Αυτό είναι κοινωνικό φαινόμενο ...
Ενώ το να παντρευτούν δύο γκέϊ που αγαπιούνται τι είναι βρε Δημήτριε;
Αυτό είναι κοινωνικό φαινόμενο ...
Ενώ το να παντρευτούν δύο γκέϊ που αγαπιούνται τι είναι βρε Δημήτριε;
Ότι κι αν δεν παντρευτούν ...
Τελικά κάτι τέτοιοι θα σου μείνουν να συμφωνείς μαζί τους...
Στη φράση "έννομα αποτελέσματα" τα είπες όλα...
Πραγματικά ΔΕΝ με ενδιαφέρει τί κάνει με τον κώλο του ο καθένας μας...
Αρκεί να το κάνει με συναινούντες ενηλίκους (και όχι, η κατσικούλα δεν είναι συναινούσα ενήλικη)...
Δικαίωμά του είναι...
Όταν όμως ζητεί να αναγνωρίσει η κοινωνία αυτό που κάνει ως νορμάλ, φυσιολογικό κτλ, τότε τα πράγματα αλλάζουν..
Διότι το πρόβλημα με τους gay σήμερα είναι ότι προσπαθούν να επιβάλουν καθετώς υποχρεωτικής συμπάθειας και αποδοχής..
Και στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η προσπάθεια να μπορούν να παντρεύονται, να υιοθετούν ή ακόμη και να κάνουν παιδιά (οι λεσβίες)...
Με στρεβλές ερμηνείες (λένε ότι ο νόμος δεν μιλαέι για φύλο αυτών που παντρευονται- μα γιατί να το κάνει αφού όταν θεσπίστηκαν οι νόμοι ήταν αυτονόητο ότι ο γάμος αφορά άτομα διαφορετικού φύλου) και γελοία επιχειρήματα ("θα προτιμούσατε να σας κακοποιεί ο ετεροφυλόφιλος πατέρας σας ή να σας μεγαλώνει με αγάπη ένα gay ζευγάρι" λές και δεν υπάρχει άλλη λύση) προσπαθούν να επιβάλουν στην κοινωνία αυτό που κάνουν ως απόλυτα φυσιλογικό, τη στιγμή που δεν είναι...
Και από τη στιγμή που ζητούν από την κοινωνία και το κράτος να το αναγνωρίσει, σημαίνει ότι η κοινωνία και το κράτος έχουν δικαίωμα να αρνηθούν...
Διότι άλλο τί κάνω στο κρεβάτι μου, άλλο να έχω μια νομικά αναγνωρισμένη σχέση, όπως ο γάμος ή η συγγένεια α' βαθμού..
Και ας μην είναι κανείς τόσο αφελής να αποσυνδέσει το θέμα του gay γάμου με την υιοθεσία...Αν επιτραπεί το ένα, αυτόματα επιτρέπεται και το άλλο...
Και εφόσον επιτραπεί ο gay γάμος, γιατί να μην επιτραπεί και ο γάμος 2 ανδρών, μιας τρανς με προσόντα, μιας τρανς χωρίς, ενός σκύλου και ενός καναρινιού (ελεύθερη απόδοση μιας θείκής ατάκας του νέου δήμαρχου του λονδίνου που πήρε τα σώβρακα από τον gay friendly μέχρι αηδίας "κόκκινο" Λιβινγκστόυν";
Μήπως ο νόμος λέει και αριθμό των προσώπων που εμπλέκονται;
Και τέλος, στους "νομομαθείς" του σάιτ, αν πχ αναγνωριζόταν ο gay γάμος, τί θα εμπόδιζε έναν 60αρη, να παντρευτεί έναν 12χρονο νέο στην ταϋλάνδη με την άδεια των αρχών και των γονιών και να τον φέρει στην ελλάδα ως.. νόμιμο σύζυγό του; Θυμίζω ότι είναι δυνατό να παντρευτεί ανήλικος με την άδεια των γονιών του και του δικαστηρίου...
Και μη μου πείτε τα χρηστά ήθη- αφού έως τώρα τα αμφισβητούσατε!
Εν όλίγοις, σήμερα ο gay γάμος, αύριο η κτηνοβασία , μεθάυριο η παιδοφιλία...
Η προσπάθεια του δημάρχου τήλου να καταστήσει το νησί του αντι- μύκονο και εναλλακτικό gay τουριστικό προορισμό είναι συγκινητική αλλά παράνομη...
Ωστόσο, δεν θα είχα καμια αντίρρηση, να υπάρξει κάποιας μορφής αναγνώριση μιας σοβαρής ομοφυλοφιλικής σχέσης (διότι δεν είναι όλοι οι gay σαν αυτούς που βγαίνουν και μιλάνε εξ ονόματός τους στην τβ) με μια μορφή του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης, με ρητό αποκλεισμό για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, του δικαιώματος υιοθεσίας.
Ε, και λοιπόν? Στην πυρά λοιπόν επειδή «προσπαθούν»? Ας προσπαθούν!Διότι το πρόβλημα με τους gay σήμερα είναι ότι προσπαθούν να επιβάλουν καθετώς υποχρεωτικής συμπάθειας και αποδοχής..
Λοιπόν? Ας υποθέσουμε ότι μια λεσβία κάνει ένα παιδί (άγαμη ή παντρεμένη, δεν έχει σημασία), και εν συνεχεία χωρίζει (αν ήταν παντρεμένη), και «παντρεύεται» με μια άλλη λεσβία. Τι θα της κάνει η «αντιδρώσα κοινωνία» σου, θα της πάρει το παιδί της? Τι να τις κάνουμε δηλαδή αυτές, να τις στειρώνουμε? Τι είναι αυτά που γράφετε ρε?Και στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η προσπάθεια να μπορούν να παντρεύονται, να υιοθετούν ή ακόμη και να κάνουν παιδιά (οι λεσβίες)...
Βεβαίως. Και ποιος το καθορίζει αυτό? Ο Μήτσος1000, εγώ, εσύ, ή ο κ. Εισαγγελέας?Και από τη στιγμή που ζητούν από την κοινωνία και το κράτος να το αναγνωρίσει, σημαίνει ότι η κοινωνία και το κράτος έχουν δικαίωμα να αρνηθούν...
Και εγώ θα σου απαντήσω πάλι με ερώτηση:Και τέλος, στους "νομομαθείς" του σάιτ, αν πχ αναγνωριζόταν ο gay γάμος, τί θα εμπόδιζε έναν 60αρη, να παντρευτεί έναν 12χρονο νέο στην ταϋλάνδη με την άδεια των αρχών και των γονιών και να τον φέρει στην ελλάδα ως.. νόμιμο σύζυγό του;
Κάνεις το λάθος που κάνει και ο 1000, και ομαδοποιείς τα διάφορα (έστω) αμαρτήματα, σα να έχουν ΟΛΑ την ίδια σπουδαιότητα. Έγραψα γιατί η παιδοφιλία είναι έγκλημα. Η κτηνοβασία ΓΙΑΤΙ είναι? Και σε τι ποσοστό διώκεται η κτηνοβασία με την υπάρχουσα κοινωνική κατάσταση, νομολογία και ανοχή?Εν όλίγοις, σήμερα ο gay γάμος, αύριο η κτηνοβασία , μεθάυριο η παιδοφιλία...
Str,Ωστόσο, δεν θα είχα καμια αντίρρηση, να υπάρξει κάποιας μορφής αναγνώριση μιας σοβαρής ομοφυλοφιλικής σχέσης (διότι δεν είναι όλοι οι gay σαν αυτούς που βγαίνουν και μιλάνε εξ ονόματός τους στην τβ) με μια μορφή του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης, με ρητό αποκλεισμό για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, του δικαιώματος υιοθεσίας.
Ε τότε τι σε κόφτει αν παντρευτούν;
Το οτι θα μπορούν να υιοθετούν (εν καιρώ ... οχι αμέσως αμέσως ... μην υπάρξουν αντιδράσεις) παιδιά , ενώ τώρα δε μπορούν.
Δε μπορώ να τα ξαναγράφω φεθρυ .
Ανέτρεξε στα πόστ μου απ την αρχή του θρέντ .
Ιδίως αν κουβαλάνε μυαλά σαν και το Μήτσο.
νομιζω πως προσβαλεις μελος του φορουμ τωρα.
Μάλλον νύσταξες, και βρήκες έναν πομπώδη τρόπο να το ανακοινώσεις...Επειδή δε συνηθίζω να χαρακτηρίσω κανέναν προσωπικά , αλλά αναφέρομαι (κατά 99%) σε γενικές έννοιες και απόψεις , αποχωρώ απ το συγκεκριμένο θρέντ μπάς και πάψει ο αντίλογος.-
ας μεινουμε προς το παρον σε αυτο που σε ρωτησα.Iblis,
Για πήγαινε να σε κοιτάξουν, καλύτερα...
Το να μου κολλάς για ορθογραφία επειδή (σαν άνθρωπος και εγώ) μπορεί κάτι να μου φύγει κάποτε, ή να πατήσω κάποιο λάθος πλήκτρο, είναι απλώς μαλακία.
Το να πας να μου κάνεις παρατήρηση όμως για ορθγραφία ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗ εντοπίζοντάς την, (ιδίως με μένα σα στόχο) είναι καθαρή αυτοκτονία!
Τι λες βρε ρεμπεσκέ?
Ποιός σου την έμαθε αυτή τη γραμματική?
Ειδικά η λέξη όπως την γράφεις ("παντώς") ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΛΙΣΗ ή μορφή της γλώσσας!
Άσχετε!
Το μόνο που υπάρχει είναι το επίρρημα "πάντως", αλλά αυτό τονίζεται διαφορετικά, έιναι άλλη λέξη!
"Πάντως είσαι μαλάκας", αυτη τη λέξη εννοώ!
Ασχετίδη!
περιμενω μια επισημη συγγνωμη για τους χαρακτηρισμους ουτως ή αλλως,
διαφορετικα παρε σβαρνα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΙΤ να διδαξεις γραμματικη.
( για την ιστορια και μονο υπαρχουν περρισοτερες αναφορες στη γραφη της λεξης με ομικρον, κατι που ομως δε δικαιολογει τετοια εκρηξη εκ μερους αυτων που τη γραφουν
ετσι.)
α ναι το Ζογκ...Κάποιος που ισχυρίστηκε ότι η λέξη οδός και η ωδή έχουν ετυμολογική σχέση με το Δια, καλό θα ήταν να κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο σε θέματα γραμματικής...
εσυ τι παριστανεις ειπαμε? α ναι το Ζογκ...
φιλε εχει δεν εχει σχεση στο πεος μου ειλικρινα.
μου εχεις ζαλισεις τους ορχεις.
για την ιστορια , για την οδο το ειπα χαριτολογωντας.
εγω θεωρω οτι εχει. ( η ωδη με το Δια )
αν δεν αποδειχθει απο ετυμολογικο λεξικο πως δεν εχει,
εφοσον καποιος το θεωρει θα εχει ( απλα μαθηματικα )
περιμενω μια επισημη συγγνωμη για τους χαρακτηρισμους ουτως ή αλλως,
διαφορετικα παρε σβαρνα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΙΤ να διδαξεις γραμματικη.
( για την ιστορια και μονο υπαρχουν περρισοτερες αναφορες στη γραφη της λεξης με ομικρον, κατι που ομως δε δικαιολογει τετοια εκρηξη εκ μερους αυτων που τη γραφουν
ετσι.)
αντιγραφω απο τον www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2]κανονισμο[/url]Συνέχισε...Είσαι διασκεδαστικός εκτός από μέτριας μόρφωσης και ευφυίας...
Πες μας και άλλα ετυμολογικά μυστικά!
Και δίδαξε στο Σταύρο και εμένα τη γραμματική που τόσο καλά κατέχεις!