Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Μαλλον θα αναφερεται στον συναδελφο του αρχιεπισκοπο ΧριστοδουλοΟ Μητροπολίτης Πειραιώς για το σύμφωνο συμβίωσης: Η ομοφυλοφιλία προκαλεί καρκινογενέσεις
Μαλλον θα αναφερεται στον συναδελφο του αρχιεπισκοπο ΧριστοδουλοΟ Μητροπολίτης Πειραιώς για το σύμφωνο συμβίωσης: Η ομοφυλοφιλία προκαλεί καρκινογενέσεις
Καλημέρα. ;)
Diagnostic and outcome differences between heterosexual and nonheterosexual men treated for prostate cancer.
Αμφιβαλω αν καταλαβες σε τι αναφερεται το κειμενοΚαλημέρα. ;)
Diagnostic and outcome differences between heterosexual and nonheterosexual men treated for prostate cancer.
Τι έκανε η Κανέλλη? Γίνε λίγο πιο σαφήςΗ γιορτή του ξέκωλου ή αλλιώς Gay pride;
Συγγνώμη αλλά ποια δικαιώματα αναζητάτε μέσω του κώλου σας;
Για ποια δικαιώματα πολεμάτε, όταν σήμερα πια, οι καπνιστές είναι πολύ περισσότερο "καταπιεσμένοι" από σας;
Να βγαίνατε στους δρόμους το '80, να το καταλάβω!
Σήμερα, που μέχρι και gay πρωθυπουργοί παντρεύονται και το δηλώνουν, όπως και ένα σωρό καλλιτέχνες, λογοτέχνες κλπ. τι σκατά ζητάτε, εκτός από το να πέσει ο προβολέας στην κ@@τρυπίδα σας; (μιλώ για τα ξέκωλα-gay-άντρες, οι γυναίκες συνήθως είναι πιο λογικές).
Είστε πολλοί, είστε παντού και κανείς δεν ασχολείται πια μαζί σας. Ούτε ξύλο στα μπουντρούμια τρώτε απ΄την αστυνομία, ούτε οι γονείς σας σας διώχνουν απ΄το σπίτι. Με το σύμφωνο συμβίωσης, νομίζω ότι έκλεισε και μια τελευταία εκκρεμότητα.
Κι αν θέλετε να υιοθετήσετε παιδί, μπορείτε μια χαρά (Λιάνα Κανέλλη) ή να κάνετε δικό σας με παρένθετη μητέρα (Σεργουλόπουλος) ή οι γυναίκες με σπέρμα δότη (Ηρώ).
Ομοφοβία δεν υπάρχει, έχει ψοφήσει ως έννοια. Υπάρχει μόνο η κατανόηση και η μη κατανόηση στην επιλογή σας. Αλλά κανείς δεν σας ενοχλεί.
Όσο για το κράξιμο που λέτε, κράξιμο τρώνε κι οι χοντροί, κι οι κοντοί κι οι λωλοί. Αυτό πρέπει να αλλάξει για όλους. Με αυτή την αηδία που κάνετε κάθε χρόνο, μόνο το σεβασμό που σας αναλογεί στην κοινωνία, χάνετε. Μη σας πω ότι γινόσαστε σαν τη φτερού, στο πολύ χειρότερο. Σαν τον Παράβα που κουνιόταν σαν μαλάκας για να κάνει τον "πισωγλέντη". Και σαν κάθε ηθοποιό παλιάς κοπής, που για να παίξει τον gay, γινόταν καραγκιόζης.
Χα χα χα χαααααΑφού λύθηκαν όλα τα προβλήματα του κωλοχανείου που λέγεται Ελλάδα, είπαμε να αφήσουμε και τους πούστηδες να παντρεύονται.
τι θες να έκανε ρε τύπε δηλαδή;Τι έκανε η Κανέλλη? Γίνε λίγο πιο σαφής
σε ποιον αναφέρεσαι;τι σας νοιαζει τοσο τι κανει ο αλλος???
αστους να παντρευονται τι σε ενδιαφερει?
οχι σε εσενα ....με αυτα που εγραψες περιπου συμφωνωσε ποιον αναφέρεσαι;
Εσυ εισαι εδω σιχαμα.εχει αλλο θρεντ για ΣΤΡΑΠΟΝισα ρε σιχαμα απο δω
Κανενας δεν θελει το γαριδακι σου.Τον κωλο θα μου γλυφεις για κανενα ευρω ψωμολυσα. Και χεσμενο μαλισαστειο....το καυλι μου ουτε στο ονειρο σου....νοσοκομειο
το πιο σεξουαλικο που μπορω να σου κανω ειναι να σου κανω εμετο πανω σου μολις σε δω...αει γαμησου τωραΚανενας δεν θελει το γαριδακι σου.Τον κωλο θα μου γλυφεις για κανενα ευρω ψωμολυσα. Και χεσμενο μαλισ
Δεν νομιζω μαζι σου ξερατοτο πιο σεξουαλικο που μπορω να σου κανω ειναι να σου κανω εμετο πανω σου μολις σε δω...αει γαμησου τωρα