memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
εχουν ξεσαλωσει τα ομοφοβικα φασιστακια τυπεMαρή Λαδάκη μαζέψου ,το ένα κουλό πίσω από το άλλο κ έλειψα μόνο λίγες μέρες.
εχουν ξεσαλωσει τα ομοφοβικα φασιστακια τυπεMαρή Λαδάκη μαζέψου ,το ένα κουλό πίσω από το άλλο κ έλειψα μόνο λίγες μέρες.
εχουν ξεσαλωσει τα ομοφοβικα φασιστακια τυπε
Εμας τι μας το λες τύπε, κυβερνηση ειστε, ψηφιστε τοΈπεσε δημοσκόπηση προχθές για τον γάμο.Από 16% το 2006 φτάνει το 40% πλέον σήμερα η υποστήριξη για τον γκέι γάμο σύμφωνα με έρευνα στο ΒΗΜΑ.Άντε ομοφοβικές λούμπες σε λίγο θα περάσουμε το κατώφλι του 50% όσο εσείς μας ζαλίζετε τις πουτσότριχες
Τύπε δεν θελω να σε πικρανω, αλλά μαλλον εσεις ζαλιζετε τις δικες μας, εμεις σας γραφουμε στ αρχιδια μας ;)Έπεσε δημοσκόπηση προχθές για τον γάμο.Από 16% το 2006 φτάνει το 40% πλέον σήμερα η υποστήριξη για τον γκέι γάμο σύμφωνα με έρευνα στο ΒΗΜΑ.Άντε ομοφοβικές λούμπες σε λίγο θα περάσουμε το κατώφλι του 50% όσο εσείς μας ζαλίζετε τις πουτσότριχες
Τύπε δεν θελω να σε πικρανω, αλλά μαλλον εσεις ζαλιζετε τις δικες μας, εμεις σας γραφουμε στ αρχιδια μας ;)
Τύπε δεν θελω να σε πικρανω, αλλά μαλλον εσεις ζαλιζετε τις δικες μας, εμεις σας γραφουμε στ αρχιδια μας ;)
Εγωκαλά εσένα ποιός σε γαμεί.Απορώ πως δεν έχεις φάει πειθαρχικό από τον ΔΣΑ για λόγους μπαζοσύνης.
Ποσο δυστυχισμενος εισαι?Τάδε έφη η αγράμματη ομοφοβική καργιόλα κ εξαφανίστηκε με τους 7 πόντους του Άλεξ.
Χαρά μου, πες του οτι δεν εχω 7 ποντους, μπορει να με λιμπιστει κιολας χααχαχαχαχαχαχαΠοσο δυστυχισμενος εισαι?
Τύπε δεν ξερω αν εμαθες τα νεα, η Ερη βρηκε γκομενο στην Ισπανιαπαει χαλασες και εσυ εδω μεσα ...
Δεν θα κανω διαφημιση στο σου!!!Χαρά μου, πες του οτι δεν εχω 7 ποντους, μπορει να με λιμπιστει κιολας χααχαχαχαχαχαχα
Ποσο δυστυχισμενος εισαι?
Τύπε μίλα της καλυτεραΝα σου πω μωρή.Το δημοτικό το έβγαλες την περίοδο που η 6ετής φοίτηση ήταν υποχρεωτική?Κάναν πάρτυ στο χωριό σου με το 5 στο απολυτήριο?
Στο δικο σου γιορτασαν που κανανε αγορι??Να σου πω μωρή.Το δημοτικό το έβγαλες την περίοδο που η 6ετής φοίτηση ήταν υποχρεωτική?Κάναν πάρτυ στο χωριό σου με το 5 στο απολυτήριο?