Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.266
- Πόντοι
- 3.656
συμφωνω...μουνοπανα τελειωμεναΠρόβλημα αυτοί οι μπαχαλάκηδες.....
Αντισθένηηηηηηηη κελ μπουρντά
συμφωνω...μουνοπανα τελειωμεναΠρόβλημα αυτοί οι μπαχαλάκηδες.....
Αντισθένηηηηηηηη κελ μπουρντά
Αυτό με τα 34 πέναλτι λές;Α,στειλε εκεινο απο τον τελικο κυπελου με την αεκ(4-4 νομιζω) που μετα απο 2 ωρες πεναλτι το πηρε ο θρυλος.Θα ενθουσιαστει πιστευω
θα μου πεις η θα σου στειλω 5 yottabyte τσοντες????Α! μπα; Tώρα γίναμε και ανοιχτοχέρηδες.
Ναι σίγουρα......Mας παρεξηγησες,αγαπητέ...
Δεν θυμαμαι ποσα ηταν,το 2009 νομιζω.Αργεις και θα σου στειλει ο Μπιρλας οτι ξεμεινε απο ΝικολεταΑυτό με τα 34 πέναλτι λές;
Πες τα μαν,οχι τιποτα αλλο αλλα μπαχαλευουν και το νημα τιυ τυπου που το ανοιξε.Θα ειναι κανενας σοβαρος ανθρωπος,οχι μπαχαλακιας σαν εμαςΜουνόπανα
Σημείωνε:θα μου πεις η θα σου στειλω 5 yottabyte τσοντες????
Στελνω.Σημείωνε:
Σοφία
Μπέλλα
Σταματίνα
Αγγελική
αυτό που είπες με την yottabyte δεν το θέλω.
Στελνω.
Κανε χωρο.
Τι λες να ωθησε τον νηματοθετη για να ασχοληθει με το συγκεκριμενο θεμα?Πες τα μαν,οχι τιποτα αλλο αλλα μπαχαλευουν και το νημα τιυ τυπου που το ανοιξε.Θα ειναι κανενας σοβαρος ανθρωπος,οχι μπαχαλακιας σαν εμας
Μην με πιεζεις να απαντησωΤι λες να ωθησε τον νηματοθετη για να ασχοληθει με το συγκεκριμενο θεμα?
Mισθωτος λογκαρε και εκανε και γελακια στα περιπαιχτικα μου ποστ.Οχι σαν κατι νηματοθετες που αρπαχτηκαν αμεσως.Δεν γνωριζω τον λογο βεβαια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην με πιεζεις να απαντησω
Έναν άνθρωπο έχετε να υποστηρίζει τα δίκαια δικαιώματα σας και τον σπαμάρετε....Τι λες να ωθησε τον νηματοθετη για να ασχοληθει με το συγκεκριμενο θεμα?
Φτου σου γαμωτο, δεν ειδα πιο πριν το μνμα σου και μολις εδωσα την μιση συνταξη σε μια απορη κορασσιδα απο την Εσθονια.φυσικο μεγαλωμα παιδιων και ειδικα εγγονων ειναι μια 300ρου που εχει αναγκη.
Πολυ στενοχωρηθηκα..μου μαυρισες την ψυχη.Οχι που δεν προλαβε ο ακαματης αλλα για τα κοριτσια αυτα που κυκλοφορουν με ενα βρακι..κριμα..κριμαΦτου σου γαμωτο, δεν ειδα πιο πριν το μνμα σου και μολις εδωσα την μιση συνταξη σε μια απορη κορασσιδα απο την Εσθονια.
Πολυ φτωχα τα κοριτσια εκει, δεν εχουν ρουχα να φορεσουν τα κακομοιρα και κυκλοφορουν με τα εσωρουχα, πολυ φτωχια, για λυπηση.
Μεχρι την σελιδα 5 μαχεσαι για αυτους...μετα αναλαμβανουν οι μπαχαλακηδες..νομοςΈναν άνθρωπο έχετε να υποστηρίζει τα δίκαια δικαιώματα σας και τον σπαμάρετε....
Αυτοί είστε....
Nα κάτσουν τα σκορ για να καβαλήκουμε κανένα κορίτσι, εσύ τι άλλο νομίζεις;Tι θελετε ολοι σας εδω?????
Αν με παρακολουθείς στα νορβηγικά θα βγάζ€ις κανένα ψιλό. Αύριο ΑΠΟΧΗ που να με τηλεφωνήσουν όλοι οι προπονητές ότι τα έστησαν....Ham-Kam - Aalesund => over 2.5, τάση Άσσου