Νέα

Γάμος με αλλοδαπή, τα υπέρ και τα κατά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
103
Πόντοι
0
Αυτό ακριβώς .Ένας ακόμη αρνητικός παράγοντας , είναι το τοξικό σόι του γαμβρού που θέλει να έχει λόγο και ρόλο στα πάντα κτλ όπως και το τοξικό ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον κτλ Είναι επικών διαστάσεων το χάσμα στις εδώ νοοτροπίες [κοινωνικές , οικογενειακές , καθημερινότητα κτλ] , και στο πως έχει μεγαλώσει και το πως έχει μάθει να ζει κτλ πχ μια βόρεια .
Ακριβως! Δυστυχως σαν κοινωνια και νοοτροπια γενικοτερα ειμαστε πολυ διαφορετικοι απο αυτες τις χωρες...Μπορει να μας πει κανεις και Ιραν της Ευρωπης. Οποτε λογικο να μην ειναι να στεριωσουν εδω οι βορειες...
Εγω εκανα αμαν να καταφερω να φυγω εξω και δεν το μετανιωνω καθολου! Δεν φανταζεσαι ποσο γαματα ειναι να ζεις στον περιφημο βορα! Απο ολες τις αποψειες...αλλα και απο τροπο διασκεδασης κτλ...Τωρα απλα σπαω πλακα με το καφενειο της Ελλας

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
103
Πόντοι
0
Αν το συγκρίνεις με τη μούχλα της Αγγλίας ή τα σκοτάδια της Σκανδιναβίας,προφανώς εδώ έχουμε καλύτερο.

Κοίτα είναι αυτό που είπα,αν κάποια έχει πρώτο κριτήριο το κλίμα,τον ήλιο,τη θάλασσα,θα ψαχτεί να βρει καναν Έλληνα και να μείνει εδώ.Δε λέω ότι υπάρχουν πολλές,αλλά θα υπάρχουν

Προτιμω χιλιες φορες το σκοταδι της Σκανδιναβιας (που δεν ειναι τοσο σκοταδι μια χαρα ηλιο εχουν και το καλοκαιρι επισης μεγαλες μερες κτλ) παρα το 40αρι της Ελλαδας και τον ηλιο να καιει τον σβερκο μου σαν να ειμαι κανα καταρμενο Ορκ απο το Lord of the rings ή αλβανος εργατης

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Ακριβως! Δυστυχως σαν κοινωνια και νοοτροπια γενικοτερα ειμαστε πολυ διαφορετικοι απο αυτες τις χωρες...Μπορει να μας πει κανεις και Ιραν της Ευρωπης. Οποτε λογικο να μην ειναι να στεριωσουν εδω οι βορειες...
Εγω εκανα αμαν να καταφερω να φυγω εξω και δεν το μετανιωνω καθολου! Δεν φανταζεσαι ποσο γαματα ειναι να ζεις στον περιφημο βορα! Απο ολες τις αποψειες...αλλα και απο τροπο διασκεδασης κτλ...Τωρα απλα σπαω πλακα με το καφενειο της Ελλας

Γαμάτα,αρκεί να ζεις σαν άνθρωπος εκεί.Όχι σε κανα σπίτι με κοινή χέστρα και δουλειά όλη μέρα

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446

Εμείς μπορεί να θέλουμε το να θεωρούμε τον εαυτό μας ως Ευρωπαίο , και να το πιστεύουμε κιόλας κτλ αλλά εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε , όπως λέει και το τραγούδι .

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
103
Πόντοι
0
Γαμάτα,αρκεί να ζεις σαν άνθρωπος εκεί.Όχι σε κανα σπίτι με κοινή χέστρα και δουλειά όλη μέρα
Εννοειται! Θελει τις σωστες συνθηκες και ειναι η αληθεια οτι για τετοιο ανοιγμα ειδικα πλεον που ζουμε ιστορικα δυσκολες εποχες ενα τετοιο ανοιγμα δεν ειναι ευκολο. Εδω που ειμαι παντως το quality life ειναι τοσο καλο που τα σπιτια πραγματα γαμανε και δερνουν...Και φιλαρακι που ζει εδω μαζι μου απο Ελλαδα εχει παθει πλακα με την διαφορα...
Ανετα ζεις μονος σου και σε μεγαλο σπιτι με 2 και τρια υπνοδωματια με ας πουμε ενοικιο απο το 1/3 του μισθου σου ή αν εισαι πιο εξοχη με το 1/4

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Μα γιατι να μεινει η αγγλιδα στην Κερκυρα ή γενικα μια Ευρωπαια απο βορεια χωρα στην Ελλαδα? Η ελλαδα ειναι μονο για διακοπες ωραια... Αντι ολοι αυτοι οι ταλαιπωροι που κλαψουριζουν να εκμεταλευτουν οτι βρηκαν μια γυναικα απο μια χωρα πολυ ανωτερη σε βιοτικο επιπεδο αλλα και σε πολλα αλλα πραγματα και να κανουν κονε να πανε και αυτοι εκει, καθονται και κλαινε γιατι δεν εκατσε στην ψωροκωσταινα η σουηδεζα ή αγγλιδα
Με λίγα λόγια. ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ παρατήρησες, ότι παίρνουν τα παιδιά, κι εξαφανίζονται. Μη σώσουν και μείνουν στην Ελλάδα. Τα παιδιά αποξενώνονται από τους πατεράδες τους

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
103
Πόντοι
0
Με λίγα λόγια. ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ παρατήρησες, ότι παίρνουν τα παιδιά, κι εξαφανίζονται. Μη σώσουν και μείνουν στην Ελλάδα. Τα παιδιά αποξενώνονται από τους πατεράδες τους
Δεν ξερουμε ομως το σκηνικο απο πισω τι εχει παιχτει και πως ειναι τα πραγματα...Ειναι ενα αρθρο απλα το οποιο κανει γενικευσεις...
Ξερεις εσυ αν αυτες προσπαθησανε να πεισουν τους ελληναραδες να τις ακολουθησουν μαζι και αυτοι ηταν ολο αρνηση?ή ακομα χειροτερα απειλες σε στυλ "προσεξε σκυλα μην σε σφαξω κτλ"
ξερεις τι σκηνες τι ζηλοτυπειες μπορει να τους εκανε ο μεσος ανασφαλης ελληνας?

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
ανατρέχοντας στις περιπρώσεις που προσωπικά γνωρίζω

• 2 φίλους που πήραςν σκανδιναβές , είναι γυναίκες για σπίτι και οι 2 , οι φίλοι δεν είναι ρεμάλια..., νορμάλ τύποι
  • 2 φίλοι που έχουν πάρει ρωσίδα , μια χαρά χαρά γυναίκες είναι, πετυχημένες οικογένειες, οι τύποι είναι φραφκάτοι και καλά παιδιά
  • 3-4 που έχουν πάρει αγγλίδες ....μια χαρά τα έχουν πάει , αυτοί τις έχουν γαμήσει στο κέρατο , αυτές έχουν τιμήσει το στεφάνι τους

Κάποιες προβληματικές περιπτώσεις που ξέρω , οι δικοί μας ήταν πρπβληματικοί , και ελληνίδα να είχαν πάρει πάρει τα ίδια προβλήματα θα είχαν

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Ολα κατά την γνώμη μου ξεκινούν από τα κριτήρια που βάζει ο καθένας μας για την γυναίκα που θέλει να έχει δίπλα του, αλλά και το πόσο γρήγορα μπορεί να αντιληφθεί τις προσποιητές συμπεριφορές και τα αληθινά κίνητρα της υποψήφιας "νύφης", ώστε να απομακρυνθεί εγκαίρως, σε περίπτωση που διαφέρουν από τα δικά του.

Στο θέμα μας τώρα, υπάρχουν πολλά ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ, ανάλογα πάντα με την σκοπιά που τα βλέπει ο καθένας. Το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά. Εχω 4 γνωστούς που έχουν παντρευτεί Ασιάτισες (οι δύο Φιλιππινέζες, ένας Κινέζα και ένας Γιαπωνέζα). Ολοι τους περνάνε μια χαρά. Κοινός παρονομαστής όλων αυτών των γυναικών (οι φίλοι μου δεν γνωρίζονται μεταξύ τους) είναι η τελείως διαφορετική συμπεριφορά τους σε σχέση με τις τσαούσες & κακομαθημένες Ελλεηνίδες πριγκήπισσες. Οι Ασιάτισες είναι περισσότερο "υποτακτικές", με την καλή έννοια της λέξης. Σου δείχνουν με λόγια και πράξεις οτι ενδιαφέρονται και νοιάζονται για σένα, ενώ θεωρώ οτι έχουν υψηλότερη ενσυναίσθηση από τις Δυτικές. Τί σημαίνει αυτό? Οταν σε δούν σκασμένο, στεναχωρημένο ή κουρασμένο, θα προσπαθήσουν να απαλύνουν την κατάσταση. Οι Δυτικές στην καλύτερη περίπτωση θα μείνουν αδιάφορες, ενώ οι περισσότερες Ελλεηνίδες θα βρουν ευκαιρία να εξαπολύσουν την χολή τους. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια.

Στον αντίποδα έχω και πολλούς συγγενείς & γνωστούς με πετυχημένους γάμους και οικογένειες με Ελληνίδες. Στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει η παλιά Ελληνική παροιμία "Κοίτα μάνα, πάρε κόρη".

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446

Αδελφέ η βόρεια , θα προσπαθήσει να το συζητήσει για να βρεθεί λύση , , και μετά εάν δεν βγάζει άκρη, οποίος και να είσαι , απλά σε γράφει στο μουνί της , και εσένα [ το εσένα για χάριν της κουβέντας ] και τα λεφτά σου εάν έχεις , και το εγώ κάνω κουμάντο , και το ξέρεις ποιος είμαι εγώ , και οτιδήποτε άλλο .

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
103
Πόντοι
0
Αδελφέ η βόρεια , θα προσπαθήσει να το συζητήσει για να βρεθεί λύση , , και μετά εάν δεν βγάζει άκρη, οποίος και να είσαι , απλά σε γράφει στο μουνί της , και εσένα [ το εσένα για χάριν της κουβέντας ] και τα λεφτά σου εάν έχεις , και το εγώ κάνω κουμάντο , και το ξέρεις ποιος είμαι εγώ , και οτιδήποτε άλλο .
Αυτο ακριβως! Απλα ο μεσος ελληνας εχει κολλημενο μυαλο και θελει καποια πραγματα να γινονται ακριβως οπως το εχει αυτος στο κεφαλι του χωρις παραχωρησεις...
Η βορεια πραγματικα ειναι συζητησιμη και τοσο ευθυς που λες οτι συννενοησε με φιλο σου αντρα και οχι καποια κοπελα που απλα παιζει παιχνιδια

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Αυτο ακριβως! Απλα ο μεσος ελληνας εχει κολλημενο μυαλο και θελει καποια πραγματα να γινονται ακριβως οπως το εχει αυτος στο κεφαλι του χωρις παραχωρησεις...
Η βορεια πραγματικα ειναι συζητησιμη και τοσο ευθυς που λες οτι συννενοησε με φιλο σου αντρα και οχι καποια κοπελα που απλα παιζει παιχνιδια

Βασικά ότι προβλήματα έχουμε εμείς με τις ελλεηνιδες ,[σε νοοτροπία συμπεριφορά κτλ ] έχουν και οι βόρειες με εμάς .

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Περίπτωση πρώτη,φίλος παντρεύτηκε Ρωσίδα, μετά από τρία χρόνια η Ρωσίδα πήρε το παιδί και επέστρεψε Ρωσία το παιδί δεν το ξαναείδε ποτέ!! Ξαναδοκιμασε τη τύχη τού με Ουκρανίδα, τα ίδια, η Ουκρανίδα εξαφανίστηκε με το παιδί, μάλλον γύρισε Ουκρανία.,το παιδί ένα κοριτσάκι δεν το ξαναείδε ποτέ!! Περίπτωση δεύτερη φίλος παντρεύτηκε Γιαπωνέζα έκανε ένα αγοράκι, κάποια στιγμή ξαφνικά η Γιαπωνέζα γύρισε Ιαπωνία, ο φίλος το παιδί δεν το ξαναείδε ποτέ. Περίπτωση τρίτη φίλος παντρεύτηκε Ρουμάνα από Κραϊόβα, χτυπάει το κεφάλι του στο τοίχο!!
Ενταξει, οπως καταλαβαινεις, και no offense για τον τυπο, πρεπει να προκειται περι ναυαγιου και τον παρατανε ολες

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Είχα κάποιες εμπειρίες με ξένες και αυτό που έχω να πω είναι πως έχει μεγάλη σημασία το εργασιακό, δηλαδή αν σε ακολουθήσει να μπορεί να κάνει κάποια δουλειά της προκοπής εδώ όπως το ίδιο και εσύ αν πας στο εξωτερικό. Οτιδήποτε άλλο είναι παρασιτικό και δεν θα έχει καλή συνέχεια.

Αυτό που είναι κόκκινο πανί είναι όταν ακούς πχ μια Γερμανίδα να λέει όλοι οι Γερμανοί είναι μαλάκες κτλ Αν μια ξένη λέει τους άντρες της πατρίδας της μαλάκες τότε μάλλον έχει αυτή πρόβλημα. Μπορεί πολλοί Ρώσοι για παράδειγμα να μπεκροπίνουν όλη ημέρα αλλά όταν μια Ρωσίδα σε μια χώρα 150 και εκατομυρίων δεν στέριωσε με κανέναν τότε κάτι παίζει. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μια ξένη πρέπει να σε βλέπει πρώτα και κύρια σαν άντρα και όχι σαν Έλληνα. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα στερεότυπα δεν δουλεύουν.

Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα απλής αριθμητικης. Οι πιο πολλές Ελληνίδες στην πιο παραγωγική ηλικία για οικογένεια 25-35 είτε είναι πιασμένες είτε απλά δεν ήρθαν στο δρόμο σου. Δεν εννοώ δηλαδή μια απλή ξεπέτα. Στην περίπτωση αυτή διευρύνεις κάπως τους ορίζοντες σου.

Γενικά πάντως οι ξένες ειδικά μετά τα 30 δεν σου δίνουν αυτήν την ξυνίλα που βγάζουν οι δικές μας ούτε την αίσθηση πως πρόκειται για περισεύματα.
Συμφωνω με το οτι οι ξενες δε βγαζουν ξυνιλα, αν εισαι φυσιολογικος.
Ομως οταν λες οτι ''σε χωρα 150 εκατ. δε στεριωσε με κανεναν, αρα ειναι προβληματικη΄΄, εχεις υποπεσει σε σφαλμα λογικης. Ο κοινωνικος κυκλος καθενος μας στην Ελλαδα ειναι ποσο σε θηλυκα? 50 γυναικες, 100? 200? σκεψου ποσες γυναικες γνωριζεις, για παραδειγμα. Απο αυτες βγαλε οσες δε σου αρεσουν, οσες ειναι παντρεμενες και δεν ψαχνονται, οσες δε σου κανουν, και οσες σε απορριπτουν για τους λογους τους. Ποσες μενουν? 10? 20? Φαντασου λοιπον εναν να ερθει να σου πει ''καλα ρε φιλε, 10 εκατομμυρια ειμαστε στην ελλαδα, μονο 10 γυναικες εσυ βλεπεις διαθεσιμες που σ αρεσουν?'' θ του πεις προφανως οτι δεν εχεις γνωρισει ΟΛΕΣ τις ελληνιδες που βρισκονται στην Ελλαδα, γιατι αυτο ειναι αδυνατον. Οποτε οταν λες οτι μια ρωσιδα δε βρηκε ΕΝΑΝ ρωσο αναμεσα στο 150 εκ. αυτο σημαινει οτι τους συναντησε ολους, και τους απερριψε. Που καταλαβαινεις, οτι δεν. Προφανως οταν λεει οτι δεν της κανουν οι ρωσοι, εννοει απο το ευρυτερο περιβαλλον της, και γνωριζοντας τη νοοτροπια τους, την απορριπτει (απαθεις, αλκοολες κλπ)
Και ο κυκλος δε μπορει να διευρυνεται επ αοριστον. αναγκαστικα θα ειναι κοντα στην περιοχη σου, κοντα στην πολη σου. Αν εισαι αλιμο, δε μπορεις να κανεις κυκλο στη χιο απο το πουθενα, για παραδειγμα

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.759
Πόντοι
2.816
Καλά υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να σκέφτεται το γάμο;

Αλλοδαπή ή ημεδαπή .. δεν παίζει τρομερό ρόλο..

• Like
Αντιδράσεις: Va81

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
ΑΥΤΟ! Αυτο!
Για ποιο λογο να μεινει μια ξενη απο σοβαρη και ανεπτυγμενη χωρα στο καφενειο εδω της ελλαδας...
Ειναι δηλαδη πραγματικα κριμα και για αυτην και για τα παιδια της....Κανενα λαθος να θελει να φυγει και να εχει την Ελλαδα για διακοπες. Κριμα που οι περισσοτεροι δεν το καταλαβαινουν αυτο...
Έτσι είναι ακριβώς κατά την ταπεινή μου γνώμη. Το μεγαλύτερο λάθος που έχω διαπράξει ήταν να αφήσω τη Γερμανία με οικογένεια όλα δε ρέγουλα και να τους φέρω εδώ με την επιφανειακή πρόφαση το καλο κλίμα …. Έτη φωτος οι βόρειες κοινωνίες στο πως αντιμετωπίζουν την παιδεία και την υγεία. Έχοντας αυτά σαν βάση ποια Γερμανίδα-Δανέζα-Σουηδέζα και λοιπές βόρειες θα τα αφήσουν αυτά για ένα απαρχαιωμένο σύστημα που λάμπει κάτω από τον ήλιο;

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
103
Πόντοι
0
Έτσι είναι ακριβώς κατά την ταπεινή μου γνώμη. Το μεγαλύτερο λάθος που έχω διαπράξει ήταν να αφήσω τη Γερμανία με οικογένεια όλα δε ρέγουλα και να τους φέρω εδώ με την επιφανειακή πρόφαση το καλο κλίμα …. Έτη φωτος οι βόρειες κοινωνίες στο πως αντιμετωπίζουν την παιδεία και την υγεία. Έχοντας αυτά σαν βάση ποια Γερμανίδα-Δανέζα-Σουηδέζα και λοιπές βόρειες θα τα αφήσουν αυτά για ένα απαρχαιωμένο σύστημα που λάμπει κάτω από τον ήλιο;
Μπραβο σου φιλε που το αναγνωριζεις αυτο το λαθος παντως! Αυτο απο μονο του λεει πολλα....αλλοι δεν θα το αναγνωριζαν τοσο ανοιχτα ή θα εβρισκαν προφασεις να δικαιολογηθουν...
Ναι αυτο ξαναπεστο...Πραγματικα ετη φωτος οι βορειες κοινωνιες και οχι μονο στο θεμα της παιδειας , της υγειας και της γενικοτερης οργανωσης κρατους αλλα και σαν νοοτροπια στα απλα καθημερινα πραγματα...Ανοιχτομυαλοι, επικοινωνιακοι χωρις κομπλεξ , ανοιχτοι σε νεες εμπειριες κτλ

• Like
Αντιδράσεις: Katz

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
Συμφωνω με το οτι οι ξενες δε βγαζουν ξυνιλα, αν εισαι φυσιολογικος.
Ομως οταν λες οτι ''σε χωρα 150 εκατ. δε στεριωσε με κανεναν, αρα ειναι προβληματικη΄΄, εχεις υποπεσει σε σφαλμα λογικης. Ο κοινωνικος κυκλος καθενος μας στην Ελλαδα ειναι ποσο σε θηλυκα? 50 γυναικες, 100? 200? σκεψου ποσες γυναικες γνωριζεις, για παραδειγμα. Απο αυτες βγαλε οσες δε σου αρεσουν, οσες ειναι παντρεμενες και δεν ψαχνονται, οσες δε σου κανουν, και οσες σε απορριπτουν για τους λογους τους. Ποσες μενουν? 10? 20? Φαντασου λοιπον εναν να ερθει να σου πει ''καλα ρε φιλε, 10 εκατομμυρια ειμαστε στην ελλαδα, μονο 10 γυναικες εσυ βλεπεις διαθεσιμες που σ αρεσουν?'' θ του πεις προφανως οτι δεν εχεις γνωρισει ΟΛΕΣ τις ελληνιδες που βρισκονται στην Ελλαδα, γιατι αυτο ειναι αδυνατον. Οποτε οταν λες οτι μια ρωσιδα δε βρηκε ΕΝΑΝ ρωσο αναμεσα στο 150 εκ. αυτο σημαινει οτι τους συναντησε ολους, και τους απερριψε. Που καταλαβαινεις, οτι δεν. Προφανως οταν λεει οτι δεν της κανουν οι ρωσοι, εννοει απο το ευρυτερο περιβαλλον της, και γνωριζοντας τη νοοτροπια τους, την απορριπτει (απαθεις, αλκοολες κλπ)
Και ο κυκλος δε μπορει να διευρυνεται επ αοριστον. αναγκαστικα θα ειναι κοντα στην περιοχη σου, κοντα στην πολη σου. Αν εισαι αλιμο, δε μπορεις να κανεις κυκλο στη χιο απο το πουθενα, για παραδειγμα
Πολύ σωστή παρατήρηση, ειδικά αυτό που λες για τον κύκλο.

Η διαφορά όμως είναι πως πολλές ξένες επειδή ζουν σε χώρες με δύστροπες συμπεριφορές, όπως η Ρωσία κτλ βάζουν παρωπίδες και ισοπεδώνουν όλους τους άντρες της χώρας τους. Μία Ρωσίδα επειδή δεν τις αρέσουν οι συνήθειες των συμπατριωτών της μπορεί να τους απορίπτει όλους, καλούς και κακούς, παρότι μπορεί να υπάρχουν και αξιόλογες περιπτώσεις. Τους βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι. Τότε η γυναίκα αυτή θα σε κοιτάζει πρώτα σαν Έλληνα και μετά σαν άντρα. Να ζει σε ένα ροζ συννεφάκι μόνο και μόνο επειδή είσαι ξένος.

Πόσες ξένες παντρεύτηκαν Έλληνα με την ιδέα πως δεν θα έχει τα κακά χαρακτηριστικά των συμπατριωτών τους και τελικά κατέληξαν χειρότερα;

Όσες φορές είχα επαφές με ξένες ποτέ μου δεν ισοπέδωσα τις δικές μας. Επειδή εγώ δεν βρήκα αυτό που θέλω δεν σημαίνει πως όλες είναι σάπιες. Είναι θέμα αριθμητικής. Στην Ελλάδα ο αριθμός των κατάλληλων γυναικών, όχι γυναικών συνολικά για περιπετειούλες κτλ, είναι μικρότερος από τον αριθμό των αντρών που ψάχνονται.

Αυτό περιμένω και από τις ξένες. Προτιμώ να ακούω πως δεν βρηκε κάποιον όπως θέλει από τον κύκλο της και όχι να απορρίπτει για παράδειγμα όλους τους άντρες της Ρωσίας επειδή είναι Ρώσοι. Στο μυαλό μου τότε έρχεται πως μεταξύ αυτών μπορεί να υπήρχαν και καλές περιπτώσεις που τους σούταρε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όταν μια γυναίκα έχει μεγαλώσει σε μια πόλη 15 εκατομμυρίων και τους ισοπεδώνει όλους ε τότε κάτι παίζει. Στην τελική, σε όλες τις χώρες του κόσμου κάθε εμφανίσιμη γυναίκα θα έχει και καμιά δεκαριά δορυφόρους να περιστρέφονται γύρω της. Όταν τους απορρίπτει όλους χωρίς δεύτερη σκέψη πιστεύοντας πως ο ξένος θα είναι καλύτερος μόνο και μόνο επειδή είναι ξένος δεν είναι κάτι που το θεωρώ υγιές.

Fet_jim

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Like
475
Πόντοι
21
Δεν ανηκω σε αυτη τη κατηγορια αλλα το καλυτερο σεξ και φαση σχεσης στη ζωη μου ηταν με ρουμανα !

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Ναι αυτο ξαναπεστο...Πραγματικα ετη φωτος οι βορειες κοινωνιες και οχι μονο στο θεμα της παιδειας , της υγειας και της γενικοτερης οργανωσης κρατους αλλα και σαν νοοτροπια στα απλα καθημερινα πραγματα...Ανοιχτομυαλοι, επικοινωνιακοι χωρις κομπλεξ , ανοιχτοι σε νεες εμπειριες κτλ

Καλά,για έναν ξένο ποτέ δε θα'ναι τόσο εύκολα.Μιλάμε για έναν που μένει μόνιμα,όχι φοιτητές,εράσμους και τέτοια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom