You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμήσια με τρελές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 473
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
Δεν υπαρχουν τρελες, υπαρχουν υπερκαυλωμενες γκομενες μονο. Μου εχουν τυχει διαφορες περιπτωσεις και ολες γουσταραν τρελα. Καποιες ειχαν και τρελα βιτσια οποτε περασα καλα.
Geiler12
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 507
- Πόντοι
- 301
Ρε τύπε δώσε εικόνα, τρελή είναι ,η μαλακισμενη είναι ,έχει διαφορα .Η πρώτη θα σε γαμήσει ψυχολογικά του θανατά η άλλη θα σε γαμήσει στις φωνές..... μέχρι να φύγεις τρέχοντας...!!!!Τύπε μου να ρίξω ένα καυλί θέλω, όχι να κάνω σχέση. Και αναρωτιέμαι αν αξίζει, η μετά θα έχουμε δράματα, πριξιμο αρχιδιων κλπ
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.188
- Πόντοι
- 456
Ρε τύπε δώσε εικόνα, τρελή είναι ,η μαλακισμενη είναι ,έχει διαφορα .Η πρώτη θα σε γαμήσει ψυχολογικά του θανατά η άλλη θα σε γαμήσει στις φωνές..... μέχρι να φύγεις τρέχοντας...!!!!
Τρελή είναι εντελώς. Εάν βρεθώ απλά για ένα γαμηση πως θα μου γαμησει ψυχολογικά του θανατά;;
Geiler12
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 507
- Πόντοι
- 301
Τύπε το μουνί σέρνει καράβι,λίγο από δω ,λίγο από κει θα σε γλυκανει με το σεξ και μετά άστα βραστά, κολλάς...!!!Τρελή είναι εντελώς. Εάν βρεθώ απλά για ένα γαμηση πως θα μου γαμησει ψυχολογικά του θανατά;;
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.188
- Πόντοι
- 456
Τύπε, εμφανισιακά έχω καλύτερο μουνι που γαμαω οππτε θέλω (όχι πουτανα) να κολλήσω με την συγκεκριμένη, δεν υπάρχει περίπτωσηΤύπε το μουνί σέρνει καράβι,λίγο από δω ,λίγο από κει θα σε γλυκανει με το σεξ και μετά άστα βραστά, κολλάς...!!!
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Πολλά μπορεί να είναι !Αξίζει να γαμησεις τρελή;; Όταν λέω τρελή δεν εννοώ τρόφιμο ψυχιατρείου, αλλά όχι νορμαλ γκομενα
Ξέρω μια που φαίνεται παλαβή, και μόλις την έκανα στα σοσιαλ, μου έκανε αμέσως ντου ότι θέλει να την ξεσκίσω και ποτε να έρθει σε μένα να την γαμησω κλπ. Προφανώς και καυλωσα, αν κ δεν είναι η νορμαλ συμπεριφορά αυτή.
Αξίζει να ασχοληθώ; Η θα μπλέξω και μετά θα μου βαράει κουδούνια;; Αμα είναι για ένα γαμηση να μου βγει ξυνο, άστο καλύτερα. Να σημειωθεί ότι είμαι ελεύθερος, οποτε να φοβάμαι γυναίκες κλπ δεν υπάρχει
Μπορεί να είναι νυμφομανα και να μην χορταινει γαμηση .
Μπορεί να είναι όντως τρελή ,που σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξέρεις την κατάληξη! Για αυτό τους πάνε σε ψυχιατρεία!
Η μπορεί να είναι κανένα τρελό αγόρι ,που ψωνίζει καυλια στα σοσιαλ με προπαγάνδα και ότι κάτσει !
Αν οι φωτό είναι ύποπτες προς ψεύτικες ,πιθανόν και πιο σίγουρο το τρίτο
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 216
Τύπε αν κάνεις ακάποτο γκωνλικόν στο γκομενέτο και το πρωί που θα σηκωθείς να πας να πλυθείς στο μπάνιο δεις επιγραφή στον καθρέφτη με κόκκινο κραγιόν "ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ AIDS" και η γκόμενα έχει εξαφανιστεί μην αγχωθείςΑξίζει να γαμησεις τρελή;; Όταν λέω τρελή δεν εννοώ τρόφιμο ψυχιατρείου, αλλά όχι νορμαλ γκομενα
Ξέρω μια που φαίνεται παλαβή, και μόλις την έκανα στα σοσιαλ, μου έκανε αμέσως ντου ότι θέλει να την ξεσκίσω και ποτε να έρθει σε μένα να την γαμησω κλπ. Προφανώς και καυλωσα, αν κ δεν είναι η νορμαλ συμπεριφορά αυτή.
Αξίζει να ασχοληθώ; Η θα μπλέξω και μετά θα μου βαράει κουδούνια;; Αμα είναι για ένα γαμηση να μου βγει ξυνο, άστο καλύτερα. Να σημειωθεί ότι είμαι ελεύθερος, οποτε να φοβάμαι γυναίκες κλπ δεν υπάρχει
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Εσύ πολύ λάμψη έβλεπες !Τύπε αν κάνεις ακάποτο γκωνλικόν στο γκομενέτο και το πρωί που θα σηκωθείς να πας να πλυθείς στο μπάνιο δεις επιγραφή στον καθρέφτη με κόκκινο κραγιόν "ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ AIDS" και η γκόμενα έχει εξαφανιστεί μην αγχωθείς
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.035
- Πόντοι
- 1.056
ειμαι εγω και ενας φιλος μου και παμε σε ενα χωριο απτην αλλη μερια του νομου γνωστο για τη φιλοξενια του. ξεκιναμε να πινουμε ρετσινες και τσιπουρα με συνοδια κονσερβων λαντσεον μιτ δανιας και ντακορ απο το μεσημερι μεχρι τις 3 τη νυχτα. οταν φυγαμε και πηγαμε στη πολη, ανεβαινουμε τη πολυκατοικια του φιλου μου, χτυπαει το κουδουνι της τρελης αλλα γαμευσιμης γειτονησας του, με παραταει σαυτην και αυτος παει στο δικο του διαμερισμα για να καλεσει μια που πηδουσε. εγω αυτο που θυμαμαι ειναι να ξυπναω 11 το πρωι στο κρεβατι της, αυτη ξαπλωμενη διπλα μου να με κοιταει και να μου χαιδευει το προσωπο. της λεω να μου κανει καφε. μου κανει ενα φραπε. κανονικο φραπε οχι μαλακια. και μετα με πιασαν οι καυλες και της ελεγα , ελα να κανουμε κατι ελα να γαμηθουμε λιγο. οχι οχι οχι αυτη. δεν ηθελε. τι χουφτωματα της πατουσα , τι γλυψιματα προσπαθουσα να της κανω, αυτη ανενδοτη, οχι οχι και οχι. (χωρις να θυμωνει , απλα δε με αφηνε). ωσπου εδιωξε την αλλη ο φιλος μου και ηρθε να με παρει να φυγουμε. συμπερασμα ουτε οι τρελες δε μου καθοντε
Κάποτε σε μια έξοδο γνωρίζω ωραίο μωρό γνωστή γνωστού, και τρώω τρελό πρεσσινγκ από αυτήν και καταλήξαμε να πηδιομαστε κάπου στο Γαλάτσι. Βγαίνουμε ραντεβού μετά από κάποιες μέρες, εγώ αστυνομικός αυτήν ψηφοφόρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Καθόμαστε και συζητάμε(μονολογεί δηλαδή) για τους πρόσφυγες, για την πανεπιστημιακη αστυνομία, για τα καλη των Μ. Κ. Ο και άλλα πολλά που συζητάνε στις καταλήψεις. Εμένα μου ήρθε ξερασογλου κατά την διάρκεια του ραντεβού αλλά ήταν καλή κοπέλα και δεν ήθελα να φύγω. Επίσης είχε και τέλεια βυζια, αλλά άλλο αυτό. Στο τέλος καταλήγουμε σπίτι μου. Εκεί η κοπέλα έβγαλε τον μπάτσο που ούτε εγώ δεν κρύβω μέσα μου, ήθελε να την δέσω με χειροπέδες και να την χτυπάω με γκλοπ. Εγώ που ούτε τα κουνούπια δεν πειραζω αλλά χρησιμοποιώ φιδάκια και τα ταμπλέτες. Το θέμα είναι ότι ενώ ήταν ωραίο μουνακι και είχε και χιούμορ την απομακρυνα γιατί παίζει να ήταν διπολική, καθώς από τη μία μου έλεγε "μπατσε βάρα με ρε μαλακά με γκλοπ να δω τι θα καταλάβεις" και από την άλλη ελεγε "αχ άστυνομε τι ωραία γαμας, στη σχολή σας τα έμαθαν αυτά;".
Διαγραμμένο μέλος 211195
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Όσο λιγότερο νορμάλ είναι η γκόμενα τόσο καλύτερα γαμιέται. Νόμος.
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.188
- Πόντοι
- 456
Κάποτε σε μια έξοδο γνωρίζω ωραίο μωρό γνωστή γνωστού, και τρώω τρελό πρεσσινγκ από αυτήν και καταλήξαμε να πηδιομαστε κάπου στο Γαλάτσι. Βγαίνουμε ραντεβού μετά από κάποιες μέρες, εγώ αστυνομικός αυτήν ψηφοφόρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Καθόμαστε και συζητάμε(μονολογεί δηλαδή) για τους πρόσφυγες, για την πανεπιστημιακη αστυνομία, για τα καλη των Μ. Κ. Ο και άλλα πολλά που συζητάνε στις καταλήψεις. Εμένα μου ήρθε ξερασογλου κατά την διάρκεια του ραντεβού αλλά ήταν καλή κοπέλα και δεν ήθελα να φύγω. Επίσης είχε και τέλεια βυζια, αλλά άλλο αυτό. Στο τέλος καταλήγουμε σπίτι μου. Εκεί η κοπέλα έβγαλε τον μπάτσο που ούτε εγώ δεν κρύβω μέσα μου, ήθελε να την δέσω με χειροπέδες και να την χτυπάω με γκλοπ. Εγώ που ούτε τα κουνούπια δεν πειραζω αλλά χρησιμοποιώ φιδάκια και τα ταμπλέτες. Το θέμα είναι ότι ενώ ήταν ωραίο μουνακι και είχε και χιούμορ την απομακρυνα γιατί παίζει να ήταν διπολική, καθώς από τη μία μου έλεγε "μπατσε βάρα με ρε μαλακά με γκλοπ να δω τι θα καταλάβεις" και από την άλλη ελεγε "αχ άστυνομε τι ωραία γαμας, στη σχολή σας τα έμαθαν αυτά;".
παρα πολλες αναρχοαπλυτες εχουν φετιχ / φαντασίωση να τις γαμανε αστυνομικοι, ακροδεξιοι κλπ
Ηξερα γκόμενα πανκ των εξαρχειων, που ο γκομενος της ντυνοταν με στολη των SS και την γάμαγε, χωρίς πλάκα.
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τυχες τις καλές ασε που απο τα 35 και μετά ειναι όλες τρελές νορμαλ δυσκολα βρισκειςΌσο λιγότερο νορμάλ είναι η γκόμενα τόσο καλύτερα γαμιέται. Νόμος.
RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 838
- Πόντοι
- 96
Μου έχει τύχει τύπισσα μετά απο 2-3 γαμήσια και αφού αράξαμε να χαλαρώσουμε δήθεν,να την πιάνει κρίση πανικού στα καλά καθούμενα και γω να μην έχω ιδέα τι να κάνω.Αφού συνήλθε μου είπε ότι έχει διπολική διαταραχή.Μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο γαμήσι μαζί της ενώ αυτή είναι από πάνω μου,έχει κλείσει τα μάτια της μισοκλαίει και να λέει όχι σε παρακαλώ κτλ.Ξενερώσα άμεσα σηκώθηκα έφυγα πάνω στο γαμήσι και μετά με έπαιρνε τηλέφωνο και μου ζητούσε συγνώμες δεν ξέρω τι με έπιασε κτλ.Οπότε γενικότερα το νού σας λίγο με τις τρελοπουτάνες
giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 401
- Πόντοι
- 311
Φιλε μου αμα φοβασαι πες να ερθουμε μαζι σουΑξίζει να γαμησεις τρελή;; Όταν λέω τρελή δεν εννοώ τρόφιμο ψυχιατρείου, αλλά όχι νορμαλ γκομενα
born to fuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Ξέρεις κάποια που να μην είναι τρελή; Απλά διάλεξε την λιγότερο τρελή
Όσο λιγότερο νορμάλ είναι η γκόμενα τόσο καλύτερα γαμιέται. Νόμος.
Μεγάλες κουβέντες
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Και καπάκι στον ιατροδικαστή και στους μπάτσους με μύνηση για κακοποίηση και βιασμό!!! Φίλε, καλά έκανες!! Είναι τρελές λέμε, μακρυά!!!Αφού είσαι ελεύθερος... Μπες και δες!
Η γυναίκα θέλει σεξ όπως και ο άντρας - δεν υπάρχει κάτι πιο φυσιολογικό από αυτό.
Αν από την άλλη δεις τίποτα περίεργα, το συζητάμε.
Εγώ είχα γνωρίσει μία ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ επί... IRC! Μιλάμε πολύ μαζόχα!
Εντάξει, λίγα σαδιστικά γονίδια έχω όπως όλοι και καυλώνω να της δώσω κανένα πουτσοσκάμπιλο στην μάπα ή καμιά χουφτωξυλιά στον κώλο αλλά μιλάμε για αυτή την τύπισσα αυτά ήταν του νηπιαγωγείου!
Ήθελε πραγματικό ξύλο τα της ρίξω μπουνιές και να της τρέχουν αίματα!
Δεν μπόρεσα να το κάνω και της το είπα ότι θα βρει σίγουρα κάποιον να την ικανοποιήσει αλλά δεν θα είμαι εγώ αυτός.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.737
- Πόντοι
- 2.306
Μου είχε τύχει μια κάποτε, που μου ζητούσε να της τσιμπήσω τα βυζιά.
- Τσιμπα πιο δυνατά.
-Ναι μωρό μου
-Πιο δυνατα!
-Ετσι;
-Πιο δυνατα πιο δυνατά!
Κοντευαν τα νύχια μου να μπουν στο δέρμα της.
- Έτσι;
- Πιο δυνατά! Κάτσε να σου δείξω!
Και πιάνει με τα νύχια της τα αρχιδια μου και δεν φτάνει που τα έμπηξε στο δέρμα τα έστριβε κιόλας!
- Ααααα βοήθειαααα, βελαξα
- Είδες πόσο σε αγαπάω; Μου έλεγε η γκόμενα , κάτσε να σου κάνω και μια πίπα με τα δοντακια μου......
Κοίταζα από που να φύγω, γιατί την έβλεπες είχε μεταμορφωθεί σε Μένγκελε.....
- Τσιμπα πιο δυνατά.
-Ναι μωρό μου
-Πιο δυνατα!
-Ετσι;
-Πιο δυνατα πιο δυνατά!
Κοντευαν τα νύχια μου να μπουν στο δέρμα της.
- Έτσι;
- Πιο δυνατά! Κάτσε να σου δείξω!
Και πιάνει με τα νύχια της τα αρχιδια μου και δεν φτάνει που τα έμπηξε στο δέρμα τα έστριβε κιόλας!
- Ααααα βοήθειαααα, βελαξα
- Είδες πόσο σε αγαπάω; Μου έλεγε η γκόμενα , κάτσε να σου κάνω και μια πίπα με τα δοντακια μου......
Κοίταζα από που να φύγω, γιατί την έβλεπες είχε μεταμορφωθεί σε Μένγκελε.....