Νέα

Γαμήσια με τρελές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.255
Πόντοι
456
Αξίζει να γαμησεις τρελή;; Όταν λέω τρελή δεν εννοώ τρόφιμο ψυχιατρείου, αλλά όχι νορμαλ γκομενα

Ξέρω μια που φαίνεται παλαβή, και μόλις την έκανα στα σοσιαλ, μου έκανε αμέσως ντου ότι θέλει να την ξεσκίσω και ποτε να έρθει σε μένα να την γαμησω κλπ. Προφανώς και καυλωσα, αν κ δεν είναι η νορμαλ συμπεριφορά αυτή.

Αξίζει να ασχοληθώ; Η θα μπλέξω και μετά θα μου βαράει κουδούνια;; Αμα είναι για ένα γαμηση να μου βγει ξυνο, άστο καλύτερα. Να σημειωθεί ότι είμαι ελεύθερος, οποτε να φοβάμαι γυναίκες κλπ δεν υπάρχει

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Αξίζει να γαμησεις τρελή;; Όταν λέω τρελή δεν εννοώ τρόφιμο ψυχιατρείου, αλλά όχι νορμαλ γκομενα

Ξέρω μια που φαίνεται παλαβή, και μόλις την έκανα στα σοσιαλ, μου έκανε αμέσως ντου ότι θέλει να την ξεσκίσω και ποτε να έρθει σε μένα να την γαμησω κλπ. Προφανώς και καυλωσα, αν κ δεν είναι η νορμαλ συμπεριφορά αυτή.

Αξίζει να ασχοληθώ; Η θα μπλέξω και μετά θα μου βαράει κουδούνια;; Αμα είναι για ένα γαμηση να μου βγει ξυνο, άστο καλύτερα. Να σημειωθεί ότι είμαι ελεύθερος, οποτε να φοβάμαι γυναίκες κλπ δεν υπάρχει
Οχι μωρε….αντε να σου λειψει κανενα νεφρο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261

δωσε προφιλ παιχτη, να σου πουμε αν αξιζει να ασχοληθεις η' οχι.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936

Γαμα την ρε τσακαλε...
Κανε την καρδια σου πετρα και την κλανια σου δυναμη και ορμα...
Αλλωστε αυτα μενουν τα εντονα στην ζωη...
Αφιερωμενο σπεσιαλ...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Χαχαχα αν και ποτε δεν ξέρεις, δεν την κοβω για τέτοιου είδους επικίνδυνη
Καλα τα σκεφτεσαι….
A296F10D-C76C-43B9-A459-569B4DA251B9.gif

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135

Αφού είσαι ελεύθερος... Μπες και δες!
Η γυναίκα θέλει σεξ όπως και ο άντρας - δεν υπάρχει κάτι πιο φυσιολογικό από αυτό.

Αν από την άλλη δεις τίποτα περίεργα, το συζητάμε.
Εγώ είχα γνωρίσει μία ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ επί... IRC! Μιλάμε πολύ μαζόχα!
Εντάξει, λίγα σαδιστικά γονίδια έχω όπως όλοι και καυλώνω να της δώσω κανένα πουτσοσκάμπιλο στην μάπα ή καμιά χουφτωξυλιά στον κώλο αλλά μιλάμε για αυτή την τύπισσα αυτά ήταν του νηπιαγωγείου!
Ήθελε πραγματικό ξύλο τα της ρίξω μπουνιές και να της τρέχουν αίματα!
Δεν μπόρεσα να το κάνω και της το είπα ότι θα βρει σίγουρα κάποιον να την ικανοποιήσει αλλά δεν θα είμαι εγώ αυτός.

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.255
Πόντοι
456
Η γυναίκα θέλει σεξ όπως και ο άντρας - δεν υπάρχει κάτι πιο φυσιολογικό από αυτό.

Εντάξει, λίγα σαδιστικά γονίδια έχω όπως όλοι και καυλώνω να της δώσω κανένα πουτσοσκάμπιλο στην μάπα ή καμιά χουφτωξυλιά στον κώλο αλλά μιλάμε για αυτή την τύπισσα αυτά ήταν του νηπιαγωγείου!
Δεν μπόρεσα να το κάνω και της το είπα ότι θα βρει σίγουρα κάποιον να την ικανοποιήσει αλλά δεν θα είμαι εγώ αυτός.

Τύπε μου είπε ότι θέλω να την σπάσω στο ξύλο πριν την σκίσω

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
γιατί ρε φίλε τρελή; Επειδή ήθελε να γαμηθεί; Μην είσαι τόσο αυστηρός.

μια πρώην μου είχε ψυχολογικά θέματα σοβαρά. Μπορεί μεν να γαμιόταν καλά, αλλά με τον καιρό άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί της. Έτρωγε κολλήματα με αδιάφορα θέματα, δε μπορούσε να συνδεθεί με την πραγματικότητα, αλλαγές διάθεσης. Την έχω στείλει εδώ και πάνω από 8 χρόνια. Πρόσφατα έμαθα από κοινό φίλο ότι παίρνει ψυχοφάρμακα και πάει σε ομαδική θεραπεία για απεξάρτηση απο το αλκοόλ και πλέον έχει ξεφύγει με την κατάθλιψη ούτε να της μιλήσεις δε μπορείς.

Οπότε φίλε μου αν αντιληφθείς ότι το άτομο δεν την παλεύει καλύτερα να την κάνεις διακριτικά γιατί τέτοιες περιπτώσεις μόνο προς τα κάτω μπορούν να σε τραβήξουν.

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.255
Πόντοι
456
γιατί ρε φίλε τρελή; Επειδή ήθελε να γαμηθεί; Μην είσαι τόσο αυστηρός.

μια πρώην μου είχε ψυχολογικά θέματα σοβαρά. Μπορεί μεν να γαμιόταν καλά, αλλά με τον καιρό άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί της. Έτρωγε κολλήματα με αδιάφορα θέματα, δε μπορούσε να συνδεθεί με την πραγματικότητα, αλλαγές διάθεσης. Την έχω στείλει εδώ και πάνω από 8 χρόνια. Πρόσφατα έμαθα από κοινό φίλο ότι παίρνει ψυχοφάρμακα και πάει σε ομαδική θεραπεία για απεξάρτηση απο το αλκοόλ και πλέον έχει ξεφύγει με την κατάθλιψη ούτε να της μιλήσεις δε μπορείς.

Οπότε φίλε μου αν αντιληφθείς ότι το άτομο δεν την παλεύει καλύτερα να την κάνεις διακριτικά γιατί τέτοιες περιπτώσεις μόνο προς τα κάτω μπορούν να σε τραβήξουν.

Τύπε μου να ρίξω ένα καυλί θέλω, όχι να κάνω σχέση. Και αναρωτιέμαι αν αξίζει, η μετά θα έχουμε δράματα, πριξιμο αρχιδιων κλπ

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.841
Πόντοι
9.931
Τυπε φαντάζομαι οτι αν αποφασίσεις να την γαμισεις θα γινει εκτος σπιτιού και δεν θα ξέρει ουτε το τηλέφωνο σου ουτε τι αυτοκίνητο οδηγας... Φύλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
Επειδή (πριν από δώδεκα-δεκατρία χρόνια περίπου) είχα προσπαθήσει να ρίξω μία τύπισσα που είχε ψυχολογικά θέματα ένεκα ασθένειας (όχι ψυχολογικής αλλά σωματικής κάτι το οποίο την πείραξε στην ψυχοσύνθεση της και κατέληξε να μην γουστάρει τους περισσότερους ανθρώπους γύρω της) και υπερβολικού ελέγχου από τον πατέρα της.
Αυτή με γούσταρε τόσο φατσικά όσο και από αυτά που συζητάγαμε...
Εγώ ψιλοβαριόμουνα τα μπλα-μπλα αλλά την γούσταρα επειδή είχε μεγάλα βυζιά,καθημερινό προσωπάκι,λεπτούλα και ζήτημα να είχε γαμηθεί τρεις τέσσερις φορές στην ζωή της.
Ηλικιακά ήτανε γύρω στα δέκα χρόνια μικρότερη από εμένα (εγώ τώρα είμαι 53)
Είχαμε βγει μία φορά για καφέ κοντά στο σπίτι της στον Πειραιά,όλο σπόντες τις πέταγα (όταν συζητάγαμε στο τηλέφωνο) για πόσο ωραίες βυζάρες έχει και πότε θα βρεθούμε για σεξ αλλά αυτή όλο το τρέναρε το θέμα...
Βέβαια ίσως να περίμενε να ορμήσω εγώ - κάτι το οποίο δεν έκανα και γενικότερα δεν είμαι του "ορμάω και ότι γίνει" - και όχι να έρθει το πράγμα/σεξ ως φυσικό επακόλουθο μέσα από το μπλα-μπλα...
Τελικά μετά από μήνες κάτι (φαίνεται) ότι είπα λάθος (της είχα προτείνει να της αγοράσω ενα κινητό γιατί το δικό της είχε χαλάσει και λεφτά γιοκ από την στιγμή που δεν εργαζότανε.τα χρήματα της ήτανε όλα από τον μπαμπά) με έβρισε σε συνεχόμενα μηνύματα και με μπλόκαρε σε κινητό και σόσιαλ μήντια.
Εγώ είχα και έχω τον αριθμό του σπιτιού της που μένει με την οικογένεια της αλλά δεν ξανασχολήθηκα...

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Τύπε μου είπε ότι θέλω να την σπάσω στο ξύλο πριν την σκίσω
θέλω =-> θέλει, εννοείς μάλλον;
Αν είναι έτσι έχεις πέσει στην ίδια φάση που περιέγραψα.
Εγώ που δεν είμαι φαν του είδους την έκανα με ελαφρά και δεν πήγα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Τύπε μου να ρίξω ένα καυλί θέλω, όχι να κάνω σχέση. Και αναρωτιέμαι αν αξίζει, η μετά θα έχουμε δράματα, πριξιμο αρχιδιων κλπ
Οι παλιοι ελεγαν οτι "Οποιος μπλεκει με τα πιτουρα,τον τρωνε οι κοτες" οποτε αν
δεν εισαι ετοιμος να μπλεξεις με ακραιες συμπεριφορες απλα και ομορφα μην ασχολεισαι αλλο...
Δεν ειναι επιστημη ρε αρχοντα απλη λογικη θελει..

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.927
Πόντοι
10.411

Τύπε,εγώ τα είχα με μια(ευτυχώς για λίγο καιρό)που στο γαμήσιι στα 4 έκανε το κεφάλι όπως ο Lawless των WASP εδώ :confused:
LZRV0X.gif

Την 1η φορά έφαγα φρίκη,δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο και μετά από λίγο καιρό άρχισε και μου έλεγε κάτι παλαβά και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom