εγκέφαλος.Ο γάμος κοπελιά ήταν κ παραμένει ο αξιωματικός θεσμός της ανώτατης κοινωνικής αναγνώρισης μιας σχέσης ο οποίος ξεφτυλίστηκε στην πορεία από την θρησκευτικό σφετερισμό του,καμία σχέση δεν είχε με τα παιδιά κ λοιπές δεξιόστροφες παπαροσύνες.Είναι απλό Λίλα καργιολίλα,όσο σε πάνε στα 4 οι δονητές να θυμάσαι πως ο γάμος θα επεκταθεί κ σε μας για τον απλό λόγο του οτι πλέον ολοένα κ περισσότεροι αναγνωρίζουν την σφοδρή διάκριση που υφιστάμεθα από τον αποκλεισμό στον θεσμό.

:boobies:  Ευτυχως που μου κανες την μουρη κρεας.Η μεγαλη σου μορφωση απο τα περιοδικα των Λεσβιων σε εχει ανεβασει σε πραγματικα υψηλα επιπεδα τοσο ψηλα που δεν ξερεις τις αντιστοιχες Ελληνικες λεξεις,απλα μαιμουδιζεις σαν πιθηκος που εισαι.Διαβασε πρωτα κοινωνιολογια και εξελιξη των κοινωνιων και τα ξαναλεμε.Οσο για το αγραμματη λινατσα ας ειχες μονο το ενα τριτο απο τα διπλωματα μου.Μου θυμιζεις ενα Πουστη
Μπακουνιν που φυτευε το σιταρι μεσοχειμωνο γιατι η προλεταριακη επανασταση μπορουσε να τα αλλαξει ολα και ψωφησανε στην πεινα.(Βιολογια Λισενκο)Οπως βλεπεις η μαλακια του επιπεδου σου ειναι διεθνης.Σαν τον Λισενκο λοιπον προσπαθειτε να μεταβαλετε την λογικη.Δυστυχως για σας η Αριστοτελικη λογικη ειναι αθανατη.Ουτε οι θρησκιες  μπορεσαν να την καταβαλουν.Οσο υπαρχει το συμπαν 1+1 =2,ουτε η κβαντικη μηχανικη μπορει να το αμφισβητησει.Ποσως κατι πουσταρια σαν και εσας. :boobies: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:Περιμενω ακομη την μαρκα του δονητη που συγκρινεις τον εγκεφαλο σου.Συ Ειπας. :boobies: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom