wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Σου φαινοταν στιβαρο αγορι??
Σου φαινοταν στιβαρο αγορι??
Γτ χρειαζεται να το ξερεις, το φωναζει ο ανθρωπος!!!καλα δεν το ηξερες τυπε?
ομολογω οτι πεφτω απ τα συννεφα γιατρε :Sκαλα δεν το ηξερες τυπε?
τυπε η νδ εχει πολλους αλλα τους κρυβειομολογω οτι πεφτω απ τα συννεφα γιατρε :S
δροσερο αγορι και ο νικητας? :S
ηξερα για εκεινον που εχει ενα δυσκολο ονομα, που ηταν ο μπαμπας του υπ.αμυνας και εγινε και αυτος υπουργος τωρα και βγηκε με τη ''δικια'' μας τι ζετα φωτο σε ενα νησι
για εκεινον ηξερε για αυτον οχι :S
τυπε η νδ εχει πολλους αλλα τους κρυβει
ειναι πολυ προοδευτικο κομμα
και το πασοκ εχει ρε γιατρετυπε η νδ εχει πολλους αλλα τους κρυβει
καλα ο αρης σαλπαρει τυπεκαι για τον Σπιλιοτόπουλο δεν είχαν βγει βρώμες ότι κυκλοφορούσε τραβέλι ?
οχι θα το ηξερα εγωκαι για τον Σπιλιοτόπουλο δεν είχαν βγει βρώμες ότι κυκλοφορούσε τραβέλι ?
τυπε η νδ εχει πολλους αλλα τους κρυβει
οχι θα το ηξερα εγω
μονο η εθνικη ελπιδα δεν εχει τυπεΑs μιλησουμε σοβαρα.....ο Συριζα λεs ναχει ???
οχι θα το ηξερα εγω
και η ενωση κεντρωων δεν εχει γιατρεμονο η εθνικη ελπιδα δεν εχει τυπε
οι τρανς και οι τρανσοφιλοι γιατρε ειναι αριστεριστε εκτος απο μενα που κανω σαν το δασκαλο αλεφαντο την διαφορακάτι είχε πει ο Κασιδιάρης σε μια από τις εκπομπές του για κάποιο νεοδημοκράτη που κυκλοφορούσε τραβέλι στα μπουζούκια..
αλλά μπορεί εγώ να κατάλαβα λάθος πρόσωπο
Το μικροβιο εχει εισχωρησει παντουμονο η εθνικη ελπιδα δεν εχει τυπε
Λες να φταίει αυτό που δεν μας επέτρεψαν να κατέβουμε στις εκλογές;μονο η εθνικη ελπιδα δεν εχει τυπε
οι τρανς και οι τρανσοφιλοι γιατρε ειναι αριστεριστε εκτος απο μενα που κανω σαν το δασκαλο αλεφαντο την διαφορα
οποτε κανεις λαθος
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=208583.0;attach=581028;image[/img[/URL]]
[/quote]
ξερεις το ονομα της ταινιας;
ξερεις το ονομα της ταινιας;