diegito007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2022
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 441
Αν κάποιος έχει γάμο με Γιαπωνέζα, ας μας πει τις εμπειρίες του, τις γουστάρω πολύ!
Αλλοδαπή ή μη, όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, θα σου γκρινιάζουν, θα στα σπάνε, θα σου βγάζουν τα ψυχολογικά τους και στο 99% των περιπτώσεων πάντα ο άντρας είναι ανώτερος οικονομικά από τη γυναίκα που έχει πλάι του... δηλ πάντα η γυναίκα διαλέγει κάποιον οικονομικά ανώτερο ή ότι εχει τη δυναμική να γίνει..
Αλλοδαπή διαλεγει κάποιος που μπορεί να ειναι στη θέση του οικονομικά ανωτερου αλλά να βρει καποια με καλύτερη εμφάνιση από ότι μπορεί να χτυπήσει στη χώρα του.. πχ. ένας δημόσιος υπάλληλος μπορει να βρει 5αρι Ελληνίδα αλλά μια γυναικα από Βουλγαρία μπορεί να ειναι 8αρι σε εμφάνιση αλλά ο δημόσιος υπάλληλος να είναι κατά πολύ οικονομικά ανώτερος του περίγυρου της οπότε να τον προτιμήσει.
Ετσι δένει ο γάμος Έλληνα με άλλοδαπη.. άντρας που στην Ελλάδα του αναλογούν μπάζα, μπορεί κάποια αλλοδαπή ανώτερη εμφανισιακα να τον κοιτάξει επειδή είναι οικονομικά ανώτερος της. Κανόνας!
Αλλοδαπή ή μη, όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, θα σου γκρινιάζουν, θα στα σπάνε, θα σου βγάζουν τα ψυχολογικά τους και στο 99% των περιπτώσεων πάντα ο άντρας είναι ανώτερος οικονομικά από τη γυναίκα που έχει πλάι του... δηλ πάντα η γυναίκα διαλέγει κάποιον οικονομικά ανώτερο ή ότι εχει τη δυναμική να γίνει..
Αλλοδαπή διαλεγει κάποιος που μπορεί να ειναι στη θέση του οικονομικά ανωτερου αλλά να βρει καποια με καλύτερη εμφάνιση από ότι μπορεί να χτυπήσει στη χώρα του.. πχ. ένας δημόσιος υπάλληλος μπορει να βρει 5αρι Ελληνίδα αλλά μια γυναικα από Βουλγαρία μπορεί να ειναι 8αρι σε εμφάνιση αλλά ο δημόσιος υπάλληλος να είναι κατά πολύ οικονομικά ανώτερος του περίγυρου της οπότε να τον προτιμήσει.
Ετσι δένει ο γάμος Έλληνα με άλλοδαπη.. άντρας που στην Ελλάδα του αναλογούν μπάζα, μπορεί κάποια αλλοδαπή ανώτερη εμφανισιακα να τον κοιτάξει επειδή είναι οικονομικά ανώτερος της. Κανόνας!
Παραβλεπεις μια σημαντική παράμετρο. Ένα τρομερό πλεονέκτημα.θα ειμαι λακωνικος
γαμος με αλλοδαπη
υπερ νομιζεις οτι γαμας τσαμπα
κατα πληρωνεις αυτο στο πολλαπλασιο διοτι αναλαμβανεις και τους συγγενεις της αμεσα η εμεσα+ στο τελος στην τρωει ντοπιος μαγκιτης καμακι οποτε τσαμπα και τα εξοδα αρχικης εισαγωγης της
Και να τις έχουν στα οπα οπα μη τους λείψει κάτι.Ισχύει!
Στην Ελλάδα βλέπεις Έλληνες εμφανίσιμους κομπλέ τύπους με τις αξιοπρεπείς δουλειές τους και τους βλέπεις να συνοδεύονται από κάτι ανθυπομετριες Ελλεηνιδες!
ΥΓ: Αν οι τυπαδες ήταν σε χώρες τις πρώην σοβιετικής ένωσης θα είχαν θεομουνα δίπλα τους!
Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι έχει να κάνει καθαρά με τον άνθρωπο.Κάνε λοιπόν και ένα Τοπ 3 με την καλύτερη εθνικότητα για σένα στην κορυφή για σχέση/οικογένεια.
η 1η μου γυναίκα ήταν Γερμανίδα, έκατσα μαζί της 13 χρονια και ήταν πολύ τελείως διαφορετικό μυαλό και νοοτροπία από τις Ελληνίδες.
Πέρασα ωραία και κάποια στιγμή χωρίσαμε. (έχω μια κόρη μαζί της)
Αν αξίζει … ; Σχετικο είναι
Mακαρι η πεθερά μου να ήξερε τα αγγλικά που ξέρει τώρα και να ειχε κι άλλη μητρικη γλώσσαΠαραβλεπεις μια σημαντική παράμετρο. Ένα τρομερό πλεονέκτημα.
Πεθερικά από εξωτερικό είναι απλά παράδεισος.
Όλα αυτά που ξέρεις για την Καριολα ελληνίδα πεθερά απλά τα ξεχνάς.
Να έχει το θάρρος και να σε παίρνει και να σε πρήζει οπότε η κοκονα η κόρη της έχει θέμα μαζί σου. Ή να τσακώνονται τα πεθερικά με τους γονείς σου και να πρέπει να τους χωρίσεις.
Όχι φίλε, αυτά με πεθερικά από εξωτερικό δεν παίζουν. Τους βλέπεις λίγες φορές τον χρόνο και αν τα αγγλικά τους είναι λίγα έχεις πολύ λίγες κουβέντες και ηρεμεί το κεφάλι σου.
Ωραία ολα αυτά ! Σχεδόν παράλληλοι βίοι . Εγώ βρήκα την " Ιθάκη» σε μη μου σε μη Ελληνίδα σχεδόν 40 αρης και τώρα είμαι με γυναίκα και παιδιά σχεδόν μια 20ετια μετά . Και Νένα οι Ελληνίδες μου βγάζαν το ίδιο πρόστυχο συναίσθημα ότι το μουνι τους είναι χρυσό . Το θέμα είναι παντρεύεσαι για τους σωστούς λόγους και όχι από κοινωνική πίεση κλπ κλπ κλπ .ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθεί αυτοβιογραφικό σεντόνι - όποιος θέλει μια γρήγορη απάντηση στο θέμα, παρακαλείται να μεταπηδήσει απευθείας στην τελευταία παράγραφο - όλοι οι υπόλοιποι καλωσορίσατε στο φουρτουνιασμένο της ζωής μου γκομενικό ταξίδιον:
Θα μιλήσω έχοντας κάνει σχέσεις με κοπέλες κυρίως ξένες από Ευρώπη ( Ισπανία), Βαλκάνια (Αλβανία- Βουλγαρία) και Ρωσία. Με Ελληνίδες 2-3 μόνο και αυτές σε μη κατάλληλη ηλικία για να βγάλω σωστά συμπεράσματα ( η μια 18, η άλλη 42). Η μοναδική που ενέπιπτε στο ηλικιακό γκρούπ που στόχευα (25), μετά από 2 πούτσες μου ανακοίνωσε ότι είναι κολλημένη με τον πρώην, με τον οποίο πήγε να ζήσει Σκανδιναβία, καταστρέφοντας την όποια εκτίμηση είχα για Ελληνίδες με μόρφωση. Αυτό που παρατηρώ είναι καταρχάς μια διαφορά ανάμεσα στις νεότερες γενιές Ελληνίδων που είναι πολύ πιο ανοιχτές σεξουαλικά σε αντίθεση με τις μεγαλύτερες που παρότι γαμιούνται/αν αβέρτα, σταθερά τους υπήρξε να κάνουν ότι κάνουν εν κρυπτώ.
Εβρισκόμενος σε φοιτητική ηλικία και μιλώντας τη γλώσσα ξεκώλιασα 3-4 Ισπανάκια φοιτήτριες, αναπτύσσοντας την ψευδαίσθηση ότι ήταν πολύ πιο εύκολες, πράγμα που έχω αναθεωρήσει 10 χρόνια μετά. Η 2η Αλβανίδα που είχα μου στάθηκε πολύ και υπήρξε πιστή για χρόνια, όμως επειδή ήμουν ο πρώτος της και δεν είχε ζήσει, εν τέλει βρήκε τον τρόπο να πάει για άλλες πολιτείες. Η Βουλγάρα επίσης μεστην καύλα, αλλά δεν παρά την ζέση και την στοργή δεν ήθελε να θυσιάσει τα όνειρα της για εμένα και ας της τα πρόσφερα όλα απλόχερα. Οι Ελληνίδες συνομίληκές μου πάντα μου έδιναν την εντύπωση ότι έχουν το χρυσό μουνί και πάντα θα έπρεπε να μου βγάλουν την παναγία για να τις καμακώσω επιτυχώς, πράγμα που φυσικά με αποθάρρυνε.
Αντιθέτως, με ρωσσιδάκια / μολδαβάκια/ ρουμουνάκια που είχα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα πάντοτε με γδέρνανε λόγω κουλτούρας παρότι πάντα είχαν και δικά τους εισοδήματα. Κόντεψα να κάνω παιδί 4 φορές - ευτυχώς τάΪσα χάπια επόμενης ημέρας και τώρα είμαι ένας ήρεμος εργένης του οποίου η ζωή θα ήταν απλά ανυπόφορη εφόσον είχε γίνει πατέρας με οποιαδήποτε από τις άνωθι αναφερόμενες γυναίκες. Υπήρξαν και 2-3 Αμερικάνες που ήταν ξεκάθαρα κορίτσια για σπίτι αλλά δυστυχώς δεν με καύλωναν καθόλου, καθώς οι τσόντες και τα κωλάδικα από μικρό μου είχαν διαμορφώσει πρότυπα ομορφιάς και καύλας εκ διαμέτρου αντίθετα από μια κοπέλα με μέτριο σώμα αλλά καλή ψυχή που διατίθεται να γίνει χαλί να την πατήσω.
Κοντέυω 33 και τα τελευταία χρόνια έχω όλο και μεγαλύτερη πίεση από γονείς να κάνω οικογένεια - έχω καταφέρει να φτιάξω ένα διαμέρισμα αξιοπρεπές με ένα μέσο αμάξι και δουλειά που μου παρέχει μια σχετική άνεση. Σε καμία περίπτωση δεν με λες πλούσιο, αλλά δεν με αγχώνει η επιβίωση. Αυτό που βλέπω είναι ότι εάν δεν πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση όπου θα έχεις υποστηρικτική συνοδοιπόρο σύζυγο και καλή μάνα και νοικοκυρά με όρεξη και αυτοθυσία, δεν αξίζει να θυσιάσεις τα πάντα για μια γυναίκα που θα σου κάνει τη ζωή πατίνι ή θα σου πάρει τα παιδιά και θα εξαφανιστεί κάνοντας σε να φαίνεσαι τέρας. Αδιαμφισβήτητα, πρέπει να είσαι πολύ παρατηρητικός, να ρισκάρεις, να τολμήσεις αλλά και να είσαι και λίγο τυχερός. Την καλησπέρα μου αδέρφια.
Χαίρομαι που βρήκες τον συνοδοιπόρο σου στη ζωή, είναι σίγουρα μεγάλο πράγμα, από όπου και αν είναι.Ωραία ολα αυτά ! Σχεδόν παράλληλοι βίοι . Εγώ βρήκα την " Ιθάκη» σε μη μου σε μη Ελληνίδα σχεδόν 40 αρης και τώρα είμαι με γυναίκα και παιδιά σχεδόν μια 20ετια μετά . Και Νένα οι Ελληνίδες μου βγάζαν το ίδιο πρόστυχο συναίσθημα ότι το μουνι τους είναι χρυσό . Το θέμα είναι παντρεύεσαι για τους σωστούς λόγους και όχι από κοινωνική πίεση κλπ κλπ κλπ .
Αυτό ξαναπες το . Αφού έχουν δέσει τον γάιδαρο και ξαμολήσει καναδυό παιδιά !!!Το πρόβλημα με την Ελληνίδα πέρα από την συμπεριφορά...
είναι ότι μπαγιατευει πολύ γρήγορα...
Η περισσότερες μέχρι τα 30 έχουν γίνει φαρκλανες, χοντρές, σαπιοκωλες ...
πράγμα αδιανόητο για Ρωσίδα, Ρουμάνα, Ασιατισσα ...
Η Ρωσίδα ΞΕΡΕΙ ότι είναι πάνω από όλα ΓΥΝΑΙΚΑ και ΟΦΕΙΛΕΙ να διαφυλάξει την ομορφιά και την θηλυκότητα της και το σωμα της με κάθε τρόπο , αλλιώς ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι θα ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ στα μάτια των αρσενικών.Το πρόβλημα με την Ελληνίδα πέρα από την συμπεριφορά...
Το πρόβλημα με την Ελληνίδα πέρα από την συμπεριφορά...
Για να λέμε και την αλήθεια, πλέον υπαρβάλλουν πολύ με την εξωτερική εμφάνιση και αυτές.Η Ρωσίδα ΞΕΡΕΙ ότι είναι πάνω από όλα ΓΥΝΑΙΚΑ και ΟΦΕΙΛΕΙ να διαφυλάξει την ομορφιά και την θηλυκότητα της και το σωμα της με κάθε τρόπο , αλλιώς ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι θα ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ στα μάτια των αρσενικών.