kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μακαρι να δουμε ποιος θα ειναι ο πως τον λενε...??με την μασκα.λες να εχουμε την επιθεση των κλωνων σημερα τυπε?
μακαρι να δουμε ποιος θα ειναι ο πως τον λενε...??με την μασκα.λες να εχουμε την επιθεση των κλωνων σημερα τυπε?
Ο κακός ο λύκος που είναι ??
Τι περιμένουμε με τόσο ανυπομονεσία? Τους βαρβάρους?
τον ξερεις τον αβραμη δεσπω?έγραψεςς... παίζει να ειναι με την θεία απο την ιστορία αλλα αυτη να φοράει strap-on
παιζει να τον εχει στραποναρει σε κανενα αλσοςτον ξερεις τον αβραμη δεσπω?
τον ξερεις τον αβραμη δεσπω?
εχει κερδισει τον τιτλο επιτιμος κηπαρχης του σαιτΔεν έτυχε να τον γνωρίσω... ποιος είναι? Οι φωτο πάντος έχει πλάκα.. xD
Απολυτε, michail56 ο αβραμης ηταν?
ατλανταςΚαι τωρα που εφαγε μπαν με ποιο ονομα μπαινει?
μονο που δεν κραταει στην πλατη του την γη τυπε
μονο που δεν κραταει στην πλατη του την γη τυπε
αλλα αυτα
οχι ρε τυπε
απόλυτε έχεις ινφο εκ των έσω για πες τον έχεις ποτίσει τον αβράμη?????
μπα πρωτα εγω πεταξα το υπονοουμενο και μετα το καταλαβε ο λακης.δεν εχω το ποστ γιατι ητνα σε θρεντ που σβηστηκε προχθες.κατι για πατριδες εγραφε και ο αβραμης ειχε ξεσαλωσει.τον πηρα χαμπαρι πεταξα το υπονοουμενο και ο λακης ανελαβε δραση μετα.ατλαντας
τον ανακαλυψε ο λακης
οχι ρε τυπε
αυτος συχναζει στα παρκα
εγω δεν παω σε τετοια μερη
αν και μου ειχε προτεινει να τον παω σε μπουρδελο με γκρανια για να τον κανουν αντρα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τωρα το ειδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι θεικο ποστ ειναι αυτο ρε απολυτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν αντεχωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαμονο που δεν κραταει στην πλατη του την γη τυπε
αλλα αυτα
αλλα σκεφτηκα τυπε πως να τον εμφανισω στα μπουρδελα
αλλα σκεφτηκα τυπε πως να τον εμφανισω στα μπουρδελα
με τα βαμμενα του νυχακια και ντυμενος κοκκινοσκουφιτσα οπως ελεγε οτι ντυνεται? :S
εχουμε και μια φημη στην κενονοια
που ειναι τωρα ο αβραμοτριαντης και λοιπο ρe απολυτε να γινει εδω ταινια του bruce lee.αλλα σκεφτηκα τυπε πως να τον εμφανισω στα μπουρδελα
με τα βαμμενα του νυχακια και ντυμενος κοκκινοσκουφιτσα οπως ελεγε οτι ντυνεται? :S
εχουμε και μια φημη στην κενονοια
αν και ισως δεν εκανα καλα τυπεσωστό σε βρίσκω απόλυτε...δεν θα χαλάσεις την φήμη σου για τον Αβράμη
εννοεις που του γραφαμε εγω εσυ ο λαγουδακης και ο σφερδεκλος για ποτιστηκα?μπορεις να βαλεις το λινκ?αν και ισως δεν εκανα καλα τυπε
μετα την αρνηση μου ξεσαλωσε και αρχισε τις παρκαδες και να πλενει βιολογικα το ποπουδακι του με αυτοματα ποτιστηρια :S
οσοι θυμουνται εκεινο το κορυφαιο θρεντ
ισως μπορουσαμε να τον σωσουμε τυποι
αν και ισως δεν εκανα καλα τυπε
μετα την αρνηση μου ξεσαλωσε και αρχισε τις παρκαδες και να πλενει βιολογικα το ποπουδακι του με αυτοματα ποτιστηρια :S
οσοι θυμουνται εκεινο το κορυφαιο θρεντ
ισως μπορουσαμε να τον σωσουμε τυποι