Νέα

Γαμήσια με τρελές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.121
Πόντοι
446
Επειδή ολη η ίστορία ταιριάζει με μια που μου κολλαγε, στειλε φίλε το πως τη λένε σε μήνυμα. Γιατί αν είναι η ίδια, φυγε όσο προλαβαινεις.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Επειδή ολη η ίστορία ταιριάζει με μια που μου κολλαγε, στειλε φίλε το πως τη λένε σε μήνυμα. Γιατί αν είναι η ίδια, φυγε όσο προλαβαινεις.
Ωραίος!!! Κολπάκι για να μπεις αλλαγή στο 89 και να βάλεις εσύ το γκολάκι!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

th toutouzas

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Μου είχε τύχει μια κάποτε, που μου ζητούσε να της τσιμπήσω τα βυζιά.
- Τσιμπα πιο δυνατά.
-Ναι μωρό μου
-Πιο δυνατα!
-Ετσι;
-Πιο δυνατα πιο δυνατά!
Κοντευαν τα νύχια μου να μπουν στο δέρμα της.
- Έτσι;
- Πιο δυνατά! Κάτσε να σου δείξω!
Και πιάνει με τα νύχια της τα αρχιδια μου και δεν φτάνει που τα έμπηξε στο δέρμα τα έστριβε κιόλας!
- Ααααα βοήθειαααα, βελαξα
- Είδες πόσο σε αγαπάω; Μου έλεγε η γκόμενα , κάτσε να σου κάνω και μια πίπα με τα δοντακια μου......
Κοίταζα από που να φύγω, γιατί την έβλεπες είχε μεταμορφωθεί σε Μένγκελε.....

Ελπίζω να δραπετευσες πριν σε κατασπαράξει

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.471
Πόντοι
6.056
Αξίζει να γαμησεις τρελή;; Όταν λέω τρελή δεν εννοώ τρόφιμο ψυχιατρείου, αλλά όχι νορμαλ γκομενα

Ξέρω μια που φαίνεται παλαβή, και μόλις την έκανα στα σοσιαλ, μου έκανε αμέσως ντου ότι θέλει να την ξεσκίσω και ποτε να έρθει σε μένα να την γαμησω κλπ. Προφανώς και καυλωσα, αν κ δεν είναι η νορμαλ συμπεριφορά αυτή.

Αξίζει να ασχοληθώ; Η θα μπλέξω και μετά θα μου βαράει κουδούνια;; Αμα είναι για ένα γαμηση να μου βγει ξυνο, άστο καλύτερα. Να σημειωθεί ότι είμαι ελεύθερος, οποτε να φοβάμαι γυναίκες κλπ δεν υπάρχει
ναι

μετα θα μπλεξεις βεβαια θα βαραει κουδουνια θα σου βγει το γαμησι ξινο αστο καλυτερα κλπ

αλλα ναι ριξτεις ενα πουτσο

οκ παει και αυτο το θρεντ απαντηθηκε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
ναι

μετα θα μπλεξεις βεβαια θα βαραει κουδουνια θα σου βγει το γαμησι ξινο αστο καλυτερα κλπ

αλλα ναι ριξτεις ενα πουτσο

οκ παει και αυτο το θρεντ απαντηθηκε
Μιλάς σαν ειδικός τύπε ... Για πες

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.471
Πόντοι
6.056
Μιλάς σαν ειδικός τύπε ... Για πες
τα εχω γραψει στο φυλλο μηδεν (καλο θρεντ να μπαινεις που και που)

η διπολικη γκοθου και η στριγγλα με την ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη πρωην γκομενα μπατσου απο τα καλυτερα γαμησια στην γη :priest:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
παρα πολλες αναρχοαπλυτες εχουν φετιχ / φαντασίωση να τις γαμανε αστυνομικοι, ακροδεξιοι κλπ

Ηξερα γκόμενα πανκ των εξαρχειων, που ο γκομενος της ντυνοταν με στολη των SS και την γάμαγε, χωρίς πλάκα.
Ή πούσι ή τόνυ. Σιγουράκι...

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.511
Πόντοι
1.720
έχω δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Ας πω την πιο ανώδυνη.
Στην πρώτη φίλος μου, στέλεχος μεγάλης εταιρείας, πηγαίνει επαγγελματικό ταξίδι στην Δανία. Ο φίλος μου είναι πολύ καλό παιδί, κοντούλης, χοντρούλης, αλλά σούπερ χαβαλές, μορφωμένος και με ωραίο χιούμορ. Στο επαγγελματικό ταξίδι επάνω και μάλιστα από την πρώτη μέρα του κολλάει δανέζα γραμματέας κυριολεκτικά είκοσι χρόνια νεότερή του και πολύ εμφανίσιμη. Χωρίς πολλά πολλά ο δικός μου την πηδάει και κολακευμένος επειδή τον κοίταξε μια πολύ εμφανίσιμη και νέα γκόμενα και γιατί σου λέει είμαι στην άκρη θεού, μακριά από Ελλάδες, οικογένειες, γυναίκες κλπ και τρίτον και σημαντικότερον γιατί καύλωσε ο άνθρωπος και ξέδωσε κανονικά. Νομίζω εννιά στους δέκα από εμάς το ίδιο θα κάναμε, δεν το συζητάω.
Έλα που όμως η τύπισσα ήταν σάϊκο, και μόλις γύρισε Ελλάδα ο μάγκας, η Δανέζα και πήγε και τον βρήκε στα μαλακισμένα σόσιαλ και άρχισε να τον πρήζει σε σημείο μυθιστορηματικό.
Άντε θέλω σχέση. Άντε πότε θα έρθεις ξανά εδώ. Άντε να κατέβω εγώ στην Αθήνα να βολτάρουμε. Άντε και σε έχω ερωτευτεί. Άντε και σε βλέπω σοβαρά. Άντε και μου λείπεις, άντε άντε άντε ........
Στο μεταξύ ο τυπάκος έχει σκάσει.
Έχει οικογένεια, έχει παιδιά, έχει μια σύζυγο που δεν σηκώνει τσιριτσάντζουλες, έχει και να φοβάται και την ξεφτίλα στην δουλειά του, μην τυχόν γίνει κανένα σκάνδαλο και το μάθουνε και του πούνε : ρε παίχτη εμείς εκεί σε στείλαμε σε δουλειά, όχι να κάνεις τον Αντόνιο Μπαντέρας .......
Τελικά, και αφού η τύπισα μετά από πρήξιμο επικών διαστάσεων και κάτι υπέροχα τηλεφωνήματα που διαρκούσαν μιάμιση ώρα, κλπ, απείλησε να επικοινωνήσει με την γυναίκα του, γαμημένο Facebook και λοιπές μαλακίες που γίνονται όλοι <<φίλοι>> και είχε βάλει ο βλαξ φόρα παρτίδα παιδιά και σύζυγο, ο φίλος μου κάνει την κουτουράδα και την μπλοκάρει από παντού. Τηλέφωνα, Viber κλπ. Και η άλλη η αρχικαριόλα η εκδικητική προτεστάντισσα όντως επικοινώνησε με την γυναίκα του στο Μέσεντζερ και της τα είπε, ή μάλλον πιο σωστά της τα έγραψε, όλα χαρτί και καλαμάρι : πόσες φορές το κάνανε, που το κάνανε, πως ήταν το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε ο φίλος μου, πως τον γνώρισε, σε ποια εταιρεία δουλεύει κλπ κλπ. Όλα.
Για να μην σας ζαλίζω, φυσικά ο μάγκας τα αρνήθηκε όλα και είπε ότι είναι φαντασιόπληκτη κλπ
Πέσαμε κι εμείς επάνω όλοι κι αρχίσαμε το ψηστήρι και κάπως η σύζυγος σταδιακά και δύσκολα ηρέμησε.
Όμως, κι αυτό είναι ένα μεγάλο όμως, από τότε και μετά .............. δεν ξαναπήγε ποτέ ο φίλος επαγγελματικό ταξίδι μόνος του.
Ποτέ. Όπου πήγαινε, μαζί και η σύζυγος του. Τεράστια ήττα για όποιον καταλαβαίνει τι συνεπάγεται αυτό.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Αξίζει να γαμησεις τρελή;; Όταν λέω τρελή δεν εννοώ τρόφιμο ψυχιατρείου, αλλά όχι νορμαλ γκομενα

Ξέρω μια που φαίνεται παλαβή, και μόλις την έκανα στα σοσιαλ, μου έκανε αμέσως ντου ότι θέλει να την ξεσκίσω και ποτε να έρθει σε μένα να την γαμησω κλπ. Προφανώς και καυλωσα, αν κ δεν είναι η νορμαλ συμπεριφορά αυτή.

Αξίζει να ασχοληθώ; Η θα μπλέξω και μετά θα μου βαράει κουδούνια;; Αμα είναι για ένα γαμηση να μου βγει ξυνο, άστο καλύτερα. Να σημειωθεί ότι είμαι ελεύθερος, οποτε να φοβάμαι γυναίκες κλπ δεν υπάρχει
Πρόσεχε φιλαράκο μη βαράς εσύ τα κουδούνια μετά....
Δεν έχεις ακούσει οτι οι τάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές?

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
τα εχω γραψει στο φυλλο μηδεν (καλο θρεντ να μπαινεις που και που)

η διπολικη γκοθου και η στριγγλα με την ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη πρωην γκομενα μπατσου απο τα καλυτερα γαμησια στην γη :priest:
Εγώ θα προσθέσω την καριερίστα στο στρατό (όταν δεν είναι λεσβία) και την ανύπαντρη 40άρα καθηγήτρια σε λύκειο.
Η πρώτη, κυρίως όταν βγάζει προς τα έξω την περσόνα της ξινής, στρυφνής αγάμητης, ευκαιρίας δοθήσης σε βάζει κάτω και σου ρουφάει το μεδούλι.
Η δεύτερη είναι λίγο περίεργη περίπτωση, αλλά ποιός, απο όσους τελείωσαν το λύκειο εκεί κοντά στο 1990-1992 δεν έχουν να πούν μια ιστορία για καθηγήτριες, συμπαθητικές ή οριακά σχεδόν γαμεύσιμα μπαζάκια, που έρχονταν στην τάξη με φούστα και χωρίς κυλότα, και φρόντιζαν να τις παίρνουν μάτι όλοι οι μαθητές... και, όσοι τυχεροί τελικά πήραν μεζέ, παίζει να ξεπαρθενιάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Στην πρώτη φίλος μου, στέλεχος μεγάλης εταιρείας, πηγαίνει επαγγελματικό ταξίδι στην Δανία. Ο φίλος μου είναι πολύ καλό παιδί, κοντούλης, χοντρούλης, αλλά σούπερ χαβαλές, μορφωμένος και με ωραίο χιούμορ. Στο επαγγελματικό ταξίδι επάνω και μάλιστα από την πρώτη μέρα του κολλάει δανέζα γραμματέας κυριολεκτικά είκοσι χρόνια νεότερή του και πολύ εμφανίσιμη. Χωρίς πολλά πολλά ο δικός μου την πηδάει και κολακευμένος επειδή τον κοίταξε μια πολύ εμφανίσιμη και νέα γκόμενα και γιατί σου λέει είμαι στην άκρη θεού, μακριά από Ελλάδες, οικογένειες, γυναίκες κλπ και τρίτον και σημαντικότερον γιατί καύλωσε ο άνθρωπος και ξέδωσε κανονικά. Νομίζω εννιά στους δέκα από εμάς το ίδιο θα κάναμε, δεν το συζητάω.
Έλα που όμως η τύπισσα ήταν σάϊκο, και μόλις γύρισε Ελλάδα ο μάγκας, η Δανέζα και πήγε και τον βρήκε στα μαλακισμένα σόσιαλ και άρχισε να τον πρήζει σε σημείο μυθιστορηματικό.
Άντε θέλω σχέση. Άντε πότε θα έρθεις ξανά εδώ. Άντε να κατέβω εγώ στην Αθήνα να βολτάρουμε. Άντε και σε έχω ερωτευτεί. Άντε και σε βλέπω σοβαρά. Άντε και μου λείπεις, άντε άντε άντε ........
Έχει οικογένεια, έχει παιδιά, έχει μια σύζυγο που δεν σηκώνει τσιριτσάντζουλες, έχει και να φοβάται και την ξεφτίλα στην δουλειά του, μην τυχόν γίνει κανένα σκάνδαλο και το μάθουνε και του πούνε : ρε παίχτη εμείς εκεί σε στείλαμε σε δουλειά, όχι να κάνεις τον Αντόνιο Μπαντέρας .......
Τελικά, και αφού η τύπισα μετά από πρήξιμο επικών διαστάσεων και κάτι υπέροχα τηλεφωνήματα που διαρκούσαν μιάμιση ώρα, κλπ, απείλησε να επικοινωνήσει με την γυναίκα του, γαμημένο Facebook και λοιπές μαλακίες που γίνονται όλοι <<φίλοι>> και είχε βάλει ο βλαξ φόρα παρτίδα παιδιά και σύζυγο, ο φίλος μου κάνει την κουτουράδα και την μπλοκάρει από παντού. Τηλέφωνα, Viber κλπ. Και η άλλη η αρχικαριόλα η εκδικητική προτεστάντισσα όντως επικοινώνησε με την γυναίκα του στο Μέσεντζερ και της τα είπε, ή μάλλον πιο σωστά της τα έγραψε, όλα χαρτί και καλαμάρι : πόσες φορές το κάνανε, που το κάνανε, πως ήταν το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε ο φίλος μου, πως τον γνώρισε, σε ποια εταιρεία δουλεύει κλπ κλπ. Όλα.
Για να μην σας ζαλίζω, φυσικά ο μάγκας τα αρνήθηκε όλα και είπε ότι είναι φαντασιόπληκτη κλπ
Πέσαμε κι εμείς επάνω όλοι κι αρχίσαμε το ψηστήρι και κάπως η σύζυγος σταδιακά και δύσκολα ηρέμησε.
Όμως, κι αυτό είναι ένα μεγάλο όμως, από τότε και μετά .............. δεν ξαναπήγε ποτέ ο φίλος επαγγελματικό ταξίδι μόνος του.
Ποτέ. Όπου πήγαινε, μαζί και η σύζυγος του. Τεράστια ήττα για όποιον καταλαβαίνει τι συνεπάγεται αυτό.
Αυτή δεν είναι τρελή. Αυτή πήγε με σκοπό.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Mπορει το θέμα αρχικά να σηκώνει πλάκα, αλλά δυστυχώς είναι πολύ σοβαρό. Τα άτομα με ψυχικές ασθένειες είναι πολλά και το πιο σημαντικό, ενώ πρέπει να παίρνουν φάρμακα συστηματικά (για όλη τους την ζωή δηλαδή), τα περισσότερα, μετά από λίγο καιρό τα σταματάνε και ξαναπέφτουν σε άσχημες καταστάσεις, μέχρι κάποιο συγγενικό πρόσωπο να τους αναγκάσει να αρχίσουν πάλι την θεραπεία (για να ξαναγίνει το ίδιο). Καλύτερα λοιπόν να μην ασχοληθείς.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
όπως είπε και ο συνάδελφος, αυτή πήγε με σκοπό. Εδώ όμως, για να το πούμε και λιγάκι με το όνομά του το πράγμα, ο φιλαράκος σου πήγε γυρεύοντας. Τα ήθελε ο κώλος του.
Είσαι κοντούλης, χοντρούλης, χαβαλές, και πας στη Δανία, για επαγγελματικό ταξίδι, όντας στέλεχος εταιρίας. Στέλεχος, όχι κλητήρας/εργάτης. Στην πέφτει γραμματέας, μουνί αξιοπρόσεχτο, με τα μισά σου χρόνια. Μια ματιά στον καθρέφτη, θα έπρεπε να σου φωνάξει "Που πα ρε Καραμήτροοοοο" και να καταλάβεις οτι, ούτε σε εμφάνιση, ούτε σε ηλικία δεν βγάζει νόημα κάτι τέτοιο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
όπως είπε και ο συνάδελφος, αυτή πήγε με σκοπό. Εδώ όμως, για να το πούμε και λιγάκι με το όνομά του το πράγμα, ο φιλαράκος σου πήγε γυρεύοντας. Τα ήθελε ο κώλος του.
Είσαι κοντούλης, χοντρούλης, χαβαλές, και πας στη Δανία, για επαγγελματικό ταξίδι, όντας στέλεχος εταιρίας. Στέλεχος, όχι κλητήρας/εργάτης. Στην πέφτει γραμματέας, μουνί αξιοπρόσεχτο, με τα μισά σου χρόνια. Μια ματιά στον καθρέφτη, θα έπρεπε να σου φωνάξει "Που πα ρε Καραμήτροοοοο" και να καταλάβεις οτι, ούτε σε εμφάνιση, ούτε σε ηλικία δεν βγάζει νόημα κάτι τέτοιο.
Και αν του έβγαινε λάδι η δουλειά ;; Γιατί να μην πάρει τα ρίσκα του ;

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Και αν του έβγαινε λάδι η δουλειά ;; Γιατί να μην πάρει τα ρίσκα του ;
Σχέση ρίσκου-ανταμοιβής. Τα πήρε τα ρίσκα του, διαβάσαμε τα αποτελέσματα. Άξιζε η ανταμοιβή; Όχι, αν κρίνω απο την αφήγηση.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
Σχέση ρίσκου-ανταμοιβής. Τα πήρε τα ρίσκα του, διαβάσαμε τα αποτελέσματα. Άξιζε η ανταμοιβή; Όχι, αν κρίνω απο την αφήγηση.
Τα έπαιξε all in για το μουνι ..
Κάτι θα άξιζε και το γαμήσι που έριξε...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Άμα βλέπετε γαμα τη ρε τύπε.. άμα δεν βλέπετε πάλι γάμα τη αλλά με σακούλα..

Μην ξεχάσεις να γράψεις κριτική

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Ρε τύπε ούτε καν το είχε φανταστεί.. άμα πήγαινε γυρεύοντας θα φρόντιζε τα νότα του ..
Τέτοιος τύπος το λογικό είναι ή να κοτεψει ή να πέσει με τα μούτρα.. κάτι ενδιάμεσο πιστεύω δεν υπάρχει..

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.846
Πόντοι
6.536
Τύπε, εμφανισιακά έχω καλύτερο μουνι που γαμαω οππτε θέλω (όχι πουτανα) να κολλήσω με την συγκεκριμένη, δεν υπάρχει περίπτωση
Αν ισχύουν όσα λές αχνοφαίνεται στο άκρο του τούνελ μπούστης.....
Τον νού σου τύπε...

:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom