Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
 εισαι αξιλογογο νικ που εχει εξελιχθει σε σουπερ  τρολ, κριμα
τι σχεση εχουν τα ιραν ιρακ και σια?  :jerking:
ποιος ελληνας θα ηθελε να γινουμε ιραν η ιρακ?
αντιθετα πολλοι θα θελανε να γινουμε (σε βιοτικο επιπεδο και οχι μονο)
νορβηγια, σουηδια, δανια

κατι θα ξερουν περισσοτερο απο μας και ευημερουν
ακομα και επιτρεποντας νομους οπως οι γαμοι ιδιου φυλου
ΚΑΙ ποιος σου πε οτι θελω να γινουμε σουηδια;εγω δεν θελω να γινω σουηδια....ειμαι η αρχουσα ταξη και θελω να παραμεινω η αρχουσα ολιγαρχια.....ετσι ειναι αυτα ασια φαν παλη των ταξεων....ο μαρξ τα λεει......δεν ειναι δεξιος ο μαρξ

εγω θελω να γινουμε ΗΠΑ η καναδας ακομα καλυτερα

παρεπιπτοντως η σουηδια εχει πολλους ανωμαλους,ψυχακηδες στερημενους σεξουαλικα αντρες και η πορνεια ειναι παρανομη και διωκεται ο πορνος ανδρας.....αρα ασια φαν εισαι και εχθρος του σαιτ μας αν προτεινεις να γινουμε σουηδια.....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
 εισαι αξιλογογο νικ που εχει εξελιχθει σε σουπερ  τρολ, κριμα
νορβηγια, σουηδια, δανια

το οτι ενα προηγμενο κρατος κανει μια πολιτικη δε σημαινει οτι ειναι εξ ορισμου σωστο.
αλλωστε ποσες φορες δεν εχουν παρει πισω πολιτικες που μετα απο δεκαετιες αποδειχτηκαν λαθος;
παρε παραδειγμα την ολλανδια με την ναρκοπολιτικη
στην αρχη χαλαρη, τα τελευταια χρονια αυστηροποιηση
επισης καθε κρατος εχει διαφορετικα ηθη και εθιμα
οι σκανδιναβοι δεν εχουν τη δικη μας παραδοση, το στενο δεσιμο της οικογενειας, την ορθοδοξια 2000 χρονια
ειναι αλλη φαση εκει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
 εισαι αξιολογο νικ που εχει εξελιχθει σε σουπερ  τρολ, κριμα
νορβηγια, σουηδια, δανια

Τι σχεση εχουμε ρε απιθανε εμεις σαν λαος, νοοτροπια και συνήθειες με τους Σκανδιναβους?
Αν θελεις να γινουμε Σκανδιναβοι, θα γινουμε σε ΟΛΑ.
Όχι μονο στο πουστιρλίκι.

Εδώ ανοιξε ο άλλος θεμα στο μπου κομ να του πουμε τροπο που θα πειραξει τον μετρητη φυσικου αεριου για να κλεψει, "επειδή το κρατος του εβαλε πολλους φορους".
Εντελως σουηδος ο τύπος, δεν λεω. Αρα δικαιούται να του φερονται σαν σουηδό.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
 εισαι αξιολογο νικ που εχει εξελιχθει σε σουπερ  τρολ, κριμα
νορβηγια, σουηδια, δανια

δεν εχουν διαφθορα αυτες οι χωρες ,κ εκτος αυτου οι μισοι τον παιρνουν ετσι κι αλλιως... :rolleyes:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αυτα τα λες για καλο τώρα;  :think:
φυσικα για καλο. αυτα μας κρατησαν 400 χρονια απο τους μεμετηδες. δεν ειχε τοτε μαγκια κλανια, ιντερνετ, φραπουτσινο και αιφον. ειχε βιτσα πουτσα στενα παπουτσα παιζομαζωμα και αλλαξοπιστια. η οικογενεια και η εκκλησια μας κρατησανε

Επισκέπτης
ΚΑΙ ποιος σου πε οτι θελω να γινουμε σουηδια;εγω δεν θελω να γινω σουηδια....ειμαι η αρχουσα ταξη και θελω να παραμεινω η αρχουσα ολιγαρχια.....ετσι ειναι αυτα ασια φαν παλη των ταξεων....ο μαρξ τα λεει......δεν ειναι δεξιος ο μαρξ

εγω θελω να γινουμε ΗΠΑ η καναδας ακομα καλυτερα

παρεπιπτοντως η σουηδια εχει πολλους ανωμαλους,ψυχακηδες στερημενους σεξουαλικα αντρες και η πορνεια ειναι παρανομη και διωκεται ο πορνος ανδρας.....αρα ασια φαν εισαι και εχθρος του σαιτ μας αν προτεινεις να γινουμε σουηδια.....
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Το αστειο επιχειρημα ότι υπαρχουν και ετεροφυλα ζευγάρια που για καποιο λογο ΔΕΝ μπορουν να τεκνοποιησουν, είναι για πεταμα.

H νομική της πούτσας κ του κώλου μαζί εν δράση.Το επιχείρημα είναι πως εφόσον τα ετερόφυλα ζευγάρια τα οποία δεν μπορούν τα τεκνοποιήσουν δεν μπανάρονται από το θεσμό τότε δεν υπάρχει λογική στο δικό μας αποκλεισμό. Εαν ο θεσμός του γάμου ενδιαφερόταν αποκλειστικά για την τεκνοποίηση τότε προφανώς ιστορικά κ θα απέκλειε εκείνους τους στρέητ που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν.

Ένα απόλυτα μεταβαλώμενο κοινωνικό συμβόλαιο είναι ο γάμος κ αυτόν θα τον διαμορφώσουμε πλέον σύμφωνα με τις νέες επιταγές της κοινωνίας καθώς αυτή επιμορφώνεται για την φύση των δικών μας σχέσεων η οποία δεν είναι λιγότερη,μικρότερη ή κατώτερη σε σχέση με τις στρέητ σχέσεις.

Έλα νομικέ της πλάκας πιάστο μια.Δεν δύσκολο,θέλει τρόπο όχι κόπο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
H νομική της πούτσας κ του κώλου μαζί εν δράση.Το επιχείρημα είναι πως εφόσον τα ετερόφυλα ζευγάρια τα οποία δεν μπορούν τα τεκνοποιήσουν δεν μπανάρονται από το θεσμό τότε δεν υπάρχει λογική στο δικό μας αποκλεισμό. Εαν ο θεσμός του γάμου ενδιαφερόταν αποκλειστικά για την τεκνοποίηση τότε προφανώς ιστορικά κ θα απέκλειε εκείνους τους στρέητ που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν.

Ένα απόλυτα μεταβαλώμενο κοινωνικό συμβόλαιο είναι ο γάμος κ αυτόν θα τον διαμορφώσουμε πλέον σύμφωνα με τις νέες επιταγές της κοινωνίας καθώς αυτή επιμορφώνεται για την φύση των δικών μας σχέσεων η οποία δεν είναι λιγότερη,μικρότερη ή κατώτερη σε σχέση με τις στρέητ σχέσεις.

Έλα νομικέ της πλάκας πιάστο μια.Δεν δύσκολο,θέλει τρόπο όχι κόπο.
Αφου δεν νογάς...τι το παλεύεις...

Επισκέπτης
Αφου δεν νογάς...τι το παλεύεις...

Άσε μωρή μεσόκοπη δικηγορέσα της συμφοράς.Η κοινωνία κ ηθική δε θα διαμορφωθεί από τις παρωχήσεις του συναφίου σου αλλά από τον αγώνα μας για ορατότητα ,αξιοπρέπεια,ισαξία κ ισότητα.Αυτό θα δει ο ανθρώπινος πολιτισμός ως την κατάκτηση κ όχι τον ομοφοβικό μεσαιωνισμό σας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εδώ εισαι αγαπη?
Μιλαγες στο άλλο νημα και ως γνωστον εγω εκει δεν μπαινω.
Τωρα που σε πετυχα εδώ, θελω να σου ζητησω να μαθεις να μου χορευεις αυτό
(σορυ για το οφτοπικ)

Υ.Γ. Θεά η δασκάλα η Μαριαννα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Άσε μωρή μεσόκοπη δικηγορέσα της συμφοράς.Η κοινωνία κ ηθική δε θα διαμορφωθεί από τις παρωχήσεις του συναφίου σου αλλά από τον αγώνα μας για ορατότητα ,αξιοπρέπεια,ισαξία κ ισότητα.Αυτό θα δει ο ανθρώπινος πολιτισμός ως την κατάκτηση κ όχι τον ομοφοβικό μεσαιωνισμό σας.
:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δείτε τώρα το Milk στο Μέγκα μπας κ ξυπνήσετε για αρχή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ασε μας ρε τύπε που εμαθες και για μεσαιωνα, από τον καναπε που φαρδαινει τον κωλο σου στην Ελλαδα.
Κατσε να γινουμε η πολυπολιτισμικη κοινωνια που ονειρεύεσαι επι Συριζα, και όταν πλακωσουν οι ισλαμοφασιστες στην Ελλαδα και σου βαλουν τη σούβλα στον κώλο, πες ότι εισαι προοδευτικος και μπορει να σωθεις.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εδώ εισαι αγαπη?
Μιλαγες στο άλλο νημα και ως γνωστον εγω εκει δεν μπαινω.
Τωρα που σε πετυχα εδώ, θελω να σου ζητησω να μαθεις να μου χορευεις αυτό
(σορυ για το οφτοπικ)

Υ.Γ. Θεά η δασκάλα η Μαριαννα.
Αναρωτιεμαι αν το εβαλες σε τελειως ακυρο θεμα ή στο πλέον κατάλληλο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom