Νέα

Γαμήσια με τρελές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
αναλογιστειτε και κατι αλλο οτι εδω στις "νορμαλ" γυναικες πολλες φορες τα πραγματα ειναι περιεργα και φτανεις σε ενα αδιεξοδο και χωριζεις ή ταλαιπωρησε στη διατηρηση της σχεσης, ποσο μαλλον οταν καποια ειναι επιβαρυμενη και με καποια νοσο ψυχικη ή απλα ειναι "κακια" γυναικα! και ακομη χειροτερα συνδυασμος και των δυο !
Αν είσαι και εσύ ψυχικά ασθενείς, τότε μπορείς εύκολα να αποκρούσεις μια ψυχικά ασθενείς γυναίκα,πάρε παράδειγμα εμένα που είμαι μόνος μου, και ψυχικά ασθενείς, και απομόνωμενος, πάνω σε ένα πληκτρολόγιο

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.307
Πόντοι
1.056
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε.....Αλλά, άλλο η σχιζοφρενία (χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα), και άλλο οι κρίσεις πανικού (υπέρμετρο άγχος).

Είναι σαν να εξισώνετε τον πονόδοντο με τον καρκίνο!

Αν το ψάξετε σε βάθος, το 70% της κοινωνίας έχει τουλάχιστον μια ελαφριά ψυχιατρική διαταραχή π.χ φοβια (δεν μπαίνουν σε ασενσερ, αεροπλάνο), εξάρτιση (σεξ, τζογος), εμμονή (μικρόβια και οι ασθένειες) ....... κλπ κλπ κλπ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Ειχα γνωρισει ΘΕΟΜΟΥΝΟ ομως πιτσιρικα και ειχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κολλημα
με φυλακισμενους και βαρυποινιτες ποινικους...
Μαλιστα προσπαθουσε να μου εξηγησει με τρελη εμμονη ομως
οτι δεν υπαρχει ΑΝΤΡΑΣ ο οποιος να ειναι με ολη την σημασια της λεξης ΑΝΤΡΑΣ
αν δεν εχει βγαλει καγκελο...
Ρε πουστη λεω σε τι δοκιμασιες μπαινω ο ανθρωπος γνωριζοντας ολα αυτα τα
ερειπια?
Βεβαια για να ειμαι και ακριβοδικαιος τι περιμενω καποιες φορες να γνωρισω
εκει που αραζω?
Λυρικη σκηνη?
Κριμα γιατι ηταν μικρουλα και με εντελως σκατα αντιληψη για την ζωη...
20 χρονων κοριτσι και πριν ξεκινησει καλα καλα να ζει να ειναι ναυαγιο...
Κριμα για τις νεες γενιες πραγματικα...
Το παραλογο και η ψυχικη αρρωστια εχουν γινει κανονας πλεον δυστυχως..
Μακρια...
Την γνώρισες στο pipinonavagia.gr;

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Χωσου αλλα με σύστημα και τρόπο. Να γυαλίζει το μάτι σου , να της λες ότι είσαι Νεφελίμ κτλ Να της πεις ότι έχεις τρίτο μάτι και εναλλαγή 1ου και 2ου εργαλείου , πάρε και smarties πολύχρωμα κουφετάκια δήθεν ότι καταπίνεις χάπια. Εάν θέλεις να κόψεις απλά πες της ότι σε πήγαν σε ψυχιατρική κλινική και όταν βγεις θα την ξαναδείς ...εάν βρεθείτε μετά λέγε της ότι σε κάναν ρομπότ και σου αφαίρεσαν το εργαλείο ... Θα σε αφήσει δεν θα την παλέψει

wasted years

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Οκτ 2021
Κριτικές
15
Like
1.038
Πόντοι
1.011
Χωσου αλλα με σύστημα και τρόπο. Να γυαλίζει το μάτι σου , να της λες ότι είσαι Νεφελίμ κτλ Να της πεις ότι έχεις τρίτο μάτι και εναλλαγή 1ου και 2ου εργαλείου , πάρε και smarties πολύχρωμα κουφετάκια δήθεν ότι καταπίνεις χάπια. Εάν θέλεις να κόψεις απλά πες της ότι σε πήγαν σε ψυχιατρική κλινική και όταν βγεις θα την ξαναδείς ...εάν βρεθείτε μετά λέγε της ότι σε κάναν ρομπότ και σου αφαίρεσαν το εργαλείο ... Θα σε αφήσει δεν θα την παλέψει

Και επιπλέον ότι ταξιδεύει σε παράλληλα σύμπαντα

anatoliz

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
143
Πόντοι
1
Αν την πάλευε μετά από όλα αυτά θα πήγαινε για μετάλλιο!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Να σας γράψω και εγώ μια εμπειρία μου.
Ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας γύρω στα 17, τα είχαμε κάνα εξάμηνο.
Προς το τέλος αυτή άρχισε να κάνει τα γυναικεία κόλπα, δεν είμαι καλά δεν ξέρω τι έχω δεν με καταλαβαίνεις, Μια να γελάει, μια να κλαίει.
Αθώα ψυχούλα εγώ προσπαθούσα με το μυαλό μου να δώσω εξηγήσεις, και θυμάμαι χαρακτηριστικά έβγαλα συμπέρασμα είναι τρελή! Πωπω τι κρίμα η κοπέλα δεν είναι καλά!
Το αντρικό αθώο μυαλό δεν καταλάβαινε τι παίζει!
Εκ των υστέρων έμαθα ότι όλες οι γυναίκες είναι έτσι....
Γελάω μόνος μου γιατί θυμάμαι την στεναχώρια μου που η κοπέλα είναι τρελή, δεν έφτανε το μυαλό μου να κατσνοησει.. Θυμάμαι ότι η επεξεργαστικη ισχύς μου έφτανε σε σημείο να ψάχνω μήπως έχουν ψυχικά αρρώστους στο σόι της, μήπως είναι επικίνδυνο αυτό για την σωματική της ακεραιότητα, μήπως να το συζητήσω με τον αδερφό της, δεν καταλάβαινα ότι ήταν γυναικεία τσαλιμια και συμπεριφορές.
Χαρακτηριστικά θυμάμαι είχα ένα τρόμο και μια στεναχώρια μαζί. ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΊΣ! Εκεί είχα καταλήξει!!!!

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Εμενα μου έτυχε με μια γκόμενα μετά το 1 γύρο στο σεξ κ ενώ ήμουν χαλαρός ξαπλωμένος να μου λεει θα σε φάω.... κ πετάω ένα κάνε ότι γουστάρεις καυλα μου. Σε κλάσματα δευτερόλεπτου κανει η γκομενα μια αστραπιαία κίνηση σαν άγρια γάτα κ με δαγκωσε στο στήθος δυνατά κ με γρατζουνησε στην κοιλιά.... ουρλιαξα από τον πόνο κ τρόμαξα.... ψυχασθενια στο φουλ μερικές.....τι να πω δεν ξέρω.

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.156
Πόντοι
3.846
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε.....Αλλά, άλλο η σχιζοφρενία (χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα), και άλλο οι κρίσεις πανικού (υπέρμετρο άγχος).

Είναι σαν να εξισώνετε τον πονόδοντο με τον καρκίνο!

Αν το ψάξετε σε βάθος, το 70% της κοινωνίας έχει τουλάχιστον μια ελαφριά ψυχιατρική διαταραχή π.χ φοβια (δεν μπαίνουν σε ασενσερ, αεροπλάνο), εξάρτιση (σεξ, τζογος), εμμονή (μικρόβια και οι ασθένειες) ....... κλπ κλπ κλπ
Σωστός παίκτη ,υπάρχουν άτομα που είναι λειτουργικά με εξάρσεις ή με χρόνια αγωγή, άτομα μη λειτουργικά και άτομα που έχουν κατάθλιψη, εμμονές, φοβίες, κολλήματα. Σε μια παρέα ένας μας είχε πει ότι η κοπέλα του τον χώρισε επειδή δεν την έδερνε αρκετά. Κατά τα άλλα η κοπέλα ήταν μια χαρά λειτουργική, εργαζόταν κτλ.

Πέρα από τις περιπτώσεις που πρέπει να επέμβει ψυχίατρος (ας πούμε η Αλβανίδα ζωγράφος που έβγαλε πιστόλι μπροστά στην κόρη της, η Πισπιρίγκου και το σόι της όλο κτλ) βλέπω να αυξάνονται επικίνδυνα γυναίκες με εμμονές, υπερβολική ευαισθησία, κάτι εναλλακτικές που το έχουν κάψει και δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Αυτά είναι τα ανησυχητικά, ότι όλο και πιο σπάνια βρίσκεις γυναίκα να συνεννοηθείς. Από το να θεωρούν ότι παιδί τους είναι το σκυλί ,μέχρι κάτι θεωρίες συνομωσίας και δεν ξέρεις που να κρυφτείς.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Απλά κόβεις πέρα , και δεν ασχολείσαι καν .Μόνο μπλεξίματα θα έχεις , και θα βλασφημήσεις την ώρα και την στιγμή που την γνώρισες . Η όλη φάση μόνο χαβαλές δεν είναι .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Να σας γράψω και εγώ μια εμπειρία μου.
Ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας γύρω στα 17, τα είχαμε κάνα εξάμηνο.
Προς το τέλος αυτή άρχισε να κάνει τα γυναικεία κόλπα, δεν είμαι καλά δεν ξέρω τι έχω δεν με καταλαβαίνεις, Μια να γελάει, μια να κλαίει.
Αθώα ψυχούλα εγώ προσπαθούσα με το μυαλό μου να δώσω εξηγήσεις, και θυμάμαι χαρακτηριστικά έβγαλα συμπέρασμα είναι τρελή! Πωπω τι κρίμα η κοπέλα δεν είναι καλά!
Το αντρικό αθώο μυαλό δεν καταλάβαινε τι παίζει!
Εκ των υστέρων έμαθα ότι όλες οι γυναίκες είναι έτσι....
Γελάω μόνος μου γιατί θυμάμαι την στεναχώρια μου που η κοπέλα είναι τρελή, δεν έφτανε το μυαλό μου να κατσνοησει.. Θυμάμαι ότι η επεξεργαστικη ισχύς μου έφτανε σε σημείο να ψάχνω μήπως έχουν ψυχικά αρρώστους στο σόι της, μήπως είναι επικίνδυνο αυτό για την σωματική της ακεραιότητα, μήπως να το συζητήσω με τον αδερφό της, δεν καταλάβαινα ότι ήταν γυναικεία τσαλιμια και συμπεριφορές.
Χαρακτηριστικά θυμάμαι είχα ένα τρόμο και μια στεναχώρια μαζί. ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΊΣ! Εκεί είχα καταλήξει!!!!
Έπαθες και έμαθες...ευτυχώς..άλλοι παθαίνουν μαθαίνουν αλλά δεν μπορούν να απεμπλακούν.

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
οι περισσότερες γυναίκες είναι εκ φύσεως εκτός ισορροπίας εαν δεν τηρούνται γύρω τους αρκετές σταθερές!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Σωστός παίκτη ,υπάρχουν άτομα που είναι λειτουργικά με εξάρσεις ή με χρόνια αγωγή, άτομα μη λειτουργικά και άτομα που έχουν κατάθλιψη, εμμονές, φοβίες, κολλήματα. Σε μια παρέα ένας μας είχε πει ότι η κοπέλα του τον χώρισε επειδή δεν την έδερνε αρκετά. Κατά τα άλλα η κοπέλα ήταν μια χαρά λειτουργική, εργαζόταν κτλ.

Πέρα από τις περιπτώσεις που πρέπει να επέμβει ψυχίατρος (ας πούμε η Αλβανίδα ζωγράφος που έβγαλε πιστόλι μπροστά στην κόρη της, η Πισπιρίγκου και το σόι της όλο κτλ) βλέπω να αυξάνονται επικίνδυνα γυναίκες με εμμονές, υπερβολική ευαισθησία, κάτι εναλλακτικές που το έχουν κάψει και δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Αυτά είναι τα ανησυχητικά, ότι όλο και πιο σπάνια βρίσκεις γυναίκα να συνεννοηθείς. Από το να θεωρούν ότι παιδί τους είναι το σκυλί ,μέχρι κάτι θεωρίες συνομωσίας και δεν ξέρεις που να κρυφτείς.
Εντάξει η Πισμπιριγκου δεν είναι και τόσο βαριά, μια χαρά μπορεί να δουλέψει ως βρεφονηπιοκομος, νοσηλεύτρια παιδιών, νηπιαγωγός....

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
έχω δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Ας πω την πιο ανώδυνη.
Στην πρώτη φίλος μου, στέλεχος μεγάλης εταιρείας, πηγαίνει επαγγελματικό ταξίδι στην Δανία. Ο φίλος μου είναι πολύ καλό παιδί, κοντούλης, χοντρούλης, αλλά σούπερ χαβαλές, μορφωμένος και με ωραίο χιούμορ. Στο επαγγελματικό ταξίδι επάνω και μάλιστα από την πρώτη μέρα του κολλάει δανέζα γραμματέας κυριολεκτικά είκοσι χρόνια νεότερή του και πολύ εμφανίσιμη. Χωρίς πολλά πολλά ο δικός μου την πηδάει και κολακευμένος επειδή τον κοίταξε μια πολύ εμφανίσιμη και νέα γκόμενα και γιατί σου λέει είμαι στην άκρη θεού, μακριά από Ελλάδες, οικογένειες, γυναίκες κλπ και τρίτον και σημαντικότερον γιατί καύλωσε ο άνθρωπος και ξέδωσε κανονικά. Νομίζω εννιά στους δέκα από εμάς το ίδιο θα κάναμε, δεν το συζητάω.
Έλα που όμως η τύπισσα ήταν σάϊκο, και μόλις γύρισε Ελλάδα ο μάγκας, η Δανέζα και πήγε και τον βρήκε στα μαλακισμένα σόσιαλ και άρχισε να τον πρήζει σε σημείο μυθιστορηματικό.
Άντε θέλω σχέση. Άντε πότε θα έρθεις ξανά εδώ. Άντε να κατέβω εγώ στην Αθήνα να βολτάρουμε. Άντε και σε έχω ερωτευτεί. Άντε και σε βλέπω σοβαρά. Άντε και μου λείπεις, άντε άντε άντε ........
Στο μεταξύ ο τυπάκος έχει σκάσει.
Έχει οικογένεια, έχει παιδιά, έχει μια σύζυγο που δεν σηκώνει τσιριτσάντζουλες, έχει και να φοβάται και την ξεφτίλα στην δουλειά του, μην τυχόν γίνει κανένα σκάνδαλο και το μάθουνε και του πούνε : ρε παίχτη εμείς εκεί σε στείλαμε σε δουλειά, όχι να κάνεις τον Αντόνιο Μπαντέρας .......
Τελικά, και αφού η τύπισα μετά από πρήξιμο επικών διαστάσεων και κάτι υπέροχα τηλεφωνήματα που διαρκούσαν μιάμιση ώρα, κλπ, απείλησε να επικοινωνήσει με την γυναίκα του, γαμημένο Facebook και λοιπές μαλακίες που γίνονται όλοι <<φίλοι>> και είχε βάλει ο βλαξ φόρα παρτίδα παιδιά και σύζυγο, ο φίλος μου κάνει την κουτουράδα και την μπλοκάρει από παντού. Τηλέφωνα, Viber κλπ. Και η άλλη η αρχικαριόλα η εκδικητική προτεστάντισσα όντως επικοινώνησε με την γυναίκα του στο Μέσεντζερ και της τα είπε, ή μάλλον πιο σωστά της τα έγραψε, όλα χαρτί και καλαμάρι : πόσες φορές το κάνανε, που το κάνανε, πως ήταν το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε ο φίλος μου, πως τον γνώρισε, σε ποια εταιρεία δουλεύει κλπ κλπ. Όλα.
Για να μην σας ζαλίζω, φυσικά ο μάγκας τα αρνήθηκε όλα και είπε ότι είναι φαντασιόπληκτη κλπ
Πέσαμε κι εμείς επάνω όλοι κι αρχίσαμε το ψηστήρι και κάπως η σύζυγος σταδιακά και δύσκολα ηρέμησε.
Όμως, κι αυτό είναι ένα μεγάλο όμως, από τότε και μετά .............. δεν ξαναπήγε ποτέ ο φίλος επαγγελματικό ταξίδι μόνος του.
Ποτέ. Όπου πήγαινε, μαζί και η σύζυγος του. Τεράστια ήττα για όποιον καταλαβαίνει τι συνεπάγεται αυτό.
Ψιλοξηγημενη η γυναίκα του(περίεργο για ελλεινιδα).. μπορούσε να τον χωρίσει να πάρει τα παιδιά και μετα τρέχα να τα δεις

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.734
Πόντοι
6.166

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.734
Πόντοι
6.166
Λοιπον ειχα φιλο που πριν εισκοσι χρονια τα ειχε με κοπελα με ψυχιατρικο προβλημα νομιζω σχιζοφρενεια επαιρνε χαπια ολα καλα.Ο φιλοσ δεν πηρε πρεφα τιποτε ετσι μου ελεγε τησ κανει παιδι και σταματαει τα χαπια η γκομενα .Τησ πουτανασ φωνασε οτι κατι τησ εχουν βαλει στην κοιλια κλπ κανει το παιδι και χωρισαν η κοπελα ειναι σε ψυχιατρικη κλινικη

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Καποτε γύρω στα 22 εγώ με φίλο πηραμε παρτούζα μια θεσαλλονικια σε παραλία βράδυ σε μεγάλο νησί Ιουνίου πελάγους. Η τυπισα ούρλιαζε δυνατά λεγοντας: γαμηστε με μαλακές μαλακές χυστε με καργιολιδες πιο δυνατα τη βρίσκω έτσι δώστε μου σφαλιάρες κτλ . Πάθαμε πλάκα εγώ κ ο φίλος.....είχε σελινιαστει η γκόμενα... μετά από καιρό έμαθα από τη φίλη της ότι κλείνονταν μέσα σε ένα δωμάτιο κ εκλεγε μόνη της κ επερνε χάπια για να είναι νορμάλ.....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Εμενα μου έτυχε με μια γκόμενα μετά το 1 γύρο στο σεξ κ ενώ ήμουν χαλαρός ξαπλωμένος να μου λεει θα σε φάω.... κ πετάω ένα κάνε ότι γουστάρεις καυλα μου. Σε κλάσματα δευτερόλεπτου κανει η γκομενα μια αστραπιαία κίνηση σαν άγρια γάτα κ με δαγκωσε στο στήθος δυνατά κ με γρατζουνησε στην κοιλιά.... ουρλιαξα από τον πόνο κ τρόμαξα.... ψυχασθενια στο φουλ μερικές.....τι να πω δεν ξέρω.
Ναι. Δεν ήθελες να πιστέψεις πως κυριολεκτούσε

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom