Νέα

Γαμήσια με τρελές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Ας είναι τρελή, εσύ προχώρα κανονικά.
εδώ είμαστε εμείς. Οταν αρχίσεις να κανεις κουκουρούκου εμείς θα το καταλαβουμε απο τα γραφομενα σου θα σου πουμε τι χάπια να πάρεις, και πως να το χειριστείς δεν αφήνουμε κανένα χωρίς λύση εδώ.

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.099
Πόντοι
446
Ωραίος!!! Κολπάκι για να μπεις αλλαγή στο 89 και να βάλεις εσύ το γκολάκι!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε ορισμένοι να έχετε τέτοια μυαλά.
Δλδ αν μου πεις οτι την λένε Ιωάννα και είναι από Πατήσια, θα πάω να στη φάω. Δεν υπάρχουν πολλές εξάλλου....
Γεμίσαμε εξυπνάκηδες.
Καλοφάγωτη φίλος.

Blackman69

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2021
Like
9
Πόντοι
0
Παίχτη χώσου και άμα είναι τρελή θα περάσεις πολύ καλά! Απλά καλύτερα κάπου που να μην ξέρει που μένεις!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Τυπε προχωρά και πράττεις ανάλογα. Δεν μπορείς να βγαλεις διάγνωση χωρίς να την ξέρεις να την έχεις ζήσει. Εμένα μου πήρε ένα χρόνο περίπου ο γιατρός ακομα παλεύει.

wavemaster69

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
664
Πόντοι
81
Αφού είσαι ελεύθερος... Μπες και δες!
Η γυναίκα θέλει σεξ όπως και ο άντρας - δεν υπάρχει κάτι πιο φυσιολογικό από αυτό.

Αν από την άλλη δεις τίποτα περίεργα, το συζητάμε.
Εγώ είχα γνωρίσει μία ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ επί... IRC! Μιλάμε πολύ μαζόχα!
Εντάξει, λίγα σαδιστικά γονίδια έχω όπως όλοι και καυλώνω να της δώσω κανένα πουτσοσκάμπιλο στην μάπα ή καμιά χουφτωξυλιά στον κώλο αλλά μιλάμε για αυτή την τύπισσα αυτά ήταν του νηπιαγωγείου!
Ήθελε πραγματικό ξύλο τα της ρίξω μπουνιές και να της τρέχουν αίματα!
Δεν μπόρεσα να το κάνω και της το είπα ότι θα βρει σίγουρα κάποιον να την ικανοποιήσει αλλά δεν θα είμαι εγώ αυτός.

Μου εχει τυχει ιδιο σκηνικο! :O Τυπισσα να με ενθαρρυνει στο πρωτο γαμησι κιολας να την ταραξω στο ξυλο, της εριξα 2 απαλα χαστουκια και ηθελε πολυ πιο δυνατα...ειχα παθει σοκ μεσα μου και εκοψα επαφη μετα απο λιγο καιρο. Αντε πες και την πλακωνα (που δεν μου εβγαινε, παροτι γουσταρω να πηδαω κυριαρχικα, να ριχνω γερα σκαμπιλια σε κωλους κτλ), αν αυτηνης της γυρναγε και με κατηγορουσε για ξυλοδαρμο, αντε βγαλε ακρη μετα

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Κάποτε σε μια έξοδο γνωρίζω ωραίο μωρό γνωστή γνωστού, και τρώω τρελό πρεσσινγκ από αυτήν και καταλήξαμε να πηδιομαστε κάπου στο Γαλάτσι. Βγαίνουμε ραντεβού μετά από κάποιες μέρες, εγώ αστυνομικός αυτήν ψηφοφόρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Καθόμαστε και συζητάμε(μονολογεί δηλαδή) για τους πρόσφυγες, για την πανεπιστημιακη αστυνομία, για τα καλη των Μ. Κ. Ο και άλλα πολλά που συζητάνε στις καταλήψεις. Εμένα μου ήρθε ξερασογλου κατά την διάρκεια του ραντεβού αλλά ήταν καλή κοπέλα και δεν ήθελα να φύγω. Επίσης είχε και τέλεια βυζια, αλλά άλλο αυτό. Στο τέλος καταλήγουμε σπίτι μου. Εκεί η κοπέλα έβγαλε τον μπάτσο που ούτε εγώ δεν κρύβω μέσα μου, ήθελε να την δέσω με χειροπέδες και να την χτυπάω με γκλοπ. Εγώ που ούτε τα κουνούπια δεν πειραζω αλλά χρησιμοποιώ φιδάκια και τα ταμπλέτες. Το θέμα είναι ότι ενώ ήταν ωραίο μουνακι και είχε και χιούμορ την απομακρυνα γιατί παίζει να ήταν διπολική, καθώς από τη μία μου έλεγε "μπατσε βάρα με ρε μαλακά με γκλοπ να δω τι θα καταλάβεις" και από την άλλη ελεγε "αχ άστυνομε τι ωραία γαμας, στη σχολή σας τα έμαθαν αυτά;".
Φίλε η γκομενα είναι αναρχομουνα και καυλωνει με μπάτσους! Όλοι και όλες έχουν βίτσια και οι περισσότεροι δεν τα λένε ποτέ! Μέτοικοι που τα λένε βγάζουν τα γούστα τους!

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε ορισμένοι να έχετε τέτοια μυαλά.
Δλδ αν μου πεις οτι την λένε Ιωάννα και είναι από Πατήσια, θα πάω να στη φάω. Δεν υπάρχουν πολλές εξάλλου....
Γεμίσαμε εξυπνάκηδες.
Καλοφάγωτη φίλος.
Λάθος παράθεση φίλος!!! Εγώ ένα αστειάκι έκανα! Δεν είμαι ενδιαφερόμενος!!! Ίσα ίσα, κοίτα τι γράφω στις ανεξάρτητες με χώρο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Αφού είσαι ελεύθερος... Μπες και δες!
Η γυναίκα θέλει σεξ όπως και ο άντρας - δεν υπάρχει κάτι πιο φυσιολογικό από αυτό.

Αν από την άλλη δεις τίποτα περίεργα, το συζητάμε.
Εγώ είχα γνωρίσει μία ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ επί... IRC! Μιλάμε πολύ μαζόχα!
Εντάξει, λίγα σαδιστικά γονίδια έχω όπως όλοι και καυλώνω να της δώσω κανένα πουτσοσκάμπιλο στην μάπα ή καμιά χουφτωξυλιά στον κώλο αλλά μιλάμε για αυτή την τύπισσα αυτά ήταν του νηπιαγωγείου!
Ήθελε πραγματικό ξύλο τα της ρίξω μπουνιές και να της τρέχουν αίματα!
Δεν μπόρεσα να το κάνω και της το είπα ότι θα βρει σίγουρα κάποιον να την ικανοποιήσει αλλά δεν θα είμαι εγώ αυτός.
Δεν θέλουν σεξ για αυτό και κάθονται αγαμητες για χρόνια με αποτέλεσμα τις γνωστές οφθαλμοφανεις ψυχοσωματικές αντιδράσεις.
Αυτό που θέλουν είναι κοινωνική και οικονομική άνοδος και ξέρουν ότι για να το πετύχουν αυτό δεν αρκεί η δουλειά όπως ισχύει σε εμάς αλλά το να κάτσουν στον πλειοδοτη.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Κάποτε σε μια έξοδο γνωρίζω ωραίο μωρό γνωστή γνωστού, και τρώω τρελό πρεσσινγκ από αυτήν και καταλήξαμε να πηδιομαστε κάπου στο Γαλάτσι. Βγαίνουμε ραντεβού μετά από κάποιες μέρες, εγώ αστυνομικός αυτήν ψηφοφόρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Καθόμαστε και συζητάμε(μονολογεί δηλαδή) για τους πρόσφυγες, για την πανεπιστημιακη αστυνομία, για τα καλη των Μ. Κ. Ο και άλλα πολλά που συζητάνε στις καταλήψεις. Εμένα μου ήρθε ξερασογλου κατά την διάρκεια του ραντεβού αλλά ήταν καλή κοπέλα και δεν ήθελα να φύγω. Επίσης είχε και τέλεια βυζια, αλλά άλλο αυτό. Στο τέλος καταλήγουμε σπίτι μου. Εκεί η κοπέλα έβγαλε τον μπάτσο που ούτε εγώ δεν κρύβω μέσα μου, ήθελε να την δέσω με χειροπέδες και να την χτυπάω με γκλοπ. Εγώ που ούτε τα κουνούπια δεν πειραζω αλλά χρησιμοποιώ φιδάκια και τα ταμπλέτες. Το θέμα είναι ότι ενώ ήταν ωραίο μουνακι και είχε και χιούμορ την απομακρυνα γιατί παίζει να ήταν διπολική, καθώς από τη μία μου έλεγε "μπατσε βάρα με ρε μαλακά με γκλοπ να δω τι θα καταλάβεις" και από την άλλη ελεγε "αχ άστυνομε τι ωραία γαμας, στη σχολή σας τα έμαθαν αυτά;".
Είσαι τυχερός που έβγαλες γούστα με ανθρώπινη επαφή και όχι μέσω μπλιμπλικιων.
Προφανώς είσαι στην Αθήνα γιατί τέτοιες πυροβολημενες κυκλοφορούν παντού στην αστική ζούγκλα.Σε πιο μικρές κοινωνίες αν βρεθείς θα πέσεις σε πιο "νορμάλ " περιπτώσεις που όμως δεν θα βγάζεις γούστα με αυτές.Απλα θα μιζεριαζεις...το να είσαι στην Αθήνα με τα τόσα ναυαγια έχει και τα καλά του.

vakhus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2022
Κριτικές
5
Like
263
Πόντοι
280
Το πρήξιμο αρχιδιων δεν αξίζει τον κόπο.
Προσωπικά είχα μια για 2 μήνες, που τη νόμιζα νορμάλ, και μόλις έμαθε ότι βρήκα άλλη μου έσπασε τ'αμαξι.
Σε μια άλλη περίπτωση είχα κλάματα και ιστορίες. Μη μπεις στη διαδικασία

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Ειχα γνωρισει ΘΕΟΜΟΥΝΟ ομως πιτσιρικα και ειχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κολλημα
με φυλακισμενους και βαρυποινιτες ποινικους...
Μαλιστα προσπαθουσε να μου εξηγησει με τρελη εμμονη ομως
οτι δεν υπαρχει ΑΝΤΡΑΣ ο οποιος να ειναι με ολη την σημασια της λεξης ΑΝΤΡΑΣ
αν δεν εχει βγαλει καγκελο...
Ρε πουστη λεω σε τι δοκιμασιες μπαινω ο ανθρωπος γνωριζοντας ολα αυτα τα
ερειπια?
Βεβαια για να ειμαι και ακριβοδικαιος τι περιμενω καποιες φορες να γνωρισω
εκει που αραζω?
Λυρικη σκηνη?
Κριμα γιατι ηταν μικρουλα και με εντελως σκατα αντιληψη για την ζωη...
20 χρονων κοριτσι και πριν ξεκινησει καλα καλα να ζει να ειναι ναυαγιο...
Κριμα για τις νεες γενιες πραγματικα...
Το παραλογο και η ψυχικη αρρωστια εχουν γινει κανονας πλεον δυστυχως..
Μακρια...

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Αξίζει να γαμησεις τρελή;; Όταν λέω τρελή δεν εννοώ τρόφιμο ψυχιατρείου, αλλά όχι νορμαλ γκομενα

Ξέρω μια που φαίνεται παλαβή, και μόλις την έκανα στα σοσιαλ, μου έκανε αμέσως ντου ότι θέλει να την ξεσκίσω και ποτε να έρθει σε μένα να την γαμησω κλπ. Προφανώς και καυλωσα, αν κ δεν είναι η νορμαλ συμπεριφορά αυτή.

Αξίζει να ασχοληθώ; Η θα μπλέξω και μετά θα μου βαράει κουδούνια;; Αμα είναι για ένα γαμηση να μου βγει ξυνο, άστο καλύτερα. Να σημειωθεί ότι είμαι ελεύθερος, οποτε να φοβάμαι γυναίκες κλπ δεν υπάρχει

Πρέπει να έχω πάρει συνολικα πάνω απο 20 τρελές

5 που ήταν του γιατρού
3 ψυχιατρικά
7 που το έκρυβαν

…και καμία 10αριά που γούσταρα την τρέλα τους.

Με 2 από αυτές άντεξα 2 περίπου χρόνια.

Τις υπόλοιπες τις πήρα 1-2 φορές.

Δεν άντεξα παραπάνω.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Ειχα γνωρισει ΘΕΟΜΟΥΝΟ ομως πιτσιρικα και ειχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κολλημα
με φυλακισμενους και βαρυποινιτες ποινικους...
Μαλιστα προσπαθουσε να μου εξηγησει με τρελη εμμονη ομως
οτι δεν υπαρχει ΑΝΤΡΑΣ ο οποιος να ειναι με ολη την σημασια της λεξης ΑΝΤΡΑΣ
αν δεν εχει βγαλει καγκελο...
Ρε πουστη λεω σε τι δοκιμασιες μπαινω ο ανθρωπος γνωριζοντας ολα αυτα τα
ερειπια?
Βεβαια για να ειμαι και ακριβοδικαιος τι περιμενω καποιες φορες να γνωρισω
εκει που αραζω?
Λυρικη σκηνη?
Κριμα γιατι ηταν μικρουλα και με εντελως σκατα αντιληψη για την ζωη...
20 χρονων κοριτσι και πριν ξεκινησει καλα καλα να ζει να ειναι ναυαγιο...
Κριμα για τις νεες γενιες πραγματικα...
Το παραλογο και η ψυχικη αρρωστια εχουν γινει κανονας πλεον δυστυχως..
Μακρια...
Για αυτό και εγώ έχω γίνει το μεγαλύτερο ναυάγιο του σάιτ, κρίμα δεν την γνώρισα εγώ που είμαι, και ειμουν Ναυάγιο, θα είχε περάσει καλά

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εγώ πάλι μια εποχή είχα μια μικρή, που ήταν πολύ μουναρα, την είχα πάει στο τσονταδικο,την είχα πάει στο swinger club, και δεν μπορούσε να την γαμησει κάνεις, όλοι στο γέλιο, και στο χαβαλε το ρίχνανε, και αυτή στο γέλιο

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Απ’ τις τέσσερις σελίδες υπερπαπαντζας με αποκορύφωμα του νηματοθετη, η μόνη πραγματική ιστορία είναι του @lycienr επειδή ξέρω ότι είναι σοβαρό άτομο. Στο δια ταύτα, εξαρταται από εσάς τους ίδιους, όχι αυτήν. Αν ξέρετε τι ψάχνετε, δε μπλέκετε. Ή έστω φροντίστε να την ποτίσετε με αρκετό παραμύθι ώστε να περάσετε τον χρόνο σας σε δικό σας τέμπο ως ότου να βρείτε κάτι αξιόλογο και να την σουταρετε. Οι τρελες και ειδικά οι χαζές τρελες είναι αναλώσιμες και κουραστικές. Μπορειτε να την κρατήσετε καβάτζα ή και να κόψετε τελείως (προφασιζόμενοι κάτι) αν δε τραβάει ούτε στο σεξ. Οποιαδήποτε πληροφορία μοιραστείτε για εσάς, πρέπει να είναι μούφα διότι είναι με μαθηματική ακρίβεια σίγουρο ότι θα διαρρεύσει. Όπως πχ το όνομα σας ή το που μένετε ή το πού δουλεύετε, και πάντα χρησιμοποιείτε δεύτερο αριθμό που παραπέμπει με ένα απλό search σε λάθος περιοχή / στοιχεία, ίδια με αυτά που της έχετε ταΐσει.

Να προσέχετε.

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
185
Πόντοι
1
.
Απ’ τις τέσσερις σελίδες υπερπαπαντζας με αποκορύφωμα του νηματοθετη, η μόνη πραγματική ιστορία είναι του @lycienr επειδή ξέρω ότι είναι σοβαρό άτομο. Στο δια ταύτα, εξαρταται από εσάς τους ίδιους, όχι αυτήν. Αν ξέρετε τι ψάχνετε, δε μπλέκετε. Ή έστω φροντίστε να την ποτίσετε με αρκετό παραμύθι ώστε να περάσετε τον χρόνο σας σε δικό σας τέμπο ως ότου να βρείτε κάτι αξιόλογο και να την σουταρετε. Οι τρελες και ειδικά οι χαζές τρελες είναι αναλώσιμες και κουραστικές. Μπορειτε να την κρατήσετε καβάτζα ή και να κόψετε τελείως (προφασιζόμενοι κάτι) αν δε τραβάει ούτε στο σεξ. Οποιαδήποτε πληροφορία μοιραστείτε για εσάς, πρέπει να είναι μούφα διότι είναι με μαθηματική ακρίβεια σίγουρο ότι θα διαρρεύσει. Όπως πχ το όνομα σας ή το που μένετε ή το πού δουλεύετε, και πάντα χρησιμοποιείτε δεύτερο αριθμό που παραπέμπει με ένα απλό search σε λάθος περιοχή / στοιχεία, ίδια με αυτά που της έχετε ταΐσει.

Να προσέχετε.
στο πρωτο που γραφεις ναι υπαρχουν και αρκετες μυθοπλασιες αλλα δυστυχως υπαρχουν και πολλες αληθινες ιστοριες !
στο δευτερο που γραφεις οτι δωστε ολα τα στοιχεια λαθος ωστε να εχεις την ησυχια σου οταν ξεκοψεις δεν ισχυει διοτι με μια γκομενα εφοσον περασεις ενα διαστημα μαζι της καποιων μηνων δεν γινεται να μην ξερει τιποτα για εσενα ! σιγουρα βεβαια τις πρωτες φορες και τα πρωτα ραντεβου ειναι κανονας αυτος να αποκρυψει καποιος οσο περισσοτερες πληροφοριες γινεται διοτι δεν ξερεις με ποια εχεις να κανεις !

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
185
Πόντοι
1
το καλο που εχουν ολες αυτες οι γυναικες με τις ψυχιατρικες διαταραχες ειναι οτι τις περισσοτερες φορες κανουν πολυ καλο κρεβατι και γενικοτερα ειναι πολυ σεξι και αλλα πολλα ! αλλα οταν τους γυρναει αναποδα η διαθεση τρεχατε να κρυφτειτε! χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειναι και επιστημονικα αποδεδειγμενο αυτο με το καλο σεξ !

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
185
Πόντοι
1
η συμβουλη μου παντως εμενα η οποια δεν ειναι ευκολο καποιος να την ακολουθησει ειναι οτι αν βλεπετε καποια τετοια γυναικα ΜΗΝ κανετε ποτε το λαθος να την εμπιστευτειτε , ισως ακομη και να μην κανετε ουτε καν σεξ μαζι της και απλα αποφυγετε ! επισης κατι πολυ σημαντικο που κανεις απο εσας δεν εχει αναφερει ειναι οτι πολλες τετοιες γυναικες ειναι με σοβαρη δουλεια , μπορει να εχουν αρκετη καλοσυνη στις απλες τους σχεσεις και αλλα πολλα καλα σημεια , αλλα οταν μπαινουν σε μια σχεση που εκει ειναι ποιο εντονα τα συναισθηματα να της βγαινει ολο αυτο που κρυβει μεσα της !

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
185
Πόντοι
1
παντως γενικοτερα ολο αυτο ειναι τεραστια συζητηση που ποναει πολυ κοσμο και αντρες και γυναικες !

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
185
Πόντοι
1
αναλογιστειτε και κατι αλλο οτι εδω στις "νορμαλ" γυναικες πολλες φορες τα πραγματα ειναι περιεργα και φτανεις σε ενα αδιεξοδο και χωριζεις ή ταλαιπωρησε στη διατηρηση της σχεσης, ποσο μαλλον οταν καποια ειναι επιβαρυμενη και με καποια νοσο ψυχικη ή απλα ειναι "κακια" γυναικα! και ακομη χειροτερα συνδυασμος και των δυο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom