Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.752
Πόντοι
3.656

παλι μιουτ εφαγε ο λεγκολας τυποι;  :S
στα 3 το ενα δωρο  :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
γραφική είναι η λιλα κ κάθε λίλα που ενώ δηλώνει bi (ένας άσχετος στρέητ με φετιχ να το παίζει γκόμενα είναι εντωμεταξύ) μας το παίζει κ κριτική.Μια χαβούζαρα του κερατά είναι αυτές οι αληθινές γραφικότητες.Να χουμε την κάθε στρέητ αγράμματη που επειδή έχει ένα φετιχ γράφτηκε στο bou κ καταλήγει να μας κάνει κριτική  ασχετοσύνης για LGBT θέματα ως δήθεν κ καλά bi.Ότι να ναι.
από τη μία μας λες ότι είμαστε ομοφοβικοί(νεοτερισμός που βιάζει τα ελληνικά αλλά τέλος πάντων, το χρησιμοποιώ χάριν συνεννόησης) και από την άλλη μας λες ότι ο λίλας είναι στρέητ.

τσακώνεται η τεστοστερόνη σου με τα οιστρογόνα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Παλι muted το παλικαρι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
από τη μία μας λες ότι είμαστε ομοφοβικοί(νεοτερισμός που βιάζει τα ελληνικά αλλά τέλος πάντων, το χρησιμοποιώ χάριν συνεννόησης) και από την άλλη μας λες ότι ο λίλας είναι στρέητ.

τσακώνεται η τεστοστερόνη σου με τα οιστρογόνα
Θυμασαι ενα παλιοτερο ποσταρισμα του, που περιεγραφε τι ωραιος αντρακλας δυο μετρα ειναι και ποσο του πανε τα χυσια στα γενια?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Θυμασαι ενα παλιοτερο ποσταρισμα του, που περιεγραφε τι ωραιος αντρακλας δυο μετρα ειναι και ποσο του πανε τα χυσια στα γενια?
το θυμάμαι,
αλλά εδώ λέει ότι τον πηδάει ο πακιστανός που πιθανόν εκεί που ήταν ήταν μάλλον κατσικομπήχτης.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.752
Πόντοι
3.656

τυπε λες να ειναι ζωγραφος ο πακιστανος και να εξασκειται πανω στο μουσι του λεγκολα;   :2on1:   :cum:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
:coffee:

DUBLIN — Ireland has become the first nation to approve same-sex marriage by a popular vote, sweeping aside the opposition of the Roman Catholic Church in a resounding victory Saturday for the gay rights movement and placing the country at the vanguard of social change.

With ballots from 34 out of the 43 voting areas counted, the vote was almost two to one in favor of legalizing same-sex marriage. All but one of the districts that were counted voted yes, and it appeared to be statistically impossible for opposition votes to overcome the ayes.

Turnout was large — more than 60 percent of the 3.2 million people eligible to vote cast ballots. Government officials, advocates and even those who had argued against the measure said that the outcome was a resounding endorsement of the constitutional amendment.

Not long ago, the vote would have been unthinkable. Ireland decriminalized homosexuality only in 1993, the church dominates the education system and abortion remains illegal except when a mother’s life is at risk. But the influence of the church has waned amid scandals in recent years, while attitudes, particularly among the young, have shifted.

Επισκέπτης
ναι εγω ειμαι υπερ εχω φιλαρακια γκει και ειναιι καλα παιδια να παντρεβοντε δε με ενοχλει καθολου η ευτυχια τους

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:  Επιτελους να γινω και εγω νυφουλα  :boobies:

Συνημμένα